View Full Version : Как да намеря 100лв за 4 дни?
Здравейте! :)
Проблема ми е както прост, така и не толкова.... С приятели се разбрахме да ходим на морето за 3 дни, но парите които имам няма да ми стигнат. Нашите ме пускат, само при положение, че сама си намеря парите. Колко нелепо :Х
Та, имате ли някакви предложения как да намеря 100лв(изчислих си колко ще ми трябват) до четвъртък? Защото приятелите ми заминават в петък. :)
Ами помоли баби , дядовци , лели , батковци .. общо взето цялата рода все ще събереш някой лев ... :) събирай си джобните ... Все ще събереш 100 лв
ibojilow
08-01-2010, 17:37
Еми ние от къде да знаем с какво се занимаваш?
Импровизирай . :)
както казаха помоли баби дядовци .. от джобните .. ако имаш спестени .. и поискай от вашите колкото ти дадат .. все ще ти дадат някой лев ..
Утре сутринта тръгвай да ги търсиш по улицата. :D
Ми аз ако съм на твое място - бих поискала назаем от приятели и роднини, и разбира се, после бих ги върнала. Ама .... не съм на твое място, и приятелят ми ще ме заведе на море. :D Не бе, бъзикам се за последното.
rachel_billson
08-02-2010, 10:52
Помоли баба,дядо,някой приятел и така малко по малко ще ги събереш.Друг вариант е ако имаш някоя по-скъпа,но ненужна вещ да я продадеш.
Късмет :)
оф боже... морето не е нищо особено... пълна боза е... все пак съм от Варна, има много по яки места кадето да отидеш за 100 лв...
iiordanova
08-03-2010, 10:38
Поискай на заем от някой.. примерно 30 лева.
Поискай от баба си и дядо си още 50 примерно.
И от някоя леля , вуйчо още 20 лева и си готов. (:
Unendlich
08-03-2010, 12:52
оф боже... морето не е нищо особено... пълна боза е... все пак съм от Варна, има много по яки места кадето да отидеш за 100 лв...
Нормално като си постоянно на морето да ти е тъпо, ама през лятото там е най-големият купон за повечето хора (включително и за мен). Доста народ от по-големите градове в България, които не са черноморски си казват, че им е тъпо (примерно в София, Пловдив) и отиват на морето, така че явно е нещо по-особено за тези, които не са от морския район :)
По темата - наистина можеш да помолиш роднини, особено ако на някой си му любимец/ка, сигурно няма да ти откаже. Пък може и някои по-малки суми,но от по няколко човека и така ;р
То ако за толкова време се изкарваха 100 лева, всички щяхме да сме милионери.
Може да пробваш да продадеш нещо.
като всеки ден намираш по 25 :-o
FunkyBoy
08-03-2010, 13:19
продай нещо, дето не ти трябва... ддз 8-)
хвани се да лепиш плакати...кажи му на боса че ще можеш само 4 дена,от него примерно ще вземеш 50,а другите ще питаш роднини,или пък продай нещо,както казаха колегите
simona25
08-03-2010, 18:11
едни деца бяха продавали на улицата стари ненужни неща и ги пускаха по 50 стот 1 лв зависи от предмета бяха събрали към 20 лв и повече потърси от роднини и ще събереш поиграй покер :D :D :D
simona25
08-03-2010, 18:15
открадни на майкати цигарите и продаваи за 30 стот едната :-P
radeberger
08-03-2010, 23:59
На колко години си ?
Играй Еврофутбол .
SaveMeFromMyself
08-04-2010, 13:47
Продай/Заложи нещо златно, сръбърно..
gia_sena_mono
08-04-2010, 15:15
Не знам как се намират толкова пари за толкова време. А ти защо не помисли по-рано за тези разходи?
Callisto
08-04-2010, 16:15
Събирай бирени бутилки и ги носи в магазинчетата с/у пари. Ние така за 1 ден се бяхме хванали с приятели да почистим парка и спечелихме 80лв от бирени бутилки.
Claymore
08-04-2010, 18:20
Тоя номер с бутилките съм го правила. Мноооого се кефех на 3-те лева! :lol:
Lovegood
08-06-2010, 11:25
И сега какво стана, събра ли ги? :D
awesomesheepy
08-06-2010, 20:48
^ ще се повторя..вземи от баба,дядо,приятел.
или се хвани на някаква работа..за няколко дни..евентуално.
и..ако имаш спестени от преди,можеш и тях да вложиш 8-)
Force_bladeR
08-07-2010, 01:39
^ ще се повторя..вземи от баба,дядо,приятел.
или се хвани на някаква работа..за няколко дни..евентуално.
и..ако имаш спестени от преди,можеш и тях да вложиш 8-)
Той ако имаше спестени мислиш ли, че нямаше да ги добави?