View Full Version : ГОЛЯМ ГЛУПАК...
nastyboy
08-03-2010, 06:50
Аз съм момче на 15 години и си имам/х гадже на 12. Всичко започна вчера. Обадих и се към 10:30 и тя беше ядосана, попитах я защо, а тя ми каза, че била бясна понеже съм казал на едно момче, че не съм я е*ал защото е твърде малка, после тя намекна, че съм бил с нея само заради това (което всъщност изобщо не е така) и аз и отговорих "Не съм с теб само заради това", но нямах това в предивд (опитах се да кажа, че изобщо не съм с нея заради това). Сега като и се обадя, тя не иска да ме изслуша и като и кажа да не ми се сърди тя отговаря "Защо?! За да ми кажеш следващия път същото?!", а аз и казвам, че няма да има следващ път. След това ми каза, че съм прав за това, че няма да има следващ път, зщото нямало вече нищо между нас, след това каза, че бърза и ми затвори.
Не знам какво да правя, обичам я и не мога да си позволя да я загубя. :cry: :cry:
Дайте някакъв съвет! :smt100
Моля без постове от рода на "зарежи я"; "забрави я" и т.н...
nastyboy
08-03-2010, 07:03
Съжалявам за повторението на темата
valdesbg
08-03-2010, 07:03
Е няма какво да направиш. Все пак ти си заразяания.. така че дори да я скъсаш не можеш. Кофти но факт :)
Пий една студена вода и внимавай какво на кого приказваш. И си подбирай гаджетата.
А ти всъщност казал ли си го това?
А и да си, не вярвам на 12 да ти пусне :? НЕВЪЗМОЖНО Е! :shock:
nastyboy
08-03-2010, 07:37
Да, казх го, но дори и не съм искал да спя с нея. Всъщност проблема е в това, че казах "Не съм с теб САМО заради т'ва..." Пък имах впредвид, че не съм с нея защотоискам да спя с нея. Днес ще се опитам да се видя с нея, и да и обясня за грешката...
valdesbg
08-03-2010, 07:49
Ма ти верно ли не искаш да спиш с нея?
Тая картинка ми е странна.
Вернп че го има и другото - че сте на по 12 и 15, ама.. момчетата винаги си ни пере хормона. Може и да не спиш с нея, ама що желанието липсва... ей това ми е странното.
И моля не започвай с историите за чувствата, душевността, как ще я чакаш, как тя е специална за теб и подобни.
nastyboy
08-03-2010, 07:54
Ами ти сам си отговори защо не искам, пък и не съм такъв човек - е*а и бягам...
Мойто момче, ще ти разясня нещо за жените от собствен опит :)
Самата аз съм момиче и ЗНАМ, че когато момчето сгафи, прооосто УМИРАШ от желание да го изстискаш докрай!
Накратко : Просто инат ;-) Не очаквам да спре скоро, НО да знаеш, че 100% всичките тези изпълнения са просто, защото е момиче :) Иска да запомниш тази случка.. един вид да те наплаши за в бъдеще :) А и да не говорим на каква възраст е.. така че е НАПЪЛНО нормално 8)
1 съвет: НЕДЕЙ да й казваш, че искаш да скъсаш с нея (дори и да не го мислиш), защото тя ще те прати по дяволите, а после и да искаш да се върне при теб, тя ще се дърпа просто от инат :)
nastyboy
08-03-2010, 08:17
Мойто момче, ще ти разясня нещо за жените от собствен опит :)
Самата аз съм момиче и ЗНАМ, че когато момчето сгафи, прооосто УМИРАШ от желание да го изстискаш докрай!
Накратко : Просто инат ;-) Не очаквам да спре скоро, НО да знаеш, че 100% всичките тези изпълнения са просто, защото е момиче :) Иска да запомниш тази случка.. един вид да те наплаши за в бъдеще :) А и да не говорим на каква възраст е.. така че е НАПЪЛНО нормално 8)
1 съвет: НЕДЕЙ да й казваш, че искаш да скъсаш с нея (дори и да не го мислиш), защото тя ще те прати по дяволите, а после и да искаш да се върне при теб, тя ще се дърпа просто от инат :)
Да, знам. И друг път сме се карали, и аз съм го правил, но този път е различно от едно просто сърдене, този път е по-сериозно. Определено не бих я зарязал, още в пърия пост го написах...
