View Full Version : Не искам да казвам, че имам гадже.
Така,карам по същество.Имам си гадже и нашите не знаят за нас,но майка ми постоянно ме тормози на такива теми.Все ми казва да не си хващам гадже,че сега трябвало да мисля за училището и тн.Суепр много се дразня,а не искам да й казвам.Кой знае как ще реагира а и честно казано не обичам да споделям с нашите.Много ме дразни и искам да я накарам да спре по някакъв начин,но не искам да й казвам че съм обвързан.Да имате идеи?
Слагай една идея по-описателни заглавия.
kalpazanka
DarkSideOfTheSun
08-03-2010, 17:04
Ам..можеш да й кажеш,че вече си голям и да не ти се бърка в личния живот!Поговори с нея обясни й спокойно,че не ти е приятно :) На колко си..?
Unendlich
08-03-2010, 20:21
Например, ако често си замислен (за това момиче), опитай се да се държиш в нормално състояние пред вашите - да не виждат, че си отплеснат. Когато почнат да ти говорят по такива теми, казвай само - знам, спокойно, нямам си. Колкото по-кратки са дискусиите и отговорите ти - толкова по-добре, така няма нужда да навлизаш в подробности, защото случайно можеш да "изплюеш камъчето".
Например, ако често си замислен (за това момиче), опитай се да се държиш в нормално състояние пред вашите - да не виждат, че си отплеснат. Когато почнат да ти говорят по такива теми, казвай само - знам, спокойно, нямам си. Колкото по-кратки са дискусиите и отговорите ти - толкова по-добре, така няма нужда да навлизаш в подробности, защото случайно можеш да "изплюеш камъчето".
мерси,но тя доста ме закача пред тях и майка ми започна да се усеща...
Unendlich
08-03-2010, 20:25
За твоята приятелка ли става въпрос ? - Ако да, просто я помоли да се държи нормално, кажи 'и за създалата се ситуация (няма от какво да се срамуваш) и най-вече избягвай такива срещи между теб с приятелката ти и семейството ти :)
Все пак ти е гадже, можеш да и кажеш как да се държи с теб пред вашите. Най-добре избягвай такива срещи.
Баба ми като ме пита дали си имам гадже аз винаги отричам. Обаче веднъж ми каза: "Спокойно, не ги ли гледаш по 'кой е по-по-най' хлапета на на по 5-6 години си имат, пък ти тука ми мълчиш" 8-) Кажи, че по-малките си имат и си достатъчно голям и ти да имаш. А и ако успеха ти не се променя, няма причина да ти мърмори. ;)
Май основния ми проблем е разсеяността,ама тя си ми е и вродена,така че няма оправия.Мерси много за съветите
theexplorer
08-04-2010, 15:03
Бъди спокоен и мойта беше същата..постоянно когато излизах,питаше с кой съм се уговорила,къде ще ходя..и като кажех някое момиче напр. Гергана/защото тя знае имената само на 2-3 приятелки/ ии тя веднага "Да не е Георги? " и ми се хили насреща,а аз просто й обръщам гръб и си излизам..или пък прибирам се към 10-11/или от купон и тя как е гаджето,как си изкарахте...и аз добре си изкарах и и казвах остави ме да се преоблека и едва ли не я гонех от стаята..Постоянно ме разпитваше :х Накрая ми кипна наскоро и й казах "Нямам си приятел/наистина нямам/,но дори и да имах с това твоето държание,не заслужаваш да ти кажа,ако имам...остави ме намира,това е моя личен живот,имай го напредвид,нямам желание да го обсъждам с тебе"..Гадно й стана,после даже се замислих дали не трябваше да бъда по-мека,но съм много импулсивна ии кипне ли ми бягай 8-) Оттогава не ме е питала,нищо такова... :grin:
П.П. На 15 съм аз пак г/д като тебе :D