Влез

View Full Version : Изневерявал/а ли си ?

sustav
08-02-2010, 19:54
Ако да поради каква причина? Казали и/му?
А ако на вас са ви как раязбрах те?

gia_sena_mono
08-02-2010, 20:16
Аз не съм! Надявам се на мен също!

FunkyBoy
08-02-2010, 20:49
Не, не разбирам защо ако ходиш с някого и държиш на него, ще му изневеряваш с някой друг? А ако не държиш на него защо въобще ще ходите? :?

Awesomness
08-02-2010, 20:59
Не, не разбирам защо ако ходиш с някого и държиш на него, ще му изневеряваш с някой друг? А ако не държиш на него защо въобще ще ходите? :?
Брех ! Ти ше се окажеш някой готян, ше взема да те аресЪм ;)
Не съм и никога не бих. Не виждам смисъл в цялата тая работа.

FunkyBoy
08-02-2010, 21:00
Брех ! Ти ше се окажеш някой готян, ше взема да те аресЪм ;)
Не съм и никога не бих. Не виждам смисъл в цялата тая работа.

:D лошо няма ;)

glamouros
08-02-2010, 21:13

Да, в момента изневерявам. 1- Не виждам причина да бъда само и единствено с момчето, с което съм / 2- не ми стига това което получавам от него. Не му казвам, не съм сигурна дали искам да му кажа и в бъдеще.

rachel_billson
08-02-2010, 21:16
Никога не съм и не бих.

smallbab
08-02-2010, 21:18
:D

иначе не съм...ии едва ли ще изневеря някога,даже 1 път се опитах нарочно понеже бях чула че на мен ми изневеряват и не ходехме от много време с онова момче ии не му вярвах ии се пробвах иаз да му изневеря ама не се получи.А освен онзи слух,който се оказа неверен,не съм чула за изневери на мой партньори :)

x7aZzy
08-02-2010, 21:37
Случва се... често.. Мм, като се замисля, май аз винаги съм изневерявала... :?

FunkyBoy
08-02-2010, 21:54

Да, в момента изневерявам. 1- Не виждам причина да бъда само и единствено с момчето, с което съм / 2- не ми стига това което получавам от него. Не му казвам, не съм сигурна дали искам да му кажа и в бъдеще.

:?

sustav
08-02-2010, 21:55

Защо го правиш?
Ако обичаш разнообразието защо трябва да си с някой и да го лъжеш?

glamouros
08-02-2010, 21:57

Някакъв проблем ли има, авторе? Или като пусна темата очакваше отрицателни отговори от всички?! :)

LaCritic
08-02-2010, 22:00
Да, оттогава майка ти не ми говори.. :(

FunkyBoy
08-02-2010, 22:12

Някакъв проблем ли има, авторе? Или като пусна темата очакваше отрицателни отговори от всички?! :)

нямам проблем и не съм аз автора :)

glamouros
08-02-2010, 22:14
дообре... извинявам се... тогава изобщо защо ме критикуваш? :)

Внимавай с километричните цитати!
kalpazanka

sustav
08-02-2010, 22:28
Никой не те критикува, защо виновна ли се чувстваш ?
Щом не ти е достатъчен, защо си с него, защо трябва да го лъжеш ?
Сигърно имаш някаква изгода каква е тя?

Внимавай с километричните цитирания!
kalpazanka

Smrazqvashta
08-02-2010, 22:44
Не съм, безсмислено е.

glamouros
08-02-2010, 22:54
Не, не се. Така ми се стори от емотиконката. Много е просто с единия ми е забавно, с другия мога да бъда сериозна. Но нито един от двамата не може да ме накара да изпитам, това, което изпитвам с другия. Не лъжа нито един от двамата - ако ме попитат, ще им кажа, къде ще ходя... :)

x7aZzy
08-02-2010, 22:56

Защо го правиш?
Ако обичаш разнообразието защо трябва да си с някой и да го лъжеш?

