View Full Version : Ще помогне ли?
Dilqna16
07-30-2010, 11:25
Здравейте на всички. :)Имам нужда от съвет.Харесваме се с едно момче всяка вечер сме заедно но има пречка за да сме заедно страх го е да се влюби да не го нараня.Това ми го е споделял той че го е страх да се влюби.Всяка вечер сме заедно закачаме се и сме се прегръщатали и целували но вапреки всичко което продължава да става не сме заедно.Веднъж беше ми намекнал да спим но сам си каза че може да се влюби по този начин но въпреки това иска.Да спя ли с него?Дали ще помогне?Мисля че щом иска да спи с мен значи чувства нещо понеже го познавам добре и знам че няма да е само заради секса.Беше ми споменал че може да му стане навик дали има предвид че по този начин ще ме желае още много пъти следователно се е влюбил?Личи си че доста ме харесва щом ме ревнува дали чрез секса който и двамата желаем той ще се привърже още повече?Много искам да сме заедно
mincheto
07-30-2010, 11:37
До някаква стпен ще се привърже доста...
А не си ли се замисляла дали нарочно се прави на недостъпен,и иска да преспи с теб и да ти бие шута?И се прави на недостъпен,защото така знае,че по-лесно ще се съгласиш,защото го обичаш,а той го знае и точно за това те използва....Винаки си оставяй 1-2 % съмнение дори и в най-близкият си човек , мен така ме е научил скапания живот.
MaLkaTa_LaDy
07-30-2010, 12:04
Леле, колко си наивна... Недей да спиш с него! Следващия път като ти намекне, че иска, му кажи, че е по-добре да не го правите, че може да се влюби. Можеш да си позволиш да го влудяваш до без край, ако владееш тялото си добре, но недей да спиш с него, защото после ще ти бие шута.
sasha_90
07-30-2010, 13:22
Как може дори и да се замислиш над това дали да спиш с него.Естествено,че нетрябва да се съгласяваш.Не ти ли мирише на използване?Той много добре знае какви са чувствата ти към него.Мисли си,че може да те върти както си иска.
BoBa4eWeR
07-30-2010, 13:29
изчукай го не му мисли пък квото стане ! :grin:
Lady_003
07-30-2010, 13:32
Е...ако и ти толкова го искаш и желаеш защо не,само после да не останеш разочарована,защото това дай да спим заедно пък може и да се влюбя :? трудно някога бих се хванала на такова :D
Боже абе хора вие ме изумявате с вашите въпроси бееееее. Момче го е страх да се обвърже. Какво момче е тоз бе, тоя да не би да е обратен. Това дори и от гей не бих го чул сигурно. Майко мила в какъв свят живея :x
Целувате се излизате заедно постоянно сте заедно, а не сте обвързани ? Ти на кое казваш връзка ? Много сте ми странни бе. БТУ ти на колко години си - нека позная - 13 или мах 14
не искам теб, а само секс :grin: :-({|=
п.с т'ва да те е страх от любовта, просто такова животно нЕма, така че има нещо гнило в цялата работа.
Поне се хванете и тогава секс правете. :)
VinDiesel
07-30-2010, 14:30
Той пък от къде знае,че неможел да се влюби.Не ми давай мандаринката,любовта идва след време не на 1-вата седмица....
Леле, колко си наивна... Недей да спиш с него! Следващия път като ти намекне, че иска, му кажи, че е по-добре да не го правите, че може да се влюби. Можеш да си позволиш да го влудяваш до без край, ако владееш тялото си добре, но недей да спиш с него, защото после ще ти бие шута.
хах, чудя се аз защо като зарибя някоя и се навие да я чукам и на другия ден ми откаже каде съм збъркал, а то някоя и дала съвет в форум 8-) 8-) xaHUXauxAHUXhux с това болднатото преебва забивката на момчето
Smrazqvashta
07-30-2010, 14:45
А не си ли се замисляла дали нарочно се прави на недостъпен,и иска да преспи с теб и да ти бие шута?И се прави на недостъпен,защото така знае,че по-лесно ще се съгласиш,защото го обичаш,а той го знае и точно за това те използва....Винаки си оставяй 1-2 % съмнение дори и в най-близкият си човек , мен така ме е научил скапания живот.
