View Full Version : Тема за всичко вол.50
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат
не мислиш ли , че прекаляваш ?! :?
Хелоу.. 8-)
алекс :grin: ти се появи :lol:еее чи къ... 8-)
Sibel1990
08-08-2010, 10:48
Хелоу.. 8-)
просто ни липстваше.. :(
Хелоу.. 8-)
къде се беше изгубил :razz:
SilverRain
08-08-2010, 10:49
оф тва за котарака беше базик .. а и не ми пукаше особено
а за темата ми стана малко или много гадно .. наистина не го очаквах
Заради тема!? То тогава аз трябваше да съм с кръвна вражда с Накадах, а пък ВуК трябваше да мрази всички ни, защото това попринцип е нейно задължение.
е ок виждаш ли .. за една тема .. за най-малкото .. съжелявам ама см такава .. ако беше ме обидил и напсувал нямаше толкоз да ти се сърдя .. ама кво да напрая ..
Sibel1990
гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат
гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат гаджетата се обичат
SilverRain
не не мисли...
Хелоу.. 8-)
о манджа кво прайме :-) ;]]
Ш ти кажа аз на теб една манджа... :lol:
Нищо интересно, ти? :-) 8-)
SilverRain
08-08-2010, 10:50
Хелоу.. 8-)
ем седим, слушаме музика и умираме в жегата
не не мисли...
мдам личи си 8-)
SonataArctica
08-08-2010, 10:51
Заради тема!? То тогава аз трябваше да съм с кръвна вражда с Накадах, а пък ВуК трябваше да мрази всички ни, защото това попринцип е нейно задължение.
е ок виждаш ли .. за една тема .. за най-малкото .. съжелявам ама см такава .. ако беше ме обидил и напсувал нямаше толкоз да ти се сърдя .. ама кво да напрая ..аха... пак се извинявам, въпреки че няма да ми простиш, надявам се някой ден да забравиш че съм направил глупавата тема вместо теб.
SilverRain
не не мисли...
мдам личи си 8-)
ние не сме способни на този сложен процес мислене ...
Sibel1990
обръщам ти внимание.. к'во толкоз? дразня ли те??
[/quote]
ние не сме способни на този сложен процес мислене ...[/quote]
и не само вие :lol:
SilverRain
08-08-2010, 10:52
е ок виждаш ли .. за една тема .. за най-малкото .. съжелявам ама см такава .. ако беше ме обидил и напсувал нямаше толкоз да ти се сърдя .. ама кво да напрая ..аха... пак се извинявам, въпреки че няма да ми простиш, надявам се някой ден да забравиш че съм направил глупавата тема вместо теб.
ще ти простя ... просто няма да е днес ... няма да забравя, ако това очакваш .. ше спре да ми пука .. :)
Хелоу.. 8-)
Знам...:lol:
Кв праиш, как си?
Хелоу.. 8-)
къде се беше изгубил :razz:
У нас... не можах се сетя в кой форум пишех, чак ся ме подсетиха... :?
Иначе сериозно: прекалено много нови звезди се навъдиха и нещо не ми се влиза..
Кво праиш ти, как си?
не не не изобщо неее :? :lol:
Хелоу.. 8-)
ем седим, слушаме музика и умираме в жегата
ааа и тука е горещо, направо се не търпи на моменти :?
Sibel1990
08-08-2010, 10:56
Хелоу.. 8-)
Кв праиш, как си?
Ама много ни липстваше.. :( драмиии..
Иначе съм супееерр, чувствам се като звяр :lol: и слушам музика..
А ти как си? к'во праиш? :)
Sibel1990
08-08-2010, 10:56
не не не изобщо неее :? :lol:
Радвам се :)
Sibel1990
08-08-2010, 10:57
ние не сме способни на този сложен процес мислене ...[/quote]
и не само вие :lol:[/quote]
точно.. способен е и Бог ако те интересува!? 8) :lol:
Хелоу.. 8-)
Кв праиш, как си?
