PDA

View Full Version : дали съществува идеалния ..

sweetpunk
08-02-2010, 15:23
Здравейте! Моята история започва така:
Купон за РД на една приятелка, там се запознах с един и след известна доза алкохол бяхме "заедно". Пича обаче си наби в главата, че има нещо между нас и вече близо месец не ме оставя на мира. Звъни ми, преследва ме едва ли не, опитва се да ми държи сметка къде ходя и какво правя :-x Как ли не го рязах, какво ли не му казах .. опитах по - нежния начин с намеци, не ме отрази, опитах и по - грубия начих, заявих му, че не искам да го виждам и че между нас никога нищо не е имало, пред приятели те му. И той пак си знае неговото. Споделих с едно момче за проблема ми (да го наречем Ж.) и той ми предложи да го представя като мое гадже. ОК всичко мина добре тоя досадник ме остави на мира, но се появиха много противоречиви чуства към Ж. Искам да прекарвам времето си с него, изпитвам нужда да го виждам, открих в него черти от характера му, които не бях забелязвала до сега. Държи се с мен идеално, винаги е насреща, винаги ме защитава страхотен е :oops: Знам само, че той е мъж на място от всяка страна и ще ми е идеално с него .. Според вас съществува ли идеалния/ната или просто съм заслепена
Много съм объркана незнам как да постъпя, дали да му кажа какво чувствам или да изчакам. Снощи ми писа смс, че групата му ще свирят довечера и иска да съм там, а след това искал да поговорим .. Ще откача, незнам к'во да правя ..
:oops: :-D

eXxXciTeD
08-02-2010, 15:30
Ти едва го познаваш, какво значи "идеален"? Всеки път когато харесаш много някого той се превръща в идеален ;] Какво да правиш ли?! Харесваш го, той също проявява интерес, флиртувате, целувате се, прекарвате си хубаво и дано нещата потръгнат. След това ще сте щастливи и двамата, нали това искаш? Защо изобщо се чудиш не ми е ясно ;p

sasha_90
08-02-2010, 15:33
От колко време се познавате,че вече е идеален за теб?Мисля,че й той има интерес към теб.Между вас може и да се получи-опитайте.

sweetpunk
08-02-2010, 15:43
Ами познаваме се от много време .. просто до сега не бях забелязвала много неща у него, които ми допадат дяволски много .. може да се каже, че не съм гледала на него като на нещо повече от приятел :-D .. колебая се само заради едно .. от 4месеца скачам от връзка на връзка за по седмица, две и всичко ми омръзва прекалено бързо .. аз обичам да има разнообразие .. до сега не ми е представлявало пречка, но ме е страх да не стане пак така и да го изгубя и като приятел :(

sladur4etyYy
08-02-2010, 16:16
Ами познаваме се от много време .. просто до сега не бях забелязвала много неща у него, които ми допадат дяволски много .. може да се каже, че не съм гледала на него като на нещо повече от приятел :-D .. колебая се само заради едно .. от 4месеца скачам от връзка на връзка за по седмица, две и всичко ми омръзва прекалено бързо .. аз обичам да има разнообразие .. до сега не ми е представлявало пречка, но ме е страх да не стане пак така и да го изгубя и като приятел :(

а той проявява ли такъв интерес към теб, какъвто ти към него?
преди да предприемаш нещо, се убеди, че гледа на теб по същия начин, както ти, за да не си развалите приятелството буквално за едното нищо.

kremen4eto
08-02-2010, 16:17
Много ми допадат връзките при които хората се познават от дълго време, но в по-късен етап решават да са заедно. Някак си не се действа толкова на сляпо при тях. :P

Идеален няма, всеки човек греши, всеки има недостатъци. Но за жалост те проличават в един по-късен етап.

