View Full Version : Скъсахме,как да постъпя от тук нататък ?
withdrawsmoke
08-04-2010, 08:20
С момичето (на живота ми) се разделихме-по скоро тя ме заряза.Аз все още имам чувства към нея защото ви бяхме казали Обичам те.В днешно време хората си казват тези думи като здрасти,но има хора като мен за който тези две думи означават наистина много.Не мога туко така да забравя , обичам я и ще е така.Ясно ми е че не иска да се с мен щом ме е зарязала,но не можем да си пишем по скайп като нормални хора.Винаги тя се заяжда защото аз се опитвам да покажа че още я обичам.Как да постъпя?Ясно ми е че за да се съберем трябва да започнем от самот начало (от приятели) как да я спечеля като приятел ? Дайте ми съвет Как да се държа по скайп (в момента това ни е начина за комуникация) за да започнем като приятели и да и се върнат в последствие чувствата.Конкретния ми въпрос е: Как да се държа с нея за да ме хареса като приятел и в последствие да запаля отново интереса и към мен ???? :-# :-k :-# :-# :smt089
ИСКАМ ДА СИ Я ВЪРНА КАТО ПРИЯТЕЛКА ДА СЕ ЗБЛИЖА С НЕЯ А СЛЕД ТОВА ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА СИ Я ВЪРНА,НО ПРОСТО МИ ДАЙТЕ СЪВЕТ КАК ДА СИ Я ВЪРНА КАТО ПРИЯТЕЛКА?
П.П. Незнам дали е важно но скъсахме защото аз завладян от любов и съмнения се превътнах в лиглиьо . Започнах да се държа брутално мило.А тя ядосана от това започна да се заяжда за щяло и нещяло. :-#
BlindedAngel
08-04-2010, 08:24
Превърнал си се в типична мъжка п*тка !!! Направо ме хваща яд като гледам такива като тебе...Бъди малко мъж ве.Недей я търси въобще,щото така само й се натрапваш.Ако имаш някви шансове то са след време,но не и сега...Кавал
GossipGirl89
08-04-2010, 08:24
"Момичето на живота ми" - няма такива хора. Всеки е заменим :)
Щом един път се е скъсала нишката между вас никога вече няма да е същото. Може пък за добро да е станало така. Според мен не я закачай известно време. Ако сте имали дълга връзка няма как толкова скоро да запомнете да поддържате нормални приятелски отношения. Не я търси за сега и след време ако е писано нещата сами ще се наредят. А ти вместо да се сдухваш приемай нещата по-философски - забавлявай се, лято е, гледай да не мислиш толкова за нея... Не казвам, че не е трудно, ама не е и невъзможно да се забрави някого :) С малко повечко воля и с помощта на времето всичко ще е ок
cvetinka95
08-04-2010, 08:26
една студена вода, стегни са. стига лигочи.. дай па да сме жалки заради няква пикла.. самоунижаваш се с това ходене след гъза.. щом й е пораснала пишката.. ходи я заеби. ша са праи на интересна. кажи си просто.. следващата моля.
веднъж бивша завинаги бивша.. щом първия път не е станало бъди сигурен че е втория няя са получи.
ай успех и са стегни.
Ако погледнеш някои подобни на твоята теми, ще видиш, че винаги момичета пишат за такива проблеми! :?
...Така че, бъди мъж, остави я за известно време и виж какво ще се получи - дали тя ще се върне!? :) Но според мен можеш да си намериш друго, по-добро за теб момиче! Все пак тя не е единствената на света, пък и щом веднъж сте приключили, втори път или няма изобщо да има или ако има - няма да е същото! :)
eXxXciTeD
08-04-2010, 08:30
Запомни, след като тръгнеш с едно момиче, тя не се превръща в даденост, в твоя собственост. Трябва тя да те печели и ти нея всеки следващ ден...Всяка жена иска сигурен и истински мъж до себе си, ти си се превърнал в мекотело, унижил си се заради нея. Вместо да я сграбчиш и да си забрави името, ти си почнал да и обясняваш, че е жената на живота ти и какво ли още не, не искам да си го представям :D Колко време ходихте и на колко сте? Съветът ми е, че ще си спестиш много нерви и изгубено достойнство ако спреш да и признаваш чувствата си по скайп...Ако имаш някакъв шанс с нея занапред, той ще е само ако забравиш за нея, поне за момента. Успех.
anonymous708973
08-04-2010, 08:34
Наистина се държиш лигаво. На колко си и какви са тия момичета на живота ти?! Не ти ли е малко рано още?
