Влез

View Full Version : СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ..ПОМОЩ

hmm
08-01-2010, 13:15
Помагай те.... с приятеля ми(момиче съм) сме заедно от 7 месеца ,на 6 месец правихме секс,на мен ми беше за първи път,и така идва проблема,той неможе да го прави с презерватив,а аз настоявам,той е спал приблизително с 12-13 момичета,може да ми лепне нещо а и ако забременея,знам ,че рисковете са голями ,но как да му кажа на него ](*,) ,колко книги съм изчела за секса,а и темата за прекъснатия полов акт още толкова ме наплаши,постоянно се караме за това ,вече ще полудея какво да правя?Всичко си е добре,само дето неможе с презерватив :? ,помагайте

NeverTheSame
08-01-2010, 13:19
Странно как не може да го прай с презерватив...Какво му пречи?

hmm
08-01-2010, 13:25
Значи първия път пробвахме с презерватив и не му стана,и от тогава сме го правили само 2-пъти още без...презерватива бил за ч***джари и незнам си какво ... :(

NeverTheSame
08-01-2010, 13:28
Аахахха...кажи му или презерватив или няма секс и ще видиш как бързо наистина ще избере първото :P

betibarclay
08-01-2010, 14:02
Помагай те.... с приятеля ми(момиче съм) сме заедно от 7 месеца ,на 6 месец правихме секс,на мен ми беше за първи път,и така идва проблема,той неможе да го прави с презерватив,а аз настоявам,той е спал приблизително с 12-13 момичета,може да ми лепне нещо а и ако забременея,знам ,че рисковете са голями ,но как да му кажа на него ](*,) ,колко книги съм изчела за секса,а и темата за прекъснатия полов акт още толкова ме наплаши,постоянно се караме за това ,вече ще полудея какво да правя?Всичко си е добре,само дето неможе с презерватив :? ,помагайте
Колко сте загубени само! :lol:

Legenda
08-01-2010, 14:19
Може да е проблем ако е алергичен към латекс. Пробвайте с безлатексови презервативи (могат да се намерят по секс магазините). Също е възможно ако е много надарен презервативът да му е неудобен, в такъв случай трябва да се потърси по-голям размер ( http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=179549).
А има и вероятност просто да се прави на велик. В такъв случай можеш само да му поставиш условието "или секс с презерватив, или никакъв секс". Не рискувай здравето си.

OneBoy
08-01-2010, 15:13
Помагай те.... с приятеля ми(момиче съм) сме заедно от 7 месеца ,на 6 месец правихме секс,на мен ми беше за първи път,и така идва проблема,той неможе да го прави с презерватив,а аз настоявам,той е спал приблизително с 12-13 момичета,може да ми лепне нещо а и ако забременея,знам ,че рисковете са голями ,но как да му кажа на него ](*,) ,колко книги съм изчела за секса,а и темата за прекъснатия полов акт още толкова ме наплаши,постоянно се караме за това ,вече ще полудея какво да правя?Всичко си е добре,само дето неможе с презерватив :? ,помагайте Будала ли е той :wink:

hmm
08-01-2010, 15:28
не е алергичен,просто неиска :-x ,не му става от тяхн ,и не му харесвало и му бил неудобен...

krem4et0
08-01-2010, 15:37
Изследвал ли се е преди да прави секс с теб? Бременността е най-малкият ви проблем, повярвай. Рискът за полово предавани болести е ОГРОМЕН. Ама той като се е топнал вече....малко след дъжд качулка става положението.

А иначе купете разнообразни видове и пробвайте. Има ултратънки, има по-широки и прочие. Нека пробва. То това си е чиста пуберска работа на да се направи на големия е..ч. Било за не знам си какви...аман!

Хората които не ползват презервативи са:
а)родители
б)болни

SpOrTs_GiRl
08-01-2010, 15:37
На доста мъже им е неудобно, дори не има става от презератива. А на твоя пич му кажи да не се лигави и да не използва проблемите на другите като свои. Или секс с презерватив, или никакъв. :)

spyro
08-01-2010, 15:39
в дупето? :D

darkPaladin
08-01-2010, 15:53
може я

лекар няма ли за тебе?

