View Full Version : Чудех се нещо..
Вчера се роди момиченцето на братовчедка ми,и искат да я кръщават с две имена..и са се спряли на Кристина и Никол..чудех се може ли да съществува име например като : Кристина-Никол..или обратното? Или съществува ли..вие познавате ли човек,който се казва така :-o
Anonimen00
08-03-2010, 12:13
може да я кръстите както си искате , например - торба-с-лайна или чувал-картофи .... вие си избирате . Според българските традиций хората имат 3 имета - име , презиме и фамилия ;/ в Европа не е така , там са само с 2 . Но ако искате да може да и наблъскате 15 имена като на арабите и като се запознава с хора след време ще и е доста САД :?
Да е жива и здрава малката :)
iiordanova
08-03-2010, 12:52
Не ми звучи добре това > Кристина - Никол нито Никол-Кристина.
По-добре само едното име , харесва ми - Никол.
Все пак я кръстете както си искате , но лично мнението ми е , че предложението ти за тези две имена не звучи добре.
FunkyBoy
08-03-2010, 13:23
Ми като се чудят между Никол и Кристина да я кръстят Николина :D
:D
justwondering
08-03-2010, 18:50
Никол- Кристина звучи гадно, Кристина- Никол по-добре. Макар че аз лично гласувам само за "Кристина". :)
Ако ще са 2 имена по-добре да е Анна-Мария или Мария-Магдалена :)
Чувала съм и други двойни собствени имена, даже познавам хора с такива - Мария-Десислава и Иван-Александър.
По темата: Ако беше "Кристин", на мен ми звучи готино съчетанието Кристин-Никол. :) Но от тези две имена съм за Кристина.
Smrazqvashta
08-03-2010, 21:12
По темата: Ако беше "Кристин", на мен ми звучи готино съчетанието Кристин-Никол. :) Но от тези две имена съм за Кристина.
Кристин това е жестоко име. :grin: А относно името на малката принцеса на мен ми харесва идеята, но аз както съм споменавала преди харесвам много нестандартните имена и не се знае дали на всеки би му допаднало. :oops:
Иначе - да познавам хора с две имена и не ми е странно.
А лично Анна-Мария или Кристина-Магдалена не ми харесват, много са ми обикновени. :-|
radeberger
08-03-2010, 23:56
По-добре да я кръстят само с едно име . От тези 2 , аз бих избрал Кристина .
Не ме радват заедно , но поотделно са хубави имена .
theexplorer
08-05-2010, 20:18
Не ме радват заедно , но поотделно са хубави имена .
+1 Аз съм "за" Кристин например..малко по-завъртяно..Кристина и Никол са много популярни..И все пак решението е вашо :) :)
DiDiChKa
08-05-2010, 20:29
По-добре да я кръстят само с едно име . От тези 2 , аз бих избрал Кристина .
и аз така мисля
Точно такова - не. Но може. За съжаление. Харесвам хубавите български имена.
venelinka
08-14-2010, 08:01
Има много хора с две имена, но на мен не ми звучи добре комбинацията Никол-Кристина или Кристина-Никол, но все пак това е избор на родителите. От двете имена повече харесвам Кристина. Да е жива и здрава малката принцеса, другото не е толкова важно. :)
tanch3t093
08-14-2010, 08:27
Оо мен лично въобще не ме кефят заедно. Но от двете повече се радвам на Никол.
Cveti097
08-14-2010, 13:23
Ако ще са 2 имена по-добре да е Анна-Мария или Мария-Магдалена :)
Така е. Кристина-Никол или обратното никак не ми харесва... звучи някак си неестествено. :)
WaterLilly
08-14-2010, 13:32
Изберете едно от двете имена. Не е нужно да обезобразявате така детето с коя да е комбинация. :?
Никол е много хубаво име!Двете имена нещо не си пасват :?
sladka__droga
08-14-2010, 18:19
:D
хаа , ето го решението :D .
Lupe_Fiasco_92
08-14-2010, 19:14
Имам една позната казва се Дора-Нели :D От къде ви е хрумнало детето да е с две имена?! Голяма простотия е това..
JackSparrow
08-15-2010, 20:42
кръстете я Петрана, да си личи отдалече, че идва от Яираглъб.. :))
NoShTnO_iZkUsHeNiE
08-15-2010, 21:17
На мен пък ми харесва комбинацията Кристина-Никол,обратно не!
Да е жива и здрава малката кукличка :-)
С двете имена звучи гадно.Но и двете са много яки, но Никол е по-яко.
Никол-Кристина..глупаво е..