View Full Version : .. чакам от толкова дълго време , а сега
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=353386&postdays=0&postorder=asc&start=15 предишната тема за това момче,по което съм лудо влюбена .. проблемът е .. че вчера му казах ,че ходя да бягамм ..ии днесс той ми казва искаш ли днес да бягаме двамата ама в наща гора ? и аз отговорихх даа :-D ](*,) но пролбемът е,че ми е забранено да ходя в таяя гора , щото имало сякви психарии .. ии какво да кажа на нашите .. :( истината и да рискувам да не ме пуснатт .. или да излъжа и да се видя с негоо .. какво да правяя :o
:shock: психари?!
Излъжи ги! Няма друг начин.. а като се замислиш.. няма как и да разберат 8) Или кажи на момчето, че не искаш в гората..
radeberger
08-03-2010, 09:56
Ако бях на твое място : стига да му имам достатъчно доверие , бих отишъл .
Ако бях на твое място : стига да му имам достатъчно доверие , бих отишъл .
амии .. имам му попринцип амаа .. незнамм как да говоря с нашите .. освен ще им кажа ,че ще сме някъде другаде ли незнам направоо . :? пък и не го занм сама ли ще доийда .. щото предния път се домъкна с половиния квартал .. и си представям гледката .. :едно момиче и още десет момчета .. :?
пък и той няма да се навие друге .. а така искам да се видимм .. :oops:
TheGirlNextDoor
08-03-2010, 10:14
гора..психари..Кумчо Вълчо??
Вие стадиони нямате ли....иначе отивай като искаш,майни ги ваще
оф току-що говорих с мама и ми вика "абсолютно ти забранявам да доближаваш гората .. ако той иска на езерото - отивайте , ако не - съжалявам много " :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: сега как да говоря с него .. какво да му кажа .. "понеже съм бебенце и мама не ме пуска" басиии .. :booooomb: :booooomb: кажете кво да му кажаа .. :(
Elenichkaa
08-03-2010, 10:21
^ предложи му да отидете на "езерото",както ти е наредила майка ти.
друг вариант освен този...ддз може би да отидеш без да казваш на вашите...ама ако стане нещо непредвидено цял живот ще ти го натякват!
океии добре .. отивам да пийна един брутален гълток ракия ии ще му кажа .. и ако откаже .. просто ще умраа .. и ще мия ощее алкохол .. :( ще пиша какво е станало ! :(
мамка муу .. не ми пише !
BlindedAngel
08-03-2010, 10:44
Съжалявам...Тича с друга в гората...
TheGirlNextDoor
08-03-2010, 10:48
добре де толкова ли държиш да слушаш майка ти (така го казвам все едно е лошо ама...... ;D) или излъжи или говори с него,,,Кажи му примерно ''искаш ли да бягаме на езерото вместо в гората,'щото там има някви странни/луди и няма да ми е спокойно/приятно ''
Спокойно, може би е някъде навън и си е забравил телефона ли, незнам!?! :-| Иначе, ако не иска на езерото идете някъде... Оффф, незнам! Някъде където той иска, но и теб те пускат! :wink: Ако пък пита, защо не искаш в гората му обясни ситуацията - „че там има психари“ :-D и виж какво ще се получи! Но най-добре не отивай в гората, щом не те пускат, защото ако случайно стане някакъв гаф - вашите наистина ще ти натякват постоянно за това и няма да ти имат доверие с кой и къде ходиш! :( :( :(
SladkotoPoly
08-03-2010, 11:00
Не слушай майка си-отивай с него!Може би преувеличава нещата винаги така правят майките :D Аз бих отишла в гората, не трябваше да питаш майка си въобще :?
Спокойно, може би е някъде навън и си е забравил телефона ли, незнам!?! :-| Иначе, ако не иска на езерото идете някъде... Оффф, незнам! Някъде където той иска, но и теб те пускат! :wink: Ако пък пита, защо не искаш в гората му обясни ситуацията - „че там има психари“ :-D и виж какво ще се получи! Но най-добре не отивай в гората, щом не те пускат, защото ако случайно стане някакъв гаф - вашите наистина ще ти натякват постоянно за това и няма да ти имат доверие с кой и къде ходиш! :( :( :(
много ви е чуден тоя израз :x преди 1 седмица изнасилиха в същата тази гора 71 годишна бабичка ! намери ли я в няккаъв храст чисто гола със 7 счупени ребра ! това имам предвид под психари !
Не слушай майка си-отивай с него!Може би преувеличава нещата винаги така правят майките :D Аз бих отишла в гората, не трябваше да питаш майка си въобще :?