FunkyBoy
08-01-2010, 20:29
Не си играй със здравето, заради тоя. Или с презерватив или с ръчичка. Да си избира :)

Vain
08-01-2010, 20:38
Пубертетски изпълнения. Кажи му да не се прави на толкова важен, защото иначе няма да види секс. Тогава "проблемът" му незнайно как ще изчезне.

smallbab
08-02-2010, 18:16
Абе момиче....
обичай повече себе си от другите!
Не трябва аз да го казвам понеже обожавам приятеля си,но ако разрешиш на 1 мъж да те командва си до там.Ще си играе с теб по всеки възможен начин и не се знае колко ще те обича в крайна сметка.Мъжете обичат силни жени...ако той не ти позволява да бъдеш себе си го зарежи....ако знаеш още с колко мъже ще бъдеш докато умреш....и ако на всеки 1 от тях се даваш така лесно...не се знае колко ще оцелееш.Знам какво е да си с 1вия си...имаш чуството че той е целия свят ии нищичко не можеш да му откажеш,но за разлика от мен ти се стегни и постави себе си пред желанията му иначе после ще ревеш година като мен ии най накрая ще се осъзнаеш.Карай по лесния път....+това не слушай никого освен най-добрата си приятелка (ама тази която те познава от пеленаче,защото тя понякога е по наясно с теб от колкото самата ти,но ако нямаш такава не сушай никого).Защо? Защото родителите ти във тази възраст едва ли те познават толкова добре,гаджето е мъж и си иска своето,при това много мъже ще видиш още ии така.Сажелям че стана такова романче :-)

radoslav4o
08-02-2010, 18:57
Абе момиче приятеля ти е спал с 12-13 момичета, на колко годиние или вече е оправил която му е пуснала в квартала? Не си рискувай здравето че после антибиотиците може да са ти най малкият проблем....

Princessani
08-03-2010, 12:49
Помагай те.... с приятеля ми(момиче съм) сме заедно от 7 месеца ,на 6 месец правихме секс,на мен ми беше за първи път,и така идва проблема,той неможе да го прави с презерватив,а аз настоявам,той е спал приблизително с 12-13 момичета,може да ми лепне нещо а и ако забременея,знам ,че рисковете са голями ,но как да му кажа на него ](*,) ,колко книги съм изчела за секса,а и темата за прекъснатия полов акт още толкова ме наплаши,постоянно се караме за това ,вече ще полудея какво да правя?Всичко си е добре,само дето неможе с презерватив :? ,помагайте ми представиси ако с всичките е спал без презерватив "защото не може'' какво може да му има сама се сещаш.Кажи му или с презерватив или няма секс и ще заможе.

cvetinka95
08-03-2010, 12:58
Помагай те.... с приятеля ми(момиче съм) сме заедно от 7 месеца ,на 6 месец правихме секс,на мен ми беше за първи път,и така идва проблема,той неможе да го прави с презерватив,а аз настоявам,той е спал приблизително с 12-13 момичета,може да ми лепне нещо а и ако забременея,знам ,че рисковете са голями ,но как да му кажа на него ](*,) ,колко книги съм изчела за секса,а и темата за прекъснатия полов акт още толкова ме наплаши,постоянно се караме за това ,вече ще полудея какво да правя?Всичко си е добре,само дето неможе с презерватив :? ,помагайте ми представиси ако с всичките е спал без презерватив "защото не може'' какво може да му има сама се сещаш.Кажи му или с презерватив или няма секс и ще заможе.
оо не си представям ако досега тея 11-12 така ги е лъгал и дали е имало някоя пикла да му са върже..
тоя колко деца тряя има бе.. говедо.
ай кат е много интересен и са праи на шеф с тея ултиматуми.. да кара с лилито и десито ..

umri
08-03-2010, 13:32
Приятелят ти е спал най-много с 2-3 момичета. Човек, който е имал 12-13 няма да си играе да чака 6 месеца. Мога с кръв да се подпиша под това, което ти пиша. НИКАКЪВ шанс.

Sh@d0w
08-03-2010, 15:03
Пробвай така:

Презерватим or no sex k?

Ако не иска да слага презерватив няма какво да му се молиш.Едно момиче да мисли за последствията преди да се награби с някой.

Евала ;)

addic7
08-03-2010, 23:25
Ако си сигурна че няа ти лепне някоя болест или няа ти направи лапе му угоди .... ако ли няма др начин ... или със или няма секс....

Аз лично Не ползвам презервативи защото са малки за моя член.... Но преди да го решим това с приятелката ми поговорихме сериозно за болести и деца ... тя ми се довери ... и аз не бих предал доверието ... затова ако си сигурна ж него се съгласи ... ако не си недей защото ако е от тия боклуци които правят деца и бягат не си заслужава да си хАБИш живата ....

smallbab
08-03-2010, 23:44
Ако си сигурна че няа ти лепне някоя болест или няа ти направи лапе му угоди .... ако ли няма др начин ... или със или няма секс....