Никой досега не ме е `пленявал` , че да му остана вярна. И откъде разбра, че съм лъгала когото и да било? А за разнообразието си прав - обичам го. Но не изневерявам, защото ми е скучно, а защото този, с когото изневерявам ме е впечатлил по някакъв начин (а аз трудно се впечатлявам).

Jessie
08-02-2010, 23:19

+1 ;-) И в допълнение - ако тръгна да изневерявам - значи нещо в половинката вече не ми харесва достатъчно, сякаш усещам някаква липса. :) Един от предишните на мен ми изневеряваше, но не ми пукаше. То си беше лятна авантюрка, за 1-2 месеца и толкова. Но сегашния ми не ми е изневерявал, а самата мисъл го ужасява. :)

FunkyBoy
08-03-2010, 00:03
Не, не се. Така ми се стори от емотиконката. Много е просто с единия ми е забавно, с другия мога да бъда сериозна. Но нито един от двамата не може да ме накара да изпитам, това, което изпитвам с другия. Не лъжа нито един от двамата - ако ме попитат, ще им кажа, къде ще ходя... :)

А защо не си намериш някой, с който може и да ти е забавно, и да си сериозна? :)

Rookie
08-03-2010, 00:43
защото я сърби прекалено много

xAddicteDx
08-03-2010, 00:48

xAddicteDx
08-03-2010, 01:03

PLAMENKO
08-03-2010, 06:21
Ей после да не кажете "еми те всички момчета са еднакви" ... трудно я впечатлявали , абе ***** до вчера беше с памперс днеска се пускаш на куцо и кьораво.....

glamouros
08-03-2010, 07:41

А защо не си намериш някой, с който може и да ти е забавно, и да си сериозна? :)
Хах ами опитвам се... но докато го намеря да съм сама ли? :) Някакси ми се иска да си имам приятел... :)

sustav
08-03-2010, 08:26

Хах ами опитвам се... но докато го намеря да съм сама ли? :) Някакси ми се иска да си имам приятел... :)

Ами да по-добре от колкото да лъжеш постоянно и да преебаваш човека ти няма съвест.

Extremescream
08-03-2010, 08:53
С приятелят ми с имаме уговорка-ако искаме да спим с някоя/няко друг,правим го,но сме си заедно.
Знам,че е спал с 2,познавам и момичетата,едната е много готина и точна мацка,даже сме приятелки.
Аз съм спала с друг веднъж,но не знам дали скоро ще се повтори.Сексът беше хубав,но пък си мислих за моето момче и някак си го намирам за безсмислено.

Princessani
08-03-2010, 12:02
А ако на вас са ви как раязбрах те? на последната му връзка аз не съм изневерявала и почти съм сигурна ,че и той не е ,защото доста време прекарвахме заедно.А на първото ми гадже му изневерявах ,но и той го е правил пак и то не беше точно връзка.Зависи ,до колко обичам някой и зависи какво получавам насреща.Но според мен от 16 до 20-25 е прикалено рано за това да сме само с един.То ако не си пожевееш сега ,кога ще е като се омъжим и като родим ли.?

glamouros
08-03-2010, 12:33
Внимавай с километричните цитати.
kalpazanka

Oтговор на темата ли искаш или да правиш обстоен психологичен анализ на отговорилите... Хайде стига вече. На човек да му секне мерака да ви отговаря на темите! Обясних вече какво е положението... :booooomb: 8-)

cvetinka95
08-03-2010, 12:44
пхах.. ако ще изневерявам винаги преди това бих прекратила настоящета връзка т.е няма да се води изневеряване..
никога не съм и няма.. то няма смисъл
не бих поискала разнообразие колкото и да ме е впечатлил някой, при положение, че си обичам момчето с което съм..

kalpazanka
08-03-2010, 13:40
Не съм изневерявала. Просто не мога да си представя да гледам някого (който ме обича и го е доказал) в очите, да се преструвам, че съм щастлива и в същото време да лягам с друг.
По темата толкова.
Чувствайте се предупредени за километричните цитати.
betibarclay да очаква бан скоро.

