PDA

View Full Version : Искам да го потърся, а НЕ ТРЯБВА

uSmivKaLovE
08-04-2010, 10:37
След почти 2 години заедно се разделихме. Не е за пръв път, не знам за кой всъщност е, но знам, че ми е много гадно. От вчера рано сутринта не сме се чували, пък и сме си обещали повече да не се търсим. Случвало се и преди. Казвали сме си край окончателно, обещавали сме си да не се търсим, но никога не стваше така. Все се събирахме. Винаги се чувствах гадно. Тези раздели ме изтормозиха и сега се чувствам дори в пъти по-зле от преди.
От вчера нямаме никакъв контакт, а и този път се съмнявам той да ме потърси. От няколко часа ме е обзел един невероятен страх и желание да го потърся. А знам, че НЕ ТРЯБВА! На мен определено ми е много мъчно. Инициативата да се разделим не беше моя. Напротив. Положих много усилия да се получи, но накрая осъзнах, че май, когато се отдадеш напълно, никой няма да го оцени. Както и той не го направи. Яд ме е, разочарована съм от начина, по който постъпва всеки път при раздяла. Търсия лесния начин и обвинява мен за всичко.
Сега ще питате какво ли още очаквам да се случи, на какво ли се надявам. Ами честно казано и аз вече не мога да дам отговор на тези въпроси. И най-вече на този защо се чувствам като парцал след всяка раздяла.
Не знам какво да правя сега. Трудно ми е да знам, че всичко е приключило и знам, че трябва да е така. Чувството е ужасно. Сякаш съм безсилна и всичко ми напомня за хубавите моменти, а след това и за лошите.
Какво, по дяволите, ми става? Защо, имайки предвид всичките ужасни неща, които ми е причинил, аз искам да го видя? Да го потърся? Как да убедя себе си, че не трябва и е без смисъл?

Elenichkaa
08-04-2010, 10:46
Почти всеки минава през това.
Ами знам ли...но наистина няма смисъл да го търсиш повече.
Приеми,че е свършило.
Не знам какво друго да кажа....

valdesbg
08-04-2010, 11:04
Порастни на акъл и си подреди хаоса в главата. Писал съм милиони пъти за ситуации като твоята.

nefchi_bs
08-04-2010, 11:19
Забрави го вече...Излез с приятели навън да ти оправят настроенеито малко...

AniBG
08-04-2010, 11:26
[quote="nefchi_bs"]Забрави го вече...Излез с приятели навън да ти оправят настроенеито малко...[/quote
+1! Няма какво друго да направиш освен да се разсееш малко! :?

Sh@d0w
08-04-2010, 11:27
първия път грешиш човешко е
втори път грешиш-казваш си че няма да има трети
трети път грешиш-това вече е мазохизъм

надявам се схвана посланието 8)

Muccia
08-04-2010, 17:28
първия път грешиш човешко е
втори път грешиш-казваш си че няма да има трети
трети път грешиш-това вече е мазохизъм

надявам се схвана посланието 8)

+1

А аз бих дала друго като пример:
Да приемем, че вашата любов е като огледало.Но както сама каза сте се разделяли и преди и то доста пъти.Огледалото се счупва, ти залепяш парченцата.Но вече се виждаш по друг начин.А накрая дори липсват отделни части от него...

Не знам дали схвана мисълта ми, но щом сте се разделяли значи е имало причини за това.И когато отново искаш да си причиниш тази нелепа болка, просто си спомни за всички неприятни неща, които са ви се случвали и той се е държал глупаво или нелепо.Тогава едва ли отново би питала по форуми как да си го върнеш или колко много ти липсва.

Ако се разделите 1 път..ОК.. винаги има втори шанс (за каквото и да било) Но ако се разделите и втори път, то 100% ще има и трети.Ако искаш да продължаваш в един безкраен кръговрат от радост и тъга ..вдигни проклетия телефон и се разберете.Но ако ти е останло поне малко достойнство погледни напред.Не си живяла цял живот с този човек, та да ти липсва толкова много.След месец два ще се чувстваш както преди.
Това е от мен 8-)

soul1199
08-04-2010, 20:26
нормално е да се чувстваш така,защото толкова много си свикнала с него,а и имаш още чувства към него

antifashionshit
08-04-2010, 20:54
ми не го търси де. като знаеш, че това нищо добро на никого от вас няма да донесе, не го прави.
неприятно е, когато някой стане част от живота ти и не можеш да го оставиш, ако се наложи.
постави си някаква цел, която да преследваш, нещо, което да се опиташ да постигнеш. няма значение какво е, стига да окупира достатъчна част от съзнанието ти. квото ще да е. от спорт до оригами, ако щеш и мнемоника.

zlonamerena
08-09-2010, 17:02
при всеки така става.. занимавай се с нещо, излизай повече,махни се от града за извесно време да не се виждате.. не искай да чуваш за него, имай ВОЛЯТА да го забравиш.. при мен също се получи така.. но в рамките на една година постигнах много зада го забравя,сега вече ми е безразличен.. но трябва силна воля :) успех и дано го забравиш по-бързо ;-)

InloveAgain
08-09-2010, 17:06
В началото винаги е трудно,малко или много си свикнала с този човек.Трябва да се разнообразиш,излизай с приятелите си и постепенно мисля,че ще започваш все по-малко да мислиш за него ;).