Влез

View Full Version : Съвет =)

D0tty
08-03-2010, 08:23
Имало едно времееее :) .....

Slynchiicee
08-03-2010, 08:53

1.-каква е причината да те нарича мече?
.. щом не те е срам.. теб .. и не те е страх от първия път намекни му лекичко .. целуваи го .. 8-) и през това време го докосвай ..там :oops: .. той сам ще се усети .. дори най-срамежливия го иска :grin: .. просто не си признава :-o ако не ти направи проблем че го бараш значи няма никва пречка :-) .. и по-късно може и да се случи нещо .. а защо не и веднага :) .. ако .. се отдръпне значи. или неиска .. или не е подходящ момента :) само не задавай и ти въпроса нормално ли е да му барам кура :razz:

УСПЕХ !

D0tty
08-03-2010, 09:03
:)

Slynchiicee
08-03-2010, 09:06

.. щом не те е срам.. теб .. и не те е страх от първия път намекни му лекичко .. целуваи го .. 8-) и през това време го докосвай ..там :oops: .. той сам ще се усети .. дори най-срамежливия го иска :grin: .. просто не си признава :-o ако не ти направи проблем че го бараш значи няма никва пречка :-) .. и по-късно може и да се случи нещо .. а защо не и веднага :) .. ако .. се отдръпне значи. или неиска .. или не е подходящ момента :) само не задавай и ти въпроса нормално ли е да му барам кура :razz:

УСПЕХ !

D0tty
08-03-2010, 09:22
Нарича ме мече защото.. а бе не знам :lol: Просто така ме нарича :)

jumpin
08-03-2010, 09:32
Като го желаеш действаш и да не ти пука или ще стане или няма да стане.Ако не стане не е единственото момче. Айде успех :wink:

D0tty
08-03-2010, 09:37
Не е единственото момче, да, но ми се струва някак си по-различен от другите :-o

Slynchiicee
08-03-2010, 09:38
мисълта ми е че компа ми се бъгна и пратих отговора си 2 пъти извинявай

:razz: :razz:

D0tty
08-03-2010, 09:42
мисълта ми е че компа ми се бъгна и пратих отговора си 2 пъти извинявай

:razz: :razz:

Спокойно, аз чакам по 5 минути, за да ми изпрати отговора :lol:

Прави като мен: Риташ го с всичка силаа иии.. готово :razz: Моя така колко ремонти си е спестиил... :razz: :razz:

Slynchiicee
08-03-2010, 09:50
ама мисълта ми е че съм с нов лаптоп и дефакто не лаптопа а интернета на съседите ми забива и принципно те са виновни не миличкото ми лаптопче :lol:

understand me ?!

D0tty
08-03-2010, 09:58
Да бе да, разбрах те :grin:

Да не се отклоняваме от темата, че го обърнахме на чат :-D :)

Slynchiicee
08-03-2010, 10:01
извинявай мислих че няма да имаш нищо против

:? :? :?

D0tty
08-03-2010, 10:04
Истината е, че нямам :-D Просто не е за тук :)

Slynchiicee
08-03-2010, 10:07
Истината е, че нямам :-D Просто не е за тук :)

както и да е . дано да съм ти помогнала.. чао .. :( :? :(:(:(:(

AniBG
08-03-2010, 10:36
Тааа, в темата за какво се говореше??? 8-)

D0tty
08-03-2010, 10:37
Не ме карай да се чувствам виновна :cry: Грешно си ме разбрала :(

AniBG
08-03-2010, 10:40
А да, сетих се! :-D

По темата: еми както и преди мен споменаха - направи нещо, за да може момчето да разбере, че ти искаш нещо повече от „приятелство“! :lol: Както каза и Slynchiicee - барай го за... и навярно ще се доседи! :P

//спокойно, не се чувствай виновна заради мен!!! :( :( :( :-D

D0tty
08-03-2010, 10:46
Не, не :-D Slynchiicee ме кара да се чувствам виновна #-o

