PDA

View Full Version : .. чакам от толкова дълго време , а сега

puhi14
08-03-2010, 09:49
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=353386&postdays=0&postorder=asc&start=15 предишната тема за това момче,по което съм лудо влюбена .. проблемът е .. че вчера му казах ,че ходя да бягамм ..ии днесс той ми казва искаш ли днес да бягаме двамата ама в наща гора ? и аз отговорихх даа :-D ](*,) но пролбемът е,че ми е забранено да ходя в таяя гора , щото имало сякви психарии .. ии какво да кажа на нашите .. :( истината и да рискувам да не ме пуснатт .. или да излъжа и да се видя с негоо .. какво да правяя :o

D0tty
08-03-2010, 09:56
:shock: психари?!

Излъжи ги! Няма друг начин.. а като се замислиш.. няма как и да разберат 8) Или кажи на момчето, че не искаш в гората..

radeberger
08-03-2010, 09:56
Ако бях на твое място : стига да му имам достатъчно доверие , бих отишъл .

puhi14
08-03-2010, 10:07
Ако бях на твое място : стига да му имам достатъчно доверие , бих отишъл .

амии .. имам му попринцип амаа .. незнамм как да говоря с нашите .. освен ще им кажа ,че ще сме някъде другаде ли незнам направоо . :? пък и не го занм сама ли ще доийда .. щото предния път се домъкна с половиния квартал .. и си представям гледката .. :едно момиче и още десет момчета .. :?
пък и той няма да се навие друге .. а така искам да се видимм .. :oops:

TheGirlNextDoor
08-03-2010, 10:14
гора..психари..Кумчо Вълчо??
Вие стадиони нямате ли....иначе отивай като искаш,майни ги ваще

puhi14
08-03-2010, 10:17
оф току-що говорих с мама и ми вика "абсолютно ти забранявам да доближаваш гората .. ако той иска на езерото - отивайте , ако не - съжалявам много " :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: сега как да говоря с него .. какво да му кажа .. "понеже съм бебенце и мама не ме пуска" басиии .. :booooomb: :booooomb: кажете кво да му кажаа .. :(

Elenichkaa
08-03-2010, 10:21
^ предложи му да отидете на "езерото",както ти е наредила майка ти.

друг вариант освен този...ддз може би да отидеш без да казваш на вашите...ама ако стане нещо непредвидено цял живот ще ти го натякват!

puhi14
08-03-2010, 10:24
океии добре .. отивам да пийна един брутален гълток ракия ии ще му кажа .. и ако откаже .. просто ще умраа .. и ще мия ощее алкохол .. :( ще пиша какво е станало ! :(

puhi14
08-03-2010, 10:33
мамка муу .. не ми пише !

BlindedAngel
08-03-2010, 10:44
Съжалявам...Тича с друга в гората...

TheGirlNextDoor
08-03-2010, 10:48
добре де толкова ли държиш да слушаш майка ти (така го казвам все едно е лошо ама...... ;D) или излъжи или говори с него,,,Кажи му примерно ''искаш ли да бягаме на езерото вместо в гората,'щото там има някви странни/луди и няма да ми е спокойно/приятно ''

AniBG
08-03-2010, 10:48
Спокойно, може би е някъде навън и си е забравил телефона ли, незнам!?! :-| Иначе, ако не иска на езерото идете някъде... Оффф, незнам! Някъде където той иска, но и теб те пускат! :wink: Ако пък пита, защо не искаш в гората му обясни ситуацията - „че там има психари“ :-D и виж какво ще се получи! Но най-добре не отивай в гората, щом не те пускат, защото ако случайно стане някакъв гаф - вашите наистина ще ти натякват постоянно за това и няма да ти имат доверие с кой и къде ходиш! :( :( :(

SladkotoPoly
08-03-2010, 11:00
Не слушай майка си-отивай с него!Може би преувеличава нещата винаги така правят майките :D Аз бих отишла в гората, не трябваше да питаш майка си въобще :?

puhi14
08-03-2010, 11:01
Спокойно, може би е някъде навън и си е забравил телефона ли, незнам!?! :-| Иначе, ако не иска на езерото идете някъде... Оффф, незнам! Някъде където той иска, но и теб те пускат! :wink: Ако пък пита, защо не искаш в гората му обясни ситуацията - „че там има психари“ :-D и виж какво ще се получи! Но най-добре не отивай в гората, щом не те пускат, защото ако случайно стане някакъв гаф - вашите наистина ще ти натякват постоянно за това и няма да ти имат доверие с кой и къде ходиш! :( :( :(

много ви е чуден тоя израз :x преди 1 седмица изнасилиха в същата тази гора 71 годишна бабичка ! намери ли я в няккаъв храст чисто гола със 7 счупени ребра ! това имам предвид под психари !

puhi14
08-03-2010, 11:07
Не слушай майка си-отивай с него!Може би преувеличава нещата винаги така правят майките :D Аз бих отишла в гората, не трябваше да питаш майка си въобще :?

