Влез

View Full Version : Въпрос към момичетата ???????!!!!!!!!!!

lycho97
08-02-2010, 09:20
един приятел има свързани вежди не точно като една а сякаш има косми между веждите (като малък нямаше ) и пита дали някой ще го хареса така

F4ence
08-02-2010, 09:24
Аз лично не харесвам такива момчета ... ама това не е болка за умиране !!! Все пак за това са измислили пинсетите ... почети всичките ми приятели им оправям веждите ... така и те се чувставт доста добре !!!
Ама вие сте още малки ... има време докато почнете да ги маха ... Като почне да се бръсне почва да използва и друтия уред дето ги скубе и всичко е готово... сега надали му личи толкова ... пък и така да е ... има си време за всичко !

Темата обаче не е за тук !!!

AniBG
08-02-2010, 09:30
Аз лично не харесвам такива момчета ... ама това не е болка за умиране !!! Все пак за това са измислили пинсетите ... почети всичките ми приятели им оправям веждите ... така и те се чувставт доста добре !!!
Ама вие сте още малки ... има време докато почнете да ги маха ... Като почне да се бръсне почва да използва и друтия уред дето ги скубе и всичко е готово... сега надали му личи толкова ... пък и така да е ... има си време за всичко !

Темата обаче не е за тук !!!
+1! Кажи му все пак за пинсетите, ако не знае човека! Аз лично не харесвам и няма да харесвам такива момчета! :-o

Slynchiicee
08-02-2010, 10:11
един приятел има свързани вежди не точно като една а сякаш има косми между веждите (като малък нямаше ) и пита дали някой ще го хареса така

:lol: :lol: :lol:
приятелката ми има малка путка пита дали ще и влезне лесно оная ти работа
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

не не ... :razz:

MakeMeLaugh
08-02-2010, 10:13
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

наблегни на това