View Full Version : някакъв шибан кръговрат
на 13 съм и съм влюбена (моля,не започвайте с изказванията от рода много си малка да се влюбиш и.тн. ) .. проблемът е разликата в годините.. той е на 16 .. ии общо взето го раздава гъзее .. от повече от половин година го караме на зарибявки .. и всички които го познават разбирайки,че имам чувства към него отоговарят "оо боже .. няма смисъл .. той търсе само да наебе и набие някого .. не е за тебе" .. ама ние с него си пишемм .. говорим сии .. като се видим се държии супер яко с мене .. не е такъв какъвто всички го описват .. вярно,.че си пада малко женкар,ама .. преди няколко месеца му написах,че го много го харесвам ии искам да ходим .. след което той ТРИ месеца не ми прописа .. ии един слънчев денн го видяхх .. беше си все тооолкова хубав .. ии след като се прибрах видях че ми е писалл .. щях да пошурея от радостт .. ии всичко започна пак от началото .. зарибявките и всичкоо .. ии въпреки че може би и аз осъзнавам че иска просто СЕКС .. в мене винаги си има една капчица надежда,че не е такаа .. и не мога да се оправя . . мисля,че го обичам .. ! :cry: :smt007
Lady_003
07-30-2010, 12:27
охх като чуя за мъже женкари ииии :o :-D таа за него не е трудно да те омае има си опит човека и дори да тръгнете не означава да спиш с него веднага,(всъщност те съветвам да не си го и помисляш все пак си само на 13) но ако той си го поиска още след първата седмица-->смятай за какво става въпрос.Зарибявай си се с него щом ти харесва но се опитай някак си постоянно да си имаш едно на ум за да не се прехласнеш по него още повече,защото сигурно и той си търси поредната зарибявка просто :)
radeberger
07-30-2010, 12:41
Дано малко си промениш мисленето след година - две . :)
ами мисля,че вече е малко късно да не се прехласвамм .. това е почти една година .. :cry: наясно съм,че едва ли изпитва към това което аз към негоо .. но просто мисля,че не зная кога да спра .. и винаги става така .. вече сигурно едно 10-20 пъти го блокирам и го отблкирамм .. ни колкото и банално и тъпо да звучии .. като го видя .. започвам да треперяя .. да не ви каам как почва да ми бие сърцетоо .. пък когато му погледна в очите искам просто да ме целуне нищо повече .. всъщност .. от него искам само една целувка .. нищо повече .. може би тоогава ще мирясам и ще го оставя .. или още повече ще се влюбя ..
Lady_003
07-30-2010, 13:21
дам и аз съм била в абсолютно същото положение само дето при мен имаше една целувка :D и реших просто да се откъсна от човека да няма шанс нито той да се свърже с мен нито аз с него и така си минава сега времето...защото знаех,че ако не го направя тогава след време щеше да ми е още по-трудно.Едва на 13 си,друг ще срещнеш
tanch3t093
07-30-2010, 13:23
Може би и от възрастта е така. След години няма дори да ти прави впечатление (:
След като го харесваш толкова много и искаш да сте заедно, следи да видиш дали не си просто поредната бройка за него и те търси само за да ти на*бе. Бъди влюбена, но не и глупава - не се оставяй да бъдеш като кукла в ръцете му ;)
SmilezZz
07-30-2010, 13:25
Ти сама осъзнаваш,че той е женкар..Няма смисъл просто,защото ако той е такъв,какъвто го твърдиш - той те иска само за секс..Не му се връзвай.. И как така от 12 годишна го обичаш - на тези години едва ли си влюбена,просто имаш силни симпатии към него..Силно привличане..Но както и да е..Опитай се да го забравиш,колкото и трудно да ти е..Излизай с приятели,той няма да е единствения,който ще срещнеш..
sasha_90
07-30-2010, 13:28
От прочетеното-наистина не е за теб.
Ти сама осъзнаваш,че той е женкар..Няма смисъл просто,защото ако той е такъв,какъвто го твърдиш - той те иска само за секс..Не му се връзвай.. И как така от 12 годишна го обичаш - на тези години едва ли си влюбена,просто имаш силни симпатии към него..Силно привличане..Но както и да е..Опитай се да го забравиш,колкото и трудно да ти е..Излизай с приятели,той няма да е единствения,който ще срещнеш..