е... шанс :lol:
Ем бивам.. музика сл и се каня да одя да закусвам... :lol:
Sibel1990
08-08-2010, 10:59
Хелоу.. 8-)
Кв праиш, как си?
е... шанс :lol:
Ем бивам.. музика сл и се каня да одя да закусвам... :lol:
закуска? малеее.. много сте назад с модата.. аз дори с вечерята съм готова.. :smt081 :smt104
и не само вие :lol:[/quote]
точно.. способен е и Бог ако те интересува!? 8) :lol:[/quote]
за бойко ли говорим ?! :lol: На първия ден Господ създал небето и земята, погледнал надолу и възкликнал: "По дяволите, това Бойко Борисов ли е?"
Sibel1990
08-08-2010, 11:03
точно.. способен е и Бог ако те интересува!? 8) :lol:[/quote]
за бойко ли говорим ?! :lol: На първия ден Господ създал небето и земята, погледнал надолу и възкликнал: "По дяволите, това Бойко Борисов ли е?"[/quote]
хмм.. да и той може да мисли.. ше ти дам една тайна? имал дори фетиши.. възбуждал се когато кучетата акат.. 8-[ :-|
точно.. способен е и Бог ако те интересува!? 8) :lol:
за бойко ли говорим ?! :lol: На първия ден Господ създал небето и земята, погледнал надолу и възкликнал: "По дяволите, това Бойко Борисов ли е?"[/quote]
хмм.. да и той може да мисли.. ше ти дам една тайна? имал дори фетиши.. възбуждал се когато кучетата акат.. 8-[ :-|[/quote]
:shock: :razz: :razz:
SilverRain
08-08-2010, 11:06
аз ви оставям милички, ше се видим някой слънчев ден пак :) :)
- Хората носят пижами на Superman, a Superman си има пижама на Бойко Борисов.
- Бог каза: " И нека бъде светлина..."!
- Бойко Борисов: " Кажи МОЛЯ!".
Sibel1990
08-08-2010, 11:07
аз ви оставям милички, ше се видим някой слънчев ден пак :) :)
ден който слънцето го озарява с нежните си лъчи.. слънцето.. да!! и моето слънце си ти.. =)
аз ви оставям милички, ше се видим някой слънчев ден пак :) :)що бре?
Sibel1990
08-08-2010, 11:09
:lol: а знаеш ли че всъщност Адам е Борисов и всички сме негови дечица.. :razz: :razz:
:lol: а знаеш ли че всъщност Адам е Борисов и всички сме негови дечица.. :razz: :razz:
:shock: Тва го не знаех.... ужас :lol:
Sibel1990
08-08-2010, 11:12
охх.. горкия малък Бойко.. колко приличаш на баща си.. :razz:
охх.. горкия малък Бойко.. колко приличаш на баща си.. :razz:да не дава Господ... :lol:
Sibel1990
08-08-2010, 11:17
що? по-добре е от факта да си се ч***л с Обама.. :neutral: :razz:
джаста праста ,младежи :oops:
джаста праста ,младежи :oops:
ахой младежко :lol:
как е прасковата днес :oops:
venityyy95
08-08-2010, 12:28
:)
DaemonBoy
08-08-2010, 12:34
:)Днеска ще е сватбатаа :grin: :-)
Sibel1990
08-08-2010, 12:36
^^ Уу.. Честитооо... :smt003 много да се обичате.. :smt057
venityyy95
08-08-2010, 12:40
^^ Уу.. Честитооо... :smt003 много да се обичате.. :smt057
nяма, не слушай, той не знае :lol: не е днес спокс :P 8-)
Sibel1990
08-08-2010, 12:45
Ами кога ше е ? :( :(
venityyy95
08-08-2010, 12:47
Ами кога ше е ? :( :(
търсим шаферки :lol: ама няма желаещи :(
evalongoriq
08-08-2010, 14:15
Яворее,маймуноо,ще се жениш и не си ме поканил :shock: :lol:
