Влез

View Full Version : Не усещам вагината й

choban
07-31-2010, 23:22
На кратко:Правя секс с една жена,но аз не усещам нищо с члена си,когато е вътре.Раждала е,а моите размери са 15дължина,широчина5,обиколк 15.Та може би въпросът ми е към момчетата повече.При вас как са усещанията... :-o

jellybe
07-31-2010, 23:47
zavisi kvo imash predvid pod "nishto" ili e super shiroka ili problema e v tebe :)

umri
07-31-2010, 23:47
Ако бодеш с презерватив е нормално... особено, ако са от тия евтините. Пробвай лилавите на Спортекс, аз с тех кова честичко. Като копая с некой евтин кондомец все едно си го вея в хола, пък ми е сравнително голям. Неа се плашиш копеле. А, да и малко лубрикант неа ти навреди...

pochti
08-01-2010, 13:54
sig shtoto e rajdala mn se e razshirila
a tq useshta li ? :D

OneBoy
08-01-2010, 15:25
На кратко:Правя секс с една жена,но аз не усещам нищо с члена си,когато е вътре.Раждала е,а моите размери са 15дължина,широчина5,обиколк 15.Та може би въпросът ми е към момчетата повече.При вас как са усещанията... :-o Ами буфкай я у газо 8)

FeelMyPain
08-01-2010, 19:09
Всичко живо скача на младите яренца, това е модерно.Ти къде си се фанал с някви живели по тодор-живково време..

FunkyBoy
08-01-2010, 20:21
Малка пишка или широка п*тка :) Шибай в дупето, ако дава :D

StoooYo0
08-01-2010, 21:08

Радва ме как мислиш! :grin:

sToyAncHo
08-02-2010, 13:41
На кратко:Правя секс с една жена,но аз не усещам нищо с члена си,когато е вътре.Раждала е,а моите размери са 15дължина,широчина5,обиколк 15.Та може би въпросът ми е към момчетата повече.При вас как са усещанията... :-o Ами буфкай я у газо 8)

+1 :D :D :P

dimitar_ak
08-02-2010, 13:52

Изключваш варианта да е просто мек

choban
08-03-2010, 00:46
АХАХАХАХ адските отговори.Предполагам че ако бях магаре,щях да я усещам,но тъй като съм малък калибър(15,15,5),реших да питам според вас заради моите размери ли така се получава или нещо свързано с чуствителността.

Princessani
08-03-2010, 12:17
На кратко:Правя секс с една жена,но аз не усещам нищо с члена си,когато е вътре.Раждала е,а моите размери са 15дължина,широчина5,обиколк 15.Та може би въпросът ми е към момчетата повече.При вас как са усещанията... :-o ми нормално,ако цял живот са е чукала като разпрана и 2 ма няма да и стигат.Давай анално може и да не е толкова пръсната :D

dimitar_ak
08-03-2010, 13:04
Princeso, противно на схващанията повечето секс не отпуска, а стяга тазовите мускули.

Princessani
08-03-2010, 13:05
Princeso, противно на схващанията повечето секс не отпуска, а стяга тазовите мускули. така си мислиш само ..Сякаш не виждам каква е разликата след брутален секс . :oops:

OneBoy
08-03-2010, 13:31
Princeso, противно на схващанията повечето секс не отпуска, а стяга тазовите мускули. така си мислиш само ..Сякаш не виждам каква е разликата след брутален секс . :oops: А ТАКА ОБЯСНИ ИМ НЯКОИ РАБОТИ НА РАЗБИРАЧИТЕ :grin:

OneBoy
08-03-2010, 14:36
Princeso, противно на схващанията повечето секс не отпуска, а стяга тазовите мускули. така си мислиш само ..Сякаш не виждам каква е разликата след брутален секс . :oops: А ТАКА ОБЯСНИ ИМ НЯКОИ РАБОТИ НА РАЗБИРАЧИТЕ :grin:
Не знам кой е разбирача.. Доказано е,че сексът стяга вагината :wink: За това ли тия дето се чукат от 14 годишни и кат станат на по 24 25 години путките им мязат на войнишки кепета :-D

Princessani
08-03-2010, 15:16
Не знам кой е разбирача.. Доказано е,че сексът стяга вагината :wink: къде пак го чети това ,следващия път като правиш секс земи едно огледало и виж да ли твойта се е стегнала . :D

Princessani
08-03-2010, 15:17
Не знам кой е разбирача.. Доказано е,че сексът стяга вагината :wink: За това ли тия дето се чукат от 14 годишни и кат станат на по 24 25 години путките им мязат на войнишки кепета :-D
на 14 "путките" им са недоразвити, доказали са го хората, има ли смисъл да се спори... :) не всичко ,което е доказано е вярно.Сегашните 14 годинишни като ги видиш нищо чудно да ги сбъркаш с 18 . :D

FeelMyPain
08-03-2010, 16:02
Не знам кой е разбирача.. Доказано е,че сексът стяга вагината :wink: къде пак го чети това ,следващия път като правиш секс земи едно огледало и виж да ли твойта се е стегнала . :D
То и докато сереш, гъзО ти се е отворил ама не си остава тъй цял живот, нали?

Fritz
08-03-2010, 16:17
Малка пишка и широка п*тка :) Шибай в дупето, ако дава :D

Princessani
08-03-2010, 16:39
То и докато сереш, гъзО ти се е отворил ама не си остава тъй цял живот, нали? аналните мускили са различни от вагиналните.Пф толкова ли не сте забелязали след секс каква е разлика.Пак и дори и анала се разширява малко или много след всекидневен секс,.

