View Full Version : Няма да мога да го видя
kamsssity
07-30-2010, 17:02
Имама голям проблем..днес ме целуна момчето,което харесвамм от 3 месеца.Има един проблем обаче,тои живеи в Ямбол апак аз в Бургас и утре си трагва и аз искам да съм с него,обаче родителите ми ме накараха да отида на селоо и утре цял ден ше ме няма и няма да мога да го видя. Кажете ми как да накарам родителите си да ме варнатт в Бургас
Старай се да слагаш една идея по-описателни заглавия.
kalpazanka
ibojilow
07-30-2010, 18:43
Еми като трябва да си трАгва и живеИ в Ямбол, си намери друг.
Ти какво си чакала 3 месеца?
Изпуснала си си шанса, няма какво да се направи. По правописа ти виждам, че си на 11 години и няма просто как да се преместиш при него.. А родителите ти няма за какво да те вАрнаТТ в Бургас, само ще ти стане по-кофти. Но ако мислиш, че няма, тогава им обясни и им кажи, че е важно за теб.
theexplorer
08-05-2010, 20:58
Първо: Научи се да пишеш
Второ: Три месеца занимавки и точно когато реши да ходиш на село станаха нещата?Голям късмет имаш и ти като мене :razz:
Не знам защо се притесняваш няма да останеш на село завинаги..като се върнеш ще си бъдете заедно :)
ibojilow
08-06-2010, 19:57
Второ: Три месеца занимавки и точно когато реши да ходиш на село станаха нещата?Голям късмет имаш и ти като мене :razz:
Не знам защо се притесняваш няма да останеш на село завинаги..като се върнеш ще си бъдете заедно :)
Обясни ми как ще са заедно, като той е от Ямбол, а тя от Бургас? :lol:
danibebi
08-06-2010, 22:06
тогава май ще трябва да се задоволят само с ваканциите и почивните днии.. :D
theexplorer
08-11-2010, 09:41
Няма да остане завинаги в Ямбол,не мислиш ли? :-o Пък и Бургас и Ямбол са едва ли не на 2 крачки.. Пък и предполагам,че той учи в Бургас.. Имам доста познати от Ямбол,които си учат тук..Някакъв проблем? :P