View Full Version : Оф, писна ми от брат му !!! :@
Карам по същество.
Имам си приятел от 7 месеца и нещо. Той има брат. Възрастта и на трима ни е така - аз съм 92, приятелят ми е 90, а изтърсакът е 93. Проблемът е, че тоя келеш ме мрази без причина !! Ама наистина БЕЗ !!! Никога нищо лошо не съм му правила, нито съм го заговаряла, нито зад гърба му съм говорила, НИЩО НИЩИЧКО !!! Малко след като се върнах от морето, 1-2 дни, признавам си - грях си е, скайпа на малкия беше пуснат и прегледах 1 хронология, знаейки, че нещо е говорил за мен. Защото знам, че не ме понася, ей така, без причина. Прегледах въпросната хронология и се оказах напълно права - тъпачето е говорило зад гърба ми с някаква кифла, олювал ме е много грубо, както и тя. Ден-два след това брат му /моя/ му вдигна скандал, меко казано. Е, разбира се, келешчето едва не наака гащите. Думичка не каза, само обикновените оправдания. От тогава уж каза, че повече няма да ме обсъжда с този и онзи, но ето, че днес много добра приятелка ми показа нова хронология - на въпросния келеш и някаква друга женска. Седмица-две по-късно след първата. ПОБЕСНЯХ !! Пак ме е хранил с тая новата, въпреки предупрежденията и т.н. Сега моя приятел не знае за втората хронология, но ако разбере - ще му се стори тесен светът. Не мисля за сега да му казвам, защото и без друго си имат проблеми, много по-сериозни от това.
Просто исках да споделя ... Вече почвам сериозно да се чудя какво да правя с тоя малък кретен, за да спре да ме плюе зад гърба ми ... :@ :хх
Е, ти му рови още в хронологиите, издавай го на брата и пак се чуди защо те мрази...а и + това той си има право на лична кореспонценция си мисля аз :-o
Ми ако беше прочел/а по-добре щеше да видиш, че съм написала, че и отпреди е така ... Какво съм му направила така и не разбрах /това не значи някой от тук да ми казва!/.
Ами ако не бях влязла? Щеше да продължи да плюе, плюе, плюе ... Отпреди да вляза е така, тъй че донякъде се оневинявам. Признавам, че имам вина, ама е по-малка.
ShtrudeL
08-02-2010, 20:58
ОМГ О.О Какво ти пука бе човеко О.о Нали не ти го казва в очите,не те закача и не се заяжда. Нека си говори...боже... Не те харесва. Въпрос на вкус.
Ми аз знам, че не ме харесва. Чувствата са възможно най-взаимни. Просто исках да споделя, пък и според мен е много долно да плюеш някого зад гърба му. /не че не съм го правила, но не помня кога вече за последно/. Като не му изнася нещо да си ми го каже в очите ... :) Проблемът е, че го рпави без причина. :)
П.П. Просто исках да споделя.
ShtrudeL
08-02-2010, 21:09
Хората говорят. Дори би било странно ако не го правеха. Че дори и скучно. Виж така колко е интересно.
Хайде не ми казвай,че като се събереш с някоя дружка не обсъждате някоя друга. "Ей ти знаеш ли,че Мария ходи с Пешо бе! Леле как е могла да се събере с тоя келеш уу!" Налии? Ех...
Нужно ли е да има причина?...просто не те харесва ужасно много.
усещам любовен триъгълник нещо, третото ми око играе:Д
//не е офф, закачам се:Д
Smrazqvashta
08-02-2010, 21:38
Леле какво те боли теб, че той те обсъжда ? Още повече какво те боли теб, че някакъв келеш те обсъжда ? Я се стегни момиче, колкото повече му се връзваш толкова повече ще продължава.
BlackEyedPeas
08-03-2010, 11:05
Най-добре направи следното:
=>Лягате си.
=>Чакаш го да заспи.
=>Взимаш възглавницата си.
=>Тръгваш към него.
=>Слагаш я върху лицето му, докато не спре да мърда.
