Влез

View Full Version : НЕ щастие - да споделя

ricogross123
08-01-2010, 19:27
не знам как да започна....
пък и днес ставам на 20 и в момента съм на градус
може да пиша с много грешки, но искам да кажа какво ми е вече 8 месеца ......
значи както днес имам ден ден получих смс от любия и най-важен човек за мен заради, когото зарязвам и семейството въпреки да знам че винаги ме лъже . От него получих само един смс пропит с лъжите, с които той е закърмен. толкова ме боли за него, че прекарва труден период вижда че му обръщам всеки път толкова много внимание,,,,,, и кво става на края аз съм буклук.Може би за него е игра, но играта е интересна докато някой не пострада ... не иска и неиска да допусне някого до себеси. не искам да сме гаджета искам просто да сме приятели. Сега той е в скайпа на линия, но и една дума не е написал, неискам да мисля, че той е от хората които гледат да изцедят и последната капка живот от теб да те изхвърлят на вторични , за да се оправяш както можеш, въпреки че за теб този човек и всички негови моменти се отразяват отрицателно върху теб .........
за сега толкова

дайте ми съвет моля[/b]

Smrazqvashta
08-01-2010, 19:30
Как може този човек и всички моменти с него да са отрицателни, а да е най-важният и най-скъпият ти ?

ricogross123
08-01-2010, 19:31
винаги ти да си най-черния,на теб да бъде преписан всеки неуспех......

Smrazqvashta
08-01-2010, 19:33
Мисля, че си обгърната от една огромна заблуда. Ако наистина някой се държи така с теб и ти причинява толкова болка не мисля, че заслужава каквото и да е било, камоли да зарязваш семейството си, заради него.

ricogross123
08-01-2010, 19:36
ДА заблуда е, че аз си пълня тиквата с това, което той не е ............

Smrazqvashta
08-01-2010, 19:41
Не се занимавай повече с този човек.

7227
08-01-2010, 19:47
Честит рожден ден!!!
Желая ти здраве,щастие и много любов!
Я си празнувай,как може да оставяш този да ти се ка4ва на главата!? Днес е твоя празник,не се отдавай на мъка! :)

ricogross123
08-01-2010, 19:49
Честит рожден ден!!!
Я си празнувай,как може да оставяш този да ти се ка4ва на главата!? Днес е твоя празник,не се отдавай на мъка! :)

м акво да направя те си тръгнаха и се поскръцвам яко и цивра
заради педераса смотан, ще почна да му викам като мяйка ми

7227
08-01-2010, 19:53
Честит рожден ден!!!

м акво да направя те си тръгнаха и се поскръцвам яко и цивра
заради педераса смотан, ще почна да му викам като мяйка ми

Я се стягай! Да не дойда да те ошамаря :razz: Абе как така се тровиш заради някакъв 1овек,който и грам не му дреме за теб?Защо не се успокоиш и не помислиш реално? Ако ваща работа беше сериозна,сега нямаше да си сама и да цивриш!Помисли реално,ще срещнеш човека за теб,явно този не е и няма смисъл да си губиш времето в плач! Я се развесели!Наздраве!

Bianc0
08-01-2010, 19:54
Нещастие

Жив и здрав. :)

ricogross123
08-01-2010, 20:00
байчото не си вдига и телефона ......... :grin:

ve4nosamotna
08-02-2010, 10:52
Аз бях и съм в подобно положение с едно момче - просто приятели сме, но мислех че ще станем нещо повече, той ме търсеше постоянно, но изведнъж се отдръпна - сега не можем и да се засечем и трудно общуваме и толкова се измъчвам - не го познавам добре, а ме боли за него, виждали сме се само един път, а е всичко за мен. Да сигурно ме лъже - кой знае какво се случва с него, но въпреки това е много скъп за мен. Може би просто момичетата сме си такива...

sasha_90
08-02-2010, 13:50
Човек,с подобно отношение към теб,не заслужава и грам внимание.Разбирам,че е всичко за теб,но не си ли по-важна ти?

bratignat
08-02-2010, 14:41
Щом ти носи толкова много нещастие наистина зарежи. Има безкрай възможности, но ако не изоставиш тази кауза, няма да можеш да ги опиташ.

Новото винаги крие риск от неуспех. Но така и така не ти е леко и в момента, така, че няма, какво толкова да губиш, ако опиташ късметът си с някой друг или просто се отдалечиш от този тип. Така както го описа изглежда, като някой много егоистичен тип.

soul1199
08-02-2010, 15:33
зарежи го просто,няма смисъл