Аз съм момче на 15 години и си имам/х гадже на 12. Всичко започна вчера. Обадих и се към 10:30 и тя беше ядосана, попитах я защо, а тя ми каза, че била бясна понеже съм казал на едно момче, че не съм я е*ал
Стигнах до тука... :?
Почакай няколко години!!!
nastyboy
08-03-2010, 08:37
Аз съм момче на 15 години и си имам/х гадже на 12. Всичко започна вчера. Обадих и се към 10:30 и тя беше ядосана, попитах я защо, а тя ми каза, че била бясна понеже съм казал на едно момче, че не съм я е*ал
А сега прочети цялата тема отначало, заедно със отговорите...
Гледай сега, тя трябва да е поласкана! :lol: Не, сериозно :)
Казал си го, казал - Казана дума, хвърлен камък :-o
Не я познавам и не мога да кажа какъв точно й е проблема, но на нея дали й е минало през ума, че като ти трови нервите по тоя начин, ти можеш просто да й теглиш една майна и готово :? Кажи й, че ако иска да е с теб, трябва да ти прости и да не се прави на интересна :?
Въпреки че не виждам за какво толкова се впряга..
nastyboy
08-03-2010, 08:42
Целия проблем е заради
"Не съм с теб само заради това" Поне тя така каза...
Значи.. проблемът е дали искаш или не искаш да спиш с нея, така ли?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Естествено, че искаш! Да не говорим, че си момче.. а тя да не е някаква монахиня, дето ненавижда секса? :lol:
добре, добре, не се сдържах просто :-D
Боже, боже.. ами кажи й: "Или си с мен и забравяш за това или сбогом"
И ще видиш колко бързо ще се оправи :wink:
LuxurySk0B
08-03-2010, 09:09
radeberger
08-03-2010, 09:54
valdesbg ти го каза . Внимавай какво и на кого казваш . Сега сигурно знаеш , че на този твой приятел не трябва да имаш много доверие щом , това което сте си говорили е стигнало до нея.
theexplorer
08-03-2010, 11:26
valdesbg ти го каза . Внимавай какво и на кого казваш . Сега сигурно знаеш , че на този твой приятел не трябва да имаш много доверие щом , това което сте си говорили е стигнало до нея.
+1 А ти изчакай малко да й мине,излезте обясни й,че е станало недоразумение и ще се оправите бързо :)
кви обяснения кви филми
казваш и направо - "или не ми се прави на интересна и забрави .. какво толкова съм казал????или прав ти път и много здраве"
момичето трябва да знае че ако се прай на интересна ще я оставиш и ще си намериш друга..
как ти прави такива номера за няколко думи??пак и "секса" е нещо което рано или късно става , ква е тя за да не ти пуска?? в храм ли ще ходи ?? повече ли е от тебе?помисли си над това
На твое място бих се радвал. За едно недоклатено 12-годишно пишлеме да си тровиш нервите, е просто хамаво. Вземи си някоя горе-долу на твоите години и няма да съжаляваш. :)
BlueFace
08-03-2010, 14:50
Леле мале 12 годишна .... :lol: 8-) Бягай далече!-това е моят съвет!
На 12,13,14 години момичетата са много опасни.На тази възраст повечето си нямат идея какво искат (на 14-15 започват да се осъзнават),драматизират и ти вдигат скандали за най-малкото нещо.Само могат да ти натровят нервите ....
Прекалено е малка за теб.Трябва да си търсиш момиче на твоите години.Сигурно няма да е много лесно ,защото повечето са на мнение ,че са много интелектуално извисени ,а си нямат идея в каква голяма заблуда са .... 8-) Но ако си решил да останеш с твоята шестокласничка не мога да ти помогна....