Аз лично Не ползвам презервативи защото са малки за моя член.... Но преди да го решим това с приятелката ми поговорихме сериозно за болести и деца ... тя ми се довери ... и аз не бих предал доверието ... затова ако си сигурна ж него се съгласи ... ако не си недей защото ако е от тия боклуци които правят деца и бягат не си заслужава да си хАБИш живата ....

здравей,
извинявай какво сте толкова сигурни,има предеакуларна течност.Освен ако приятелката ти няма спирала,няма как да я избегнеш тая течност.М/у преди време по погрешка бях взела едни презервативи които бяха xxl т.е. за около 26см. Струват 2.40 и бяха някаква американска марка.Защо рискувате толкова бе хора,едни семейни приятели скоро празнуваха 2рия рожден ден на детето"няма да свърша в теб".Що се отнася до болести може спокойно да дарите по 1 литър кръв и да ви направят всиииичките изследвания и чак така ще се успокойте относно това.Знам че е много яко без презерватив,но...вашето бъдеще трябва да ви е по-важно :)

Anonimen00
08-04-2010, 09:42
ами кво да ти кажа , доста сте тъпички :? :booooomb:

AniBG
08-04-2010, 09:54
То като гледам мненията се повтарят, така че аз няма да кажа нещо много по-различно! :? Но за по-кратко - съгласна съм с всички дотука! И все пак - знаеш, че навсякъде има правила, дори и в секса! 8-) Казваш му, че без презерватив няма да получи секс и гледай как ще си го сложи веднага! 8) А ако „случайно“ е алергичен - по-нагоре видя другите мнения! :?

addic7
08-04-2010, 10:03
Всяко момче има различни усещания в секса.. някой не им е удобно да праят секс с Презерватив ... Давам пример АЗ ... Може да не еба ама презерватив на хуя си няма да сложа !! Затова не си мислете че като кажите на едно момче че няма да му пусните ако не сложи презерватив веднага ще ви се метне в краката и ще го сложи .. ТОВА СЕ ПОЛУЧАВА ... НО ИМА СЛУЧАИ В КОИТО НЕ СТАВА !!! ;)
Защото доста момичета се мислят за много нещо ... Както момичетата могат да си намерят с кой да се наебат с презерватив така и момчетата могат да си намерят коя да наебът БЕЗ презерватив ;)

Затова те съветвам да не му слагаш много слагаш тия условия ... Или презерватив или няма секс .. щото както го обичаш може да останеш без него ;) :)

justwondering
08-04-2010, 11:32
Всяко момче има различни усещания в секса.. някой не им е удобно да праят секс с Презерватив ... Давам пример АЗ ... Може да не е** ама презерватив на хуя си няма да сложа !! Затова не си мислете че като кажите на едно момче че няма да му пусните ако не сложи презерватив веднага ще ви се метне в краката и ще го сложи .. ТОВА СЕ ПОЛУЧАВА ... НО ИМА СЛУЧАИ В КОИТО НЕ СТАВА !!! ;)
Защото доста момичета се мислят за много нещо ... Както момичетата могат да си намерят с кой да се наебат с презерватив така и момчетата могат да си намерят коя да наебът БЕЗ презерватив ;)

Затова те съветвам да не му слагаш много слагаш тия условия ... Или презерватив или няма секс .. щото както го обичаш може да останеш без него ;) :)

А редно ли е според теб тя да пипне някоя болест, защото той не иска да сложи презерватив? :)

AniBG
08-04-2010, 12:12
Според мен не е редно един тъпак да обяснява на момичето, че не иска да сложи презерватив... (примерно, защото „малкият е толкова голям, че неможе да се побере, горкият, в гумичката“ :D ) Най-вероятно или е алергичен, или е прекалено надарен, или се прави на интересен с големият си Малчо! :D
Ако не ще да го ползва използвай правилото „секс с презерватив или нищо“, а ако пак не стане му тегли чертата, защото наистина има ГОЛЯМА и реална опастност да ти лепне нещо сериозно!!! =;

Защо мъжете са преносителите на болести, а жените се разболяват от тях! :-x

xinfamous
08-04-2010, 12:55

И ти си супер зле..и той явно е супер зле :) А междо другото я светни колко >КНИГИ< си про4ела досега на тема сексуална култура.. :)

addic7
08-04-2010, 13:06
Всяко момче има различни усещания в секса.. някой не им е удобно да праят секс с Презерватив ... Давам пример АЗ ... Може да не е** ама презерватив на хуя си няма да сложа !! Затова не си мислете че като кажите на едно момче че няма да му пусните ако не сложи презерватив веднага ще ви се метне в краката и ще го сложи .. ТОВА СЕ ПОЛУЧАВА ... НО ИМА СЛУЧАИ В КОИТО НЕ СТАВА !!! ;)

