View Full Version : за хората, които правят секс без презерватив
добре де, не разбирам, просто не разбирам
как така правите секс без презерватив и после питата ама може ли да се забременее? не ми го побира ума просто
а обяснете ми, що го правите?
MartyParty
08-05-2010, 09:57
Уот дъ...
Я се скарай! :lol:
Claymore
08-05-2010, 09:58
Ми щото им е кеф на хората. Искат да се хвалят как мозъка им прилича на парче пица сигурно.
:shock:
не може да бъде :shock:
Awesomness
08-05-2010, 10:31
Еми той акъла в младежта дето прави такъв секс, не стига хем да си свалиш дрехите, хем да си сложиш презерватив ;) Или едното или другото.... :lol: :lol:
gerity123456
08-05-2010, 10:33
причината е повече май до мъжете,които се правят на големи плейбои ;дд И казват нещо от сорта : "аа.. презерватив,не ни трябва,убиват ми,не са ми удобни,не мога да изпитам удоволствие.." и момичетата са глупави и им се вързват и си казват 'ко толкоз..1път.. " ама после ;х
То се случват и гафове със презерватив,но това е друга тема :(
Awesomness
08-05-2010, 10:48
причината е повече май до мъжете,които се правят на големи плейбои ;дд И казват нещо от сорта : "аа.. презерватив,не ни трябва,убиват ми,не са ми удобни,не мога да изпитам удоволствие.." и момичетата са глупави и им се вързват и си казват 'ко толкоз..1път.. " ама после ;х
То се случват и гафове със презерватив,но това е друга тема :(
Веднага мъжете виновни...... Ами момичетата ? Те що му вярват ? Да си пазят сливката и да изискват презерватив ! Колкото е мъжка, толкова е и женска вината !
Аз лично съм слагал капут 2 3 пъти колкото да пробвам как е и мога да кажа че си е пълен фъш, на мъжете които като сложат капута и си мислят че правят секс мога да кажа само "ДА ТАКА Е :D " ако някоя мацка ми кажи слагаи презарватива иначе няма да е, ще и кажа едно голямо "МЕРСИ" ще си дигна гащите и ще си тръгна, нищо лично но все пак щом двама души си ходят заедно и си имат доверие за кво им е тоя капут едва ли някой мъж е толко малоумен като усети че мо идва и да си го извади (а и мацките се кефят като фърляш по тях)
Аз лично съм слагал капут 2 3 пъти колкото да пробвам как е и мога да кажа че си е пълен фъш, на мъжете които като сложат капута и си мислят че правят секс мога да кажа само "ДА ТАКА Е :D " ако някоя мацка ми кажи слагаи презарватива иначе няма да е, ще и кажа едно голямо "МЕРСИ" ще си дигна гащите и ще си тръгна, нищо лично но все пак щом двама души си ходят заедно и си имат доверие за кво им е тоя капут едва ли някой мъж е толко малоумен като усети че мо идва и да си го извади (а и мацките се кефят като фърляш по тях)
Не е баш така.
... щом двама души си ходят заедно и си имат доверие за кво им е тоя капут едва ли някой мъж е толко малоумен като усети че мо идва и да си го извади ...
Риск пак си има.. предеякулационната течност, ПИЧ!
Awesomness
08-05-2010, 11:25
OneBoy колко плоско мислене имаш...... Ми ако повечето момичета имаха малко повече акъл от на грахово зрънце и всяка ти казваше или презерватив или си на чекий, не 1, а 2 щеше да си слагаш ! А тея дето "като го усети, че идва да го вади" е абсолючтна простотия ! Не 1 път съм виждала когато правя орална на приятеля ми точно преди да свърши и да има 1-2 малки пръски... НО ГИ ИМА ! Да наистина ако двама души ходят от ... 1 година + да си имат доверие ОК ! Ама при положение, че тука във форума всичките дето пускат темите за забременяването им е бил оза първи път или имат гадже за по 1-2 месеца, за кво доверие говориме ? А съм сигурна, че и ти си от тея мъжете дето си мислят, че знаят кога да го вадят, ама си и ти дришльо и полувина ! То ЕДИН ПЪТ става... Аз лично такива "мъжаги" като тебе им плюя в лицето ;) Това, че в секса гледаш тебе да ти е яко, пък на мацката майната и те прави само един нещастник, а не мъж !