Подкрепям. Недей много да му вярваш. :smt021
Dilqna16
08-01-2010, 12:55
ами замисляла съм се но понеже го познавам много добре знам че не би го направил само заради секса. страх го е да се влюби понеже е бил нараняван до сега.и не настоява да спим просто беше го намекнал но..не ме припира.. :(
GossipGirl89
08-01-2010, 13:05
Никога не можеш да си сигурен напълно в един човек. Това го замопни добре, защото рано или късно живота ще ти го докаже. Мислсиш си, че познаваш някого, но след време осъзнаваш, че се заблуждаваш и че същност не го познаваш напълно. Нормално е - всеки човек си има страни, които не показва или поне не до определен момент. След това всичко лъсва. Не казвам, че всички хора са такива - има и истински и свестни, но въпреки всичко човек винаги трябва да си има едно на ум. Аз те съветвам да не спиш с него на този етап. Вие дори не сте обвързани, а това "Нека спим пък ще видим дали ще се влюбя" звучи доста фалшиво и използваческо. Не му се връзвай по-добре и недей да прибълзваш. Времето ще покаже дали наистина ще се влюби в теб или не - тия неща не зависият само от единия секс
Ела да спиме заедно и аз ще те харесвам повече... :? ,да да я го зарежи най-добре ,няма да помогне за да те харесва повече а само за да си задоволи нуждите ,а накрая ще се почустваш използвана
Dilqna16
08-01-2010, 13:34
може и да се заблуждавам но когато сме заедно си личи че много ме харесва някак си и по начина по който ме гледа и като ревнува мн тапо му става кат си говоря с друго момче и затова си мисля че няма да е само заради секса но имате право няма да прибарзвам но даржанието му ме обарква мн понеже си личи как има нужда да ме докосне да ме прегарне или аз да го докосна.като спра да му обращам внимание и започва веднага да се закача да ме преграща някак си се забелязва че не сам му безразлична :( много го харесвам..
абе вие с него на колко годинисте бе :razz: какви са тези глупости?Мом4е го е страх да се влюби,а бе той да не е някакъв жен4о :lol: какви са тези глупости?! Ако е така...той иска само да те използва,а ти си наивна...
прибАрзвам,дАржанието,обАр ква,обращАм,прегрАща
:shock:
justonegirlwithonehope
08-01-2010, 14:08
Пълни глупости според мен.Или те харесва, или не.Какви са тези глупости със секса.Не бъди наивна и не се вкарвай в разни филми.
eXxXciTeD
08-01-2010, 14:39
Бе к`во ти се обяснява страх го било да не се влюби... та вие още нямате нищо между вас, той вече го обземат страхове. Или е голям филм или се опитва да те използва. Не му пускай и тръгнете първо, ако пак ти ги разправя тея страхове и глупусти обаче, едва ли ще си привлечена от него...
Blondityy
08-01-2010, 16:36
А бе тоя не знае какво иска... Или те харесва много, ама иска и да те ч**а, или иска само второто, но е много тъп и не знае как да се зарибява... Майко, кви работи има по тоя свят... Ама според мен само си играе с теб...