Не знам защо си решил, че това е начинът. И все пак... ако нешата са били сериозни, ще ви е нужно време да станете "просто приятели" :)
Elenichkaa
08-04-2010, 08:38
Изобщо не мога да разбера хора като теб авторе,но както и да е.
Запази малкото останалото ти достойнство и спри да я търсиш,ако тя те потърси се дръж нормално,като просто познат.
Ако не за друго поне за собственото си достойнство го направи.Тя не е важна.Важен си ти.Набий си го в главата.Направо не разбирам защо се унижавате така.....мазохисти...
Това с „момичето на живота ми...“ направо ме разби! :razz: :razz: :razz:
Ти впрочем на колко си, защото в поста ти, това с момичето ми звучи малко смешно! Не ти ли е малко рано да мислиш, дали някой е точно за теб!? :? Пък и ти сам каза, че те е изоставила, а ти казваш, че продължаваш да я търсиш! Ами според мен ти за нея си досаден лигльо (без да се обиждаш!), но наистина достойнството ти е под минимума! :?
justonegirlwithonehope
08-04-2010, 08:58
Станалото, станало.Защо вместо да търсиш начини да се върнеш, не продължиш напред ? Разделили сте се, боли те, окей, но няма незаменими, нито незабравими.Всичко е до време и воля, а ти явно не я притежаваш.Прояви характер и не продължавай да бъдеш лигльо.
withdrawsmoke
08-04-2010, 09:28
Това с „момичето на живота ми...“ направо ме разби! :razz: :razz: :razz:
Ти впрочем на колко си, защото в поста ти, това с момичето ми звучи малко смешно! Не ти ли е малко рано да мислиш, дали някой е точно за теб!? :? Пък и ти сам каза, че те е изоставила, а ти казваш, че продължаваш да я търсиш! Ами според мен ти за нея си досаден лигльо (без да се обиждаш!), но наистина достойнството ти е под минимума! :?
Не.. Не.. вижте аз се превърнах в лиглиьо защото мислех че начина да я задаржа при мен дълго време е да съм максимално открит и да споделям чувствата си за да знае че я обичам истински.На 16 съм вярно говоря като детенце 4-5 клас зарибено от някоя кака и т.н. но знам как се чувствам... Яд ме е че не съм такъв лиглиьо просто се направих на такъв за да е с мен дълго време а както стана....дори и като приятели не варви, а как ще си я върна незнам.Искам да и покажа какъв съм в деистивелност ама трябва някой по опите съвофумец да ми набие в главата основните принципи в любовта и да ми помогне да се държа естествено и като себе си за да може ТЯ да види какъв съм в деиствителност. !
веднъж бивша завинаги бивша.. щом първия път не е станало бъди сигурен че е втория няя са получи.
ай успех и са стегни.
Силно против съм тези думи . С моята приятелка сме късали точно 2 пъти и двата пъти е било за добро . Обичаме се много въпреки всичко !!!
GossipGirl89
08-04-2010, 09:38
withdrawsmoke, колко време сте ходили? И ти през целия тоя период ли се правеше на нещо, което не си? Много е глупяво това :? Бъдете себе си, хора! Само така ще ви оценят правилно
withdrawsmoke
08-04-2010, 09:54
withdrawsmoke, колко време сте ходили? И ти през целия тоя период ли се правеше на нещо, което не си? Много е глупяво това :? Бъдете себе си, хора! Само така ще ви оценят правилно
почти 3 месеца Официялно а иначе са към 4 първия месец се държах нормално и след това се скарахме 1 път и започнах така да се държа за да не е караме ама стана по лошо но не можах да спра да се държа така.
valdesbg
08-04-2010, 09:56
Оф.. мое ли си толко' тъп бе Саше?
Щом сте се разделили значи края е край бе момче. Забравяш я девойката, преживяваш си квото имаш да преживяваш, ставаш поотупваш се и продължаваш напред.
С мрънкане и ревове по форуми - нищо няма да постигнеш. Само ще докажеш на всички че тя е била в правото си да те зареже, щото лигавите ревльовци не са на мода и няма и да бъдат.