OneBoy колко плоско мислене имаш...... Ми ако повечето момичета имаха малко повече акъл от на грахово зрънце и всяка ти казваше или презерватив или си на чекий, не 1, а 2 щеше да си слагаш ! А тея дето "като го усети, че идва да го вади" е абсолючтна простотия ! Не 1 път съм виждала когато правя орална на приятеля ми точно преди да свърши и да има 1-2 малки пръски... НО ГИ ИМА ! Да наистина ако двама души ходят от ... 1 година + да си имат доверие ОК ! Ама при положение, че тука във форума всичките дето пускат темите за забременяването им е бил оза първи път или имат гадже за по 1-2 месеца, за кво доверие говориме ? А съм сигурна, че и ти си от тея мъжете дето си мислят, че знаят кога да го вадят, ама си и ти дришльо и полувина ! То ЕДИН ПЪТ става... Аз лично такива "мъжаги" като тебе им плюя в лицето ;) Това, че в секса гледаш тебе да ти е яко, пък на мацката майната и те прави само един нещастник, а не мъж ! 1. На мен можеш да ми плюеш само на кура за да варви по мазно свирката 2. Аз изказвам личното си мнение, не съм виновен че има сополанковци дето не знаят кога им идва и фърлят вътре 3. При свирка и аз фъррлям лекичко в устата на момичето ама го прая нарочно не че не съм се усетил 4. ПО УМЕРЕНО С Приказките щото ша ти еба майката шопска :-x
FunkyBoy
08-05-2010, 11:43
да правят, к'вото щът... не ми дреме :)
Awesomness
08-05-2010, 11:43
Хаха щял да ми е*е майката ;) Майка ми го прави само с мъже, а не селски сополанковци като тебе ;) Поредната хасковска дришня... Хвърлял нарочно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Не ме учудва това, че си толкова ограничен и прост все пак си селяндур ;) И на мъжкто ти полово органче ако се изплю1 милото ще потъне от плюнчицата, че нали ти е един такъв голям... като карфица... Не ме занимавай, нито си интересн, нито си симпатичен, нито ми се четат безсмислени, неграмотни постове от някъв селяндур дето си мисли, че всичко знае и всичко може ;) Аре върви на майната си !
Забелязал съм, че Awesomness реши ли някой да накара някой да се чувства мизерник го прави ... и от 2-3 дни на сам се чудя на колко ли години е....
По темата няма какво да се говори ... но за да не мине за спам коментара ми ...Смятам че правиш ли секс без презерватив ти си готов да гледаш деца ... ама те вече на по 11-12-13-14 са готови
Хаха щял да ми е*е майката ;) Майка ми го прави само с мъже, а не селски сополанковци като тебе ;) Поредната хасковска дришня... Хвърлял нарочно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Не ме учудва това, че си толкова ограничен и прост все пак си селяндур ;) И на мъжкто ти полово органче ако се изплю1 милото ще потъне от плюнчицата, че нали ти е един такъв голям... като карфица... Не ме занимавай, нито си интересн, нито си симпатичен, нито ми се четат безсмислени, неграмотни постове от някъв селяндур дето си мисли, че всичко знае и всичко може ;) Аре върви на майната си ! Абе болклук гнусен аз съм сигорно повече гражданин от тебе , я кажи в кой микро район в софия си ма хърло и кой знае от кое село сте отишли в софия и ако си много отворена мини на лично и за 100-тен път ти казвам спри да псуваш като някоя каруцарка сичките видяхме колко си гражданка :-D
Каквото почукало такова се обадило ...и по темата и по гордните 2-3-4 коментара :Д
Awesomness
08-05-2010, 12:03
Забелязал съм, че Awesomness реши ли някой да накара някой да се чувства мизерник го прави ... и от 2-3 дни на сам се чудя на колко ли години е....
По темата няма какво да се говори ... но за да не мине за спам коментара ми ...Смятам че правиш ли секс без презерватив ти си готов да гледаш деца ... ама те вече на по 11-12-13-14 са готови
Щом те интересува на 17 съм и съм женско. Други въпроси ?
Extremescream
08-05-2010, 12:05
Aз почти всеки път правя секс без презерватив.Но не се оплаквам по форумите какво е или дали нещо е станало.Защо ли?
Защото си ползвам мозъка!