Големи драми,голямо чудо.Абе вместо да забръквате филми и работи,направо продължете да се забивате и да се зарибявате,и там кфот прайте,и туйй да е. :)
Моят съвет е - опитай. Все пак го накарай някакси да ти предложи да тръгнете. Прави се на недостъпен и това не го прави, защото е тъп, много добре знае как да се убеди в това, което е подозирал. След това му пусни. Ако ли виждаш, че не се взема в ръце, вземи ТИ инициативата, макар че във връзки като тая бъдеще няма, ако жената поеме руля, което значи, че срещу нея не седи мъж, а някакъв лигльо или женчо. Все пак опитай, имаш шанс да си с него. А за тези, които казвате на момичето в прав текст "Заебавай го" - не е толкова лесно. Всеки си има право на мнение де, но пак ти казвам - пробвай дали ще тръгнете заедно и тогава му се дай, ако искаш направо му се дай, но това е по-лошият вариант. Ако станете любими (мразя онази циганска дума), тогава шансът му да направи Чук и Бег ще спадне рязко :)
Dilqna16
08-01-2010, 22:02
Моят съвет е - опитай. Все пак го накарай някакси да ти предложи да тръгнете. Прави се на недостъпен и това не го прави, защото е тъп, много добре знае как да се убеди в това, което е подозирал. След това му пусни. Ако ли виждаш, че не се взема в ръце, вземи ТИ инициативата, макар че във връзки като тая бъдеще няма, ако жената поеме руля, което значи, че срещу нея не седи мъж, а някакъв лигльо или женчо. Все пак опитай, имаш шанс да си с него. А за тези, които казвате на момичето в прав текст "Заебавай го" - не е толкова лесно. Всеки си има право на мнение де, но пак ти казвам - пробвай дали ще тръгнете заедно и тогава му се дай, ако искаш направо му се дай, но това е по-лошият вариант. Ако станете любими (мразя онази циганска дума), тогава шансът му да направи Чук и Бег ще спадне рязко :) благодаря на всички за съветите най вече на този! :-)
той вече се е влюбил щом се страхува за последствията...не знам поговори с него кажи му че няма да го нараниш ,защото чуствата са взаимни знам ли направи така ,че да ти има доверие :)
Dilqna16
08-06-2010, 12:34
радвам се че мислиш така.снощи си говорехме и някой му казал някви работи за мен че преди кат сам ходела с едно момче сам се зарибявала с друго пак няма такова нещо и ми каза че вярва на тези работи.и бях опитала да го хвана за пакета :-D да му намекна уж да спим да видя кво ще направи и се дръпна ако искаше само секс щеше да не се дърпа.И бившия беше ми се обадел и той му стана много гадно и спя да ме гледа едната вечер прави ми физиономии ревнуваше.дали вече не е влюбен както мислиш но като вярва на хората да му пречи? :-o
Този няма да се осъзнае. Не го хващай за топките, направо го хвани за главата (не тази отдолу!) и му кажи в прав текст: "Обичам те! Не знам какво знача аз за теб, но за мен ти значиш ужасно много". Има два варианта - да му омекнат краката или да видиш, че не струва и 5 стотинки. Успех и благодаря, че оцени помощта ми :)
Или те използва и се чуди как да те прикотка, или може наистина да те харесва обаче още да не го е осъзнал. Може да се прави на готин, от притеснение да не си покаже чувствата. Ти обаче си имай едно наум, защото най-лесния начин едно момчу да те накара да спиш с него е да се прави на объркан и влюбен
FunkyBoy
08-06-2010, 13:26
Човека не иска да ходите, а да те оправи :)
Dilqna16
08-07-2010, 08:23
Аз мисля че го е страх да си покаже чувствата за да не го нараня.едвали иска само да спи с мен щом след като му накемкнах се драпна.не иска да си покаже чувствата.пак като сме заедно си личат.
didi0804
08-07-2010, 10:12
Много си наивна...Легни си с него, ако искаш след това да те остави :?
мм .. честно казано се е влюбил .. но не иска да го признае пред себе си ,защото го е страх .. накарай го да ти вярва :)
Dilqna16
08-07-2010, 15:13
как да го накарам да ми вярва?много вярва на хората.поради каква причина се страхува да признае пред себе си че се е влюбил в мен?от какво толкова може да се страхува? :( личи си че изпитва нещо щом ме ревнува.едната вечер бях с едино герданче с буквичката П пак бившия така се казваше и вика много хубава буквичка и трагва да си ходи и го гонех и викам това е от татко фамилията ни е попови и наистина е така и той да и аз да бях щях да кажа така.
Paramour
08-08-2010, 13:33
Влюбването е преди секса.... поне според мен. :?
SameLove
08-08-2010, 13:37
Влюбването е преди секса.... поне според мен. :?
+1 / Ти си имаш глава на раменете,за да решиш какво да правиш,но е повече от очевидно,че просто те разиграва.
MissBianka
08-08-2010, 15:01
май някой е намерил мноооого добра тактика за вкарване в леглото... това не го бях срещала до сега :-D не се връзвай, за да няма накрая разбити сърца :wink: