View Full Version : Приятелство и любов...
SunSetBeach
07-30-2010, 21:40
Според вас колко процента е възможността,едно момче да се влюби в моми4е,с което си пишат по4ти редовно и им е забавно? Често си ли се случва това,когато си приятел,с някого и той да не ти признава чувствата си,за да не развалите приятелството си?
На 14 сме? :)
А вие виждате ли се ? Имам предвид за мен е невъзможна връзката по скайп.Възможно е да те харесва пък ако сте от различни градове няма смисъл да създавате така наречените "скайп връзки".
SunSetBeach
07-30-2010, 21:54
Не,от един клас сме-бяхме!!! И той май е първия,скойто така сме си писали и общували.Май и на него.
Щом го харесваш признай му чувствата си сиг и той те харесва щом отделя толкова време за теб :)
Lincheto
07-30-2010, 22:17
Не знам дали може да се влюби, но определено се случва често човек да не признае чувствата си, за да не си развали приятелството с друг индивид. :д
SemperFidelis
07-30-2010, 22:51
Всичко е възможно, само трябва да бъде открито.
soul1199
07-30-2010, 23:06
ако не те харесва нищо не можеш да направиш,освен да чакаш да ти мине и да си харесаш друг
mincheto
07-31-2010, 06:33
Вие сте още ДЕЦА.
и SKYPE ''връзка'' ,не е никакава връзка.
Възможно е да си мисли някакви неща, които са му наложени като мислене от филми и култура.
NaGaStYlE
07-31-2010, 07:52
ако не те харесва нищо не можеш да направиш,освен да чакаш да ти мине и да си харесаш друг
няма кво да добавя :)
Вие сте още ДЕЦА.
и SKYPE ''връзка'' ,не е никакава връзка. напълно съм съгласна !
Освен това , какво ви пречи да излезете ? ( това го пиша вече във втора тема днес :shock: ) Лято е , освен това сте ваканция , защо по дяволите висите по 100 часа пред компютъра :shock:
Щом си пишете често , значи си му симпатична . Предложи му да излезете , така ще разбереш дали те харева или не .
SladkotoPoly
07-31-2010, 09:20
Според вас колко процента е възможността,едно момче да се влюби в моми4е,с което си пишат по4ти редовно и им е забавно? Често си ли се случва това,когато си приятел,с някого и той да не ти признава чувствата си,за да не развалите приятелството си?
Аааа какво стана с онова момче, което те обиждаше бившия ти ?сприятелили сте се така ли ??? :shock: :grin:
SunSetBeach
07-31-2010, 15:31
тОЯ Е ДРУГ :)
SladkotoPoly
07-31-2010, 15:56
тОЯ Е ДРУГ :)
аха,Еми успех ви желая, дано се получи нещо между вас. :-)
Има голям шанс да те хареса, защото щом се разбирате и си прекарвате добре по скайп, това означава, че той харесва характера ти. В последно време хората преминаха на един нов стадий в комуникацията и май се връщат към духовната красота, а не само плътската... по простата причина, че се "познават" по СКАЙП. Ако не ти е признал чувствата си има две алтернативи /като "да не ни развали приятелството" отпада моментално просто защото не е от най-реалистичните възможности/ :
1. харесва те, но го е срам да ти каже, защото е на 14.
2. не те харесва, а просто е сметнал, че си печена и няма да му пречи да си губи времето с теб
Не знам как съвсем сигурно каза, че на него му е много пирятно да си пише с теб. В смисъл, че това е СКАЙП, за Бога. Дори да те мисли за тъпа пак може да си пише с теб, когато няма с кого другиго.
Любов, истина и приятелство по скайп няма.
Огромна е вероятността човече. Границата е адски тънка и лесно се прекрачва.
SunSetBeach
07-31-2010, 19:56
Благодаря на всички,ако има още мнения-заповядайте !!! :):) :-)
justonegirlwithonehope
07-31-2010, 20:01
Поговори с него, ние няма как да знаем.Ако признаеш чувствата си, няма да загубиш според мен, но го направи само, ако видиш, че той проявява някакъв интерес към теб.
SunSetBeach
08-01-2010, 11:01
:-o благодаря ви
shmurkam
08-01-2010, 15:56
че то и статистики ли има е О.О
SunSetBeach
08-01-2010, 18:03
А този коментар ми '' помогна '' най-много от всички!!!
По безсмислен отговор не можа ли да измислиш :Ж
По-скайп няма да стане,така че някак си му намекни да се видите :)
само едно писане по скайпа не стига....
mimka1912
08-01-2010, 20:04
Според мен е напълно възможно да има нчкакви чувства към теб. Аз лично в момента ходя с един от най-добрите си приятели. И с него много често си пишехме по скайп, но истината е, че и много пъти сме излизали. Скайп връзките се невъзможни!!
Моят съвет е да излезнете, да се видите очи в очи и по държанието му ще разбереш дали наистина те харесва или просто си му приятна.
Ако има чувства към теб то със сигурност причината да не ти ги показва не е за да не развали приятелството ви.
babygirl00
08-01-2010, 21:15
възможно е , но аз съм за това да се запази приятелството :? ако чувствата са силни тогава нещата са други
Има голям шанс да те хареса, защото щом се разбирате и си прекарвате добре по скайп, това означава, че той харесва характера ти. В последно време хората преминаха на един нов стадий в комуникацията и май се връщат към духовната красота, а не само плътската... по простата причина, че се "познават" по СКАЙП. Ако не ти е признал чувствата си има две алтернативи /като "да не ни развали приятелството" отпада моментално просто защото не е от най-реалистичните възможности/ :
1. харесва те, но го е срам да ти каже, защото е на 14.