По темата няма какво да се говори ... но за да не мине за спам коментара ми ...Смятам че правиш ли секс без презерватив ти си готов да гледаш деца ... ама те вече на по 11-12-13-14 са готови може да накара някой да се почуства така ако той наистина е мизерник или е супер комплексиран на мен може да ми пръдне на кура
... на мъжете които като сложат капута и си мислят че правят секс мога да кажа само "ДА ТАКА Е :D " ...
А трябваше да те тропам ... Секса с презерватив е леко като чекия, докато този БЕЗ няма нищо общо със земните удоволствия и това може да се обясни със стягането. Не знам дали за женските има разлика, казвам моята гледна точка. Мога да ви кажа само че това с предеякулационната течност е меко казано глупост. Даскала по биология ни е разправял за мъже които след изхвърляне не правят нищо па да не говорим за предеякулация... Помислете малко за импотентните мъже. Живот не се взима лесно логично е и да не се и създава! Само внимавайте с овулацията и "опасните" периоди на жената
НИКОГО НЕ ПРИКАНВАМ ДА ПРАВИ СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ просто исках да наблегна на факта че забременяването е може би най-добрата последица от това^^. ПП3 - Не нося отговорност за фалове!
ПП - Другояче седи въпроса с децата дето не могат да се контролират, а се правят на големите гъзарчета и после търсят помощ от също толкова неопитни идиоти.
Ейй написах го тоя пост, а се заканих да те тропам @OneBoy
@Awesomness повярвах ти ...
ПП 2 Аватара не пасва на дългите коментари :Р
Awesomness
08-05-2010, 12:13
Хаха щял да ми е*е майката ;) Майка ми го прави само с мъже, а не селски сополанковци като тебе ;) Поредната хасковска дришня... Хвърлял нарочно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Не ме учудва това, че си толкова ограничен и прост все пак си селяндур ;) И на мъжкто ти полово органче ако се изплю1 милото ще потъне от плюнчицата, че нали ти е един такъв голям... като карфица... Не ме занимавай, нито си интересн, нито си симпатичен, нито ми се четат безсмислени, неграмотни постове от някъв селяндур дето си мисли, че всичко знае и всичко може ;) Аре върви на майната си ! Абе болклук гнусен аз съм сигорно повече гражданин от тебе , я кажи в кой микро район в софия си ма хърло и кой знае от кое село сте отишли в софия и ако си много отворена мини на лично и за 100-тен път ти казвам спри да псуваш като някоя каруцарка сичките видяхме колко си гражданка :-D
СигОрно си прав ! Тва, че псувам чекиджий като тебе, не значи, че с всички се държа така ;) Знам само до пра-пра-пра баба и дядо, че са живели в София другите не мога да ги проследя. Също така имам жива 90 годишна баба РОДЕНА и изживяла целия си живот в София и по-точно в Симеоново, а аз съм от Надежда. Та господин неграмотен гражданино, дет си мисли, че света се върти около него, можеш само да си зяпаш малкото висящо приятелче между краченцата и да спреш да ме занимаваш с глупостите си ! Писнало ми е вече от селяндури (и без тва София е пълна с тях) да ми миекат насреща и да ми пишат като циганета (то, не че в Хасково сте едни българи де... И спри да ме занимаваш, не ми се чете неграмотна шльокавица !
ilia_92 сори ако съм те обидил тогава че казах че си ..... знаеш за какво го бях написал най тържествено обещавам повече да не го правя. Awesomness има сайтчета за запознанства и така натаък що не си намериш някой да те шиба ами избиваш комплекси по форумите ако си мислиш че като кажиш 2 3 заучени фрази някой ще те хареса или ще ти каже евала жестоко се лъжеш, само ми падна в очите, сигорен съм че наживо няма да можеш да сглобиш и две изречения на кръст без да заекнеш поне 4 пъти ,с тва отношения едва ли ще си намериш някой който би те пожелал и за една нощ
ilia_92 сори ако съм те обидил тогава че казах че си ..... знаеш за какво го бях написал най тържествено обещавам повече да не го правя. Awesomness има сайтчета за запознанства и така натаък що не си намериш някой да те шиба ами избиваш комплекси по форумите ако си мислиш че като кажиш 2 3 заучени фрази някой ще те хареса или ще ти каже евала жестоко се лъжеш, само ми падна в очите, сигорен съм че наживо няма да можеш да сглобиш и две изречения на кръст без да заекнеш поне 4 пъти ,с тва отношения едва ли ще си намериш някой който би те пожелал и за една нощ
Като цяло доста зле ... адски полудяваш в момента или просто си пишеш така?
