View Full Version : Малко съвет-цикъл
myrapture
07-31-2010, 08:22
Здравейте искам да ви помоля за малко съветче.Не съм сигурна че това е темата но все пак...Как мога да си намаля цикъла?В смисъл,че този месец ми съвпада с морето(цялото море ше съм в цикъл!!!)Казаха ми за някакво хапче с което ти пропуска 1 месец,но не искам да се тровя с толкова хормони!Споменаха ми и нещо за витаминС.Искам просто ако може да ми трае 3 дена вместо 7!Някои да му се е налагало?Съвет моля!
Exothermic
07-31-2010, 08:44
Първи ден вечерта - аспирин или аналгин
Втори ден сутринта - аспирин (и да хапнеш нещо, че иначе дразни стомаха)
Втори ден обяд - аспирин
Втори ден вечерта - лимон (цял) хам-хам
Трети ден - цял ден си папаш лимони
Трети ден вечерта - ампулка вт ц
Четвърти ден сутринта - пак една ампула
Аспирин/аналгин, за да ти се засили течението първите дни,
а лимоните и ампулите, за да ти го прекъсне.
Не ти препоръчвам да караш само на ампули.
teddyx33
07-31-2010, 08:57
ии аз бях в такова положение преди година-две .. и си спомням ,че пих витамин C и при мене подейства ,но после пих аналгини ии ми се възвърна :D ии даже и се усили беше гадно,но пък си прекарах екстра на морето xD
myrapture
07-31-2010, 09:13
Значи работата си е във витаминЦ-то.Преди години имах кръвоизлив и ми бяха предписали витамин К.Някои запознат с това?
А teddyx33 не разбрах това с възвръщането?...На следващия месец не си ли идва нормално?
teddyx33
07-31-2010, 09:35
^ ами имах предвит ,че пих (май така беше ,,беше одавна не помна) Витамин ц ии ми спря ии на морето всичко ми беше ОК ,но после като се прибрах вкъщи пих аналгини там и нещо друго имаше майка ми го даде ии пак си ми дойде ,но ми беше силно течението. Но според мен няма проблем да си пиеш витамин Ц ии да изчакаш да си ти дойде следващия месец.. =] Тогава майка ми ме караше ,че не било никак хубаво вв "моята възраст" която вече мина =D
дано съм ти помогнала .. :)
ValLoveYa
07-31-2010, 10:28
Витамин К съдейства за бързото съсирване на кръвта не пий от него :)
krokkrok
07-31-2010, 10:30
Значи работата си е във витаминЦ-то.Преди години имах кръвоизлив и ми бяха предписали витамин К.Някои запознат с това?
А teddyx33 не разбрах това с възвръщането?...На следващия месец не си ли идва нормално?
Витамин К съсирва кръвта...не мисля,че е добре да се спира точно с него,но не съм лекар...По-добре питай лекар :)
rachel_billson
07-31-2010, 10:31
Витамин Ц и ти спира.Поне аз като пия 2-3 дена нямам.
Sunshin3
07-31-2010, 20:30
При някои може и да се засили кръвотечението от Ц-то.
Да, аз исках да ми спре и пих витам Ц обаче ефекта беше обратени супер много ми се засили кръвотечението.
rachel_billson
08-01-2010, 07:42
Странно,на мен никога не ми се е получавал този ефект. :-o
аа.. само да попитам колко често взимате витамин ц ? :-o
аз във 1ви и 2ри ден съм ходила на плаж.
отиваш със превръзка ,после ако има съблекалня махаш превръзката ,излизаш от водата и пак си слагаш нова .. понаместваш малко крилцата и готово..
това също е вариант :)