Sh@d0w
08-03-2010, 14:34

Явно не си много напред с материала,сещам се поне 5 причини.Така като те гледам най-много да си изневерявал на дясната ръка с лявата.

По темата: Не съм.

Sasha2k8
08-03-2010, 15:07
Не съм изневерявала. Просто не мога да си представя да гледам някого (който ме обича и го е доказал) в очите, да се преструвам, че съм щастлива и в същото време да лягам с друг.

+1 :) На същото мнение съм .. и за приятеля ми знам, че не ми е изневерявал до сега :)

OneBoy
08-03-2010, 20:47

Явно не си много напред с материала,сещам се поне 5 причини.Така като те гледам най-много да си изневерявал на дясната ръка с лявата.

По темата: Не съм. :D :D :D а по темата не съм

K_O_L_E_V
08-03-2010, 21:30
Не , нямало е на кого.

addic7
08-03-2010, 21:50
Не ... Никога .. за мен е безсмислено да изневерявам .... От изневерите само проблеми ... Ако поискам разнообразие спирам настояща връзка ! ... За мен изнневярата е безмислена .. тези които изневеряват да си помислят как биха се почувствали ако им изневери на тях човек който обичат наистина !!

Callisto
08-03-2010, 23:26
Не и нямам намерение. Ако искам да направя нещо ще го кажа на гаджето си и ще го направя само и единствено, ако получа неговото разрешение. След като той знае, това не е измама.

rosencetooo
08-04-2010, 10:04
Не :)

Untitled
08-04-2010, 10:18
Случвало се е, но като се замисля не съм държал на човека до мен, но сега не бих по никаква причина!

AniBG
08-04-2010, 11:24
Не съм! Моят палавник също не е! :-D :P

kremen4eto
08-04-2010, 11:40
Бих изневерила само за отмъщение. Примерно сигурна съм, че той е изневерил, не го късам, а му го връщам.
Не съм изневерявала досега, не са го заслужавали хората, които са били до мен. Ако ми е писнало от някого просто ще го зарежа и ще си правя к'вото с когото искам.

krem4et0
08-04-2010, 11:42
Не бих могла да си помисля дори да правя секс с друг мъж. Същото важи и за него. не мога да бъда с друг човек, докато сме още заедно. Нито 1 смислен аргумент няма да изневериш, ако държиш на половинката си, а ако не държиш на него/нея, просто няма да сте заедно. Докато сърцето ми му принадлежи, с тялото ми ще е същото. Спра ли да го обичам...нещата са други. 6 години не съм си помисляла за секс с друг.

sevdalina91
08-04-2010, 19:08
С приятелят ми с имаме уговорка-ако искаме да спим с някоя/няко друг,правим го,но сме си заедно.
Знам,че е спал с 2,познавам и момичетата,едната е много готина и точна мацка,даже сме приятелки.
Аз съм спала с друг веднъж,но не знам дали скоро ще се повтори.Сексът беше хубав,но пък си мислих за моето момче и някак си го намирам за безсмислено.

Без коментар!!!!!!!!! :?

DarkTemplar
08-04-2010, 19:14
Случвало се е.

Extremescream
08-04-2010, 19:41

Без коментар!!!!!!!!! :?

Разни хора,разни идеали.

lifelesscorpse
08-04-2010, 20:17
Интересно...
Не,не съм изневерявала.Приятеля ми също не ми е.Всичко е тип-топ 8) 8-) :lol:

GossipGirl89
08-04-2010, 20:22
Не съм изневерявала никога и нямам и намерение да го правя. Попринцип мразя изневерите и за мен начина, когато нещо не върви, е първо да поговоря с половинката си и ако наистина нещата не се получат да скъсаме и след това д правя каквото искам... Не знам да са ми изневерявали - възможно е, но знам, че не бих го простила ако разбера...

bebe7o
08-04-2010, 20:24
Повече от абсурд. Никога не бих изневерила.