Влез

View Full Version : искам малко внимание от него

ludaponichka
07-31-2010, 21:42
здравейте
ето го и моя проблем
с гаджето ми всичко е ок... постоянно сме заедно... живеем в съседни блокове и се събираме банда...
проблема е там че когато дойдат другите му приятели на гаджето ми той престава да ми обръща тотално внимание - отдалечава се с тях... говорят си хилят си по далече от мене и отсаналите... абе изобщо изключва че съществувам :x а на мене ми кипва
знам че трябва да има и своя среда да излиза с приятели но вчера просто останах без думи
неговите приятели дойдоха както винаги и аз му казах дай да ти разгледам телефона а неговия отговор бе махни се :booooomb: :booooomb: :booooomb: :-x

какво да правя :-o не искам винаги когато те дойдат и аз да съм последната дупка на кавала :smt102 :smt119

Smrazqvashta
07-31-2010, 21:46
На колко години е ? Просто не те приема много на сериозно според мен.

BlueFace
07-31-2010, 21:48
Еми явно такова момче си си избрала....Освен да поговориш с него на тая тема не виждам какво можеш да направиш. А и толкова ли е трудно да проведеш някакъв разговор с него на тази тема ,че питаш в този форум ... :? :?

П.П. Ако имах приятелка ,която да ми каже "абе махай се " щеше да има луд скандал..... :?

ludaponichka
07-31-2010, 21:48
на 16 сме

zoraV
07-31-2010, 21:50
да наистина трябва да поговорите! :)

Писането на кирилица е задължително! Следващия път направо трия. Бум.
ShtrudeL

soul1199
07-31-2010, 21:51
явно приятелите му влияят зле,просто някой път поговорете за тях

pebals
07-31-2010, 22:23
явно приятелите му влияят зле,просто някой път поговорете за тях

+1 да...

StromaeKiss
08-04-2010, 22:20
Мисля,че трябва да си поговорите и то сериозно. Обясни му простичко и ясно,че не ти е приятно да се държи така с теб пред приятелите си. Може би гаджето ти иска да се направи на мъжкар пред тях,но не трябва ти да си жертвата в случая и не това е начина да се изтъкне!

OneGuy
08-04-2010, 22:23
на 16 сте и 2мата големи хора дето се казва ... какво ни питаш ние освен да ти кажем да говорите какво да направим да го хванем да го набием или ние да му обясним ...

silvencety
08-04-2010, 22:30
на 16 сте и 2мата големи хора дето се казва ... какво ни питаш ние освен да ти кажем да говорите какво да направим да го хванем да го набием или ние да му обясним ...Tочно така!
Всеки сам си оправя живота,чудя се на повечето теми тука..

OneGuy
08-04-2010, 22:37
Ами аз понеже и аз съм на 16 ... първото което ми идва на ум е да разговарям с отсрещния пол ... Но не по скайп или през интернет ... за да може наистина да разбере как се чувствам ... то през скайп са много изкуствени нещата ... заставате очи в очи само 2мата и му обясняваш на дълго и на широко

Nakadah
08-05-2010, 06:10
Само 1 простак може да каже "махай се" на гаджето си...

rosencetooo
08-05-2010, 07:04
Амии ..вземете поговорете и му ги кажи тези неща :) и започнете да си излизате само двамата , не в компания и т.н.И ти как можеш да му позволяваш да се държи така с теб..

anonymous708973
08-05-2010, 07:59
Ами като не искаш да си последна дупка на кавала, заслужи си да си първа! Какво очакваш, като го търпиш такъв? Сама си си го постелила.
Аз се сещам за един начин да оправиш нещата... Не го търси 2-3 дена. Изобщо - нито скайп, нито нищо. Като те пита какво има, замазвай положението. Като дойдат приятелите му, викни си твоя приятелка и през цялото време се шегувай и смей с нея, а на него - никакво внимание.
Би трябвало да се усети.

Ама помни, че каквото си посееш, това ще жънеш - тоест, заслужи си правото да си най-важна за него :)

Blondityy
08-05-2010, 08:53
Ами като не искаш да си последна дупка на кавала, заслужи си да си първа! Какво очакваш, като го търпиш такъв? Сама си си го постелила.
Аз се сещам за един начин да оправиш нещата... Не го търси 2-3 дена. Изобщо - нито скайп, нито нищо. Като те пита какво има, замазвай положението. Като дойдат приятелите му, викни си твоя приятелка и през цялото време се шегувай и смей с нея, а на него - никакво внимание.
Би трябвало да се усети.

Ама помни, че каквото си посееш, това ще жънеш - тоест, заслужи си правото да си най-важна за него :)
Според мен може да стане по-зле, защото ако не се усети, може съвсем да се отдръпне, все пак може и недоразумение да е, няма да късат сега... нз... :?