А редно ли е според теб тя да пипне някоя болест, защото той не иска да сложи презерватив? :)

Не Но аз казах ако е сигурна в него тогава да му позволи без презервати ИНАЧЕ НЕ !!

addic7
08-04-2010, 13:11
Според мен не е редно един тъпак да обяснява на момичето, че не иска да сложи презерватив... (примерно, защото „малкият е толкова голям, че неможе да се побере, горкият, в гумичката“ :D ) Най-вероятно или е алергичен, или е прекалено надарен, или се прави на интересен с големият си Малчо! :D
Ако не ще да го ползва използвай правилото „секс с презерватив или нищо“, а ако пак не стане му тегли чертата, защото наистина има ГОЛЯМА и реална опастност да ти лепне нещо сериозно!!! =;

Защо мъжете са преносителите на болести, а жените се разболяват от тях! :-x

От прочетеното виждам че не си правила секс без презерватив .. УСЕЩАНЕТО Е КОРЕННО РАЗЛИЧНО ОТКОЛКОТО СЪС ТИЯ ГУМИ !! .... +това Когат си с презерватив е много леснод а се забременее .. защото мислиш че презерватива пази .. недай си боже е дупчен някаде .. после ще съжаляваш че си използвал презерватива .. АЗ СЪМ ЗА да не се ползват презервативите ... НО САМО КОГАТО СИ СИГУРЕН/НА ЧЕ ПАРТНИОРА НЕ МИСЛИ ДА ТИ ПОДАРИ НЯКОЯ БОЛЕСТ ИЛИ ЛАПЕ !!!

hmm
08-04-2010, 16:13
Към xinfamous,прочела съм три книги на тази тема "Момичето и секса" "Голямата любов" и "Всичко за секса", а относно коментарите на другите благодаря ви :-) ,дано нещатата се оправят и започнем да го правим съсъ презерватив :)

DarkTemplar
08-04-2010, 16:17
Ако не му вярва и мисли, че може да й лепне някоя болест, не виждам защо изобщо се занимава с него.

bebe7o
08-04-2010, 20:21
Няма гума => няма секс. Кратко и ясно.

GossipGirl89
08-04-2010, 20:36
Едва ли е спал с 12-13, но с колкото и да го е правил риска не намалява. Ако и с тях е било без презерватив си направо ЛУДА да се навиеш... Директо си му кажи, че ако не иска презерватив няма да правите секс! Ако каже, че предпочита да е на сухо пред това да се предпазвате и двамата му отговори, че ти също няма да отстъпиш от мнението си и ще караш без секс

FreakBitch
08-05-2010, 14:24
Хах.. не можел с презерватив? Не може, че не иска. Ако държи на теб, ще уважи желанието ти, да се предпазваш. Той може да е спокоен, той ти е бил първия, следователно няма да му лепнеш нищо, а въпроса с бебето - ама как, той е големия е**ч.. не би допуснал такова нещо. Айде такива ''велики секс-мастъри'' да си го усетят отзад..
Но за изказването тип ''или секс с презерватив или никакъв секс'', не съм сигурна, че ще подейства. Както ми изглежда, приятеля ти е доста опърничав и самоуверен, най-много да се стигне до там, че наистина ще минете без секс. Според мен, просто седни и поговори с него, без да се карате.. Обясни му от какво се страхуваш, напълни му главата с всички рискове, ако щеш даже му постави друго условие: ако ме обичаш и ти пука за мен, ще уважаваш мен и моето желание за безопасен секс.
В крайна сметка здравето си е твое. В никакъв случай не му се съгласявай на мачовския акъл.

пп: няма как да не споделя бруталния вариант, в който ти си лепваш херпес (да, позна, от онзи готиния :д ) .. и му го предаваш ..: -А на ти сега един секс без презерватив! :D

BouH
08-05-2010, 21:33
Всеки път когат го правя с презерватив става някаф гаф едва ли е от това че не му става просто му прави по голямо удоволствие без или приемаш или го губиш момчето му трябва секс момиче :razz: :D

sevdalina91
08-06-2010, 11:44
Значи първия път пробвахме с презерватив и не му стана,и от тогава сме го правили само 2-пъти още без...презерватива бил за ч***джари и незнам си какво ... :(

няма как да не му е получил ерекция зарази презерватива след като презерватив се слага като е в пълна ерекция