PDA

View Full Version : днес

teodora87
07-31-2010, 06:08
Днес имам рожден ден,а се чувствам толкова тъжна и виновна.Чувствам че съм ненужна,чувствам се като навлек.Майка ми и баща ми са разведени,аз живея с майка ми.Тя ме е изгледала и в момента плаща обучението ми.Тя е причината заради която живея.Не съм свикнала на такова внимание от сутринта ми пишат във фейка в скайпа 4рд 4рд а на мен ми е много тъжно.Искам мама да се гордее смен,искам да съм добре дъщеря.много ми е тъжно :((

ecstazy
07-31-2010, 09:43
Хъмм, така. Първо Ч.Р.Д. всичко най-хубаво ти желая :)

И да продължим напред. Много гадно е, че вашите са разведени. Но защо мислиш, че майка ти не се гордее с теб? Няма майка, която да не се гордее с детето си. Недей да се чустваш кофти, веднъж годишно е този ден и не го пропилявай в тъга. Хубаво е, че доста хора са се сетили за теб. Приятно изкарване и го давай по-весело :)

mArMaLaDkA
07-31-2010, 10:15
Направи нещо полезно, примерно.
Хвани се на работа, за да поемаш част от таксата по образованието си и разходите вкъщи; помагай на майка си с домакинската работа; не нагърбвай женицата с проблемите си и с мрънкане, а се опитвай да я разведряваш и да провеждаш с нея нормални разговори, различни от "тъпо ми е", "тъжно ми е".

DarkGirll
07-31-2010, 10:21
Ч.Р.Д мила..всичко хубаво :-)

По темата- Ами направи нещо което ще я зарадва :)

teodora87
07-31-2010, 11:08
Благодаря

Anf3tamin4o
07-31-2010, 20:39
Ч.Р.Д!
Не те познавам, но едно от написаните неща е,че си в университет.Мисля че това е едно добро нещо за гордост.Малко са хората,който си продължават образованието си (особенно сред днешната младеж).Трудно е в днешно време без баща и особенно когато учиш.Това означава че майка ти доста се загърбва.Покажи че я обичаш, и държиш на нещо.Подкрепяйте се :)

Лека вечер!
К.Димитров