Айде.. стягай се, не си на 10(надявам се, щото иначе е обяснимо филмираното ти състояние)
nefchi_bs
08-04-2010, 11:25
Напуши се хахаха...Само аз ли приемам толкова лесно тези неща .. :-o
withdrawsmoke
08-04-2010, 14:18
Не.. Не.. вижте аз се превърнах в лиглиьо защото мислех че начина да я задаржа при мен дълго време е да съм максимално открит и да споделям чувствата си за да знае че я обичам истински.На 16 съм вярно говоря като детенце 4-5 клас зарибено от някоя кака и т.н. но знам как се чувствам... Яд ме е че не съм такъв лиглиьо просто се направих на такъв за да е с мен дълго време а както стана....дори и като приятели не варви, а как ще си я върна незнам.Искам да и покажа какъв съм в деистивелност ама трябва някой по опите съвофумец да ми набие в главата основните принципи в любовта и да ми помогне да се държа естествено и като себе си за да може ТЯ да види какъв съм в деиствителност.
chemist9009
08-04-2010, 14:34
Човече не се занимавай с нея...намери си друга...Продължавай напред и успех :) :) :)
MartyParty
08-04-2010, 14:43
Дори да не си бил себе си с нея (което е брутално тъпо, майна) ,няма как да я накараш да си промени мнението за теб. Били сте заедно дълго време все пак. Човек не си променя мнението за друг човек просто така. Това не е патка да и даваш за ядене солети вместо салам и тя да те заобича ,защото едното и е по-вкусно от другото.
За никоя жена (човек) не си струва да се променяш. Ама за никоя. А ти си го правил в продължение на месеци сигурно. И е свършило. Край. Рано или късно щеше да стане ,дори "ти" да си беше "ти".
И сега искаш да си и приятел. Не може. Не става. Сам го казваш -сега остава само да се примириш с положението, като истиски...мъж...може би и да си намериш друга.
withdrawsmoke
08-04-2010, 17:33
Моля ви,продължавайте със съветите все някой ще успее да ми помогне.
truculent
08-04-2010, 17:38
Брат ми зарад п*тка си станал п*тка да знайш ;| дано ти е за първи и последен път не вкарвай никви чувства в момиче докато тя не вкара
withdrawsmoke
08-04-2010, 17:47
Брат ми зарад п*тка си станал п*тка да знайш ;| дано ти е за първи и последен път не вкарвай никви чувства в момиче докато тя не вкара
И тя вкара чувства ама ги убих с лигавщина :@
Хакни си неколко анабола у дупарето ти доаде малко тестостерон, който очевидно ти липсва. След това забрави завинаги тая твоя бивша. За целта ще трябва да спреш всякакъв контакт с нея и да продължиш напред към вселената на мастиите. Ако не успееш да направиш това, което ти казвам, това ще е първият провал в живота, който ще доведе до редица провали, които пък ще бъдат края на твоето съществуване като пълноценен мъж. Помисли си хубаво.
тоя пък, как ще продължаваш изобщо да и говориш?
мани я докато е време, аз така направих с тая мойта свиня дебела 8-)
има супер много пу*ки за еване - не се занимавай с любов
GossipGirl89
08-04-2010, 19:17
Моля ви,продължавайте със съветите все някой ще успее да ми помогне.
Усещам как мненията ни са ти напълно безразлични, защото вече си си набил в главата, че трябва да бъдеш отоново с нея. Всички тук те посъветваха да я забравиш и да продължиш напред, защото между вас вече не може да има нищо, т.е. сгафил се->взимаш си поука->продължаваш напред! Но ти явно не искаш да го направиш и продължаваш да си тъпчеш на едно място, знайеки си твоето... Ами добре тогава прави каквото знаеш. Досаждай й, натрапвай й се, унижавай се, но после недей да се оплакваш тук и да искаш мнения, защото сам си правиш гадното
bogzfaggot
08-04-2010, 19:43
Аз не схващам защо обиждате момичето?Не го обича и тва е ебаси,дай да я убиеме,путка била,лигла била не знам си ква била.Ми малка е,няма да се жени ебаси.Иначе към момчето,не я търси.Само това ще те посъветвам.
Те се изчерпаха повечето полезни съвети. Моят съвет е БЪДИ МЪЖ, а не пу***поклонник, с извинение. Зарязала те е, защото си се лигавил. Жените не обичат лигльовците. Дано ти е за урок, че трябва да бъдеш истински мъж и понякога, дори да не се държиш перфектно с приятелката си и да си леко груб, тя ще те обича, защото ще усеща закрила,а всяка жена обича мъжката закрила. А дори да ти се обиди, ти ще можеш да кажеш, че си по-груб, защото я обичаш и искаш да я защитиш. Това е моят съвет - бъди себе си, дръж се мъжки и запомни, че винаги можеш да намериш по-добра от тази, която си изгубил.