FeelMyPain
08-03-2010, 16:48
Ама защо трябва да го забелязваме след секс...Дай да го забележим след 1 седмица.Или при тебе и тогава пак ти е отворена шундрата?

OneBoy
08-03-2010, 16:54
Ама защо трябва да го забелязваме след секс...Дай да го забележим след 1 седмица.Или при тебе и тогава пак ти е отворена шундрата? Ай стига тапотии моля ви се всяко момче което е имало партьорка за 2 3 години може да каже че за този период от време широчината на вагината на приятелката му се оголемила (макар и малко)

FeelMyPain
08-03-2010, 17:18
Ама защо трябва да го забелязваме след секс...Дай да го забележим след 1 седмица.Или при тебе и тогава пак ти е отворена шундрата? Ай стига тапотии моля ви се всяко момче което е имало партьорка за 2 3 години може да каже че за този период от време широчината на вагината на приятелката му се оголемила (макар и малко)
Колко от вас, са имали няколко сексуални връзки, които са продължили 2-3 години, че да мога да им повярвам?Или ти мислиш, че от 1 връзка можеш да докажеш нещо?
Аз ти казвам, че имам приятелка, която прави от нз колко години секс(на 23 е), най-голямата мръсница, която познавам е, и все пак е по-тясна от гъза ти..Тъй че тЪпотиите ги пишеш ти, щото си праил 2 пъти секс през живота си и изказваш мнение.Не ми пиши повече, че само си изтривам копчетата на клавиатурата да пиша на утайки като тебе. :)

OneBoy
08-03-2010, 17:31
Колко от вас, са имали няколко сексуални връзки, които са продължили 2-3 години, че да мога да им повярвам?Или ти мислиш, че от 1 връзка можеш да докажеш нещо?
Аз ти казвам, че имам приятелка, която прави от нз колко години секс(на 23 е), най-голямата мръсница, която познавам е, и все пак е по-тясна от гъза ти..Тъй че тЪпотиите ги пишеш ти, щото си праил 2 пъти секс през живота си и изказваш мнение.Не ми пиши повече, че само си изтривам копчетата на клавиатурата да пиша на утайки като тебе. :) Ей боклук мръсен найш кви отайки ще ти да изобщо не ми се прави на интересн че много разбираш за секс и така натак и относно приятелката ти тя е няква долна курва която просто е решила ся да си фане гадже и естествено е избрала калвач като теб щот няма кой друг да я земе и другия път си мери приказките щото не сам ти някой сополанко с който можеш да се ебаваш..... даеба и отворени лапенца много отворени сте в къщи при мама и при тати :-x

FeelMyPain
08-03-2010, 17:34
http://www.mortleg.com/stuff/mad.png

crazy7oo
08-03-2010, 20:00
а може и двете да му е твърде малък а тя широка :D :D но според мен е защото е рождала абе ти що не си си фанал неква млада или си падаш по старите :D :D :D :razz: :) ;)

UNITED2
08-03-2010, 20:07
На кратко:Правя секс с една жена,но аз не усещам нищо с члена си,когато е вътре.Раждала е,а моите размери са 15дължина,широчина5,обиколк 15.Та може би въпросът ми е към момчетата повече.При вас как са усещанията... :-o Ами буфкай я у газо 8) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

K_O_L_E_V
08-03-2010, 22:15
И аз не я усещам , споко :D

choban
08-04-2010, 04:22
Ех,ако всички бяхме с 25сантиметрови...светът щеше да е перфектен.Никога не съм предполагал,че ще се стигне до там,не жената ами аз,да не изпитвам удоволствие от секса :( накъде отива този свят.

а може и двете да му е твърде малък а тя широка :D :D но според мен е защото е рождала абе ти що не си си фанал неква млада или си падаш по старите :D :D :D :razz: :) ;) (а може и двете да му е твърде малък),а може и 45 пъти да съм написал колко е,но това едва ли ще спре предположенията.Относно това,по какви си падам-падам си по всичко,което не ми действа негативно на нервната система(еба и бягам,защото жените сте мега изнервящи,програмирани сте с един и същ чип ВСИЧКИТЕ).

miss_kiss181
08-04-2010, 06:25
Може би просто не ти е по мярка. Това, че е раждала няма голямо значение, това, че може да се е праскала на ляво и на дясно също, защото вагината е мусколест орган и си възвръща горе долу първо началните размери. А изказвания от сорта на "аз виждам какво е след брутално чукане" са супер зле, много ясно, че 5 мин. след секс вагината все още е разтегната. Просто говори с нея ако ти пука, ако не просто си намери друга. :grin:

crazy7oo
08-04-2010, 16:16
Ех,ако всички бяхме с 25сантиметрови...светът щеше да е перфектен.Никога не съм предполагал,че ще се стигне до там,не жената ами аз,да не изпитвам удоволствие от секса :( накъде отива този свят.

а може и двете да му е твърде малък а тя широка :D :D но според мен е защото е рождала абе ти що не си си фанал неква млада или си падаш по старите :D :D :D :razz: :) ;) (а може и двете да му е твърде малък),а може и 45 пъти да съм написал колко е,но това едва ли ще спре предположенията.Относно това,по какви си падам-падам си по всичко,което не ми действа негативно на нервната система(е** и бягам,защото жените сте мега изнервящи,програмирани сте с един и същ чип ВСИЧКИТЕ).
да бе ние сме били мега изнервящи :D :D ако ебеш и бягаш значи си един голям използвач много мразя такива използвачи те са жалки !!

DarkTemplar
08-04-2010, 16:19
Намери си някоя по-тясна.

Не трябва да привиш секс само за удоволствие ! ;);) :?
Ти такова, четеш ли изобщо кво пишеш? :-o