нещата при мен са малко по-сложни .. родителите ми са разведени .. в момента съм рпи баща ми .. квартала на мама и квартала на тати са един до друг .. разделя ги една гора . така .. близо до татии има езеро. там ходя да бягам с мащехата си,но казах на въпросното момче,че ще съм сама ,защото иначе нямаше да се навие да дойде .. с нея нямам проблеми .. тя няма да ни се бъра така,че и да дойде пак може да сме си отделени на страни .. :) но .. ако отида в гората просто незнам какво да обясня на баща ми .. и ако ми се обадят ии чуят птички ще разбрат къде съм .. не че другаде няма птички , но попрницип се чуват коли , а-у .. :lol: толкова е сложноо .. искам просто да го видя .. и само заради това става баси кашата !
ThePowerOfLove
08-03-2010, 11:08
Първо го питай дали ще е сам, да знаеш дали да си с приятелка. Ако сте повече хора няма да ти е толкова страшно в гората. Ако сте само двамата и той не иска другаде - отивате по светло и внимаваш.
Е, не съм го казала с присмех! :x Просто цитирам думите на майка ти! И впрочем - това с бабичката трябваше да го кажеш още в началото! :? Защото някои хора може би си мислят, че примерно са пияници или някакви такива! Щом проблемът е толкова сериозен - най-добре послушай майка си и не ходете там!!! :( :( :(
//мисля, че щом знаеш какво става в тази гора, най-вероятно ти сама би му отказала да ходиш там дори и с него! :? Пък и ти нали сама каза, че си му казала, че сутринта ще ходиш да бягаш! Е защо не отидете там, където ти си щяла да бягаш, ако ме разбра какво искам да кажа! Имам предвид - ти щом си щяла дори и сама да ходиш да бягаш, защо не си му казала къде ще ходиш да бягаш, за да дойде и той на това място с теб! :? :? :?
Отидете другаде какво толкова?
Е, не съм го казала с присмех! :x Просто цитирам думите на майка ти! И впрочем - това с бабичката трябваше да го кажеш още в началото! :? Защото някои хора може би си мислят, че примерно са пияници или някакви такива! Щом проблемът е толкова сериозен - най-добре послушай майка си и не ходете там!!! :( :( :(
//мисля, че щом знаеш какво става в тази гора, най-вероятно ти сама би му отказала да ходиш там дори и с него! :? Пък и ти нали сама каза, че си му казала, че сутринта ще ходиш да бягаш! Е защо не отидете там, където ти си щяла да бягаш, ако ме разбра какво искам да кажа! Имам предвид - ти щом си щяла дори и сама да ходиш да бягаш, защо не си му казала къде ще ходиш да бягаш, за да дойде и той на това място с теб! :? :? :?
вчера му казах,че ходя да бягам на въпросното езеро .. и той каза .. "ее до сега защо не ми казала .. може да идем някой път да бягаме двамата ... ама в нашата гора" при което аз отговарям "в тая гора е тъпо .. не искам тамм" ии той "спокойно .. нали аз ще съм там .. няма да ти е тъпо" .. и аз си замълчах,щото си викам това излизане и без това като другите е само на приказки .. и ето днеска той ми пише "аиде да бягаме в гората" :( аз ей сега му писах тука ли си поо скайп ,за да му кажа да идем да бягаме другаде .. пък той - никъв отговор .. :?
Първо го питай дали ще е сам, да знаеш дали да си с приятелка. Ако сте повече хора няма да ти е толкова страшно в гората. Ако сте само двамата и той не иска другаде - отивате по светло и внимаваш.
да и аз се безпокоя да не довлече 10-20 момчета,че какво ще правяяя :-D :-D
Еми тогава му звънни по телефона! :-| Пък и според мен няма да е кой знае какъв проблем да му откажеш в гората! Но този път му отговори, а не се съгласявай като те е страх и не ти е приятно да си там! :lol: Наложи и своето мнение, недей да зачиташ само неговото за най-вярно! 8) Вярно, че в една връзка трябва да правиш компромиси за любимия човек, но защо само ти трябва да го правиш!? :?
Еми тогава му звънни по телефона! :-| Пък и според мен няма да е кой знае какъв проблем да му откажеш в гората! Но този път му отговори, а не се съгласявай като те е страх и не ти е приятно да си там! :lol: Наложи и своето мнение, недей да зачиташ само неговото за най-вярно! 8) Вярно, че в една връзка трябва да правиш компромиси за любимия човек, но защо само ти трябва да го правиш!? :?
