PDA

View Full Version : Синини под очите

abvgde93
07-31-2010, 16:51
Здравейте,имам "голям" проблем :(
Момче на 17 години съм.От както се помня имам синки под очите.Просто самата кожа там е като посиняла...
Не пия,не пуша,не се лягам по нощите...и не знам от какво е :)
Ако знаете и сте ползвали предложете ми нещо ефикасно ... Благодаря.

dunce
07-31-2010, 17:09
Ако говориш за сенки и аз имам, с плаж/басейн да ходиш да почернееш ще се оправиш, на мен вмомента изобщо не ми личат.

3oPuTy
07-31-2010, 17:19
Повече или по-малко сън (зависи,колко точно спиш в момента).
Успокояващ крем.
Фон дьо тен.
Коректор.
Мий си очите със студена вода.
От време,на време може да си търкаш синките с парче лед (но не прекалявай).

krokkrok
07-31-2010, 17:50
Правиш зелен чай и го слагаш във формички във фризера за малко.После ги изваждаш и докато още не са напълно заледени слагаш клечици за зъби.После пак във фризера и ги изваждаш напълно заледени вече.Сутрин си правиш нещо като маска от това.Помага и за разпределението на течностите,заради които лицето е леко подуто след сън.
Пробвай и кофеиновите коректори,които сега рекламират на Garnier.Много помагат. :-) :)

UrbanLegend
07-31-2010, 19:33
И аз понякога сутрин имам огромни сини кръгове.Купила съм си има специални като коректорчета за сенки под очите.Представяляват нещо като ФДТрно мн мн светъл в мн малка тубичка.Моето е на Орифлейм и ако не на цялорто поне значително ми ги закрива

vivchu
07-31-2010, 20:22
и аз имам т0зи пр0блем.. няма измъкване ;хх :( 0свен к0рект0ри фон дютени и такива :booooomb:

ledenakrasota
08-01-2010, 10:37
Понякога е наследствено :) Иначе си купи коректор от тези със зеленото,розовото и бежавото.Розовото е за кръговете под очите :) И хвани малко тен. На мен така не ми се виждат. :)