View Full Version : Водка
BlackkStar
08-02-2010, 19:05
Ок, отсега знам, че темата е супер тъпа и сигурно ще отнеса хиляди глупави мнения, ама не разбирам от алкохол, а ми трябват имената на качествени водки. Доколкото знам Смирноф е такава... Флирт, Савой и тези боклукчави ли са?
От сега да кажа да не пишете излишни мнения и че не съм някакво лапе на 12 години, което иска да се натряска.
Не знаех къде да пусна темата...
Айде мерси предварително.
от приятелки знам, че класиката Mary Jane си е най-добра.. но пък всеки според вкусовете си.. :D
Глупости Мери Джейн ако искаш да се тровиш. Само Руский Стандарт, Финландия и Абсолют.
blah69blah
08-02-2010, 22:15
Глупости Мери Джейн ако искаш да се тровиш. Само Руский Стандарт, Финландия и Абсолют. Споделям мнението ти Руски Стандарт си е класика ама ... ко няма пари Савойката си е ... :) не базикам се ако искаш ефтина водка пий Аляска горе доло колкото Савоя е разликата е стотинки сигорно, а ако исакш хубава Руски Стандарт, Финландия има и други хубави вносни ама си говорим за големи пари примерно Грей Гоос
Biskfitka
08-02-2010, 22:20
Абсолют е хубава. :) Ако искаш по ефтина-Мери Джейн-аз много я харесвам....Само не взимай Флирт :D
hotxxmess
08-02-2010, 22:47
Руский Стандарт и Финландия
Unendlich
08-03-2010, 09:18
Флирт, Савой и от този род са си чист боклук (то по-хубаво си купи спирт от аптеката), просто са най-евтините и за това най-много се пият. Както казаха по-горе - Руский стандарт, Финландия и вносните са си хубави (като за водка), но пък удрят в цената. :)
j_adore2
08-03-2010, 12:55
Мери Джеийн и Флирт са най - гадните.Колкото и вече да избягвам да пия водка най - добрите са Абсолют (особено ванилия),Финландия,Руски стандарт и Собиески.
BrainlessROCKBABY
08-03-2010, 13:42
Глупости Мери Джейн ако искаш да се тровиш. Само Руский Стандарт, Финландия и Абсолют.
BrainlessROCKBABY
08-03-2010, 13:43
justwondering
08-03-2010, 18:56
Баща ми пиеше Финландия като излизаме, но от известно време спря. Сигурно са я развалили вече, не знам, това забелязах, иначе не пия, не съм особено компетентна. :)
От евтините "Бяла мечка" и "Аляска" са хубави. "Sobieski" е малко по - скъпа, но също качествена, иначе от скъпите ако вземеш "Финландия" няма да сбъркаш.
FullEclipse
08-03-2010, 23:36
Абсолют е хубава. :) Ако искаш по ефтина-Мери Джейн-аз много я харесвам....Само не взимай Флирт :D
+1 И аз като нея те съветвам не взимай Флирт(лоши спомени от безпарични времена) 8-) Препоръчвам ти Смирнофф, Абсолют също е готина.. тя пък си има готините аромати..не знам какъв ти е поводът, но защо не погледнеш какво ти предлагат добрите стари Уйскита :o
radeberger
08-03-2010, 23:41
Бих ти препоръчал вместо водка - уйски . Но ти си решаваш . :-D
Anonimen00
08-04-2010, 10:05
Да може да си земеш Собиески например или на мене ми допада "Danzka vodka" http://www.eddievargas.com/images/portfoliopics/danzka2-big.jpg
Но приятел тука ще те светна , че това водката , джина са пални боклуци като цяло - спирт ... Ако искаш качествен алкохол - домашната ракия , някои видове уиски като добрия стар приятел "Джако" :) но и мене ме влече повече водката сякаш - една "Danzka" с един портокалов сок ,малко лед и си на меда
theexplorer
08-04-2010, 14:34
Смирноф,Аляска,Финландия,А солют.. :wink: :wink:
chemist9009
08-04-2010, 14:37