мене не ме страх попринцип .. не искам да ходя от страх,че ще ме разберат .. по телефона няма да му звъня .. когато реши да ми пишее ! и ако не се съгласии - сории майна ..
theexplorer
08-03-2010, 11:25
[/quote]вчера му казах,че ходя да бягам на въпросното езеро .. и той каза .. "ее до сега защо не ми казала .. може да идем някой път да бягаме двамата ... ама в нашата гора" при което аз отговарям "в тая гора е тъпо .. не искам тамм" ии той "спокойно .. нали аз ще съм там .. няма да ти е тъпо" .. и аз си замълчах,щото си викам това излизане и без това като другите е само на приказки .. и ето днеска той ми пише "аиде да бягаме в гората" :( аз ей сега му писах тука ли си поо скайп ,за да му кажа да идем да бягаме другаде .. пък той - никъв отговор .. :? [/quote]
Добре а това момче не е ли чувало за тия случаи в гората??? Защо настоява толкова много не мога да разбера... :-o :(
вчера му казах,че ходя да бягам на въпросното езеро .. и той каза .. "ее до сега защо не ми казала .. може да идем някой път да бягаме двамата ... ама в нашата гора" при което аз отговарям "в тая гора е тъпо .. не искам тамм" ии той "спокойно .. нали аз ще съм там .. няма да ти е тъпо" .. и аз си замълчах,щото си викам това излизане и без това като другите е само на приказки .. и ето днеска той ми пише "аиде да бягаме в гората" :( аз ей сега му писах тука ли си поо скайп ,за да му кажа да идем да бягаме другаде .. пък той - никъв отговор .. :? [/quote]
Добре а това момче не е ли чувало за тия случаи в гората??? Защо настоява толкова много не мога да разбера... :-o :([/quote]
нямам представа
Elenichkaa
08-03-2010, 11:43
мене не ме страх попринцип .. не искам да ходя от страх,че ще ме разберат .. по телефона няма да му звъня .. когато реши да ми пишее ! и ако не се съгласии - сории майна ..
е изчакай да ти отговори и му кажи.
ПС:много се впрягаш,успокой се малко! 8-)
Blondityy
08-03-2010, 18:23
вчера му казах,че ходя да бягам на въпросното езеро .. и той каза .. "ее до сега защо не ми казала .. може да идем някой път да бягаме двамата ... ама в нашата гора" при което аз отговарям "в тая гора е тъпо .. не искам тамм" ии той "спокойно .. нали аз ще съм там .. няма да ти е тъпо" .. и аз си замълчах,щото си викам това излизане и без това като другите е само на приказки .. и ето днеска той ми пише "аиде да бягаме в гората" :( аз ей сега му писах тука ли си поо скайп ,за да му кажа да идем да бягаме другаде .. пък той - никъв отговор .. :? [/quote]
Добре а това момче не е ли чувало за тия случаи в гората??? Защо настоява толкова много не мога да разбера... :-o :([/quote]
може и той да й е замислил нещо такова :D 8-) :D
BlueFace
08-03-2010, 19:18
Каква гора ,какво езеро ,какви психари...Какъв филм се опитваш да ни набиеш..... 8-)
След като ти е забранено да ходиш там -не отивай !
Според теб кое е по-важно - твоята безопасност или една среща ,която всъщност може да е някъде другаде ,на някое оживено място да кажем,стига да искаш !
mrfahrenheit
08-03-2010, 23:22
http://pedrosmind.ostrasquenoscasamos.com/wp-content/uploads/2009/11/DoubleFacePalm.jpg
Защо не се разберете за някъде другаде... има и др места освен "наща гора" :)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=353386&postdays=0&postorder=asc&start=15 предишната тема за това момче,по което съм лудо влюбена .. проблемът е .. че вчера му казах ,че ходя да бягамм ..ии днесс той ми казва искаш ли днес да бягаме двамата ама в наща гора ? и аз отговорихх даа :-D ](*,) но пролбемът е,че ми е забранено да ходя в таяя гора , щото имало сякви психарии .. ии какво да кажа на нашите .. :( истината и да рискувам да не ме пуснатт .. или да излъжа и да се видя с негоо .. какво да правяя :o
Какво стана с глупавото кафене зад ъгъла, че вече срещи в гората си правите...?! Това си е направо с предтекст, чесно..
правилно е да НЕ ходиш , опасно е явно аи повярвай ми мен са ме гонили в такава гора ее избягах но незнам сега в какво състояние щях да съм ако не бягах бързо
:?