PDA

View Full Version : Секс с девствена

xAddicteDx
07-30-2010, 12:35
Въпроса ми е към момчетата-правили ли сте секс с девствено момиче, неприятно ли ви беше и бихте ли го направили пак ? Mомчета са ми казвали, че е кофти изживяване, което не биха повторили, но все пак да чуя и други мнения :-D

nimfetka7
07-30-2010, 12:49
А аз мислех, че това им харесва на мъжете, но явно съм грешала :-D

maksimal
07-30-2010, 14:26
А аз мислех, че това им харесва на мъжете, но явно съм грешала :-D

Не грешиш. Кефа е в "разтварянето". 8-)

babajabaaa
07-30-2010, 16:18
т.6
амк933

maksimal
07-30-2010, 16:20
т.6
амк933

3oPuTy
07-30-2010, 16:25
Последните двама можеха да ни спестят спам-"коментарите" си!

А по темата:От мои приятели съм чувала,че им е било яко,когато са с девствено момиче,но все пак много зависи от подхода на момчето,защото ако е някой неопитен хлапак,който не знае к'во точно да прави ще стане доста неприятно и за двамата ... :?

MetalZone
07-30-2010, 16:34
Правил съм... неприятно? Тц! Красиво изживяне е :} Хубаво е да научиш някой на нещо. :} Пък и ако обичаш въпросният човек... ста'а още по хубаво. :}

zariibena
07-30-2010, 21:33
т.6
амк933

t0d1t0
07-30-2010, 22:06
Жената е като консервна кутия! Един отваря,всички намазват.

FunkyBoy
07-31-2010, 19:56
абе, трябва доста да държа на момичето, пък и тя на мен, че да я "отворя" (извинявам се за буквалната думичка) :)

HandOFDooM
07-31-2010, 20:22
т.6
амк933
къв е тоя спам бе писна ми от такива дето трупат само мнения и накрая да са МЕГА БРУТАЛЕН ФЕН .... :-x :-x :-x
малко странен въпрос, но неможе ли едно момиче само да се "отвори" и да се "потренира" преди да почне с някое момче така ще е по-добре и за 2мата

Gri6a
07-31-2010, 20:58
т.6
амк933
къв е тоя спам бе писна ми от такива дето трупат само мнения и накрая да са МЕГА БРУТАЛЕН ФЕН .... :-x :-x :-x
малко странен въпрос, но неможе ли едно момиче само да се "отвори" и да се "потренира" преди да почне с някое момче така ще е по-добре и за 2мата

Ами технически може, но при момичетата девственоста е по различна от колкото при момчетата. Ние гледаме трезви, нетрезви, дрогирани, недрогирани, живи, мъртви просто да намажем докато при тях е по различно. Девстеноста не е само физическо състояние а и състояние на духа затова повечето момичета предпочитат първият им път да бъде с момче, на което те държат а не с краставица схващаш ли? Разбира се има и изключения, които доста нарастват в днешно време, но общо взето би трябвало да е както аз го обясних. (Хайде съфорумнички подкрепете ме де :D )

А иначе по темата. Не съм но бих правил. Мисълта за нейната "невинност" е романтична и възбуждаща. :)

Smrazqvashta
07-31-2010, 21:02
Ами технически може, но при момичетата девственоста е по различна от колкото при момчетата. Ние гледаме трезви, нетрезви, дрогирани, недрогирани, живи, мъртви просто да намажем докато при тях е по различно. Девстеноста не е само физическо състояние а и състояние на духа затова повечето момичета предпочитат първият им път да бъде с момче, на което те държат а не с краставица схващаш ли? Разбира се има и изключения, които доста нарастват в днешно време, но общо взето би трябвало да е както аз го обясних. (Хайде съфорумнички подкрепете ме де :D )

А иначе по темата. Не съм но бих правил. Мисълта за нейната "невинност" е романтична и възбуждаща. :)

Аз не мога да повярвам, че прочетох такъв коментар от момче. :shock:

А по-темата и аз си мислех, че на момчетата това би им харесало, а и до колкото съм го обсъждала с тях съм останала с такова впечатление. Ама от горе прочетените коментари вече не съм много сигурна, като изключим този на Гриша. :-|

teen14
07-31-2010, 21:16
според мен ние момичетата мислим по съвсем различен начин от момчетата .. има момчета дет и на по 8 9 годинки са готови да се ебът има момичета дет на по 18 години още не съ готови такаче си зависи от човека.

teen14
07-31-2010, 21:17
според мен ние момичетата мислим по съвсем различен начин от момчетата .. има момчета дет и на по 8 9 годинки са готови да се ебът има момичета дет на по 18 години още не съ готови такаче си зависи от човека.