ExclusiveX
08-08-2010, 14:16
Хахахаха :lol: :razz:
evalongoriq
08-08-2010, 14:19
ти пък отде се взе :lol:
lenito_sf
08-08-2010, 14:21
маймункии :smt016
evalongoriq
08-08-2010, 14:22
:smt047
ExclusiveX
08-08-2010, 14:25
ти пък отде се взе :lol:
Ако нещо аз ще съм попа бе.Една баничка с боза от младоженците и съм навитак. :lol: :D
lenito_sf
08-08-2010, 14:27
:smt047
как сиии :smt011
PurpleSand
08-08-2010, 14:34
:-$
angel4eto100
08-08-2010, 14:44
Дъжд, градушка, гръмотевициии 8-)
ExclusiveX
08-08-2010, 15:02
Къде бе ? :shock: :lol: :lol:
angel4eto100
08-08-2010, 15:05
В Асеновград, ама вече спряяяя :-#
късметлии :shock:
PurpleSand
08-08-2010, 15:20
в плевен има само лек вятър ;д
angel4eto100
08-08-2010, 15:29
късметлии :shock:
Ся кви гръмотевици има...
Здравейте на всички кво правите... 8-)
PurpleSand
08-08-2010, 15:36
тъпеем ;[[
venityyy95
08-08-2010, 15:58
ох и тука,в Карлово до ся гърмеше и валеше, ужас, дорбе че спря :P
BrainDamage
08-08-2010, 16:10
Тука снощи поваля малко, да поразхлади, ама то вечерта няяше много полза 8-)
venityyy95
08-08-2010, 16:11
Тука снощи поваля малко, да поразхлади, ама то вечерта няяше много полза 8-)
хах :lol:
BrainDamage
08-08-2010, 16:13
Как е Вени? Кво прайш? :P
Sibel1990
08-08-2010, 16:13
скукЪЪЪЪ.. :(
venityyy95
08-08-2010, 16:14
нищо слушам тая песен http://vbox7.com/play:090a5334 пз :grin: ти?
BrainDamage
08-08-2010, 16:15
нищо слушам тая песен http://vbox7.com/play:090a5334 пз :grin: ти?
10х 8-)
Мии аз нищо, до ся обикалях насам натам, ся малко вкъщи ии чакам да стане 9, да виим кво ще следва. ;D
некаааааааа, нека бъде лятоооо :grin:
:lol:
venityyy95
08-08-2010, 16:18
kak si obikalqla w toq dujd be 8-)
BrainDamage
08-08-2010, 16:19
Тука не вали :lol:
EsteticLoff
08-08-2010, 17:14
Добър вечяр :P
evalongoriq
08-08-2010, 17:29
Само "новите звезди" пишат,някои даже не ви знам :lol:
mgxpower
08-08-2010, 17:29
Добра.
Хубав аватар. 8-)
Sibel1990
08-08-2010, 17:47
а мен? :? :shock: :oops:
evalongoriq
08-08-2010, 17:51
а тебе те знам,как 8) 8-)
Sibel1990
08-08-2010, 17:52
а тебе те знам,как 8) 8-)
и аз те знам.. :smt011 :lol:
mgxpower
08-08-2010, 17:52
Але алехандро
PurpleSand
08-08-2010, 17:55
Добър вечер ((;
evalongoriq
08-08-2010, 17:56
Лейди Гага щяла да идва в София :shock: :lol:
Sibel1990
08-08-2010, 17:56
отивам да се къпя.. 8-) :-)
mgxpower
08-08-2010, 17:57
Лейди Гага щяла да идва в София :shock: :lol:Нека заповяда да ида да й плювна на челото :lol: :lol: :lol:
evalongoriq
08-08-2010, 17:59
Лейди Гага щяла да идва в София :shock: :lol:Нека заповяда да ида да й плювна на челото :lol: :lol: :lol:
Адски противен травестит е!Ама има някой не лоши песни 8-) и все пак нз дали бих отишла :lol: :lol:
PurpleSand
08-08-2010, 18:00
Адски противен травестит е!Ама има някой не лоши песни 8-) и все пак нз дали бих отишла :lol: :lol:
в началото на кариерата й визията й повече ми харесваше .. сега е пълен урод :?
