Влез

View Full Version : Кола маска или Депилиращ крем ХелПп : )

traininghard93
08-02-2010, 12:29
Добар ден алл : ) .. значи накратко моя проблем . След 10-тина дни заминавам на море и искам тялото да ми е супер гладко главно (корема и краката) , та някои ако може да ми каже някоя добра кола маска за цялото тяло или депилиращ крем. Гледах кремовете на ВЕЕТ ама те са страшно много и накрая нищо не си харесах , ако ме посаветвате за някакво кремче или кола маска (поне 2 седмици ефект) ще сам ви много благодарен :grin: .. Мерси предварително :) :-)

AniBG
08-02-2010, 12:36
За кола маска - немога да ти кажа! Аз обикновено ползвам депилиращ крем на Veet! Има два вида (няма особена разлика, само цвета на опаковката. :-D )! Продава се във всички големи супермаркети, по-големи аптеки... Дава се в комплект с малка „шпатола“, с която първоначално намазваш крема, а после го отстраняваш, след което трябва да си измиеш частта на тялото, която е била намазана! След намазването на крема стой около 5-6 минути, не повече, и го отстрани със шпатолата, а после измий мястото! 8)

Надявам се, съм ти помогнала! :)

SummerDream
08-02-2010, 12:40
никога не съм харесвала и не съм била доволна от депилиращите кремове..
мислила ли си за друга опция-козметик ? :)

Di
08-02-2010, 14:30
Ленти за тяло/кола маска/ на Дева

traininghard93
08-02-2010, 20:27
За кола маска - немога да ти кажа! Аз обикновено ползвам депилиращ крем на Veet! Има два вида (няма особена разлика, само цвета на опаковката. funfunfun )! Продава се във всички големи супермаркети, по-големи аптеки... Дава се в комплект с малка „шпатола“, с която първоначално намазваш крема, а после го отстраняваш, след което трябва да си измиеш частта на тялото, която е била намазана! След намазването на крема стой около 5-6 минути, не повече, и го отстрани със шпатолата, а после измий мястото! Cool

Надявам се, съм ти помогнала!
щ
аз ведньж бях ползвал някакав обикновен депилиращ крем . ама не ми помогна особено много . за сега се спирам на кола маска ленти или козметик .. Все пак мерси много :-) :-)

traininghard93
08-02-2010, 20:29
аз това се 4удя или на козметик или с ленти .. ще си по мисля 8) 8) ..

N0_feAR
08-02-2010, 20:40
мисля, че и вкъщи ще се справиш с ленти кола маска. Загряваш лентите между дланите си, отлепяш, залепяш и дърпаш в обратна посока на косъма - елементарно е. Аз лично ти препоръчвам на Near. лентите На Veеt и на Strep не струват.

SummerMakesMeHappy
08-02-2010, 22:24
аз това се 4удя или на козметик или с ленти .. ще си по мисля 8) 8) ..

по - добре козметик

traininghard93
08-03-2010, 10:52
мисля, че и вкъщи ще се справиш с ленти кола маска. Загряваш лентите между дланите си, отлепяш, залепяш и дърпаш в обратна посока на косъма - елементарно е. Аз лично ти препоръчвам на Near. лентите На Veеt и на Strep не струват.

тека и мисля да направя :-P :-P .. Мерси много :? :-)

j_adore2
08-03-2010, 10:57
Ако ще си правиш у вас - най - добре е течната кола маска на Джанкар.Използвала съм ленти на вийт,на стреп и на какво ли не и не съм доволна.На вийт особено така залепват,че няма отлепяне после.
А най - лесното решения разбира се е козметик - 15 мин оп хоп и си готова :D

Paramour
08-03-2010, 14:52
Депилиращите кремове... издържат много малко, или поне при мен: на втория ден краката ми почваха да поцкат. /при Veet/
Сега съм с епилатор и е много по-добре./Ако имаш някоя твоя приятелка, която да има епилатор я помоли да го вземеш и да пробваш./
За кола маска нищо не мога да кажа, защото не съм си правила, но има един минус. При епилатора можеш да спреш и после пак да започнеш от там докъдето си стигнала, докато при кола маската трябва да дръпнеш и ще те заболи рязко. А и при епилатора има и разни хитрини: лед примерно. Като го сложиш преди или след отскубването на дадено косъмче и не те боли толкова. При кола маската...
Така де, ти си решаваш.

п.п. Знам че говоря за епилатори и че това го няма в темата, но искам да дам пълноценно мнение. :) :)