View Full Version : моля за помощ
значи на 17 съм и правих секс но се скъса презерватива и за по сигорно пих ескапел дойде си ми цикала навреме нямаше никакви проблеми после отново го ноправихме и отново се скъса презерватива и ме е страх да не съм бременна обаче немога отново да пия ескапел защошв толкова често неможе някой да ме даде савет какво да направя а много е спешно
Smrazqvashta
07-31-2010, 20:36
какво да направя
Лиши ни от присъствието си.
therichbitch
07-31-2010, 21:04
научете се как се слага като за начало
MaLkaTa_LaDy
07-31-2010, 21:32
научете се как се слага като за начало
Това е добра идея. Колко време след като пи ескапел правихте секс?
silvencety
07-31-2010, 21:51
научете се как се слага като за началоДа,найстина пък тогава да питат за останалото..
лелееее :shock:
ама вие наистина ли? :shock:
emi pix eskapel posle mi doide cikala dosta po rano no t5ova e dobre za6toto se yspokoixme emi okolko 1 sedmica i 3 dena slet kato pix eskapel pravix sex
смятай си овулацията и се успокой
no sega moje li da piq ne6to ot koeto da sum spokoina 4e nqma opastnost ot zabremenqvane
може да си внимавала в някой час,баси случая
и пиши на кирилица
вземи си плацебо от аптеката
FuckedUp
07-31-2010, 23:50
Евала!Поредната 14 годишна майка, WOOHOO! Живи и здрави :o
emi pix eskapel posle mi doide cikala dosta po rano no t5ova e dobre za6toto se yspokoixme emi okolko 1 sedmica i 3 dena slet kato pix eskapel pravix sex
единия вариант е да сложиш аспирин там доло веднага щом усетиш че ти се е изпразнил аспирина ще убие спермата (тва не значи че не трябва да ползваш презарватив и да си пъхаш всеки ден аспирин)(мама му стара да си го беше извадил и да ти се изпразни в устата :D :D )
П.п. Никога не го чисти с вода става по зле
П.п.1 Чудно ми е ако се заклещите кво ще правите (като ще правите секс поне се ограмотете)
^ бе ти тъп ли си или на тъп се правиш?!
StoooYo0
08-01-2010, 11:18
единия вариант е да сложиш аспирин там доло веднага щом усетиш че ти се е изпразнил аспирина ще убие спермата (тва не значи че не трябва да ползваш презарватив и да си пъхаш всеки ден аспирин)(мама му стара да си го беше извадил и да ти се изпразни в устата :D :D )
П.п. Никога не го чисти с вода става по зле
П.п.1 Чудно ми е ако се заклещите кво ще правите (като ще правите секс поне се ограмотете)
Мене пък баба ми каза че ако се изправиш след като е свършил в тебе и скочиш 3 пъти няма да забременееш защото сперматозоидите падат :-o
Ааа,не,не,не !!! :razz: :razz: :razz: :razz:
SpOrTs_GiRl
08-01-2010, 11:39
Ако се и завъртиш след като скочиш три пъти и още не са изпадали ще им се завие свят и ще изгубят посоката! :lol:
nEwiDimkaTa
08-01-2010, 12:27
0л .. т0ва за скачанет0 вартенет0 .. :-D ... какт0 и да е .. :D
а п0 темата ... ами м0миче .. пр0бваи п0 здрави презарвативи ;д или м0жеби си п0чини малко ;д
Ти да не си гаджето на Phoenixheart? :D Пий отново Ескапел.
FunkyBoy
08-01-2010, 20:36
той да няма тръни по пишката?? :shock: Другия път пробвайте с маншон от симсонка, дано издържи ;)
gia_sena_mono
08-01-2010, 21:38
...
gia_sena_mono
08-01-2010, 21:40
Недейте,че момичето ще заподскача,ще зарипа,ще си напъха един блистер с аспирин и после ще има нова тема - "Това странно ли е?". :D
Иначе, авторке, ограмоти се и се научете да слагате презервативите,както трябва. Ако се налага слагайте лубрикант и не се шибайте като за последно! Егати!
Awesomness
08-01-2010, 22:37
Хм бях забравил колко ЗАбавни теми има в тоя форум :D Аз лично препоръчвам на авторката да пие Цианид за да предотврати ВСЯКАКВА бъдеща бременност :)
Ми научи приятеля си да си слага презерватива правилно и да не свършва докато е в теб (дори и със здрав презерватив)!!! :x