=>Живота ти е ореден без страх от клюките 8-)
Anonimen00
08-03-2010, 11:38
мисля , че интелектуалното ти ниво е доста ниско и си доста повърхностна :) това е няма друго кво да кажа
ShtrudeL
08-03-2010, 12:53
мисля , че интелектуалното ти ниво е доста ниско и си доста повърхностна :) това е няма друго кво да кажа
Говори за кифли ама не се гледа в огледалото :D :D :D
Това какво общо имаше с поста му/й? Изказва мнение.
за това има наемни убийции
бъзикам се.Вземи да го сплашиш някак келешчето да видиш че ще спре
justwondering
08-03-2010, 18:48
Оле, аз съм 95, а се държа по-зряло от вас. :shock:
Просто те ревнува от брат си. Ако преди са прекарвали доста време заедно, а ти сега се намешваш и му "отнемаш" братчето, е нормално да се чувства така. :)
Поговори с него, покани го 1-2 пъти като излизате с приятеля ти и му покажи, че не си лоша. Ще те възприеме, освен ако ти не си промениш отношението (с думи като "келешче", "тъпанарче" и тем подобни не се и учудвам, че не те харесва).
за това има наемни убийции
бъзикам се.Вземи да го сплашиш някак келешчето да видиш че ще спре
Подейства. Направих го още преди да прочета този пост, а и стана съвсем неумишлено. :) За сега се е спрял.
justwondering, това за ревността и аз съм си го мислела, много пъти, и донякъде имаш право. Но това с излизането няма как да стане. Аз също не мога да го трая, по ред други причини, съвсем по-сериозни от това, че ме плюе зад гърба ми..
И пак казвам - ЗАЩО ме нападате?! Просто СПОДЕЛИХ ... !
Smrazqvashta
08-03-2010, 21:08
Просто споделих. :)
Да, разбирам напълно. Но факт е, че ти пишеш тук за това келеме, а този факт води до извода, че той по някакъв начин те е обидил. Ако не е обида, то поне те е подразнил по-някакъв начин и проблема/той/ е заел част от съзнанието ти, което не трябва да е така.
Е и? К'во ти дреме какво пише? Защо да не си говори? Като си говори с някакви кифли, с които не общуваш, какво изобщо ти пука? Тъпо е да му се ровиш в хронологията, още по-имбецилно е да му се връзваш, а вурха на борчето е да занимаваш гаджето си (което така и така си има други семейни проблеми) с някакви абсолютно идиотщини. Последно нещо до което му е да слуша как ти и брат му си ровите из хронологиите и гледате кой какво казал. Майната му на това, което е казал. Не може всеки да те харесва (било то и без причина). Явно, че двамата сте си антипатични един на друг и това е. Да си говори за теб, ти си говори за него и толкова. Какво ще занимаваш приятеля ти с детинщини? Ако беше малко по-зряло от този индивид, изобщо нямаше да му се връзваш. Вземи се в ръце...Не те нападам, казвам го съвсем приятелски. :)
justwondering
08-04-2010, 10:22
И пак казвам - ЗАЩО ме нападате?! Просто СПОДЕЛИХ ... !
Ако това се отнасяше за мен: не те нападам, просто изказах мнение. :)
Като не можеш или не искаш да излизаш с него по една или друга причина, недей. Какво ти пука какво говори, нека си говори, още повече щом е с хора, които не познаваш. А за брат му- не го занимавай с глупости :wink:
theexplorer
08-04-2010, 14:31
Омг..да не е длъжно пък момчето да те харесва?Да не си идеална,че всички да те харесват?Не му допадаш и това е...ти всички твои познати ли харесваш? Давам бас,че си нареждала доста хора и ти..никой не е перфектен и не всички хора си допадат..ако беше така нямаше хората да имат врагове и щяха да живеят в разбирателство през целия си живот..Остави го не се занимавай с него,пък и сама каза,че не го харесваш..тогава какъв е смисълът да му се подмазваш??? Тъпа тема.. :razz: :razz:
BlackEyedPeas
08-07-2010, 22:45
Абе, мисля, че не трябва да ти дреме какво говори ('щот виждам, че все още те гризе). ГЛЕДАЙ СЕБЕ СИ, НЕ ГЛЕДАЙ ДРУГИТЕ! Но ако вече ти е писнало, измисли някакав начин да го сплашиш ;) Виждам, че темата е замряла, скоро не си писала. Е, оправихте ли се или още ти досажда?