View Full Version : За Химената И Цикъла
Dyany10000
07-30-2010, 05:55
Въпросът който ще ви задам не ме вълнува кой знае колко ('щото съм момче) но мисълта не ми дава мира. Не мо'а да разбера как девствени момичета имат цикъл? Нали имат химена?
Моля не почвайте веднага с подигравките , не съм ровил тъй като съм мом4е , просто ми е инт.
Неведнъж е казвано, че хименът НЕ покрива напълно входа на влагалището, а само частично. /Това не е тапа за бога! :shock: /
И, думата е химен - м.р., ед. ч., нечл. :-o
xrusinka
07-30-2010, 06:57
ОМГ, що не питаш майка ти за това бееее ... И за кво ти е да знаеш ........ Да ние сме бутилки от вино с коркова тапа отгоре ..... Божеееееееееееееее :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Dyany10000
07-30-2010, 07:22
1. Не съм искал да обидя никого! Просто питам!
2. Не ми е удобно да говоря с майка ми за такива неща.
3. Не съм се интересувал! Благодаря 4е 1 пост поне имаше отговор!
GreenFairy
07-30-2010, 07:42
Тцтцтц... Защо го нападате момчето? Интересно му е, иска да получи отговор, а вие му се нахвърляте веднага. Е не е редно така!!!
Хименът е тънка ципа на входа на влагалището, чиято цел е да предпазва момичето от инфекции. То тази ципа не е толкова плътна, че да не пропуска менстуралната кръв. Ето за това и девствените момичета имат цикъл.
Надявам се да съм ти отговорила изчерпателно.
dimitar_ak
07-30-2010, 07:48
Тцтцтц... Защо го нападате момчето? Интересно му е, иска да получи отговор, а вие му се нахвърляте веднага. Е не е редно така!!!
Хименът е тънка ципа на входа на влагалището, чиято цел е да предпазва момичето от инфекции. То тази ципа не е толкова плътна, че да не пропуска менстуралната кръв. Ето за това и девствените момичета имат цикъл.
:razz:
Ти ме доуби. Занеш за химена точно толкова колкото и младежа. Не пропуска защото е тънка, а защото не зтваря плътно входа.
Айде вижте го и спрете с глупостите
http://www.google.bg/#hl=bg&source=hp&q=%D1%85%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=7d8b55f058c7a1b2
Dyany10000
07-30-2010, 08:01
:razz:
Ти ме доуби. Занеш за химена точно толкова колкото и младежа. Не пропуска защото е тънка, а защото не зтваря плътно входа.
Айде вижте го и спрете с глупостите
http://www.google.bg/#hl=bg&source=hp&q=%D1%85%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=7d8b55f058c7a1b2
Благодарско и на двамата! Можете да заклю4ите темата , разбрах каквото исках! :mrgreen:
Punisherrr
07-30-2010, 08:36
;)