А по темата: дано да стане :D

Anonimen00
08-03-2010, 11:16
казваш му на ушенце " искам да ме изчукаш" и ако е момче на място ше си го получиш :)

AniBG
08-03-2010, 11:34
казваш му на ушенце " искам да ме изчукаш" и ако е момче на място ше си го получиш :)
+1!!! :razz: :razz: :razz:

...Ама това верно не е лоша идея! :D

D0tty
08-03-2010, 11:50

:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :razz:

ох, Божее :lol: :lol: :lol:

8-)

FunkyBoy
08-03-2010, 12:09
ами, явно ти ще трябва да направиш първата крачка... и все пак не прибързвай, започни с леки намеци и ако наистина те харесва ще ти отвърне и ще си станат нещата ;)

theexplorer
08-03-2010, 12:23
Съгласна съм със Slynchiicee .. А искам да попитам вие на колко сте години и той девствен ли е,че е чак толкова срамежлив..да не си му първата "занимавка"??

D0tty
08-03-2010, 12:33
Съгласна съм със Slynchiicee .. А искам да попитам вие на колко сте години и той девствен ли е,че е чак толкова срамежлив..да не си му първата "занимавка"??

Единственото ми притеснение е, че може някак си рязко го покажа :neutral:

Princessani
08-03-2010, 13:12
Преди да започна, ЗДРАСТИ на всички! :) От известно време съм гост във форума ии, както виждате, регнах се :) Доста от хората тук ми се виждаш супер светни и забавни :P

Та така, да преминем към проблема :wink:

Това не е една от 3274737494-те теми как момичето се страхува от първия път и тем подобни.

От известно време харесвам едно момче, което живее в града, откъде те баща ми, така че може да се каже, че честичко ходя там :) НЕ сме гаджета, но се държим като такива. Много пъти ми е показвал, че и той много ме харесва, постоянно ме нарича мече :oops:
..Даа се върнем на проблема :-D Това момче ме привлича сексуално, но не знам как да му кажа :( Още повече, че не сме заедно. А и той е доста срамежлив :( Та мисълта ми е, че не се страхувам от първия път като повечето момичета :)

Как предлагате да му го кажа? Не мога да му го изстрелям просто така или да му бръкна в гащите ии.. :lol:

ПС- В момента съм си вкъщи, не съм при него, след няколко дни отивам
ПС.2 - И понеже знам, че ще питате, на 15 съм :) Аз ако съм ще си го кажа дерекно ай да те чукам много мразя да го овъртам.Ако икам да съм с някои го правя .Невярвам да те резни като кисала краставица :lol:

Slynchiicee
08-03-2010, 13:23
Не ме карай да се чувствам виновна :cry: Грешно си ме разбрала :(
извинявай неисках да те убидя разбрах те не се чувствай виновна заради мен {}

и тука имам фенове :smt081 8-) ms ms
и за да не се чувстваш виновна
http://prikachi.com/images/51/2392051h.gif

Slynchiicee
08-03-2010, 13:28
качи си я и си я сложи на фон на телефона остави го някъде между вас и го попитай разсеяно колко е часа ...
http://prikachi.com/images/94/2392094b.jpg

D0tty
08-03-2010, 13:39
:lol: :lol:

Страшни сте бе, хора! :P

Може и да пробвам т'ва с телефона :D

Slynchiicee
08-03-2010, 13:40
:lol: :lol:

Страшни сте бе, хора! :P

Може и да пробвам т'ва с телефона :D

ама колко съм умна само нали :)
:-o

D0tty
08-03-2010, 13:54
;-)

btw, утре заминавам при него :P да видим какво ще става :D

Slynchiicee
08-03-2010, 13:57
ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ !!
:grin:

D0tty
08-03-2010, 13:58
хехе :D Мерси, сладка :)

idi0tche
08-03-2010, 14:27
Не е единственото момче, да, но ми се струва някак си по-различен от другите :-o

Аа.. истината е, че не съм ЧАК влюбена.. т.е. да не мога да дишам без него и т.н. ... по-ското го харесвам доста и ме привлича..сексуално

абе чесно да ти кажа всички в началото ти се виждат различни от другите .. ама засегнеш ли им мъжкото достойнство ставаат като останалитее .. но все пак ти си знаееш ..

