Влез

View Full Version : Какви момчета харесват момичетата ??

vixreto
07-31-2010, 17:01
Темата е ясна ..
и не говоря само като външен вид - дали руси или ''черни'', дали с светли или тъмни очи ами и като характер .. като в смисъл има много момчета които харесват момичета които буквално им се натискат .. други такива които се правят на недостъпни ..
до каква степен е важен външния вид ??
все такива въпроси над които често мисля ( смятам че не само мен ме интересуват ) и на които така и не получих отговор.

П.С. ( имам една приятелка която е с къдрава руса коса , с светли очи, висока е накъде 170 и нещо, супер усмихната е и аз смятам че е ''готина'' на външен вид, но не е ходила с момче от .. година - две. )
аз съм сравнително ниска, с тъмна коса и тъмни очи и въобще не се харесвам но има мноооого момчета около мен ( не се хваля ;д това не ми харесва .. в смис аз имам приятел но както и да е )

мерси предварително на всеки който си направи труда да ми отговори : )

KumchoValcho
07-31-2010, 17:09
Оф
Бъди себе си

vixreto
07-31-2010, 17:12
Оф
Бъди себе си

не съм казала че искам да се правя на ''някой друг''. аз съм себе си и точно за това ме харесва приятелят ми ( ебаси колко тъпо звучи но и ''гаджето е същата работа)

просто наистина ми е интересно какви момичета харесват момчетата .. или е .индивидуално. ?!

: )

mArMaLaDkA
07-31-2010, 17:21
Добре бе, как така все по някое време из форума се появява такъв, който все изпада в такива тъпи главоблъсканици кой к'во харесвал.
Предостатъчно свободно време имате явно и ви доскучава.

KumchoValcho
07-31-2010, 17:22
Оф
Бъди себе си

не съм казала че искам да се правя на ''някой друг''. аз съм себе си и точно за това ме харесва приятелят ми ( ебаси колко тъпо звучи но и ''гаджето е същата работа)

просто наистина ми е интересно какви момичета харесват момчетата .. или е .индивидуално. ?!

: )Помислих, че си момче

valdesbg
07-31-2010, 17:37
и не говоря само като външен вид...
до каква степен е важен външния вид ??

Последно?

Иначе.. кратко и ясно - нахакани момичета харесват.

Всичко друго е или временна занимавка, или неориентираност в психиката на момичето.

И спрете с тва бъди себе си. Супер изтъркано е и лишено от смисъл.

07-31-2010, 17:40
Що бе, харесват и добри момчета... май :D

Иначе нахаканите са най - отпред на опашката, ако се сещате какво имам впредвид.

SladkotoPoly
07-31-2010, 17:42
Аз ли не виждам :shock: или си объркала заглавието ?Питаш две различни неща първо,, Какви момчета харесват момичетата ??”, после ,,просто наистина ми е интересно какви момичета харесват момчетата .. или е .индивидуално. ?!"

987654
07-31-2010, 17:43
с пениси, е*аси, писна ми.

DaemonBoy
07-31-2010, 17:47
И спрете с тва бъди себе си. Супер изтъркано е и лишено от смисъл.
Точно тва мисля и аз!

Моето момиче външният вид играе най-голяма роля при запознаването, от там нататък си зависи от самият човек ;)

vixreto
07-31-2010, 18:11
uupps da OMG
temata trqbwa da e kakvi momicheta haresvat momchetata !! : )

notlike
07-31-2010, 18:16
Да ти кажа, винаги заглеждам някоя готина мацка, но това не значи, че хлътвам по нея. Аз поне докато опозная човек, не мога да му се доверя :? Външният вид само може да те дръпне за малко към даден човек, но ако той не заслужава вниманието ти, ще го отблъснеш. Сношаването е едно, любовта - съвсем друго нещо :)

Valento
07-31-2010, 19:31
Тряя да са педерасти....тогава едно момиче ще е спокойно че няма да я изнасили на някоя пейка или ако го покани у тех ... тфа е на мода вече :)

justonegirlwithonehope
07-31-2010, 19:38
Истински.

Била съм с много момчета и всеки следващ е бил коренно различен от предния.Съвсем нов човек, нова личност, непозната за мен.Били са различни както на външен вид, така и по характер.Когато някой ме попита - "по какъв тип момчета си падаш ?" , всъщност не мога да отговоря, именно поради този факт, че момчетата, с които съм била един с един не си приличат.Та най-важното за мен е да е истински.

lipsvashh_mi
07-31-2010, 19:43
всеки с вкуса си...ако беше открита универсалната формула за перфектното момиче или момче дето да се харесва на всички големи пари щяха да се правят ей :D и най-вероятно щеше да е робот,щото 2ма еднакви души-напълно говоря, не съм срещала....дори близнаците по характер нямат нищо общо :-D

