PDA

View Full Version : Майка ми ме хвана да пуша

MiChKoO
08-03-2010, 14:22
здравейте , на 15 съм и не пуша ами припалвам много рядко , днес майка ми се прибра по рано и ме хвана думите и бяха : довечера ще говориш с баща си и токова казвам и че не пуша но не вярва и е нормално след като ме видя но аз наистина не пуша просто много рядко паля някоя цигара и толкова :shock: не мога да разбера защо все на мен ! Та искам помощ или идеи какво да им кажа ...ако кажа че припалвам никой няма да повярва ... :( :( :(

Слагай една идея по-описателни заглавия.
kalpazanka

Smrazqvashta
08-03-2010, 14:40
Казваш истината и това е, няма да те убият спокс. Може да им кажеш, че се случва рядко или е било от любопитство. Пък, ако искат да вярват, просто ще си държиш на своето и няма да се измяташ само за да им нагодиш.

MiChKoO
08-03-2010, 14:52
и двамата са пушачи.. незнам какво да правя :shock:

chemist9009
08-03-2010, 14:54
пафкай и ти 8) 8) 8) 8-) 8-)

MiChKoO
08-03-2010, 14:56
да мерси :Д аз се чудя как да се оправя ... повече цигара няма да допра ,,, нямало да излизам незнам си какво и какво ще ме спрат ли аз ако реша ще пуша личен избор е макар и да не е правилно

justwondering
08-03-2010, 18:53
баща ми е пушач, майка ми пушеше до преди 2-3 години. Ако ме видят с цигара направо ще ме заколят сигурно :lol: (и аз съм на 15 и слава богу, че не пуша). Няма да ти повярват, сигурна съм. Просто ще си знаеш другия път да не палиш вкъщи, когато ти се допуши, излез някъде, където няма да те видят. :wink:

Smrazqvashta
08-03-2010, 21:03
да мерси :Д аз се чудя как да се оправя ... повече цигара няма да допра ,,, нямало да излизам незнам си какво и какво ще ме спрат ли аз ако реша ще пуша личен избор е макар и да не е правилно

Това за излизането е само драма и ще мине след някой друг ден.

radeberger
08-03-2010, 23:54
Вкъщи не се пуши ако родителите ти не знаят . 8-)

theexplorer
08-04-2010, 14:54
Вкъщи не се пуши ако родителите ти не знаят . 8-)
Пуша минимум по две цигари на ден само вкъщи и никой до сега не ме е хванал,а пуша,когато наще са си в нас..особено сутрин кафето с цигарата..рай...също съм на 15..пуша от началото на 8 клас..ама се е случвало и с месеци да не пуша,но и в някои дни,когато съм изнервена,по 5-6..а на купони кутията заминава за една вечер..И това да излиза навън да пуши не е добра идея все от някъде ще изкочи някоя съседка-клюкарка и вашите ще са разбрали преди да си си допушила цигарата...

Така по темата..НЕ се притеснявай..когато започнат да ти викат,ти мълчи,като спрат им кажи "Чаках да свършите,за да мога аз да се изкажа по цивилизования начин..не пуша редовно,само когато съм изнервена/или съответно както беше предложено в предния пост да им кажеш,че ти е за първи път и си изкала само да пробваш,но не те съветвам,лъгала си ги до сега,недей да се оплиташ повече в лъжи,защото хванат ли те отново..е..тогава наистина ще ти се стъжни../,не ме опреквайте,нямате никакво право след като вие ми го дадохте този пример/това винаги действа при нашите " 8-) /,единственото,за което съжелявам е,че не ви казах по-рано просто не исках да се стига до такива скандали както сега.." Поговорете като големи хора,да видят в теб не малката им дъщеричка/синче , пораснало дете.. Дано само да не си започнала с цигарите само за да се правиш на "як/а п*тка/п*тю"..това е най-тъпото..Пробвах цигара за първи път в 3 клас,тогава ми беше интересно защо мама и тати постоянно са на терасата и пушат миризливата цигара..В 8 клас пробвах пак исках да видя дали усещането е друго..уви..същата отрова..После привикнах към навика,отделно 8 клас тия уроци,английски,натоварван е..успокояваха ме много..Не знам дали съм пристрастена..спирала съм ги за месеци..после изкача някоя друга глупост в мизерния ми живот и пак стигам до тях..И въпреки,че осъзнавам,че увреждат дробовете ми,а и организма като цяло,не ми пука..просто защото така или иначе някой ден ще умра и без това не искам да остарявам 35-40 години са ми достатъчни..ще си живея живота както си поискам..няма безвредни неща все пак..
Пфф това е най-дългото ми мнение до сега..съжелявам,но се надявам да съм ти помогнала..горе главата.. :) :)

Nafarforii
08-04-2010, 16:06
Следващия път слагай ключа на ключалката. :D

tanch3t093
08-04-2010, 16:14
Кажи им, че е било от любопитство...