нещата при мен са малко по-сложни .. родителите ми са разведени .. в момента съм рпи баща ми .. квартала на мама и квартала на тати са един до друг .. разделя ги една гора . така .. близо до татии има езеро. там ходя да бягам с мащехата си,но казах на въпросното момче,че ще съм сама ,защото иначе нямаше да се навие да дойде .. с нея нямам проблеми .. тя няма да ни се бъра така,че и да дойде пак може да сме си отделени на страни .. :) но .. ако отида в гората просто незнам какво да обясня на баща ми .. и ако ми се обадят ии чуят птички ще разбрат къде съм .. не че другаде няма птички , но попрницип се чуват коли , а-у .. :lol: толкова е сложноо .. искам просто да го видя .. и само заради това става баси кашата !

ThePowerOfLove
08-03-2010, 11:08
Първо го питай дали ще е сам, да знаеш дали да си с приятелка. Ако сте повече хора няма да ти е толкова страшно в гората. Ако сте само двамата и той не иска другаде - отивате по светло и внимаваш.

AniBG
08-03-2010, 11:09
Е, не съм го казала с присмех! :x Просто цитирам думите на майка ти! И впрочем - това с бабичката трябваше да го кажеш още в началото! :? Защото някои хора може би си мислят, че примерно са пияници или някакви такива! Щом проблемът е толкова сериозен - най-добре послушай майка си и не ходете там!!! :( :( :(

//мисля, че щом знаеш какво става в тази гора, най-вероятно ти сама би му отказала да ходиш там дори и с него! :? Пък и ти нали сама каза, че си му казала, че сутринта ще ходиш да бягаш! Е защо не отидете там, където ти си щяла да бягаш, ако ме разбра какво искам да кажа! Имам предвид - ти щом си щяла дори и сама да ходиш да бягаш, защо не си му казала къде ще ходиш да бягаш, за да дойде и той на това място с теб! :? :? :?

razores
08-03-2010, 11:09
Отидете другаде какво толкова?

puhi14
08-03-2010, 11:15
Е, не съм го казала с присмех! :x Просто цитирам думите на майка ти! И впрочем - това с бабичката трябваше да го кажеш още в началото! :? Защото някои хора може би си мислят, че примерно са пияници или някакви такива! Щом проблемът е толкова сериозен - най-добре послушай майка си и не ходете там!!! :( :( :(

//мисля, че щом знаеш какво става в тази гора, най-вероятно ти сама би му отказала да ходиш там дори и с него! :? Пък и ти нали сама каза, че си му казала, че сутринта ще ходиш да бягаш! Е защо не отидете там, където ти си щяла да бягаш, ако ме разбра какво искам да кажа! Имам предвид - ти щом си щяла дори и сама да ходиш да бягаш, защо не си му казала къде ще ходиш да бягаш, за да дойде и той на това място с теб! :? :? :?

вчера му казах,че ходя да бягам на въпросното езеро .. и той каза .. "ее до сега защо не ми казала .. може да идем някой път да бягаме двамата ... ама в нашата гора" при което аз отговарям "в тая гора е тъпо .. не искам тамм" ии той "спокойно .. нали аз ще съм там .. няма да ти е тъпо" .. и аз си замълчах,щото си викам това излизане и без това като другите е само на приказки .. и ето днеска той ми пише "аиде да бягаме в гората" :( аз ей сега му писах тука ли си поо скайп ,за да му кажа да идем да бягаме другаде .. пък той - никъв отговор .. :?

puhi14
08-03-2010, 11:18
Първо го питай дали ще е сам, да знаеш дали да си с приятелка. Ако сте повече хора няма да ти е толкова страшно в гората. Ако сте само двамата и той не иска другаде - отивате по светло и внимаваш.

да и аз се безпокоя да не довлече 10-20 момчета,че какво ще правяяя :-D :-D

AniBG
08-03-2010, 11:21
Еми тогава му звънни по телефона! :-| Пък и според мен няма да е кой знае какъв проблем да му откажеш в гората! Но този път му отговори, а не се съгласявай като те е страх и не ти е приятно да си там! :lol: Наложи и своето мнение, недей да зачиташ само неговото за най-вярно! 8) Вярно, че в една връзка трябва да правиш компромиси за любимия човек, но защо само ти трябва да го правиш!? :?

puhi14
08-03-2010, 11:24
Еми тогава му звънни по телефона! :-| Пък и според мен няма да е кой знае какъв проблем да му откажеш в гората! Но този път му отговори, а не се съгласявай като те е страх и не ти е приятно да си там! :lol: Наложи и своето мнение, недей да зачиташ само неговото за най-вярно! 8) Вярно, че в една връзка трябва да правиш компромиси за любимия човек, но защо само ти трябва да го правиш!? :?

