PDA

View Full Version : Кофти ситуация..

polssa
08-04-2010, 16:19
Здравейте хора! Лято е..излиза ви се навън с приятели и т.н. Проблема при мен е, че се скарах много лошо с баща ми и той сега нито ми говори и ми е казал да му искам разрешение за всяко излизане, дори до магазина. Ок, ще му искам разрешение, но как да го помоля да ме пусне поне до 8ч. навън.Дори искам да ми сложи вечерен час около 8 ч... Не живея в кой знае колко голям град, а там където искам да съм е на 5мин от вкъщи. Нямаше да настоявам толкова, но сега се появи едно момче в иначе голямата ни компания и..знаете...искам да съм там, а съм принудена да си стоя вкъщи, а съм вече на 13!!!...Знам, че има хора с много по-големи проблеми, но това вече ми се случва 3-то лято!! Опитвала съм се да говоря с него, но е голям инат...Благодаря, че изтърпяхте това обсипване с проблемите ми и много ще се радвам да ми дадете добри съвети как да постъпя...Благодаря предварително и приятно лято!!

tanch3t093
08-04-2010, 16:24
Еми говори с него бъди внимателна, не го пришпорвай и му покажи, че може да ти се има доверие ;)

MetalZone
08-04-2010, 16:30
а съм вече на 13!!!

! 8-)

ibojilow
08-04-2010, 16:50
Здравейте хора! Лято е..излиза ви се навън с приятели и т.н. роблеПма при мен е, че се скарах много лошо с баща ми и той сега нито ми говори и ми е казал да му искам разрешение за всяко излизане, дори до магазина. Ок, ще му искам разрешение, но как да го помоля да ме пусне поне до 8ч. навън.Дори искам да ми сложи вечерен час около 8 ч... Не живея в кой знае колко голям град, а там където искам да съм е на 5мин от вкъщи. Нямаше да настоявам толкова, но сега се появи едно момче в иначе голямата ни компания и..знаете...искам да съм там, а съм принудена да си стоя вкъщи, а съм вече на 13!!!...Знам, че има хора с много по-големи проблеми, но това вече ми се случва 3-то лято!! Опитвала съм се да говоря с него, но е голям инат...Благодаря, че изтърпяхте това обсипване с проблемите ми и много ще се радвам да ми дадете добри съвети как да постъпя...Благодаря предварително и приятно лято!!

Карай се с него , вместо да си мила и очаквай на тия малки години да те пуска до 8. :razz:

polssa
08-04-2010, 16:53
Oпитвам се да бъда мила и да не се карам с него...а относно това, че съм на 13 и искам до 8 го правя, защото всички около мен са дотолкова, та и до по-късно..Благодаря иначе :)

Unendlich
08-04-2010, 17:21
Oпитвам се да бъда мила и да не се карам с него...а относно това, че съм на 13 и искам до 8 го правя, защото всички около мен са дотолкова, та и до по-късно..Благодаря иначе :)

На твоите години бях до 22:00, ама тогава вечерният час не беше още въведен. Както и да е - щом се опитваш да бъдеш наистина мила с него, а той е голям инат, значи има някаква друга причина. ;? Захвани темата за излизането, все нещо ще го жегне, за да ти проговори и се разберете. Все пак искаш съвсем нормално - до 8, а и си е съвсем светло (т'ва може да ти е оправдание). Също така можеш да направиш и сравнение - моите приятели са до 8, а аз дори не излизам (някои родители обичат децата им да са наравно с връстниците си, а не ощетявани). Ще стане работата ;р

polssa
08-04-2010, 17:36
Благодаря много..майка ми е напълно съгласна да съм до 8, аз не искам повече...довечера ще поговоря с него дано се получи нещо.. :)

Claymore
08-04-2010, 18:17
Слушай сега, моето е най-ефикасно...тва е мъж...ставаш сутринта пържиш му 2 яйца, една филийка и малко бекон и можеш да не се прибираш. :D

MissChocolate
08-04-2010, 18:20
И какво като си на 13 бе, моето момиче? На твоята възраст повечето си губят акъла.
Трябва да приемеш,че зависиш от родителите си все още.
Бъди сериозна и му се извини.

polssa
08-04-2010, 18:24
то не бяха яйца, вечери..абе инат си е...когато е бил в хубаво настроение (не се случва много често...все е ядосан от работата..) ме е пускал и до по-късно от 8...все някога ще ме пусне...накрая ще му писне да му се лепвам и да го моля :D

ibojilow
08-04-2010, 20:11
то не бяха яйца, вечери..абе инат си е...когато е бил в хубаво настроение (не се случва много често...все е ядосан от работата..) ме е пускал и до по-късно от 8...все някога ще ме пусне...накрая ще му писне да му се лепвам и да го моля :D
Отиваш и питаш майка ти щом тя ти дава, прибираш се в 8 и казваш мама ме пусна и да се оправят те .

FunkyBoy
08-04-2010, 21:37
а съм вече на 13!!! :lol:

освен да поговориш с него, друг съвет не мога да ти дам :)

ReaDy
08-04-2010, 21:52
мазни му се яко... :D

vampirelady5
08-05-2010, 14:13
И като си на 13 трябва всичко да ти се позволява ли?! :? Говори с него, няма друг начин.

gaska
08-05-2010, 18:13
8 си е съвсем нормален час за 13 години.