здрафеити
mgxpower бр щот знаиш кой е да бест
mgxpower
08-08-2010, 18:01
Харесвам песните й, но нея не. 8)
PurpleSand
08-08-2010, 18:02
^+
Sibel1990
08-08-2010, 18:10
Лейди Гага, песните са супер, а самата тя.. :?
PurpleSand
08-08-2010, 18:12
http://images2.fanpop.com/images/photos/3300000/Lady-GaGa-lady-gaga-3355925-1600-1200.jpg
:) :)
http://fashionindie.com/wp-content/uploads/2010/03/137917.jpg пфф :?
Лейди Гага, песните са супер, а самата тя.. :?
+
Sibel1990
08-08-2010, 18:15
на първата поне прилича на човек, а на втората ...... :(
на първата поне прилича на човек, а на втората ...... :(
ако се съди по снимките и по-зле предстои да става :?
evalongoriq
08-08-2010, 18:17
бед роменс,най ми харесваше и то припева най-вече :lol:
PurpleSand
08-08-2010, 18:17
в началото беше толкова сладкаа .. особено в тоя клип: http://vbox7.com/play:f508c8c0
каква ли ш е след 20 год :lol:
PurpleSand
08-08-2010, 18:21
не ме карай да си представям .. :?
горе долу такава ш е сиг
http://www.cbsnews.com/i/tim//2010/07/07/ladygaga-512_370x278.jpg
не се препоръчва за деца, бреммени и хора със слаби сърца
PurpleSand
08-08-2010, 18:30
горе долу такава ш е сиг
http://www.cbsnews.com/i/tim//2010/07/07/ladygaga-512_370x278.jpg
не се препоръчва за деца, бреммени и хора със слаби сърца
то тва е правено за клипа само ама в бъдеще така и по улицата ш ходи може би :lol:
поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=kSEJS89Rp_c
evalongoriq
08-08-2010, 18:31
и ква е кльощава..в едно интервю каза че почти не яде..тя е болезнено слаба :lol:
PurpleSand
08-08-2010, 18:40
petroww :-$
Добър вечер ;]
хай
как си :)
Добър вечер ;]
хай
добрем
ти? :P
petroww :-$
:P ... 00kk11 здравей
PurpleSand
08-08-2010, 18:44
хораа помагайте .. с коса дълга малко над кръста или къса малко под раменете ??
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs236.snc4/39156_142250029136157_100000534818059_332048_55433 7_n.jpg
:( :( :( :(
Добър вечер ;]
хай
добрем
ти? :P
50/50
petrow ти как си
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs236.snc4/39156_142250029136157_100000534818059_332048_55433 7_n.jpg
С къса поличка малко над коленете.. :P 00kk11 изморен съм..
сякак ш си добре :)
ама предполагам 1вото
Така си си идеално :)
С къса поличка малко над коленете.. :P 00kk11 изморен съм..
кво си прайл :-D
Риболов... станах в 4:30 и до преди малко решавах листовки...
PurpleSand
08-08-2010, 18:50
мм да .. няма да я постригвам късо.. :neutral:
PurpleSand
08-08-2010, 18:51
тамън да те питам дали и днес те мързи :D
мн листовки :-D
абе по-важното е да мож да караш
ама пък ако та скъсат на листовките е по-лошо :(
Няма да ме късат на нищо.. 8)
Какво да ме мързи ? :-o
Няма да ме късат на нищо.. 8)
исках да кажа попринцип де
тебе ест че няма да те късат
щом аз казвам значи няма
ама после
ш черпиш нали
:P 8-)
PurpleSand
08-08-2010, 18:54
да решаваш листовки ;д
При гинеколога:
- Съблечете се и легнете на магарето!
