kosioooooo
08-02-2010, 09:13
Така здравейте :) Значи аз съм на 16 приятелката ми е на 19 с нея сме заедно от почти година и много се обичаме. Тя е от друг град ,но често се виждаме понеже аз живея отделно от родителите си в апартамент и тя може да остава при мен. Може да се каже ,че с приятеката ми сме адски близки споделяме си всяко нещо каквото и да е. Родителите ми са разведени и баща ми си има свое семейство ( жена му , доведената ми сестра и брат ми ) , а майка ми живее при гаджето си . Аз я запознах с всичките си роднини , като по-късно и тя ме запозна с нейните. Проблемът е че когато аз почти спрях да ходя при баща ми ,защото самият аз неисках всички започнаха едва ли не да я обвиняат че е виновна за това ,а тя не е. Опитах веднъж да говоря с баща ми че искам да се разбират и всичко да е наред и че не съм ходил там защото не ми се е ходило и тя няма никаква вина ,но явно без резултат. Съвсем скоро те дори се скараха по скайп когато помолих баща ми да и се извини той ми беше ядосън ,че не отивам при него и се е държал арогантно . Моля ви помогнете ми да се справя с това направо се побърквам искам просто да се разбират и нещата да са наред ..Помогнете ми да оправя нещата ..