СигОрно си прав ! Тва, че псувам чекиджий като тебе, не значи, че с всички се държа така ;) Знам само до пра-пра-пра баба и дядо, че са живели в София другите не мога да ги проследя. Също така имам жива 90 годишна баба РОДЕНА и изживяла целия си живот в София и по-точно в Симеоново, а аз съм от Надежда. Та господин неграмотен гражданино, дет си мисли, че света се върти около него, можеш само да си зяпаш малкото висящо приятелче между краченцата и да спреш да ме занимаваш с глупостите си ! Писнало ми е вече от селяндури (и без тва София е пълна с тях) да ми миекат насреща и да ми пишат като циганета (то, не че в Хасково сте едни българи де... И спри да ме занимаваш, не ми се чете неграмотна шльокавица ! Ами да колко му е да псуваш в къщи на компа ти сигорно и не излизаш от блока в надежда щото или нямаш с кой или ако те ползават като месното Айше ела че ми трябваш а после бегай че меришиш а относно турците в хасково да така е има много ама са по закътаните махали а аз съм в центъра вие в софия намяхте ли си Филиповци и ко ся да кажа че всички сте цигани ли .... абе доста си простичка !
Awesomness
08-05-2010, 12:30
OneBoy имам приятел от почти 2 години. Пука ми на лявата джапанка дали селяндур като тебе или някой друг от фрума ще ми хареса "заучените фрази" или ще ме хейтва. Може и да съм всичко, но поне не съм неграмотна хейтърка дето по-цял ден си бърка в носа и си мисли, че 3 минути секс е нещо върховно.... А аз съм сигурна, че в сайтчетата за запознаство ти имаш регистрация и се надяваш някоя арна мома да те ареса.... Ама нема да те ареса оти си тъп ! Нито си интересен, нито си оригинален, нито пък си мъж...
MetalZone
08-05-2010, 12:34
Скучни се... може вече да спрете. :)
OneBoy имам приятел от почти 2 години. Пука ми на лявата джапанка дали селяндур като тебе или някой друг от фрума ще ми хареса "заучените фрази" или ще ме хейтва. Може и да съм всичко, но поне не съм неграмотна хейтърка дето по-цял ден си бърка в носа и си мисли, че 3 минути секс е нещо върховно.... А аз съм сигурна, че в сайтчетата за запознаство ти имаш регистрация и се надяваш някоя арна мома да те ареса.... Ама нема да те ареса оти си тъп ! Нито си интересен, нито си оригинален, нито пък си мъж... Тоя твоя приятел сигорно е въображаем както и самочуствието ти и коефицента ти на интелигентност а относно хората които ме критикуват колко правописни грешки има ай да не почвам и аз да ви търся косурите щот съм сигорен че повечето от вас на единия линк е теен проблем а на дугия е чичо гугъл че да видят как се пише въпросната дума.Awesomness ако си мислиш че свършвам за 3 минути яла към хасково да видиш как ебем тука на село и после ми призавай за зализаните софиянчета
OneBoy имам приятел от почти 2 години. Пука ми на лявата джапанка дали селяндур като тебе или някой друг от фрума ще ми хареса "заучените фрази" или ще ме хейтва. Може и да съм всичко, но поне не съм неграмотна хейтърка дето по-цял ден си бърка в носа и си мисли, че 3 минути секс е нещо върховно.... А аз съм сигурна, че в сайтчетата за запознаство ти имаш регистрация и се надяваш някоя арна мома да те ареса.... Ама нема да те ареса оти си тъп ! Нито си интересен, нито си оригинален, нито пък си мъж... Тоя твоя приятел сигорно е въображаем както и самочуствието ти и коефицента ти на интелигентност а относно хората които ме критикуват колко правописни грешки има ай да не почвам и аз да ви търся косурите щот съм сигорен че повечето от вас на единия линк е теен проблем а на дугия е чичо гугъл че да видят как се пише въпросната дума.Awesomness ако си мислиш че свършвам за 3 минути яла кън хасково да видиш как е*** тука на село и после ми призавай за зализаните софиянчета
Не знам за нейния коефициент на интелигентност, но твоя е адски нисък ...