- Не така.
- А как? - казала жената.
- Застанете както тогава, когато забременяхте!
- А, защо сте в тази невероятна поза?
- Нали ми казахте да застана както тогава? - отвърнала отново жената.
- Така ли, а къде правихте това?
- В един трабант.
Прибира се бащата вкъщи разплакан и още от вратата крещи в ужас:
- Отиде си любовта на живота ми, напусна ме завинаги, никога няма да я видя повече, милата ми, беше най-хубавото нещо в живота ми, как ще живея без нея...
Синът, вече шокиран и изплашен, едва успява да го попита:
- Нещо с мама ли е станало?!
- Не, бе, с "Мерцедеса" ми! Малко преди да се кача, един камион се блъсна в него и напълно го унищожи.
да решаваш листовки ;д
Е няма мързел вече.. защото 14 август наближава...следователно и изпита наближава тъй че....
00kk11 ще черпя .. това е най-лесното ;д
PurpleSand
08-08-2010, 18:57
При гинеколога:
- Съблечете се и легнете на магарето!
- Не така.
- А как? - казала жената.
- Застанете както тогава, когато забременяхте!
- А, защо сте в тази невероятна поза?
- Нали ми казахте да застана както тогава? - отвърнала отново жената.
- Така ли, а къде правихте това?
- В един трабант.
Прибира се бащата вкъщи разплакан и още от вратата крещи в ужас:
- Отиде си любовта на живота ми, напусна ме завинаги, никога няма да я видя повече, милата ми, беше най-хубавото нещо в живота ми, как ще живея без нея...
Синът, вече шокиран и изплашен, едва успява да го попита:
- Нещо с мама ли е станало?!
- Не, бе, с "Мерцедеса" ми! Малко преди да се кача, един камион се блъсна в него и напълно го унищожи.
второто :razz: :razz: :razz:
http://smeshni.eu/wp-content/plugins/random-image-widget/smeshen%20ekstremist.jpg :-D
PurpleSand
08-08-2010, 18:59
:shock: :lol:
много `яко` се е почувствал 8-)
какво ли му е било изражението под каската :lol:
http://www.vayacosas.net/wp-content/uploads/2007/03/oveja-rizos.jpg
angel4eto100
08-08-2010, 19:01
Кво стааа... 8-)
PurpleSand
08-08-2010, 19:01
какво ли му е било изражението под каската :lol:
http://www.vayacosas.net/wp-content/uploads/2007/03/oveja-rizos.jpg
оф тука току що бях станала от сън не ме излагай ;дд
angel4eto100 скукааа отсякъде :o ти кво правиш
защо ли не искам да карам това
НЕЩО :lol:
http://news.automedia.bg/read/10278.html
http://www.fun-6.com/snimki/sme6ni-snimki/katastrofi/sme6ni/blondecab.jpg
перфектния паркинг
:lol: :lol: :razz:
PurpleSand
08-08-2010, 19:04
:razz: :razz: 8-) интересноо 8-) :D :D
кацнах :oops: :lol:
здравей
как си
как са нещата при тебе
:-D
много :razz:
амиии нормални :)
http://vbox7.com/play:cdad690c :-({|=
на някой лигави ли му се ? :oops: 8-)
не кола , а НЕЩО :razz:
PurpleSand
08-08-2010, 19:10
http://vbox7.com/play:3ad3f635 (sun)
на мен ми се лигави :oops: :oops:
...I don't need to be a global citizen.'Cuz I'm blessed by nationality..