Руский Стандарт / и Менделеев знае защо :D :D :D /
http://prikachi.com/images/634/2395634q.jpg
8) 8) 8)
Callisto
08-04-2010, 14:40
Руски Стандарт и Аляска са хубави. Флирт също много обичах, но из взеха лиценза, заради фалшиви бандероли и вече я истеглиха от магазините. :(
Ако ще пия спирт - ще пия уиски. Иначе аз съм повече по бирата. Така де, пил съм няколко вида водки (малко), кусвам съм Флирт, Мери Джейн и Савой, пълна боза. Все едно пиете чист спирт. Предпочитам Руский Стандарт, а иначе кумецът има приятелка от Москва и тя направо от там внася - такава водка мога да пия в промишлени количества. А иначе на цената на една бозава водка можеш да си купиш качествена бира.. (аз обичам Стела Артоа и Кралската бира)
stelSs21
08-04-2010, 18:49
Аляска
bootyboy
10-31-2010, 21:28
ERISTOFF
LOFFF
GossipGirl89
10-31-2010, 21:49
И аз напоследък спрях да пия водка и взех да наблягам на вината :D
Но иначе преди пиех само Смирнофф, Собиески, Абсолют Ванилия и Руский Стандарт. Всичкото си е спирт, но тези някак си влизат по-леко и са по-приятни за пиене.
В никакъв случай обаче недей да пробваш с Флирт, Савой или Мери Джейн... освен ако не си решил да се тровиш. Овтратилени боклуци са.
Честно казано ако нямам достатъчно пари за качествен алкохол предпочитам да не пия изобщо, отколкото да се наливам с нещо подобно... :?
Собиески
аз я харесвам :P
StolenBliss
10-31-2010, 23:35
Сморноф ми е фав 8-)
beyonce2121
11-03-2010, 16:49
Водка никога повече няма да близна!! Мога да ти кажа коя е най- гадна- Аляска1 :o
Reaper93
11-03-2010, 18:27
Смирноф,Аляска,Финландия,А солют.. :wink: :wink:
+ Sobieski
trackmaniafan12
11-08-2010, 15:45
НАЙ-голямата гнус е Савой...иначе другите евтини не са толкова трагични.
Иначе Рускии стандарт :)
Greennight
11-08-2010, 16:33
Ако имаш повечко пари-Руский стандарт
MrUnnamed
11-11-2010, 21:23
Препоръчвам ти следните -
Absolut Pears
Absolut Apeach
Absolut Vanillia
Absolut Mango
Absolut Citron
Absolut Mandrin
Absolut Raspberri
Sobieski Melon
Smirnoff Raspberri
Тези всичките са минали през мен :D
Любимата ми водка е Absolut затова съм изредил тези който съм пил а наистина струва си да дадеш 20-30 лева (зависи от количеството) :)
Абсолют,Смирноф и Финландия..Тва е истината :D На мен лично Финландията най-много ми харесва.
Lovefist
11-19-2010, 13:49
Ок, отсега знам, че темата е супер тъпа и сигурно ще отнеса хиляди глупави мнения, ама не разбирам от алкохол, а ми трябват имената на качествени водки. Доколкото знам Смирноф е такава... Флирт, Савой и тези боклукчави ли са?
От сега да кажа да не пишете излишни мнения и че не съм някакво лапе на 12 години, което иска да се натряска.
Не знаех къде да пусна темата...
Айде мерси предварително.
Флирт и Савой са едни от най-боклукчавите водки които би намерила на българския пазар, Аляска и Мери Джейн също не стават. Смирноф наистина е една от най-качествените водки въобще в света! Виж, всичко е въпрос на вкус. Има хиляди видове различни водки. На мене примерно много ми харесва Данска, която е супер качествена, но на много мой приятели не им харесва понеже е малко... как да кажа твърда (ако разбираш какво искам да ти кажа). Същите тия мой приятели харесват Финландия (която също е много качествена), но на мене не ми харесва понеже е много мека. Руский стандарт, Собиески, Столичная, Абсолют - все качествени водки...