View Full Version : обезкосмяване на задните части
messi1919
08-03-2010, 10:09
Със какво си махате космите по дупето и разстоянието от топките до ануаса. Въпросът е прдимнно към момчетата!!
krokkrok
08-03-2010, 11:05
предимно за момчета? ми момичетата нямат "топки".... :-D
+1!!! :razz: :razz: :razz: То ние нямаме и пенис, ама това е друг въпрос... :razz:
SummerMakesMeHappy
08-03-2010, 13:18
+1!!! :razz: :razz: :razz: То ние нямаме и пенис, ама това е друг въпрос... :razz:
абе , откъде да знае човека. според него може и да имаме :lol:
:lol: :razz: оо да, разбира се всичко е възможно да не забравяме :D
Paramour
08-03-2010, 14:53
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz:
krokkrok
08-03-2010, 14:57
Поне знае,че предимно момчетата имат :D
eminemfenka
08-04-2010, 08:21
Не съм момче , но ще се постарая да ти помогна..
Може да ползваш самобръсначка,деепилиращо кремче, сега са излязли и деепилиращи спрейчета - около 12 лв са , можеш да отидеш и на козметик.. :D
Не съм момче , но ще се постарая да ти помогна..
Може да ползваш самобръсначка,деепилиращо кремче, сега са излязли и деепилиращи спрейчета - около 12 лв са , можеш да отидеш и на козметик.. :D
Това с козметика... :razz: :razz: :razz:
Авторе, само ако изпозваш това с козметика - предупреди козметичката (ако е жена) да не се стряска! :lol: :razz: :lol: :razz:
anonymous708973
08-04-2010, 08:52
Айде стига сте панирали момчето! Къде-къде по-добре е да отиде на козметик, а не да се окепази сам! Отивай, няма от какво да те е срам и няма да ти стане и да ти е неудобно, не се притеснявай! :)
ver0nika_
08-04-2010, 08:54
Офф .. имам чувството, че целта ви в този форум е да спамите, подигравайки се на хората!!! Не знаете колко сте смешни ............ :x :x :x
А по темата: Най-добре е кола маска. Болезнено, но ефективно. =;
Офф .. имам чувството, че целта ви в този форум е да спамите, подигравайки се на хората!!! Не знаете колко сте смешни ............ :x :x :x
А по темата: Най-добре е кола маска. Болезнено, но ефективно. =;
Е да, ефективно е, но е много болезнено при това на такова място! :neutral:
anonymous708973
08-04-2010, 09:11
Абе... трай, бабо, за хубост :) Женско съм. И на мен не ми е особено кеф, ама точно там ме боли по-малко отколкото баш отгоре :)
SmilezZz
08-04-2010, 10:29
Вместо да бяхте писали глупости,да бяхте помогнали на автора :? ..Направо...
По темата - Наистина е най-добре на козметик..Няма нищо срамно в това..Ще те боли,но пък няма как..По-добре така,отколкото вкъщи да се мъчиш..
justwondering
08-04-2010, 11:16
Отиди на козметик, няма от какво да те е срам. Леля ми е козметичка, ако знаеш колко мъже ходят при нея за кола маска на онези места... не е нещо необичайно, споко :wink:
pepelq64ica
08-04-2010, 13:43
на козметик е и по лесно,че те виждат по добре...наистина няма защо да се притесняваш,а и е по трайно отколкото с бръсначката.заслужава си неудобството....
:) :wink:
Аз съм момиче, но ще се опитам да помогна по някакъв начин. Посети козметик. Малко е болезнено на това място, даже и малко множко, но пък си струва. После цял месец няма да имаш грижи. Или си вземи депилиращо кремче. :)
messi1919
08-04-2010, 19:06
Наистина доста тапо е това че въпросът е предимно за момчета :д но първоначално мислех да формулирам вапроса по друг начин за това съм се объркал.Мисля че на всеки може да се случи.
Човече.. не се спичай ! Първо мислиш после пишеш > Да си знаеш :)
После всички от Перник били зле ! :D Иначе зад YES cafe имаше козметичка ако не се лъжа ! Не е хубава и срама няма да е голям :D Отиваш сваляш гащи и след 10 минутки си готов !
Alcostlatzii
08-06-2010, 21:49
Много си тъп,Саше!!! :lol:
Взимаш едно Жилетче [Gillette] и си свършваш работата 8-)
:razz: хаха чакай да се проверя...момиче съм ама за всеки случай :razz:
1вия вариант, за който се сещам е със самобръсначка, а 2рия е да отидеш на козметик въпреки, че е малко срамно.