не кола , а НЕЩО :razz:
ти ш кажиш ли карам колата на ... :lol:
искаш ли да ти простяяяя... грешките в любовта
venityyy95
08-08-2010, 19:20
на мен. на мен :-P
http://kakvonovo.files.wordpress.com/2010/01/animals_187_12.jpg
PurpleSand
08-08-2010, 19:20
http://vbox7.com/play:24cc14e2
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
пп: абе днеска само нови страници започвам :D
:razz: :razz: :razz: :razz:
PurpleSand
08-08-2010, 19:22
:-P
:P :P :P :P :P :P
PurpleSand
08-08-2010, 19:26
http://4.bp.blogspot.com/_Gz33m5Xj15o/Rrd2xOGKUUI/AAAAAAAAASE/rx1Pt1GHpC0/s400/plezlio.jpg 8-) 8-) 8-)
В лаборатория се правел експеримент на тема "Дали паякът може да върви, когато му липсват крака?". Когато учените се събрали около мястото за експеримента, откъснали единия крак на паяка и му заповядали:
- Паяк, върви!
И паякът тръгнал. Откъснали му и втория крак и пак му заповядали да върви. Паякът пак започнал да върви. Когато му откъснали и последния крак пак го накарали да върви. Обаче този път паякът не вървял. Какъв е изводът? Че при махането на последния крак на паяка той оглушава.
:-P
venityyy95
08-08-2010, 19:31
Аз съм тук :lol: ако не сте забелязали (а виждам,че не сте 8-) )
Аз съм тук :lol: ако не сте забелязали (а виждам,че не сте 8-) )
забелязах
ама
:lol:
PurpleSand
08-08-2010, 19:32
venityyy95 здравеййй :P :P :P кво правиш?
Един човек отглеждал мравка 50 години през които, я учил да яде с нож и вилица. Когато, я научил отишъл в луксозен ресторант и дошли стотици репортери. Когато келнерът дошъл и видял мравката и казал:
- Опа мравчица. И...
ууууу кой иска да ми го подари ? :oops: :lol:
утре в 8 по еконт ш дойди
venityyy95
08-08-2010, 19:37
нищо, добре,че ти винаги ме отразяваш :smt007 ти ко пр?
утре в 8 по еконт ш дойди
айде малко по-късно , че ще спя :oops: :lol:
и аз поне 1 път сам те отразил де :P
той отразява всеки 8-)
PurpleSand
08-08-2010, 19:39
слушам няква стара песен ии се чудя какво да права :(
пп: simi4ka .. той на мене един път не е казал здравей :o 8-)
venityyy95
08-08-2010, 19:42
ее ай ся, ти ме забеляза и не ми писа, за тва казвам, че тя винаги ме отразява :) :)
ее ай ся, ти ме забеляза и не ми писа, за тва казвам, че тя винаги ме отразява :) :)
погледни пак :P
писах :P
DaemonBoy
08-08-2010, 19:47
Бръъъъм 8-)
А сватбата кога ще е ?! :lol:
venityyy95
08-08-2010, 19:51
като се намерят шаферки :lol:
аз може лии?! :lol: :oops:
PurpleSand
08-08-2010, 19:54
ай ем рънинг
бай
чао :)
и аз искааам да съм шаферка 8-)
venityyy95
08-08-2010, 19:55
аз може лии?! :lol: :oops:
даа, търсим ся :lol:
venityyy95
08-08-2010, 19:55
ай ем рънинг
бай
яяяя 2 ввече :grin: :lol:
PurpleSand
08-08-2010, 19:57
ай ем рънинг
бай
яяяя 2 ввече :grin: :lol:
:---) :---) :---)
venityyy95
08-08-2010, 20:01
Чефко искаш ли да си шаферка? :lol: :razz: :razz:
Чефко искаш ли да си шаферка? :lol: :razz: :razz: :shock: :shock:
Аз ще съм кръстник ! :lol:
PurpleSand
08-08-2010, 20:04
колко шаферки ш има бре ? :D
За греха дали си готов :grin:
venityyy95
08-08-2010, 20:04
Чефко искаш ли да си шаферка? :lol: :razz: :razz: :shock: :shock:
Аз ще съм кръстник ! :lol:
спомних си за музичката на филма кръстника :razz:
venityyy95
08-08-2010, 20:05
колко шаферки ш има бре ? :D
много, аз искам пищна сватба 8)
angel4eto100
08-08-2010, 20:07
8-)
пу да съм шаферка :P кой и кой ще се женят ? 8-)
venityyy95
08-08-2010, 20:11
ti i az neznae6 lli? :shock:
моля ?! чакай чакай чакай ! аз за друг искам да се омъжа 8-)
venityyy95
08-08-2010, 20:14
моля ?! чакай чакай чакай ! аз за друг искам да се омъжа 8-)
otero? :lol:
venityyy95
08-08-2010, 20:26
Добър вечер
eй ей възпитания се появи :lol:
Добър вечер
Че как,аз съм Английски лорд,просто съм на командировка в България лятото :lol: :lol:
lenito_sf
08-08-2010, 20:32
Ама как може да се забрави такова нещо.