OneGuy мамка ти малоумна не разбра ли че съм изнервен и изобщо не ме ебе как пиша пп. и коефицента си се пише точно така защо си го почернил бе кретен явно и ти толко знаеш :-x
Awesomness
08-05-2010, 12:49
Уф... Айде стига се перчи не правиш никво впечатление... Тва, че си селяндур не значи, че можеш да пишеш на шльокавица ! Българския език си има норми и правила, които вие селяндурите не спазвате особено като почнете да говорите на миеко... "Ам чи ко ми са прайш тука ся, я въри на майнъта си, чи като доа и ши ти избиъ забити"...
Е така пишеш..... Разбрахме, че си големия мъж с малката патка ;) Айде хващай полето и някоя космата селска мома да се правите квото ще се правите и спри да ме занимаваш, че съвсем заспах от скучните ти постове.
Princessani
08-05-2010, 12:50
СигОрно си прав ! Тва, че псувам чекиджий като тебе, не значи, че с всички се държа така ;) Знам само до пра-пра-пра баба и дядо, че са живели в София другите не мога да ги проследя. Също така имам жива 90 годишна баба РОДЕНА и изживяла целия си живот в София и по-точно в Симеоново, а аз съм от Надежда. Та господин неграмотен гражданино, дет си мисли, че света се върти около него, можеш само да си зяпаш малкото висящо приятелче между краченцата и да спреш да ме занимаваш с глупостите си ! Писнало ми е вече от селяндури (и без тва София е пълна с тях) да ми миекат насреща и да ми пишат като циганета (то, не че в Хасково сте едни българи де... И спри да ме занимаваш, не ми се чете неграмотна шльокавица ! Ами да колко му е да псуваш в къщи на компа ти сигорно и не излизаш от блока в надежда щото или нямаш с кой или ако те ползават като месното Айше ела че ми трябваш а после бегай че меришиш а относно турците в хасково да така е има много ама са по закътаните махали а аз съм в центъра вие в софия намяхте ли си Филиповци и ко ся да кажа че всички сте цигани ли .... абе доста си простичка ! Според мен и двамата не се по различни един от друг като спамите и се обиждате!!! Сори ,че може да ми се обидите ,но се държите глупаво .Всеки има право на мнение и всеки защитава дадена гледна точка.За теб OneBoy е нормално да правиш секс без презервати ,защото не си на 15 и можеш да имаш постоянна приятелка,но незабравяй ,че тук са деца по на 12-13-14-15 ,които нямам постонни гаджета ,които не могад да се пазят и не мисля ,че тук е мястото да обеждаваш някой да прави секс без презерватив.Awesomness : Ти също си правя сама за себе си и не мисля ,че като подрепяш горните постови със сувни си нещо повече от някой тук.Въздържайте се от пободни грозни изказвания за една млада жена да слиза на нивото на някой е супер грозно ( с всуване) Ако имате още какво да си кажете ако обичате на лично или в скайп.OneBoy имай късмета да ме навслуваш тук!!! Ще те намеря там където и ще съжаляваш.
Princessani
08-05-2010, 12:56
По темата правила съм секс без презерватив доста пъти,но всеки сам за себе си поема риска ,ако стане нещо.Естествено ,че секс без презерватив е по -хубав,но не мисля ,че е за деца по на 12-13-14-15-16 .По - добре да разчитате на сигурното с капут,да ви е спокойна главата ,от колкото да стане нещо ,с което да си късате главата цял живот.
И аз го правя без презерватив с прекъснат полов акт + календарче
SummerRain
08-05-2010, 12:58
Масово неграмотни, обаче се обиждат един друг на коефициент на интелигентност, на прости, на неграмотни 8-) 8-) Жалка картинка, братче...
Awesomness
08-05-2010, 12:58
Ама Ани аз псувам щото си го заслужават. Що не съм тръгнал да псувам тебе или някой друг от форума, а точно тези дето хем са неграмотни, хем малоумни, хем и мислят само и единствено за себе си. Ся извинявай ама как в ПОРЕДНАТА ИДИОТСКА ТЕМА "ПРАВИХ ГО БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ БРЕМЕННА ЛИ СЪМ" да не и тегля една майна ? Аз съм чисто и просто на мнението, че не познавап ли дружката си ПРЕЗЕРВАТИВА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН. А това, че псувам неграмотен селяндур той си го заслужава, и хич не ме интересува как изглеждам в МОНИТОРИТЕ на разните от форума. Като не ме харесвате не ми четете постовете ! Като не ме харесвате не говорете с мене ! АРе лека нощ от мене, че ми писна всеки да ми казва как да си водя живота !