мене не ме страх попринцип .. не искам да ходя от страх,че ще ме разберат .. по телефона няма да му звъня .. когато реши да ми пишее ! и ако не се съгласии - сории майна ..

theexplorer
08-03-2010, 11:25
[/quote]вчера му казах,че ходя да бягам на въпросното езеро .. и той каза .. "ее до сега защо не ми казала .. може да идем някой път да бягаме двамата ... ама в нашата гора" при което аз отговарям "в тая гора е тъпо .. не искам тамм" ии той "спокойно .. нали аз ще съм там .. няма да ти е тъпо" .. и аз си замълчах,щото си викам това излизане и без това като другите е само на приказки .. и ето днеска той ми пише "аиде да бягаме в гората" :( аз ей сега му писах тука ли си поо скайп ,за да му кажа да идем да бягаме другаде .. пък той - никъв отговор .. :? [/quote]

Добре а това момче не е ли чувало за тия случаи в гората??? Защо настоява толкова много не мога да разбера... :-o :(

puhi14
08-03-2010, 11:29
вчера му казах,че ходя да бягам на въпросното езеро .. и той каза .. "ее до сега защо не ми казала .. може да идем някой път да бягаме двамата ... ама в нашата гора" при което аз отговарям "в тая гора е тъпо .. не искам тамм" ии той "спокойно .. нали аз ще съм там .. няма да ти е тъпо" .. и аз си замълчах,щото си викам това излизане и без това като другите е само на приказки .. и ето днеска той ми пише "аиде да бягаме в гората" :( аз ей сега му писах тука ли си поо скайп ,за да му кажа да идем да бягаме другаде .. пък той - никъв отговор .. :? [/quote]

Добре а това момче не е ли чувало за тия случаи в гората??? Защо настоява толкова много не мога да разбера... :-o :([/quote]

нямам представа

Elenichkaa
08-03-2010, 11:43

мене не ме страх попринцип .. не искам да ходя от страх,че ще ме разберат .. по телефона няма да му звъня .. когато реши да ми пишее ! и ако не се съгласии - сории майна ..
е изчакай да ти отговори и му кажи.
ПС:много се впрягаш,успокой се малко! 8-)

Blondityy
08-03-2010, 18:23
вчера му казах,че ходя да бягам на въпросното езеро .. и той каза .. "ее до сега защо не ми казала .. може да идем някой път да бягаме двамата ... ама в нашата гора" при което аз отговарям "в тая гора е тъпо .. не искам тамм" ии той "спокойно .. нали аз ще съм там .. няма да ти е тъпо" .. и аз си замълчах,щото си викам това излизане и без това като другите е само на приказки .. и ето днеска той ми пише "аиде да бягаме в гората" :( аз ей сега му писах тука ли си поо скайп ,за да му кажа да идем да бягаме другаде .. пък той - никъв отговор .. :? [/quote]

Добре а това момче не е ли чувало за тия случаи в гората??? Защо настоява толкова много не мога да разбера... :-o :([/quote]
може и той да й е замислил нещо такова :D 8-) :D

lovey0u
08-03-2010, 19:14
^ аа това е гадно :lol:

BlueFace
08-03-2010, 19:18
Каква гора ,какво езеро ,какви психари...Какъв филм се опитваш да ни набиеш..... 8-)

hgfh
08-03-2010, 20:49
След като ти е забранено да ходиш там -не отивай !
Според теб кое е по-важно - твоята безопасност или една среща ,която всъщност може да е някъде другаде ,на някое оживено място да кажем,стига да искаш !

mrfahrenheit
08-03-2010, 23:22
http://pedrosmind.ostrasquenoscasamos.com/wp-content/uploads/2009/11/DoubleFacePalm.jpg

magita
08-03-2010, 23:39
Защо не се разберете за някъде другаде... има и др места освен "наща гора" :)

djstyle
08-05-2010, 13:42
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=353386&postdays=0&postorder=asc&start=15 предишната тема за това момче,по което съм лудо влюбена .. проблемът е .. че вчера му казах ,че ходя да бягамм ..ии днесс той ми казва искаш ли днес да бягаме двамата ама в наща гора ? и аз отговорихх даа :-D ](*,) но пролбемът е,че ми е забранено да ходя в таяя гора , щото имало сякви психарии .. ии какво да кажа на нашите .. :( истината и да рискувам да не ме пуснатт .. или да излъжа и да се видя с негоо .. какво да правяя :o

Какво стана с глупавото кафене зад ъгъла, че вече срещи в гората си правите...?! Това си е направо с предтекст, чесно..

MiChKoO
08-05-2010, 19:09
правилно е да НЕ ходиш , опасно е явно аи повярвай ми мен са ме гонили в такава гора ее избягах но незнам сега в какво състояние щях да съм ако не бягах бързо
:?