Официално съм малоумна.
:/
venityyy95
08-08-2010, 20:32
Добър вечер
Че как,аз съм Английски лорд,просто съм на командировка в България лятото :lol: :lol: :lol: :lol: и ся кой знае жена ти как ти изневерпва,както е сама :razz:
За тая работа си имам доверени придворници където я следат,от друга страна аз как й изневерям като съм сам :lol:
venityyy95
08-08-2010, 20:35
За тая работа си имам доверени придворници където я следат,от друга страна аз как й изневерям като съм сам :lol:
като си сам и изневеряваш? :shock: :shock: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:
като си сам и изневеряваш? :shock: :shock: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:
:-o
venityyy95
08-08-2010, 20:38
няма едно благодаря, че ти казаж кой аватар да си сложиш :?
здравейте
О блудната дъщеря се завърна :lol:
здравейте
О блудната дъщеря се завърна :lol:
за къде сте без мене 8) :lol:
Кфо прайш
venityyy95
08-08-2010, 20:43
здравейте
zdr :P :P
здравейте
хилоу 8-)
venityyy95
08-08-2010, 20:48
здравейте
хилоу 8-)
Чао (на италиански :lol: )
здравейте
хилоу 8-)
знам 8-)
кфо прайш
venityyy95
08-08-2010, 20:51
здравейте
хилоу 8-)
знам 8-)
кфо прайш
нее да не си помислиш, че ти казвам чао нашето българското :lol:
нищо, скуачя ам ти? :P
restrizioni mangiare il mio genere
venityyy95
08-08-2010, 20:54
никой не те разрбра от тука.. мале колко езика знаш бе човек :lol: :lol:
здравейте
хилоу 8-)
знам 8-)
кфо прайш
нее да не си помислиш, че ти казвам чао нашето българското :lol:
нищо, скуачя ам ти? :P
ми нищо,и аз образно казано 8-)
beaucoup (много) 8)
mgxpower
08-08-2010, 20:58
Бай Мартин 8)
Бай Мартин 8)
Кво става баче Коле? 8-)
venityyy95
08-08-2010, 21:02
beaucoup (много) 8)
ся се сетих за 1 виц:
- Аз знам всички езици без гръцки
- Добре кажи ми нещо на японски..
- Това е гръцки за мен :lol:
mgxpower
08-08-2010, 21:04
Нищо гледам ти се подмазват тук :lol: :lol: :lol:
PurpleSand
08-08-2010, 21:05
здравейте отновоо ;д
venityyy95
08-08-2010, 21:06
oфф пак ли почваш?? първо на никой не се подмазвам (щот няма за кво) и второ нещо против ли имаш?????
Хаха има нещо такова :lol:
Google translate превежда всичко
здравейте отновоо ;д
Кво праи котенцето? :oops: 8-)
PurpleSand
08-08-2010, 21:09
здравейте отновоо ;д
Кво праи котенцето? :oops: 8-)
мисли си за котарака :oops: 8-) ти?
mgxpower
08-08-2010, 21:11
oфф пак ли почваш?? първо на никой не се подмазвам (щот няма за кво) и второ нещо против ли имаш?????Ти къде се слагаш е? Кой говори за теб?! Бегай ми от главата :lol: :lol: :lol: вицаджийка
BrainDamage
08-08-2010, 21:15
Кво става хора? :]
venityyy95
08-08-2010, 21:16
нищо, гледам,че заяждача дойде :lol: при теб?