Awesomness
08-05-2010, 13:00
Масово неграмотни, обаче се обиждат един друг на коефициент на интелигентност, на прости, на неграмотни 8-) 8-) Жалка картинка, братче...
Жалка картинка, дришльо влиза в тема за секс без презервативи и почва да говори за грамотност... Евалата брат ! Полезен си колкото спукан презерватив !
SummerRain
08-05-2010, 13:03
Жалка картинка, дришльо влиза в тема за секс без презервативи и почва да говори за грамотност... Евалата брат ! Полезен си колкото спукан презерватив !
Ами аз се опитах да се въздържам да правя забележки за правописа, ама вашата простотия край няма.Пък и такова самочувствие вадите, че просто...
Extremescream
08-05-2010, 13:04
Ми то няма значение каква е темата.Ако ще и за чорапи да е,това не е оправдание да се пише неграмотно.
Princessani
08-05-2010, 13:05
Ама Ани аз псувам щото си го заслужават. Що не съм тръгнал да псувам тебе или някой друг от форума, а точно тези дето хем са неграмотни, хем малоумни, хем и мислят само и единствено за себе си. Ся извинявай ама как в ПОРЕДНАТА ИДИОТСКА ТЕМА "ПРАВИХ ГО БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ БРЕМЕННА ЛИ СЪМ" да не и тегля една майна ? Аз съм чисто и просто на мнението, че не познавап ли дружката си ПРЕЗЕРВАТИВА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН. А това, че псувам неграмотен селяндур той си го заслужава, и хич не ме интересува как изглеждам в МОНИТОРИТЕ на разните от форума. Като не ме харесвате не ми четете постовете ! Като не ме харесвате не говорете с мене ! АРе лека нощ от мене, че ми писна всеки да ми казва как да си водя живота ! Ако има нещо на лично моля :? :oops:
Уф... Айде стига се перчи не правиш никво впечатление... Тва, че си селяндур не значи, че можеш да пишеш на шльокавица ! Българския език си има норми и правила, които вие селяндурите не спазвате особено като почнете да говорите на миеко... "Ам чи ко ми са прайш тука ся, я въри на майнъта си, чи като доа и ши ти избиъ забити"...
Е така пишеш..... Разбрахме, че си големия мъж с малката патка ;) Айде хващай полето и някоя космата селска мома да се правите квото ще се правите и спри да ме занимаваш, че съвсем заспах от скучните ти постове. Изобщоо не ми се прави на многооо грамотна тъпа си и ти личи нз от каде го вадиш това самочувствие :D
Princessani
08-05-2010, 13:15
Е така пишеш..... Разбрахме, че си големия мъж с малката патка ;) Айде хващай полето и някоя космата селска мома да се правите квото ще се правите и спри да ме занимаваш, че съвсем заспах от скучните ти постове. Изобщоо не ми се прави на многооо грамотна тъпа си и ти личи нз от каде го вадиш това самочувствие :D :D :D :D :D :D ако има един конкур за неграмотност трябва да се надпреварвате ,кои ще има повече грешки в един пост . :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Princessani
против теб няма да кажа нищо само защото малко или много те уважам но ако искаш ти си пиши не ми пречиш
Awesomness
08-05-2010, 13:23
Ей тъпунгер, тези неща с ЦЕЛ СА СЛОЖЕНИ В КАВИЧКИ ДЕТО СИ ПОДЧЕРТАЛ ! Айде свършиха отговорите и реши да подчертаваш думите, които съм сгрешила ! ЕВЛАТА СТРАХОТЕН СИ !
Princessani
08-05-2010, 13:23
Princessani
против теб няма да кажа нищо само защото малко или много те уважам но ако искаш ти си пиши не ми пречишми и аз нямам нищо против теб,но ти ме блокирваш,за това ,че казах каквото мисля. :? :?