PLAMENKO
08-04-2010, 20:01
Бацо изпитан метод ти предлагам как да забравиш женската към която си се привързал: и така
1. del skype
2.del facebook
3.del sms
4.del snimki (или ги скрии некъде за след години да се смееш ;))
5.фани се некоя др мацка и не сравнявай кво е било с предната ;)
Успех пичага
withdrawsmoke
08-05-2010, 08:01
Вземам под внимание отговорите ви и съветите ви , но все пак искам на разбера мението на всички.Искам да се събера с нея но просто ми набиите в кухата глава как да не се държа като Пу**а а да й покажа че наистина мога да се държа като мъж,искам да види че мога да я закрилям,а не да смята ,че "Тя е мъжа в семейството"
anonymous708973
08-05-2010, 08:12
Не.. Не.. вижте аз се превърнах в лиглиьо защото мислех че начина да я задаржа при мен дълго време е да съм максимално открит и да споделям чувствата си за да знае че я обичам истински.
Ама я чакай малко! Да сваляш гарда пред момичето, показвайки, че я обичаш истински, НЕ Е ДА СИ ЛИГЛЬО!
Да си лигльо е да тънеш в самосъжаление. А ти това правиш.
На 16 си, за какво момиче на живота говориш?! Забравяш я и продължаваш напред...
И не вкарвай фасони от рода на "Да не мислиш, че е толкова лесно, обичам я, бля-бля-бля".
Не е лесно и никой не е казал, че е. Но не я обичаш, само изпитваш привързаност и може би обич към нея. Но не е любов.
Дерзай.
withdrawsmoke
08-05-2010, 09:48
Давате съвети който в някаква степен помагат,но защо всички мислите че трябва да я намразя и забравя.Целта ми е да се зближа с нея като ПРИЯТЕЛ ,след това аз си знам какво ще правя.Пък и да не мислите,че поне при мен е лесно да намериш друга още същия ден в който те е оставила предишната.Нямам си и на идея как да започна нова връзка,не съм кой знае какъв,нормално момче,а момичетата си падат или по "лоши момчета" или по момчета който имат много приятели който се понават във всички и т.н.(известни) А аз какво да кажа норамлен с приятели,но не просто познати аз изстиснки.И все пак ограничени контакти с момичета.Просто незнам.
Сиг ти е първата щом се държиш така...намери си друга :)
withdrawsmoke
08-05-2010, 14:54
Сиг ти е първата щом се държиш така...намери си друга :)
Държа се така защото я обичам.Толкова неща съм правил за нея за да и го докажа,също така за да си го докажа сам на себе си !
truculent
08-05-2010, 15:30
И тя вкара чувства ама ги убих с лигавщина :@
Eми баце тука вече немоа ти помогна... Нз не съм много по извиненията и ако стане нещо просто много рядко ще стане да тръгна да се обяснявам колко съжалявам и т.н.. Помоли я за 2-ри шанс и ако и тя те е обичала може да си я върнеш ако не не...
sladur4etyYy
08-05-2010, 17:42
тя те зарязала- ти ще ходиш по нея? луд ли си? я си продължавай живота! явно не е за теб, а докато си вглъбен в мисли за нея, може да пропуснеш шанса си с много по- подходяща.
withdrawsmoke
08-05-2010, 18:01
тя те зарязала- ти ще ходиш по нея? луд ли си? я си продължавай живота! явно не е за теб, а докато си вглъбен в мисли за нея, може да пропуснеш шанса си с много по- подходяща.
Дааааа ! Те подходящите парат от небето знаеш ли ?!?! :? :x
sladur4etyYy
08-05-2010, 18:09
Дааааа ! Те подходящите парат от небето знаеш ли ?!?! :? :x
да, знам, ти не го ли беше чул? хаха.
не ми се пали, давам ти съвсем практичен съвет. ако искаш го следвай, ако искаш- недей. ако тичаш по нея, ти ще страдаш, не аз, така че не ме вълнува особено какво ще избереш.
didenceeto
08-05-2010, 18:33
Превърнал си се в типична мъжка п*тка !!! Направо ме хваща яд като гледам такива като тебе...Бъди малко мъж ве.Недей я търси въобще,щото така само й се натрапваш.Ако имаш някви шансове то са след време,но не и сега...Кавал
+++ 8)
Живота подължава :-P