океyy .. да поясня .. в един квартал сме ! аз там излизам с приятелия,защото ми е най-яко .. ии винаги ВИНАГИ когато изляза го виждам .. !
Lady_003
07-30-2010, 13:41
е...това вече е кофти ама...старай се да го избягваш някак си :/
о повярвай ми - влюбена съм.. има съм влюбвания и симптаии .. и аз сега бих казала на едно 2-3 години по-малко от мене ти не можеш да си влюбена но не го казвам,защото на 10 години колкото и странно и тъпо да звучи се затворих вкъщи и седмици плаках за едно момче.. колкото и тъпо да звучи за 10 годишно лапе ..прекалено бързо се привързвам ..
е...това вече е кофти ама...старай се да го избягваш някак си :/
мм нали се старах известно време .. опитвала съм .. но се събират пред моя блок .. и когато майка ме прати до магазина изляза ли от входа почват подсврикванияя ии "оо ето я мойта любов .. " и т.н. един път пак разбрах от един негов фр що за стока е .. беше казал ,че много ме харесва ама малък бил за гаджета :? и искал само де ме отпори .. :( ии аз си викам крайй .. до тука беше .. и същия ден излизам .. виждам гоо .. и тойй .. о моойта любовв .. ела седни в менее .. и там неговите фр му викат ай да хоим някъде нататъка .. й той "ее аз съм влюбен те ме карат да се махам " и на тругване се обърна към мене,погледна ме ии с възможно най-яката усмивка ми каза чао ..
TheGirlNextDoor
07-30-2010, 16:23
много хора попадат в такава ситуация..колкото и да ти казват,че не е за теб и дори сатамата ти да го виждаш пак в твоята представа ще е идеалният.Относно това с целувката,симнявам се те да е достатъчна и след нея да го забравиш.Да ти давам съвет да го забравиш...няма смисъл.Всичко ще се оправи с времето.Убедена съм,че ще се появи момче,което ще те накара да забравиш за този :)
женкар, ама трябва да си намери майстора нали ? може и ти да си човека който ще го кротне :) опитай съберете се прецени ти сама дали просто иска да те вкара в леглото или не, ако е така бягай. И друго си прецени ще можеш ли да си с него ако той постоянно флиртува с други момичета зад гърба ти и заглежда други момичета. Задай си тези въпроси и сама си прецени. А това че си влюбена няма нищо лошо, няма възраст за любовта :) има много варианти, представи си пък той хлътне по теб, ти го зарежеш защото виждаш не се държи достатъчно добре, ами може той да бяга после след теб... докато опиташ няма да разбереш, но не му давай да правите секс. Недей ще съжаляваш!!1
Bellatrix
07-30-2010, 16:53
Ужас. :-o Ок, няма да ти говоря за годините, макар че се набива на очи.
1.Той си вдига егото пред приятелите с това, че някакво момиченце е лудо влюбено в него.
2.С теб ще стигне максиум до секс.
После ще се похвали на всеки в квартала колко лесно си му пуснала и какъв е пич.
3.Теб една целувка НЯМА да ти стигне. Точно обратното. Ще искаш още повече.
4. Очевидно е някъв кух к*рвар и не разбирам какво се прехласваш по тоя. След години ще ти е неприятно като се сетиш, че изобщо си го харесвала.
mArMaLaDkA
07-30-2010, 17:12
От бая глупави неща се впечатляваш. Нищо де, то нормално, като за тая възраст...
Сърби те. Няма лошо да му се пуснеш, само да не се окаже накрая, че и на него ще му е за първи път. 8-)
С такива недоразумения на природата е по-добре да си нямаш работа. Станал на 16 и вече си мисли, че целия свят е в краката му, а всички момичета не могат да си поемат дъх без мисълта за него. Остави го да се прави на интересен, а ти просто не му обръщай внимание. Изключваме годините, които не са никак малка пречка, но сама осъзнаваш, че иска само секс. (Да де... то повечето момчета на тази възраст друго и не искат.)