2. не те харесва, а просто е сметнал, че си печена и няма да му пречи да си губи времето с теб
Не знам как съвсем сигурно каза, че на него му е много пирятно да си пише с теб. В смисъл, че това е СКАЙП, за Бога. Дори да те мисли за тъпа пак може да си пише с теб, когато няма с кого другиго.
Любов, истина и приятелство по скайп няма.
:) + :)
SunSetBeach
08-02-2010, 10:51
:):)
bratignat
08-02-2010, 15:02
Щом сте на 14, това е връзката на настоящият ти живот. Ти вече си влюбена. Единствено скайп админите и интернет доставчиците ви, могат да ви разделят!
Казах и отсякох!
eXxXciTeD
08-02-2010, 15:19
Бе то е възможно, ама трябва да почнете да се виждате, иначе е много хубаво, че се разбирате един друг и си допадате като характери. Задължително излезте пък каквото стане, само можеш да спечелиш :P
SunSetBeach
08-02-2010, 20:56
Щом сте на 14, това е връзката на настоящият ти живот. Ти вече си влюбена. Единствено скайп админите и интернет доставчиците ви, могат да ви разделят!
Казах и отсякох!
знам :)
shmurkam
08-17-2010, 09:41
А този коментар ми '' помогна '' най-много от всички!!!
По безсмислен отговор не можа ли да измислиш :Ж
А ти отговори ми можеш ли да ми измерваш любовта в проценти?
оф кви са тия проценти бе .. за всеки си е индивидуално .. ако толкова те вълнува дали те харесва го питай направо .. :?
SunSetBeach
08-19-2010, 19:56
E добре де няма значение ... да кажем,че питам на кой му се е случвало и нещо от този род (дали е 4есто срещано) :)
Вие сте още ДЕЦА.
и SKYPE ''връзка'' ,не е никакава връзка.
Това,че са на 14 незначи, че не могат да се харесват .. Пък и то връзките първо от скайп поват там се опознават после кафенце... леко докосване по ръката..прегръдката ..целувката и айде вече са двойка. Еми щом той не прави първата крачка направи я ти.. :):) Но преди това го накарай да ти обещай че даже и да не те харесва няма да си разваляте приятелството.. ;)
batistuta59
08-19-2010, 20:25
Според мен приятелство между момче и момиче не съществува...Винаги единият от двамата иска нещо повече..А може би и двамата искат нещо повече ...
SunSetBeach
08-19-2010, 20:38
Страх ме е че ако не ме харесва,ще си развалим приятелството.
Страх ме е че ако не ме харесва и аз му кажа,ще разваля всичко и нищо няма да е както преди.
Не ме е срам да го питам дали искам да излезем.Страх ме е че може той да не иска.Знаете какви са тийновете-ако разберат,че сме излизали,ще тръгнат едни работи...
Не искам да се окаже така,че си е писал с мен само даси убие времето,даже не ме е чувствал близка.
12345678
08-19-2010, 20:58
На твоята възраст имах абсолютно същата ситуация само дето не беше по скайп.. то тогава на пръсти се брояха хората с компютри. Тя беше първата ми любов и до сега май друга дето да съм обичал толкова не съм срещал. Бях сигруен, че и тя ме харесва, всяка вечер си излизахме, но никой нищо не казваше по въпроса а и аз бях адски срамежлив за което и до ден днешен не мога да си отговоря от какво толкова ме е било срам. След вереме си признахме, но вече беше тръъъърде късно. Е и сега сме си приятели, но я чувствам само като близка приятелка и нищо повече, но не се знае какво ще стане за напред. Та саветът ми е - не изтървай възможността - после ще съжаляваш... поне няма да се чудиш "ами ако бях казала еди какво си..."
SunSetBeach
08-20-2010, 20:27
На твоята възраст имах абсолютно същата ситуация само дето не беше по скайп.. то тогава на пръсти се брояха хората с компютри. Тя беше първата ми любов и до сега май друга дето да съм обичал толкова не съм срещал. Бях сигруен, че и тя ме харесва, всяка вечер си излизахме, но никой нищо не казваше по въпроса а и аз бях адски срамежлив за което и до ден днешен не мога да си отговоря от какво толкова ме е било срам. След вереме си признахме, но вече беше тръъъърде късно. Е и сега сме си приятели, но я чувствам само като близка приятелка и нищо повече, но не се знае какво ще стане за напред. Та саветът ми е - не изтървай възможността - после ще съжаляваш... поне няма да се чудиш "ами ако бях казала еди какво си..."ь
Да ама в твоя случаи те е харесвала...при мен може и да не стане така
Ех..,какъв съм ''оптимист'' :)
12345678
08-20-2010, 20:52
ами то се усеща... няма начин да не ти покаже момчето по някакъв начин.. било то комплимент, закачка, прегръдка.. поглед ако щеш. Лесно е :)
ForzaFelipe
08-21-2010, 09:32
КАто чета историята ми е позната щото съм я изживял наскоро.С една моя бивша съученичка с която не се бях виждал сигурно от 2 години поради случки,който не искам да коментирам ся,почнахме да си пишем по скайп и така всеки ден и се върнаха стари чуства и когато и признах тя ми каза че ме приема само като приятел.Така че когато избухне приятелство то много трудно се превръща в любов,или поне в любов и от двете страни ;)
SunSetBeach
08-21-2010, 14:03
бЛАгодаря ви :) ..