Ако връзката ти е пак 2 седмици, приятелството няма да се развали. Всичко ще се забрави бързо. Опасността идва от това да не сте година примерно заедно и после да скъсате. Ей тогава е много трудно да има приятелство. Щом ти омръзват бързо значи още си малка и не знаеш какво искаш. Почакай, помисли тези черти, които виждаш в него дали наистина те привличат или са просто поредните добри черти от характера на твоя приятел. ;)

eXxXciTeD
08-02-2010, 16:21
Щом винаги се държи добре с нея и няма нищо против да го представя за нейно гадже според мен има някакъв интерес. Като прибавим, че и е писал sms, как иска да се видят, иска да говори с нея, кани я на концерта и т.н определено е спечелила вниманието му. Сега вече от значение е какво е това "нещо", за което е искал да говорят. :D А ти не бързай да му разкриваш каквито и да било чувства ;]
П.С. Зайчок {}

Milen0v
08-02-2010, 16:23
тоя щи бъде поредния за 1 седмица

mynichka
08-02-2010, 16:28
И него ли после ще се чудиш как да зарежеш 8-)

sweetpunk
08-02-2010, 16:45
Щом ти омръзват бързо значи още си малка и не знаеш какво искаш. Почакай, помисли тези черти, които виждаш в него дали наистина те привличат или са просто поредните добри черти от характера на твоя приятел. ;)
Малка хммм .. вече не чак толкова на 17 съм .. и не че се хваля, но имам богат опит с връзките .. просто понякога идва съмнението дали постъпвам правилно ... и се допитвам до някой за съвет, дори да не го послушам е една странично мнение различно от моето.
А що се отнася до него знам от сигурен източник, че цитирам "здраво си му завъртяла главата" .. и това ме обърква още повече, защото ако не се получи ще е още по кофти и за двама ни ..

soul1199
08-02-2010, 16:50
изчакай до довечера и виж,какво ще ти каже

sladur4etyYy
08-02-2010, 16:55
Щом ти омръзват бързо значи още си малка и не знаеш какво искаш. Почакай, помисли тези черти, които виждаш в него дали наистина те привличат или са просто поредните добри черти от характера на твоя приятел. ;)
Малка хммм .. вече не чак толкова на 17 съм .. и не че се хваля, но имам богат опит с връзките .. просто понякога идва съмнението дали постъпвам правилно ... и се допитвам до някой за съвет, дори да не го послушам е една странично мнение различно от моето.
А що се отнася до него знам от сигурен източник, че цитирам "здраво си му завъртяла главата" .. и това ме обърква още повече, защото ако не се получи ще е още по кофти и за двама ни ..

опознай го още тогава и виж дали наистина искаш да имаш нещо с него.

ThePowerOfLove
08-02-2010, 18:44
"Никой не е идеален докато не се влюбиш в него"
иначе..само в мечтите :] Говори с момчето, имате тръпка :)

LaCritic
08-02-2010, 20:31
Не муци, съществува временния..

postmortem
08-02-2010, 20:33
"идеални" хора няма, но иначе ти е навит или поне иска да спите, иначе нямаше да ти предложи изобщо да ти се представя за гадже

sweetpunk
08-02-2010, 20:33
Не муци, съществува временния..
Муци т'ва ме изкефи :grin: ... разби ми детските мечти .. имам няк'ва надеждичка, че съществува принца на бял кон .. ама явно съм грешала :oops:
postmortem 100% съм сигурна, че не е заради единия секс .. познавам го от много време не е типа "дебна да ебна" 8)

tuzaro
08-02-2010, 20:41
естествено, аз съм идялния майна

sweetpunk
08-02-2010, 20:48
можеш ли да го подкрепиш с доказателства ... ако да кажи кога ще се видим на по кафе 8)

tuzaro
08-02-2010, 20:51
можеш ли да го подкрепиш с доказателства ... ако да кажи кога ще се видим на по кафе 8)с квото искаш може да го подкрепя, ама първо трябва да докажеш че си хубава.

sweetpunk
08-02-2010, 20:54
можеш ли да го подкрепиш с доказателства ... ако да кажи кога ще се видим на по кафе 8)с квото искаш може да го подкрепя, ама първо трябва да докажеш че си хубава.
Аз нямам за к'во да се доказвам, харесвам се такава к'вато съм .. който не ме харесва няма вкус .. а и не мисля, че ти си нещо повече от поредния селяк МАЙНА

tuzaro
08-02-2010, 21:02
може да съм селянин от втория по големина град в България, ама не съм комплексар за разлика от тебе 8)