по темата : даноо даа се получи нещо .. това с телефона ее добра идеяя .. успеех :)

Sh@d0w
08-03-2010, 14:30

.. щом не те е срам.. теб .. и не те е страх от първия път намекни му лекичко .. целуваи го .. 8-) и през това време го докосвай ..там :oops: .. той сам ще се усети .. дори най-срамежливия го иска :grin: .. просто не си признава :-o ако не ти направи проблем че го бараш значи няма никва пречка :-) .. и по-късно може и да се случи нещо .. а защо не и веднага :) .. ако .. се отдръпне значи. или неиска .. или не е подходящ момента :) само не задавай и ти въпроса нормално ли е да му барам "мъжкия полов орган" :razz:

УСПЕХ !

+1

еее, стига сега :lol: :lol: Естествено, че няма да задам подобен въпрос :) Мисълта ми донякъде е.. дали да не изчакам да ми предложи или нещо подобно :-o

Няма смисъл,ти сама каза че е срамежлив,най-много да си останеш с чакането.А и както съм казвал много пъти-съдбата обича смелите ;)

smallbab
08-03-2010, 15:16
мммм като е срамежлив....позабързай и хах прави като мъжете.
Пиши му всеки ден,накарай го да ти се довери междувременно му разкривай части от себе си.
С времето ще се влюби в теб и мноооого ще иска да make love with you следователно ти ще си получиш своето а навярно и ще ти хареса и може някоя по сериозна връзка...
леле навярно звуча ужасно
ноо аз все си харесвам сраежливковци и приятеля ми беше в началото но в продължение на месец си писахме всеки ден и се сближихме много...вече 7 месеца сме заедно и това е най-хубавия секс в живота ми.Честно надявам се и с теб так да се получи-ще бъдеш много щастлива :-P

jumpin
08-03-2010, 17:08
мммм като е срамежлив....позабързай и хах прави като мъжете.
Пиши му всеки ден,накарай го да ти се довери междувременно му разкривай части от себе си.
С времето ще се влюби в теб и мноооого ще иска да make love with you следователно ти ще си получиш своето а навярно и ще ти хареса и може някоя по сериозна връзка...
леле навярно звуча ужасно
ноо аз все си харесвам сраежливковци и приятеля ми беше в началото но в продължение на месец си писахме всеки ден и се сближихме много...вече 7 месеца сме заедно и това е най-хубавия секс в живота ми.Честно надявам се и с теб так да се получи-ще бъдеш много щастлива :-P

хах направо описа подхода на един мъж към една жена която хaресва :D :)

DarknessAngel
08-03-2010, 19:56
После да разправяш какво е станало, че ми пробуди интереса. 8-)

D0tty
08-04-2010, 06:29
После да разправяш какво е станало, че ми пробуди интереса. 8-)

Взимам хонорар за разказване :D

truculent
08-04-2010, 14:46
Той подавалити се или ти на него и щи кажа кво ще стани :o

П.П. Ако не ма разбираш.. Ти ли правиш крачка към него или той към теби 8-) . И още нещо нема да успееш без първо да му одариш една хубава лига 8) препорачително

D0tty
08-04-2010, 14:49
аа.. абе не е точно ама да кежем, че аз към него :)

truculent
08-04-2010, 15:01
Ае кво ти давам съвети и аз.. На момиче кат му са прай секс го прай е :D
Бъзик бе.. Еми в тоя случей ш му са види малко нагорнище ако му е за първи път но нема как :-D Трябва да останете някак замалко насаме. нз как измисли нещо.. Почваш с една хубава целувчица после едно такова погледче влубено и отам се опраяй както по филмите . И ако успееш за което стискам палци бъди нежна :-)