View Full Version : Не свършвам :(
sonnchety
08-03-2010, 10:38
Когато мастурбирам свършвам винаги за не повече от 3-4 минути,но когато приятелят ми ме пипа отдолу не мога.Досега го е правил сигурно 100 пъти и все не става,но аз се правя че свършвам за да не му е кофти.Каква може да е причината?Уж се отпускам всичко точно а пък нищо не става :(
Може просто.. той да не те привлича :(
Ами няма причина бе явно не знае как да те пипа човека,продалжавай да симолираш оргазми и това е :)
Slynchiicee
08-03-2010, 11:18
да симулираш оргазъм е най-тъпото нещо което можеш да направиш .. той ще знае. че това което прави ти е достатъчно да свършиш .. и винаги ще прави същото и ти никога няма да свършиш .. адски тъпо е да си правиш .. така не само че лъжеш себе си лъжеш и него ;) .. нали ти е приятел .. а го лъжеш ;) ;) да ок
Princessani
08-03-2010, 11:40
Когато мастурбирам свършвам винаги за не повече от 3-4 минути,но когато приятелят ми ме пипа отдолу не мога.Досега го е правил сигурно 100 пъти и все не става,но аз се правя че свършвам за да не му е кофти.Каква може да е причината?Уж се отпускам всичко точно а пък нищо не става :( ми ти докато продължаваш да симулираш нещата ще са същите.Ти знаеш какво те възбужда просто го води ти до местата ,където ти харесва .Надявам се да ти е полезно.
Awesomness
08-03-2010, 11:55
Добре бе, толкова ли е трудно да казвате на човека до вас какво искате и какго искате ? Съща така и да питате ? Срамно ли е ? НЕ Е МОДЕРНО ЛИ ??? Толкова ли не можеш да го напътсваш (е разбира се не да му напишеш 1 списък...), с малки намествания да го докараш до където трябва :) Ще симулираш с тоя, ще свикнеш с мисълта, че не може да те накара да свършиш (а и това ако мислиш ох няма ли да свъшра, ще свърша ли докато той те пипа.. съвсем няма да свършиш) и ще си останеш незадоволена и само симулираща... Голяма грешка е това ! Нали за това сте заедно ? Секса не се прави само от единия ! Много от половите белези си приличат но всеки човек има различно желание. Не може да налучква... Спри да симулираш и му подсказвай малко по-малко къде как какво ;)
FunkyBoy
08-03-2010, 12:05
ами причината може да е в него ;)
Slynchiicee
08-03-2010, 12:47
не съм съгласна :-x :-x :-x :-x .. той кво е виновен че тя се прави на интересна и я мързи да му мръдне ръката да и покаже къде и харесва.. и на мен ми се е случвало да не свърша ама му местя ръчичката мъничко той се усеща и става работата ..
[/i]
cvetinka95
08-03-2010, 12:53
Когато мастурбирам свършвам винаги за не повече от 3-4 минути,но когато приятелят ми ме пипа отдолу не мога.Досега го е правил сигурно 100 пъти и все не става,но аз се правя че свършвам за да не му е кофти.Каква може да е причината?Уж се отпускам всичко точно а пък нищо не става :(
бах или ти си страшно добра или той е доста заблуден дан та разбира. то че ще е кофти ако не го правиш ясно, ама знаеш ли какво ще стане ако случайно та разбере.. ще е мек вовек и веков..
вземаш му ръката и нагласяш както ти харесва докато го целуваш. както ти правиш като си сама. почвай с охкането където ти харесва..тей де..ти ще го правиш несъзнателно.. ама.. ще види че там ти харесва и ша са научи. 8)
FunkyBoy
08-03-2010, 13:11
не съм съгласна :-x :-x :-x :-x .. той кво е виновен че тя се прави на интересна и я мързи да му мръдне ръката да и покаже къде и харесва.. и на мен ми се е случвало да не свърша ама му местя ръчичката мъничко той се усеща и става работата ..
[/i]
ами тя какво е виновна че той не знае какво да прави :? иначе съм съгласен, че не трябва да си мълчи и да се преструва, а да му каже как й харесва :)
Slynchiicee
08-03-2010, 13:42
[/i]
ами тя какво е виновна че той не знае какво да прави :? иначе съм съгласен, че не трябва да си мълчи и да се преструва, а да му каже как й харесва :)
ем виновна е щото не го напътства .. а се оплаква .. и ти не си можел ама си се научил никoй не се е родил научен .. трябва му малко опит
:-) :smt058
FunkyBoy
08-03-2010, 13:48
[/i]
ем виновна е щото не го напътства .. а се оплаква .. и ти не си можел ама си се научил никoй не се е родил научен .. трябва му малко опит
:-) :smt058
съгласен съм ;-)
Awesomness
08-03-2010, 14:16
Ако хората се раждахме перфектни и знаещи всичко. Нямаше да има незадоволени жени, бързо свършващи мъже, и тая секция на форума :D .... Тва, че повечето мъже решават, че знаят всичко кое как се прави и ръгай там чушки в боба, на него да му е гот пък мацката нали пъшка там кво и е дреме му... Да сте заедно означава малко повече от това да се лашкате и да си разправяте "обичам те" ... С контактуване се постига най-невероятния секс ;)
Не свършваш,защото той не прави нещо както трябва.И ти си си виновна кажи му какво ти харесва как да ти достави удоволствие...толкова е просто
Slynchiicee
08-03-2010, 14:33
Не свършваш,защото той не прави нещо както трябва.И ти си си виновна кажи му какво ти харесва как да ти достави удоволствие...толкова е просто
еми и аз тва казах :) зачети се :-o :lol:
еми и аз тва казах :) зачети се :-o :lol:
съжалявам че изказах мнение вместо да ви quotna госпожице :oops:
Ще ми простиш ли
http://reallyrome.com/blog/wp-content/uploads/2007/12/2005_07_21_shrek_cat.jpg
Slynchiicee
08-03-2010, 15:08
разбира се
http://prikachi.com/images/470/2392470r.jpg