S1lv3r
08-04-2010, 16:32
Кажи им, че е било от любопитство...

И само от любопитство си е купил цигари??? :shock: :shock: Точно това оправдание не използвай.Кажи им истината,то е ясно,че довечера ще ти дръпнат реч за тютюнопушенето. :)

chocolatedidi
08-04-2010, 17:55
.И въпреки,че осъзнавам,че увреждат дробовете ми,а и организма като цяло,не ми пука..просто защото така или иначе някой ден ще умра и без това не
искам да остарявам 35-40 години са ми достатъчни..ще си живея живота както си поискам..няма безвредни неща все пак..

Най - глупавия и безмислен пост който съм чела !!!

MiChKoO
08-04-2010, 18:16
chocolatedidi всеки решава как ще живее живота си за добро или за лошо с цигари или без , сега са ми малко сърдити нашите ,но не са ми крешяли не са ми вика ли и не са ме карали да обеснявям просто ме игнорират малко ...... :shock:

notlike
08-04-2010, 18:24
chocolatedidi, много хубав коментар. А замисляш ли се, когато някоя 25-годишна, в златните си години, изглежда като състаряваща се и влизаща вече в критическа възраст жена. Лично аз съм виждал жени (непушачки) по 35-40 години, които изглеждат много по-добре и с много по-хубава кожа, отколкото такива на по 20-25. Така и не мога да разбера жените, които употребяват цигари, защото не може да мислиш често за външния си вид и да играеш против себе си. Така де, лично мое мнение, никого не ангажирам с него.

theexplorer
08-04-2010, 18:49
.И въпреки,че осъзнавам,че увреждат дробовете ми,а и организма като цяло,не ми пука..просто защото така или иначе някой ден ще умра и без това не
искам да остарявам 35-40 години са ми достатъчни..ще си живея живота както си поискам..няма безвредни неща все пак..

Най - глупавия и безмислен пост който съм чела !!!

Съжалявам,да не го беше чела,никой не те е карал все пак..Това е форум и аз изразявам личното си мнение по дадената тема...И аз заставам зад него..
П.П.Аз не мога да си се представя с деца със семейтво и т.н.,поради простата причина,че не вярвам в брака,нито в истинската любов и т.н...Не искам да остарявам сама..няма значение де..не съм длъжна да ти давам обяснение..просто не си на мое място и нз какви са ми доводите...Айде със здраве.. 8)

MiChKoO
08-04-2010, 18:52
Не на всички има пука дали ще са красиви ии каква ше е кожата имм (на мене ми пука , Обичам да съмм красива -харесва ми ) но в крайна сметка не трябва да се вманиячаваме едва ли не , ако погледнем всяко нещо има вредно влияние ...

MiChKoO
08-04-2010, 18:55
Не на всички има пука дали ще са красиви ии каква ше е кожата имм (на мене ми пука , Обичам да съмм красива -харесва ми ) но в крайна сметка не трябва да се вманиячаваме едва ли не , ако погледнем всяко нещо има вредно влияние ... :-D

ginny
08-04-2010, 19:31
И какво стана ? :(

FunkyBoy
08-04-2010, 21:17
и двамата са пушачи.. незнам какво да правя :shock:

"добър пример ми давате..." би било добре като за начало ;)

xxKiFlA
08-05-2010, 01:45
az пьк сьм на 15 и наще знаят и не ми се карат
:razz: :grin:

MiChKoO
08-05-2010, 08:06
стана това че и двамата са ми сърдити не много но достатъчно но пък и аз не се оставям се пак съм си инат докрай купили са ми книжка как да откажем цигарите и това е ..

dimi93
08-05-2010, 09:58
Ами обясни, че само си пробвала, било ти е интересно искала си да опиташ и това е!