Gri6a
07-31-2010, 21:29
Смразяващата благодаря за комплимента. :)

xAddicteDx
07-31-2010, 23:14
Eвала на Гриша, личи си, че разбира от жени :-D Естествено, че е тъпо да се отворим сами, пък чак и да сме били 'потренирали'.. откъде ги имзисли тея, уе, майна ? :-o по-добре? може би само за момчето, ама пак не е сигурно :)

sweetpunk
08-01-2010, 15:32
Абсолютно е възможно и в днешно време е доста разпространено сред 11-13г., но както каза Гриша (евала пич мислех, че са останали само типове "дебна да ебна" .. възроди ми надеждицата в мъжете) за момичетата е по - различно .. или поне до преди 2-3 години беше .. точно когато аз бях на 14 излезе "модата", че на 11 - 13 вече си голяма и тряа да спиш с първия, който ти обърне внимание! Не съжалявам, че но го направих тогава, че не следвах модата и не се влияех от обкръжението ми! Тогава нямаше да има същата тръпка както сега (правих секс за 1ви път преди 2-3 месеца (на 17 съм) с момче което обичам повече от всичко) и изживяването беше върховно .. мисля, че 1вия ми път ми беше най - хубаво, което е доста странно 8) ...
Както и да е за това, че и на двамата ще им е по - добре! :shock: Ти си абсолютно задръстен, себичен глупак .. няма к'во друго да кажа просто :? :shock:

crazy7oo
08-04-2010, 16:10
Въпроса ми е към момчетата-правили ли сте секс с девствено момиче, неприятно ли ви беше и бихте ли го направили пак ? Mомчета са ми казвали, че е кофти изживяване, което не биха повторили, но все пак да чуя и други мнения :-D
Еми на мен са ми казвали, че с дествено момиче е било по яко :) ;)

DarkTemplar
08-04-2010, 16:13
Някои се оплакват, че ги ползват за тирбушон, други се гордеят с това. Разни хора, разни идеали.

Лично при мен зависи от цялостната ми нагласа към момичето. И да, отказвал съм секс на девственица.

Palpatin
08-04-2010, 16:19
Бил съм с девствено момиче. Никога обаче не бих спал с момиче само, за да си загуби девствеността.

tanch3t093
08-04-2010, 16:38
Хммм .. Евала и на момичетата, които не следват модата :-D А иначе повечето момчета избягват девственици, твърде малко останаха свестните момчета..

ScarletBite
08-04-2010, 23:17
Девственица ще се хареса на преситен пич, на мъж отвсякъде. Защо? Когато един мъж е силен доминант, а жената слаба и уязвима, те са противоположни и съответно се допълват в леглото. Тя се чувства сигурна, той - два пъти мъж.
Но важи ли това за масата курвички и метро-смешници?

OneGuy
08-04-2010, 23:20
Моля ... какво за девственици ... аз имам много повече мерак да отворя някоя ... от колкото да еба няква широка лелка ...

DarkTemplar
08-05-2010, 17:53
Моля ... какво за девственици ... аз имам много повече мерак да отворя някоя ... от колкото да е** няква широка лелка ...
а що трябва да е "широка лелка"? не може ли да е нормално момиче с 2-3 или няколко бройки?

OneGuy
08-05-2010, 18:46
Моля ... какво за девственици ... аз имам много повече мерак да отворя някоя ... от колкото да е** няква широка лелка ...
а що трябва да е "широка лелка"? не може ли да е нормално момиче с 2-3 или няколко бройки?
А не може ли аз да си я отворя и да знам че няма да ми лепне нещо ако го правим без презерватив ... освен това женските много хлътват по човека отворил ги ... или от страх че ще си отворят устата или просто си хлътват

truculent
08-05-2010, 18:55
Mомчета са ми казвали, че е кофти изживяване, което не биха повторили, но все пак да чуя и други мнения :-D

Кх тес момчета да не са с ляв завой? Тва е класика в жанра е баце

DarkTemplar
08-05-2010, 19:07
OneGuy, може разбира се, просто исках да ти намекна, че изпадаш в крайности.

StoooYo0
08-05-2010, 19:28
Mомчета са ми казвали, че е кофти изживяване, което не биха повторили, но все пак да чуя и други мнения :-D

Кх тес момчета да не са с ляв завой? Тва е класика в жанра е баце

GossipGirl89
08-05-2010, 20:13
Аз същи си мислех че им харесва, но съм срещала и такива дето им харесва, и такива дето не им харесва. Явно си зависи от самият човек и разбиранията му

BouH
08-05-2010, 21:12
Не съм правил... не мисля и да правя ...мисълта,че мога да и отнема дествеността и да се разделим е някак неприятна ...но все пак не мисля че някоя дественица може да ми привлече вниманието с нещя 8) :razz:

Sa6eks
08-05-2010, 21:15
НАЙ-ГОЛЯМАТА грешка в живота ми, да зема девствеността на едно бедно момиче. Уфф миличката :Д

vili7y
08-05-2010, 21:27
Не съм правил... не мисля и да правя ...мисълта,че мога да и отнема дествеността и да се разделим е някак неприятна ...но все пак не мисля че някоя дественица може да ми привлече вниманието с нещя 8) :razz:

пфф ти кво като видиш момиче по улицата разбираш дали е дествено или не :D :D да бе друг път... ако момичето е на 15-16 (и нагоре) ще си проличи чак когато вече се стигне до секс ;);)

ScarletBite
08-06-2010, 07:23
Ти си много ограничен тип, миличък. Искам да ти напомня една мисъл не на кого да е, а на самия Зигмунд Фройд - "Сексът започва тогава, когато жената хване мъжа за ръката".

miroandonow
08-06-2010, 14:06
Сегашната ми френдка беше девствена и преди няколко дена я отворих.Втора девствена ми е това,не виждам защо трябва да ми е гадно,напротив беши ми адски суперско.Пък и как се впива в теб като проникваш....