Влез

View Full Version : Майка ми има друг

TheSkyIsTheLimit
08-01-2010, 18:16
..

Panic_Girl
08-01-2010, 18:30
Спред мен трябва да говориш и с майка ти.....може да има някаква причина

mArMaLaDkA
08-01-2010, 18:49
^ К'ва ли причина? :lol:

ебати тъпия съвет, братче, отчайвате ме. К'вато и причина да има(много тъпо звучи... "причина да си хване любовник"), трябвало е да се прави на ударена и да остави нещата между нея и мъжа й. К'во е тва безумие и нахалство да си кани детето при нея, и вместо милото да си изкара весело, щастливо и безгрижно, да си гризе ноктите 'що майка му прави така и какво ще стане с него, ако баща му разбере?

Авторке, навярно се е усетил и търпи, заради теб, за да имаш някакво що-годе нормално семейство и така нататък. Питай го някой път, вметни му, насочи разговора в такава посока, че да извъртиш нещата и да разбереш дали той знае. Ако знае, е време да проведете един хубав разговор.
Виж, зависи на колко години си и какво семейство искаш, щастлива ли си в положението, в което си поставена. Ако вашите решат да се разведат, дали ще го понесеш, ако трябва да избираш, при кой ще ти е по-добре, кой се грижи за теб повече, майка ти зарязва ли те и така нататък - все въпроси, на които трябва да си отговориш и оттам насетне да решаваш какво да правиш.
Помни, че ти си най-важната - ти си дете и е важно да се чувстваш добре, да си щастлива и обичана. Не позволявай да те използват за параван, нито да ти прецакват едни от най-веселите ти години с глупости. И ако е възможно, прибери се в града си. Колкото и тъпо да ти е там, по-добре е, отколкото да ставаш свидетелка на такива неща.
Желая ти успех и дано нещата се развият благоприятно за теб!

TheSkyIsTheLimit
08-01-2010, 19:09
На 16 съм. Мислила съм не малко пъти върху всички тези въпроси. И винаги съм била на мнение че ако се разделят ще е много по добре, единственото което ме спира да застана пред родителите си и да им кажа какво мисля е че баща ми си няма никого освен нас. Баба ми и дядо ми починаха, брат му също почина. Аз уча в друг град и се прибирам рядко, не мога да си представя какво ще стане с него ако и майка ми го напусне.. :(

mArMaLaDkA
08-01-2010, 19:23
Тя вече го е напуснала, кажи-речи. Цяло лято на морето, вечните командировки и разговори, така че...
Така мисля аз. Това са си неща между тях, 'щото ти вече си що-годе самостоятелен човек, живееш си отделно и прочее, обаче смятам, че е нужно да проведеш разговор с него, да видиш как се чувства, да бъдеш до него. И вместо да висиш при майка си, извръщайки всеки път глава, когато чуеш, че телефона звъни, или я видиш с гаджето й, по-добре върви при баща си и прекарай известно време с него.

Panic_Girl
08-01-2010, 20:22
За всяко нещо според мен си има причина...... Я стига от къде знаеш баща й ква стока е. Винаги има защо една жена да изневери на мъжа си, но това е лично мое мнение все пак :)

N0_feAR
08-01-2010, 20:45
Кажи на майка си, че е редно да говори с баща ти за това и ако тя не го направи посплаши я, че ти ще го сториш. Така тя ще изприпка при него, ще седнат и ще поговорят като възрастни. Такива проблеми не трябва да се прикриват с лъжи, а да се разрешават очи в очи. Иначе какъв е смисълът да се залъгват един друг, а ти да си най-прецакания човек (т.е. да гледаш отстрани как си провалят брака и нищо да не направиш wtf) А и баща ти няма да остане сам, нали ти си му дъщеря, обичаш го и ще гоподкрепиш.