View Full Version : Джойстик
Здравейте,взех си джойстик,обаче не знам точно какви игри да играя,компютъра ми е много добър така че ще тръгне почти всичко,но доста игри не могат да се игаят с джойстици,може ли да ми предложите игри,желателно ще е обаче да не са НФС или някакви състезателни .. благодаря,пуснах същата тема в информационни технологий , но мисля че и тук е добре,тъй като забелязвам ,че там не се посещава много много , или просто така се е паднало,благодаря ви предварително
То точно състезателните игри са най-подходящи за джойстик. Стратегийте се отписват, а игрите от типа ЦС не мисля, че ще можеш с джойстик. Все пак те се играят с клавиатура+мишка и ще си разчекнеш пръстите :D . Аз играх няк'ва Фифа на компа с джойстика и ми беше супер удобно. Също изиграх всички възможни части на Тону Хоук (скейт игри) и също беше супер яко. Та освен Фифа, НФС и други такива, ти препоръчвам
:arrow: Tony Hawk Pro Skater 4
:arrow: Tony Hawk underground
:arrow: Tony Hawk Underground 2
:arrow: Tony Hawk American Wasteland (любимата ми) ;) приятнни игри :)
Tomb Radier Legend,Anniversary или Underworld и трите стават за джойстик.
Prince of Persia 1,2,3 стават, другите не съм ги пробвал с джойстик...
Някоя бойна ако намериш като Street Fighter също ще може с джойстик...
мм друга... а да, по принцип можеш да подкараш всички игри с джойстик, като си изтеглиш една програма, която прави дадено копче от джойстика да отговаря на копче от клавиатурата и така... :P