Няма за какво да се чудиш-задължително говори с нея(ако може да не е по телефона,скайпа и подобни,а на живо),изясни и как стоят нещата отново,като и кажеш,че ако предпочита да вярва не на теб,а на някой друг,тогава нещо не е наред във връзката ви...
soul1199
08-03-2010, 17:24
хаха
nastyboy
08-03-2010, 18:35
Темата може да се заключи, всичко ми стана ясно... Тя ми прости, но скъсахме... Онзи, който и го е казал си призна, че тя го е накарала да ми намери някакъв косур, за да може по-лесно да скъса с мен... Е, изяснихме се, но това не съм го очаквал от нея...
BlueFace
08-03-2010, 19:34
Сигурно е гадно да те скъса 12 годишна :lol: :lol:
П.П. Нищо лично... ;)
GossipGirl89
08-03-2010, 20:09
Сори, че сте скъсали. Иначе по темата - така е по-добре. Тя наистина е малка и все още не знае какво иска. Намери си момиче горе-долу на твоята възраст, за да споделяте едни и същи неща
може ли да си фанеш гаже 12 годишно..
dPa3HuTeJl
08-03-2010, 20:47
Леле мале 12 годишна .... :lol: 8-) Бягай далече!-това е моят съвет!
На 12,13,14 години момичетата са много опасни.На тази възраст повечето си нямат идея какво искат (на 14-15 започват да се осъзнават),драматизират и ти вдигат скандали за най-малкото нещо.Само могат да ти натровят нервите ....
Прекалено е малка за теб.Трябва да си търсиш момиче на твоите години.Сигурно няма да е много лесно ,защото повечето са на мнение ,че са много интелектуално извисени ,а си нямат идея в каква голяма заблуда са .... 8-) Но ако си решил да останеш с твоята шестокласничка не мога да ти помогна.... +1 Затова е най-добре да излизаш със 15-16-17 годишни .. тия малките са пълни лигли , особено на 12 :razz:
А ти всъщност казал ли си го това?
А и да си, не вярвам на 12 да ти пусне :? НЕВЪЗМОЖНО Е! :shock:
мисля, че всичко е възможно вече :]]]
+ това е на 12... сигурно още ходи права под масата ... а ще говори за любов и ще прави секс :)
FrostHammer
08-04-2010, 17:09
Аз съм момче на 15 години и си имам/х гадже на 12. Всичко започна вчера. Обадих и се към 10:30 и тя беше ядосана, попитах я защо, а тя ми каза, че била бясна понеже съм казал на едно момче, че не съм я е*ал защото е твърде малка, после тя намекна, че съм бил с нея само заради това (което всъщност изобщо не е така) и аз и отговорих "Не съм с теб само заради това", но нямах това в предивд (опитах се да кажа, че изобщо не съм с нея заради това). Сега като и се обадя, тя не иска да ме изслуша и като и кажа да не ми се сърди тя отговаря "Защо?! За да ми кажеш следващия път същото?!", а аз и казвам, че няма да има следващ път. След това ми каза, че съм прав за това, че няма да има следващ път, зщото нямало вече нищо между нас, след това каза, че бърза и ми затвори.
Не знам какво да правя, обичам я и не мога да си позволя да я загубя. :cry: :cry:
Дайте някакъв съвет! :smt100
Моля без постове от рода на "зарежи я"; "забрави я" и т.н...
Тя тази на 12 години развила ли се,е вобще физически :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
уахаха така не с ебях смял отдавна, с цяла диафрагма!
Темата може да се заключи, всичко ми стана ясно... Тя ми прости, но скъсахме... Онзи, който и го е казал си призна, че тя го е накарала да ми намери някакъв косур, за да може по-лесно да скъса с мен... Е, изяснихме се, но това не съм го очаквал от нея...
Точно затова не се захващай с пикли, а мисли за сериозна приятелка. Такива лапета са жалка гледка и просто гледат да изпъкнат с някой батко, за да им порасне егото. Въобще да не ти пука за нея. Колко нерви ще трошиш... вземи си една бира и я изпий с кеф. Както казва наръчника "Защо бирата е по-хубава от жената", единият съвет гласи това "Бирата никога не лъже и не се оправдава" :D
kalpazanka
09-01-2010, 06:43
Темата може да се заключи