Просто исках да ти докажа колко си проста всъщност не да ми се правиш на голямата работа че пише грамотно и тн. ама ти явно си толко тъпа че и самата ти не можеш да го осазнаеш :)
Awesomness
08-05-2010, 13:32
"Ко речи???"
http://prikachi.com/images/384/2398384W.jpg
Princessani
08-05-2010, 13:37
Просто исках да ти докажа колко си проста всъщност не да ми се правиш на голямата работа че пише грамотно и тн. ама ти явно си толко тъпа че и самата ти не можеш да го осазнаеш :) Всъщност OneBoy ми каза да ти пиша,защотото си търсиш женско и аз също Awesomness :D :D :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
"Ко речи???"
http://prikachi.com/images/384/2398384W.jpg Кво ми ги копираш тия мойте грешки ти си тази с претенциите че пишеш грамотно :-D абе жив зян си ама иначе яко демонстрираме самочувствие из форумчетата остави си скайпа на лично и да се чуем да те видя колко си отворена
Awesomness
08-05-2010, 13:53
Хъх.. На отрепка като тебе скайп никога няма да си дам ;) Има ли ЛС ползвай го ;)
Хайде сега набийте се още малко ... тя 1 път каза че си неграмотен ... аз ти го доказах ... какво повече искаш
Extremescream
08-05-2010, 13:56
Абе я се пребиите,та да мирясате.Мерят си пишките кой бил по-грамотен.И двамата има още мноооооого да учите преди да се наричате грамотни.
Хайде сега се дръжте като възрастни,а не като бебете,каквито досега доказвахте,че сте. :?
Хъх.. На отрепка като тебе скайп никога няма да си дам ;) Има ли ЛС ползвай го ;) ами аз от 5 минути чакам да ме добавиш в списака с абонатии имам ти скайпа сега ще те видя колко си отворена
Awesomness тва ли ти беше отвореното ма мастио такава влезна в тоя скайп колкото да ми кажеш да ти пиша на лична и избяга да ва еба в майката софиянска иначе много знаете да пишете ама като стане въпрос за дуго и налапвате бастуна :razz: :razz: :razz:
Princessani
08-05-2010, 14:02
Хъх.. На отрепка като тебе скайп никога няма да си дам ;) Има ли ЛС ползвай го ;) ами аз от 5 минути чакам да ме добавиш в списака с абонатии имам ти скайпа сега ще те видя колко си отворена тука няма ли моделатори? Ако аз всувам някой веднага ще получа предопреждения ,ама за други няма :? :?
OneBoy извинявай ти на колко години си ?
Harum_Scarum
08-05-2010, 14:04
И пишете как са се развили нещата,че ми стана интерестно .. :lol:
lifelesscorpse
08-05-2010, 14:04
Хъх.. На отрепка като тебе скайп никога няма да си дам ;) Има ли ЛС ползвай го ;) ами аз от 5 минути чакам да ме добавиш в списака с абонатии имам ти скайпа сега ще те видя колко си отворена
Детски прашници!...Вземете се изчукайте най-сетне с Princessani,та да мирясаш малко(OneBoy).Това пък с тоя номер от ваша страна е просто...Нямам думи.Ходи се прави на отворен някъде другаде.Писна ми да ти чета простотиите във форума.Не само в тази тема ме дразниш... :booooomb: :?
Princessani
08-05-2010, 14:05
OneBoy извинявай ти на колко години си ? на години 26 ,ама на акъл незнам :?
Princessani
много ти благодаря за съдействието току що спечели една пчеличка от мен като спечелиш още 9 и може да те отблокирам :)
Princessani
08-05-2010, 14:06
Детски прашници!...Вземете се изчукайте най-сетне с Princessani,та да мирясаш малко(OneBoy).Това пък с тоя номер от ваша страна е просто...Нямам думи.Ходи се прави на отворен някъде другаде.Писна ми да ти чета простотиите във форума.Не само в тази тема ме дразниш... :booooomb: :?
с Awesomness може и да се изчукаме ,завиждаш ли :oops: :oops: :oops:
То и на 26 не може да си сигурна че е ... освен ако не го познаваш де ... като цяло какви са санкциите за спам ... да съм готов ... че просто си прекалих .. а като гледам как съм се засилил ... нямам и намерение да спирам гаххахаха
lifelesscorpse
08-05-2010, 14:07
Ти пък какво се правиш на Света вода ненапита??Много си зле... :? :? :o Не те знам на колко години си,ама на акъл си баяяя малка ;)
Awesomness
08-05-2010, 14:08
OneBoy Само да уточня, че независимо, че ПринцесаАни ти е дала скайпа ми аз НЯМА да ти отговоря там ! Скайпът ми не е за отрепки като тебе. Та ако имаш да казваш нещо стреляй на ЛС, ако не можеш да застанеш на пътя и да се хванеш за палците на краката !
