View Full Version : Знам,че звучи странно,но е точно така..
make_you_mine
08-01-2010, 19:56
Имам едно много особено усещане,но сигурно всъщност е абсолютно нормално..толкова ме привлича приятеля ми,че едва ли не ми доставя удоволствие да усещам миризмата на потта му...както и на своята и сега като помириша себе си се сещам вече автоматично и за него...много е странно.. може би това е феромонното привличане,но има нещо в неговата миризма,което ме привлича адски,което ме побърква...и което съответно ме кара да откачам,като съм до него и да искам да правим постоянно секс...не знам,може би се базира на сексуално привличане... случвало ли ви се е ?
FunkyBoy
08-01-2010, 20:19
Нищо странно не виждам. Привлича те, това е хубаво :) Иначе мен лично потта не ме възбужда :D
kantonecApetur4
08-01-2010, 20:20
може наистина да се пръска с феромон
Приятелят ти попръдва честичко.
BlackEyedPeas
08-02-2010, 03:06
Приятелят ти попръдва честичко.
:lol: :lol: :lol: Е, ти го каза ..
Slynchiicee
08-02-2010, 07:12
Нищо странно не виждам. Привлича те, това е хубаво :) Иначе мен лично потта не ме възбужда :D
+ парфюмът му може и да ме възбуди .. ама не и потта му .. 8-) :lol: :lol: :lol: :lol:
nefchi_bs
08-02-2010, 08:02
+ парфюмът му може и да ме възбуди .. ама не и потта му .. 8-) :lol: :lol: :lol: :lol:
Зависи какво се има в предвид..Ако е потен,но не мирише на пот,защп не?Мен ме възбуждат изпотени мъже,естествено без миризмата,но като видя какприте по тях и ми става едно такова яко...Та да нормално е.
Според мен всеки човек си има собствена миризма- на кожата на потта . Не е нужно човек да е потен и да ти мирише ... може и от парфюма му да е ... но е нормално ако го харесваш да те привлича много .. И на мен ми се случва , но не точно от потта ... даже тя не би придизвикала такива чувства ... но самата кожа ... откачам около него !!! :) :) :)
Според мен всеки човек си има собствена миризма- на кожата на потта . Не е нужно човек да е потен и да ти мирише ... може и от парфюма му да е ... но е нормално ако го харесваш да те привлича много .. И на мен ми се случва , но не точно от потта ... даже тя не би придизвикала такива чувства ... но самата кожа ... откачам около него !!! :) :) :)
+1! И мен точно миризмата на пот не ме възбужда особено (слава богу, моят не мирише... :-D ), но полудявам като го видя изпотен, а той лесно се поти... :grin: :grin: :grin:
djipsito
08-02-2010, 22:45
Потта не мирише...
Slynchiicee
08-03-2010, 07:12
Потта не мирише...
не на всички потта не мирише ако е някъв мърляч чакай да не ти мирише .
Princessani
08-03-2010, 12:11
Имам едно много особено усещане,но сигурно всъщност е абсолютно нормално..толкова ме привлича приятеля ми,че едва ли не ми доставя удоволствие да усещам миризмата на потта му...както и на своята и сега като помириша себе си се сещам вече автоматично и за него...много е странно.. може би това е феромонното привличане,но има нещо в неговата миризма,което ме привлича адски,което ме побърква...и което съответно ме кара да откачам,като съм до него и да искам да правим постоянно секс...не знам,може би се базира на сексуално привличане... случвало ли ви се е ? ми и на мен ми се е случвало с бившото ми гадже да искам да го чукаш по няколко пъти на ден супер много бях луда по него,.Така че нормално .Да усещаш как започвате да се потите от удоволствие и да ..
аз лично като се потя по време на секс приятелката ми ме притиска към себе си ии постоянно ми се умилква ..следователно не се случва само при теб може да имаш "фетиш към мъжка пот" ;дд или по скоро към потта на приятелят ти :razz:
djipsito
08-03-2010, 19:19
Потта не мирише...
не на всички потта не мирише ако е някъв мърляч чакай да не ти мирише .
Мирише тялото.. не самата пот...
Extremescream
08-03-2010, 21:33
Не е странно.Обожавам неговата миризма,от настроението зависи дали ще ме възбуди,или ще се усмихвам просто.