BrainDamage
08-08-2010, 21:18
нищо, гледам,че заяждача дойде :lol: при теб?
Мии при мен нищо интересно. Скукааа.
BrainDamage
08-08-2010, 21:24
Ааа, ето я и най-голямата душица :grin:
8-)
емии добре съм аз.
Ти как си, Ади?
Как сте, душици :grin:сбра ли багажа бре, душа? 8-)
Ааа, ето я и най-голямата душица :grin:
8-)
емии добре съм аз.
Ти как си, Ади?
О супер съм
кво праиш?
Алекс, багажа е почти готов утре ще го дооправям 8-)
как си?
http://i33.tinypic.com/1z31pgx.jpg
BrainDamage
08-08-2010, 21:29
aciko кви са тия порнографии тука :lol: :lol:
Ади, мии нищо, тъпея. Чудя се кво да прая. :]
Абе да ви покажа татуса бе,другото го не гледайте :razz: :razz:
venityyy95
08-08-2010, 21:32
ай аз мисля да лягам.. няма ко да права тук...
PurpleSand
08-08-2010, 21:32
ай аз мисля да лягам.. няма ко да права тук...
и аз така след малко :?
BrainDamage
08-08-2010, 21:33
Абе да ви покажа татуса бе,другото го не гледайте :razz: :razz:
hahahha мдаа як татус 8-) , въпреки че цветните рядко ми грабват окото.. тъъ и на тая снимка нещо татуса не можа да ме завладее, както трябва :lol:
SilverRain
08-08-2010, 21:35
http://prikachi.com/images/116/2272116o.gif
Тоя май е прекъснал нещо 8-)
SilverRain
08-08-2010, 21:38
ам и аз тъкмо щях да пиша.. ама видях интересната татуировка и реакцията ми беше същата....
ам и аз тъкмо щях да пиша.. ама видях интересната татуировка и реакцията ми беше същата....
Е чак пък толкова ся :lol:
lenito_sf
08-08-2010, 21:43
Честити две години на копеленцето, което значи всичко за мене! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Честити две години на копеленцето, което значи всичко за мене! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
На детето ти ли? :lol:
Айде честити да са му,живо и здраво
Ама дете ли е или за някво животно става въпрос 8-)
SilverRain
08-08-2010, 21:45
Е чак пък толкова ся :lol:
мии нищо .. не см случила .. друг път като вляза може и да ви питам как сте 8-)
lenito_sf
08-08-2010, 21:48
На детето ти ли? :lol:
Айде честити да са му,живо и здраво
Ама дете ли е или за някво животно става въпрос 8-)
не, :D
най-добра приятелка
моето всичковсичковсичкоо :smt007
Ми кви две години бе :lol:
Или се познавате от толкоз 8-)
аа манекенките от икебена ги болииии... :grin:
lenito_sf
08-08-2010, 21:55
от както ше познаваме
дадада ^^
:smt045
Тя е посещавала форона.. даже веднъж си говорихте за порно, дада за тази.. чакай сега ще се сетя.. офф аа забравих я ама ще се сета 8-)
от както ше познаваме
дадада ^^
:smt045
Тя е посещавала форона.. даже веднъж си говорихте за порно, дада за тази.. чакай сега ще се сетя.. офф аа забравих я ама ще се сета 8-)
Аз се сетих преди деб - shady или нещо такова беше 8-)
lenito_sf
08-08-2010, 21:58
Raven Riley :lol: :lol: :lol:
за нея си говорихте, да :D
да, същата 8-)
lilincituuuu
08-09-2010, 00:35
ХЕООООО :grin: