Влез

View Full Version : Задържане на ерекцията

sexyboybg
08-02-2010, 17:55
Привет. Интересувам се с какви "методи" аз сам мога да тренирам и да успея да предизвикам по-продължителна ерекция, т.е. по-дълъг акт. Някои казват, че с чекия преди секс се достига до по-бавно изпразване. Дали е така наистина? Честото мастурбиране как влияе на това, мерси за отговорите.

doichi
08-02-2010, 18:11
недей да маструбираш преди секс.......тъпо е и после няма да ти е яко!!!

FunkyBoy
08-03-2010, 12:15
яж шоколад 8)

cvetinka95
08-03-2010, 12:40
недей да маструбираш преди секс.......тъпо е и после няма да ти е яко!!!
даа.. после като свърши на макс 5тата минута.. на момичето ще му е много яко знаеш ли.. 8-)
кой е казал че трябва той да си мастурбира.. може свирка нещо а-у..

BouH
08-03-2010, 12:58
братле стреми се да се възбудиш от нея ии всичко да е от самосебе си ...ако не издържаш много вметни шоколада като идея също става, но нали знаеш -криза е - ако осетиш, че си на път да свършиш просто го извади и я излижи докато се поуспокоиш малко и пак действай 8)

dimitar_ak
08-03-2010, 12:59
Повторение на акта и повечко практика

Princessani
08-03-2010, 13:00
Привет. Интересувам се с какви "методи" аз сам мога да тренирам и да успея да предизвикам по-продължителна ерекция, т.е. по-дълъг акт. Някои казват, че с чекия преди секс се достига до по-бавно изпразване. Дали е така наистина? Честото мастурбиране как влияе на това, мерси за отговорите. ми като усетиш ,че ти идва спираш за малко през това може да наблегнеш на целувките и като ти премине пак и така няколко пъти. :oops:

SkylineDrift
08-03-2010, 15:44
яж шоколад 8)

Ти така ли правиш,тъпчеш се с шоколад и после ебеш? :lol:

SkylineDrift
08-03-2010, 15:45
Привет. Интересувам се с какви "методи" аз сам мога да тренирам и да успея да предизвикам по-продължителна ерекция, т.е. по-дълъг акт. Някои казват, че с чекия преди секс се достига до по-бавно изпразване. Дали е така наистина? Честото мастурбиране как влияе на това, мерси за отговорите.

Купи си презервативи Durex Performa.

silvencety
08-03-2010, 16:02
Много му помогнахте на момчето.. (особено ония с шоколада) :lol:

sexyboybg
08-03-2010, 17:42
Ок, мерси все пак, ама въпросът ми е : честото мастурбиране няколко дни преди секс как влияе на ерекцията, всмисъл ако всеки ден си бия чекии или пък няколко дена да не си бия, дали има значение това или не. мерси предварително

Sh@d0w
08-03-2010, 17:54
повечко практика

Awesomness
08-03-2010, 20:03
Много се филмирате ей.... Загубата на ерекцията особено при младежите се дължи на НИЩО друго освен факта, че се притесняват от провал... Че следят в интернет някви статистики, че 50см пишка е СРЕДЕН размер... И куп други глупости.... Мастурбацията при мъжете както и при жените е нещо напълно естествено и нужно (все пак трябва да се изпуска тая пара някак си :D )... Ако отидеш при мацето и очакваш да ти падне, да се провалиш - ами естествено това ще стане..... Отиди с мисълта, че ще си прекараш яко... Ако мацката е разбрана дори и да стане фал ще ти подаде ръка ще помогне малко ;) Млати чекий на воля и нема да се плашиш. Като правиш секс се наслаждавай... Не мисли "дали няма да изкарам малко"... "Дали пък няма да е малък за нея" .... "Дали пък ако свърша бързо няма да се разсърди"... И тем подобни глупости... Наслаждавай се, отпусни се ;) И най-важното, недей ръга чушки в боба, а ако искаш да изживееш много по-добър секс питай мацата каквото иска, както и ти можеш да и кажеш какво обичаш.
А за последното дето попита. Колкото по-дълго не праскаш тъпанарките :D :D толкова по възбуден ще си, но и евентуално по лесно ще свършиш. Всеки мъж си е различен не мога да ти кажа точно колко часа ти трябват за презареждане. Ти сам трябва да се усетиш кога как и защо еректираш ;) Дано съм ти помогнала... Малко дълго стана ама, а на убийте ме :grin: :grin:

Callisto
08-03-2010, 20:21
Ние пък с моя си се натискаме малко, после му правя свирка, той свършва, лиже ме, за да се възбудя яко и почваме секс. :) Рекордът ни за издръжливост е 3 часа и двамата не можахме да го повярваме, като видяхме часовника. :D

nniicckkoo
08-09-2010, 17:54
яж шоколад 8)

Ти така ли правиш,тъпчеш се с шоколад и после ебеш? :lol:

ми да...първо се наслаждава на шоколада после топи глътнатите калории :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz:

t0d1t0
08-09-2010, 22:43
контролирай дишането си
пробвай да си мислиш за нещо различно за секунда,за да може да се поуспокоиш малко
сменяйте по-често позите
дори имаше и някакви масажи които помагат
виж в нета за още информация :)

manoelisland
10-05-2010, 05:59
ЧЕКИЯТА ПОМАГА ВИНАГИ, НО СЕ ПРАВИ ОКОЛО 20 МИН. ПРЕДИ ТОВА. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СЕ ЗАРЕЖДАШ И СЕ ГУБИ ЕФЕКТА. ИЗВАЖДАНЕТО ПОМАГА, НО ТЯ Е ДОБРЕ ДА ГО БЛИЖЕ И ПОСЛЕ ДА СМЕНИТЕ ПОЗАТА И МЯСТОТО, (В АНУСА Е ДОБРЕ). тАКА ЩЕ СПРЕТЕ ДА МИСЛИТЕ ЗА ВРЕМЕТО И ЩЕ ПРАВИТЕ СЕКС С ЧАСОВЕ.

SEXTRAVAGANTE
10-05-2010, 06:35
Ем аз лично не се стремя да си задържам ерекцията. Случвало се е и на петата минути да ми дойде , но тва не ми дава повод да се притеснявам. След като си почина 5 мин продължавам пак. Стигал съм до 4 послдователни изпразвания като съответно всяко следващо е по дълготрайно от предходното и така докато свърши материала 8-)

thefreak
10-05-2010, 08:08
Ок, мерси все пак, ама въпросът ми е : честото мастурбиране няколко дни преди секс как влияе на ерекцията, всмисъл ако всеки ден си бия чекии или пък няколко дена да не си бия, дали има значение това или не. мерси предварително
Ако всеки ден биеш чекии, защо ти е секс?
Както и да е, неуместен въпрос.
Не ти влияе на ерекцията, а на удоволствието, колкото повече си се задоволил толкова по-неприятен ще ти е секса. Има и момент, от който нататък се губи всякакво удоволствие ако се прекали с чекиите и/или секса.

anonymous708973
10-06-2010, 07:06
Моят не обича да си бие чикии, защото "му било тооооолкова по-хубаво, когато аз се грижа за това... "
И като не е свършвал от доста време, първият път му трябват точно 5 минути. Затова обикновено свършва 2-3 пъти преди същинската част :)
Пробвахме с Дюрекс Перформа, ама са му тесни и не се получи.

NeZaPoznat
10-06-2010, 07:30

Сменяй мацката омбре 8-) явно тая не те дърви :lol: :lol: а само с въображение не става - пробвал съм :-P

DarkTemplar
10-06-2010, 07:50
Моят не обича да си бие чикии, защото "му било тооооолкова по-хубаво, когато аз се грижа за това... "
Така си е, мацките пипате по-нежно. :P 8-)

manoelisland
10-10-2010, 08:52
ЗАВИСИ КАКВО ТОЧНО ИСКАШ ДА ПОСТАВИШ В ПОНЯТИЕТО СЕКС...В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙ ИСКАШ ДА УДЪЛЖИШ ИЗПРАЗВАНЕТО ЗАЩОТО НЕ ЧУВАШ КАК МОМИЧЕТО СТЕНЕ И НЕ СЕ ЧУВСТВАШ 100% МЪЖ..., АКО НЕ Е ТОВА КАКВО ТЕ Е ГРИЖА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ Я ЯЗДИШ ИЛИ ТЯ ТЕБ.
ОТ МНОГО СТАРАНИЕ МОЖЕ И ДА НЕ ГО ВДИГНЕШ САМ...ПРАВЕТЕ КАКВОТО ВИ Е ГОТ И НА ДВАМАТА, ОСТАНАЛОТО СА ПОДРОБНОСТИ.

AceXe
10-10-2010, 09:33
Много се филмирате ей.... Загубата на ерекцията особено при младежите се дължи на НИЩО друго освен факта, че се притесняват от провал... Че следят в интернет някви статистики, че 50см пишка е СРЕДЕН размер... И куп други глупости.... Мастурбацията при мъжете както и при жените е нещо напълно естествено и нужно (все пак трябва да се изпуска тая пара някак си :D )... Ако отидеш при мацето и очакваш да ти падне, да се провалиш - ами естествено това ще стане..... Отиди с мисълта, че ще си прекараш яко... Ако мацката е разбрана дори и да стане фал ще ти подаде ръка ще помогне малко ;) Млати чекий на воля и нема да се плашиш. Като правиш секс се наслаждавай... Не мисли "дали няма да изкарам малко"... "Дали пък няма да е малък за нея" .... "Дали пък ако свърша бързо няма да се разсърди"... И тем подобни глупости... Наслаждавай се, отпусни се ;) И най-важното, недей ръга чушки в боба, а ако искаш да изживееш много по-добър секс питай мацата каквото иска, както и ти можеш да и кажеш какво обичаш.
А за последното дето попита. Колкото по-дълго не праскаш тъпанарките :D :D толкова по възбуден ще си, но и евентуално по лесно ще свършиш. Всеки мъж си е различен не мога да ти кажа точно колко часа ти трябват за презареждане. Ти сам трябва да се усетиш кога как и защо еректираш ;) Дано съм ти помогнала... Малко дълго стана ама, а на убийте ме :grin: :grin:

+1 :]

nerdrage
10-11-2010, 06:02
Вместо да пиша цяла статия, ще дам линк към такава:
http://intimno.rozali.com/sex-taini/p1718.html
Лично потвърждавам, че работи. А това с чикийте не прекалявай, че да не стане така, че да не можеш пък да свършиш накрая...

kotaran
10-11-2010, 14:21
То и аз имам подобен проблем, но при мен всички самопсихоатаки се озаха фал.Е не ще и не ще. Даже лееекинко започнах и да губя височина.
Намеси се един общ приятел на мен и брат ми.Просто ги подслушах и :-x !
А, бе ходих на доктор :oops: в една частна клиника. В Он клиник ме консултира един д-р, страшен !пич.

:-o Ученото си е учено!Поне засега съм марулка, пу да бегам, че ме чакат на легло!

ivan4ybmw
10-12-2010, 17:15
чувал съм че като пиеш 1-2 мастики с шоколад и не можеш да свършиш после дълго време нз дали е вярно чувал съм от мн хора :)

juveteam
10-12-2010, 17:57
чувал съм че като пиеш 1-2 мастики с шоколад и не можеш да свършиш после дълго време нз дали е вярно чувал съм от мн хора :)
Абе нз за 1-2 мастики,нооо 1 литър уиски дейстава :D :D Пробвано е ;)

docivr
01-29-2011, 22:05
божке божке момчето казва че му спада не може да държи самолета вие глупави ли сте да му предлагате презервативи за издържливост той ви казва че не може да държи самолета дълго а вие му предлагате презервативи и шоколади а тези презервативи дюрекс перформ са за по продължителен секс :? :? :?

Max Poweer
12-05-2013, 16:45
Аз имам проблем с кръвното. Нямам проблеми с ерекцията, но от лекарствата ми губя ерекция. Личният ми лекар ме посъветва да потърся нещо на билкова осново, което да ми помогне. По форумите четох, че доста потребители са ползвали Вита Гра и са доволни от тях. Така че ти ги препоръчвам и на теб .Ето от тук си ги закупих : www.sexshop.bg .Вече четвърта поръчка правя, и определено проблема с ерекцията ми се реши.

stefkoto_o
12-06-2013, 10:37
И аз съм пробвал Vita Gra и много добре действат на ерекцията,а и пия алкохол и ги смесвам не е проблем и засега нямам странични ефекти,така че пробвай и ти !