SladkotoPoly
07-31-2010, 21:11
uupps da OMG
temata trqbwa da e kakvi momicheta haresvat momchetata !! : )
ЕЙ ХОРА Я ВИЖТЕ, ЧЕ ТЕМАТА Е КАКВИ МОМИЧЕТА ХАРЕСВАТ МОМЧЕТАТА!!!!! А НЕ ОБРАТНОТО
оправи си заглавието, че темата стана бъркоч... :shock:

BlueFace
07-31-2010, 21:45
Има толкова такива теми... Колкото видове комбинации характер + външност има ,толкова хора ,които ги търсят съществуват .Както се казва - за всеки влак има пътници ;)

ScarletBite
08-01-2010, 08:48
Абе и външният вид не е чааак толкова важен. Имам наблюдения, че напращели, лигави фльорци с екстенжъни и два пръста фон дьо тен, търсят предимно посредствените мъже\момчета. Най-готините пичове, които познавам, чукат с кеф въпросните фльорци, но само дотам - за сериозна връзка в крайна сметка търсят симпатични, истински момичета - може би защото не им се налага да избиват комплекси по този начин, демонстрирайки какви ебачи и "гангстери" са.

Значи, мацката трябва да бъде хубава, за да привлече внимание отначало. Трябва да бъде секси (не бъркай със slutty), за да завърти господина, разбира се. Малко манипулативни способности, типично по женски. Но трябва и да има някакво уникално качество, излъчване или черта на характера, които да задържат интереса на мъжа. Оттам идва и "Бъди себе си!", дето ви звучало изтъркано и лишено от смисъл.

По-горният абзац е за влюбване. Ама ако сте тийнейджърка, чието насъщно желание е да блесне в полу-пияна компания, да покаже каква мадама е или да пофлиртува (евентуално преспи) с някой сладур, то заложете на дълбоко деколте, предизвикателен поглед и игра на "крачка напред, две назад". Ала не очаквайте да помни името ви след това. За сметка на това, обаче, всичките му приятелчета ще знаят как си пъшкала и превивала от удоволствие, дори и всъщност да не сте стигали по-далеч от целувка.

mynichka
08-01-2010, 09:13
Нямам определен тип за момче, което ще ми хареса. Задължително трябва да е мил, приказлив и усмихнат. Външния вид за мен има значение- и предполагам не само за мен. Момчето да притежава нещо, което да те грабне от самото начало.

vixreto
08-01-2010, 16:06
МЕРСИ МНООГО ScarletBite

не знам как да поправя заглавието на темата (L-looser ;d )

ддз според мен наистина ''за всеки влак си има пътници'' е супер правилно
сега като гледам ''двойките'' около мен забелязвам как хората в тях точно са се ''намерили''
и още едно клише ''всяко нещо с времето си'' ;д но не е ли така ??
в момента ходя с едно момче от 3 месеца и това е първото ми гадже не знам закъсняла ли съм (на 15 съм ).. не ми пука. . пък и има много момичета около мен които още не са се ''обвързвали''

мерси много на сички ;*

sasha_90
08-01-2010, 16:16
Уж питаш за характер,а описваш само външния вид на еди-коя си.
Лично аз харесвам мъже с приятен външен вид.Такива,които знаят какво и как да постигнат.Предпочитам по-скромните.Задължително трябва да са искрени,да не изневеряват и да не са някакви маниаци на тема пушене и пиене т.е. предпочитам тези,които пият малко и ни пушат.

vixreto
08-01-2010, 18:43
nz

soul1199
08-01-2010, 20:24

razores
08-01-2010, 20:57
Харесвам яки п*тки без да се обиждате :D

chemist9009
08-01-2010, 21:21
Обичам к*рвите,но не и к*рвенски номера :D :D :D :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

babygirl00
08-01-2010, 22:07
Истински не някви надуфки (кифлоци :lol: )

SladkotoPoly
08-02-2010, 18:12
МЕРСИ МНООГО ScarletBite

не знам как да поправя заглавието на темата (L-looser ;d )

ддз според мен наистина ''за всеки влак си има пътници'' е супер правилно
сега като гледам ''двойките'' около мен забелязвам как хората в тях точно са се ''намерили''
и още едно клише ''всяко нещо с времето си'' ;д но не е ли така ??
в момента ходя с едно момче от 3 месеца и това е първото ми гадже не знам закъсняла ли съм (на 15 съм ).. не ми пука. . пък и има много момичета около мен които още не са се ''обвързвали''

мерси много на сички ;*
ами мисля,че трябва да цъкнеш ,,редактирай" на първото ти мнение в темата и от там ти се появява и заглавивето горе и го променяш и т.н

xdennyx
08-02-2010, 20:04
Еми според мен всяко момче харесва момичето,такова каквото е.Да не се прави на различна.И това с типовете от сорта "руса коса" "черна коса" "сини очи" "висока или ниска" , е адски тъпо.Харесваш си този с когото си пасваш.

tuzaro
08-02-2010, 20:23
такива като мене мейна, аз съм пример за подръжание.