PDA

View Full Version : Объркана...

buuu
08-02-2010, 20:44
Откакто се разделихме с приятеля ми.. вече почти 2 месеца.. се запознах с доста хора.. но някак си не ги допускам до себе си .. а знам че трябва.. хем ще ми зараснат раните от него , хем ще успея да продължа напред.. ноо нещо всякъш ме дърпа , не ми позволява да бъда друга все още имам чувства към бившия ми , макар и по-слаби, ама ги има. След раздялата ни има доста дни в които спомените не ми дават покой , преди няколко дена пак го сънувах , пак картините бяха пред мен , всякъш седеше до леглото ми , ама уви.. колкото повече се опитвах да го достигна толкова повече той се отдалечаваше.. и да спомените са болезнени , но все още са любими ! :(
Но не мога да живея в миналото.. преди ,май около месец ,се запознах с едно момче .. не мога да твърдя ,че го познавам много добре, но от разговорите ни до сега виждам ,че е доста по-различен от бившия ми , с разбирания допиращи се до мойте , мил , добър,но това което ме притеснява е че милото му държание включва думи, които може да се чуят от всяко момче или мъж.. нищо което да ме грабне , впечатли.. това което ми казва го чувам всеки ден , а и като почне да се лигави доста ме изнервя.. не знам .. не мога да му се доверя поради тва че всички думи и обещания съм ги чувала и от бившия ми и заради него се питам как изобщо ще успея да се доверя на момче отново ??!?!?! и тва ме мъчи , щото стоя и тъпча на едно място .. страх ме е да рискувам , не исам пак да ме наранят.. чудя се дали ще изгубя шанса си или ще е по -добре ако не правя нищо ? оф аве как да му повярвам като не виждам и никакви действия .. омръзна ми само от празни приказки :(

valdesbg
08-02-2010, 20:51
Вярвай на действията... те никога не лъжат. Думите само подкрепят действията, сами по себе си думите нямат стойност.

А иначе.. си личи че доста си се наплашила след връзката ти с бившия. И от самосебе си няма да мине. Веселото е че може да ти помогне само някой, който знае какво прави и знае че ти имаш проблем с доверието. Щото иначе ще стане лошо.

Търси хора които могат да анализират. Нещо като мен. Ако/като намериш такъв човек.. позволи му да достигне до теб. Обикновено.. такива хора няма начин да те подведат.

flowergirl
08-02-2010, 21:08
И аз имам същия проблем като теб. Излизам с едно момче, което се държи страшно мило с мен, но все още не мога да забравя бившия си въпреки, че мина вече половин година. Не мога да го допусна до себе си въпреки всички мили жестове които прави.
Може би трябва да изчакаш сърцето си да ти покаже какво трябва да направиш. Според мен не трябва да избързваш и с времето ще разбереш кое е правилното решение.

Kikiche
08-02-2010, 21:48
От всичко, което до сега сте преживели като двойка с бившият ти приятел, само спомените остават (и то надявам се само хубавите)! Не се страхувай от бъдещето, отдай му се!!! Не може един мухльо да ти проваля живота.. Не си заслужава. Тегли му чертата и готово! :)

Blondityy
08-03-2010, 02:17
Нали си обичала този човек, нормално е след като се разделите, още да мислиш за него, да изпитваш нещо.
Всеки човек е различен, това, че имат общи черти, е нормално, защото жените по принцип избират еднакви мъже и после казват "ама те всички мъже са еднакви". Тва, че бившия те е наранил, не значи, че и той ще го направи... :(

buuu
08-03-2010, 06:49
не мога да му се доверя... :( просто .. писнало ми е да слушам едни и същи думи , без покритие , страх ме е да не бъда отхвърлена и наранена пак ;/

Blondityy
08-03-2010, 10:47
Любовта е един голям риск... Но трябва да прецениш дали си струва да рискуваш. Ако наистина искаш да си с него, давай, рискувай, а ако отново останеш наранена, просто ще трябва да го преодолееш с времето... :(

AniBG
08-03-2010, 11:01
Еми ти сама трябва да си помогнеш! Тук друг неможе да ти даде друго, освен съвети! Оттам нататък трябва да се справиш сама! :( А това, което първо трябва да направиш е... трябва да допуснеш момчето по-близо до теб! Този страх, това чувство за вина - преодолей го! Ето това е трудното, трябва да забравиш чувствата си към бившия и да гледаш с у смивка в настоящето и да очакваш с нетърпение бъдещето!
Допусни новото момче по-близо до себе! Така и двамата ще се опознавате по-добре, и по-добре! Не трябва да те е страх от живота, защото какво и животът без „любов“!? :-o Не си струва да пропиляваш живота си и да изпускаш хубавите мигове с едно момче, за да мислиш за бившото! =;

//Дано съм ти помогнала! :)

sladur4etyYy
08-03-2010, 14:51
защо трябва да се насилваш да му се довериш?! то не става така! ако той е искрен, ти ще го почувстваш! щом само приказва и не действа, ясен е, не си заслужава! дай си малко почивка, не мисли отсега как ще се довериш пак на момче. излизай с приятели, забавлявай се и недей търси на всяка крачка ново потенциално гадже! нещата, когато дойде моментът, ще се случат напълно естествено. сега се фокусирай върху това да се чувстваш добре и без момче до себе си! (:

w0sh
08-03-2010, 14:52
Прекалено голямо внимание отделяш на минали събития. Overreacting...

notlike
08-03-2010, 14:56
Не пропилявай най-хубавите си години на вятъра :)

soul1199
08-03-2010, 17:17
тва,че бившия ти те е наранил,не означава,че и новото момче ще го направи,според мен рискувай,защото може би той е момчето за теб,а още не си го осъзнала,понеже постоянно го сръвняваш с бившия си :?

valdesbg
08-03-2010, 17:27
Доволен съм от себе си... щото всичките тия неща, които и казвате сега.. едно време аз ги приказвах. Когато те все още ходеха :)

Да, знам колко надуто изглежда, but I don`t care :)