Princessani
08-05-2010, 14:09
То и на 26 не може да си сигурна че е ... освен ако не го познаваш де ... като цяло какви са санкциите за спам ... да съм готов ... че просто си прекалих .. а като гледам как съм се засилил ... нямам и намерение да спирам гаххахахами незнам какви са санкциите ,ама не мисля ,че да пишеш е нещо не редно ,пак знам ли :lol:
Awesomness
08-05-2010, 14:09
Ти си гнусна предателка ! Тебе и с чук не бих те изчукала ! Ходи се слагай на OneBoy и не ме занимавай повече !!!
Princessani
08-05-2010, 14:10
Ти пък какво се правиш на Света вода ненапита??Много си зле... :? :? :o Не те знам на колко години си,ама на акъл си баяяя малка ;) ми ако за мен се отнася на 19 съм :oops:
Ти пък какво се правиш на Света вода ненапита??Много си зле... :? :? :o Не те знам на колко години си,ама на акъл си баяяя малка ;) ти ли си поредната отворена путка дето много и знае устата или само така ми се струва и относно мненията ми който не ги харесва да не ги чете :-o
lifelesscorpse
08-05-2010, 14:10
Да завиждам?!?Аз да завиждам и да ревнувам от недоразвит индивид като теб ли?Продължавай да се показваш колко си "голямата работа" ;) Супер зле си,ако мислиш,че можеш да ем засегнеш по някакъв начин.Няма да се учудя,ако си на 12-13 ;)
Поправка:Не съм прочела горния пост.На 19??Боже...Кого залъгваш?
А ти OneBoy можеш пре-спокойно да се хвърлиш от някъде,независимо къде,и да отървеш света от себе си ;) По-добре не се закачай с мен,защото не съм кукла на конци,каквато е приятелката ти ;)
Awesomness
08-05-2010, 14:12
Ти пък какво се правиш на Света вода ненапита??Много си зле... :? :? :o Не те знам на колко години си,ама на акъл си баяяя малка ;) ти ли си поредната отворена п***а дето много и знае устата или само така ми се струва и относно мненията ми който не ги харесва да не ги чете :-o
Те хората ползват мненията ти за скеч ;) За друго не стават и без тва ;)
Princessani
08-05-2010, 14:12
Ти си гнусна предателка ! Тебе и с чук не бих те изчукала ! Ходи се слагай на OneBoy и не ме занимавай повече !!!иха сега пак аз станах виновна ,няма причина да съм предателка .Никъде не пише ,че аз съм ти дала скайпа :oops: :oops: пак за чукането не сме се видя ли :oops:
Ти си гнусна предателка ! Тебе и с чук не бих те изчукала ! Ходи се слагай на OneBoy и не ме занимавай повече !!! НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ТИ СИ НАЙ ГНУСНАТА ТУКА, ТВА ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА КАЖИШ ДВЕ ДУМИ НА КРЪС ТЯ КВО ТИ Е ВИНОВНА
Awesomness
08-05-2010, 14:16
Ууу КАПС ЛОК !!!!!! Ахахах неричките напират под пъпчиците ? :) Moar capZ lock plix !
Princessani
08-05-2010, 14:16
Да завиждам?!?Аз да завиждам и да ревнувам от недоразвит индивид като теб ли?Продължавай да се показваш колко си "голямата работа" ;) Супер зле си,ако мислиш,че можеш да ем засегнеш по някакъв начин.Няма да се учудя,ако си на 12-13 ;)
Поправка:Не съм прочела горния пост.На 19??Боже...Кого залъгваш?
А ти OneBoy можеш пре-спокойно да се хвърлиш от някъде,независимо къде,и да отървеш света от себе си ;) По-добре не се закачай с мен,защото не съм кукла на конци,каквато е приятелката ти ;) Аз пък кво съм ти напрайла ,че тръгна мен да храниш, аз няма какво да правя ,за това си спамя иначе ми е интересно до къде ще стигне това :D
lifelesscorpse
08-05-2010, 14:17
НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ТИ СИ НАЙ ГНУСНАТА ТУКА, ТВА ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА КАЖИШ ДВЕ ДУМИ НА КРЪС ТЯ КВО ТИ Е ВИНОВНА
Много си прост!!!По-малоумен и неграмотен от теб не съм виждала,честно!!!Писнало ми е от такива отворковци като теб.Правиш се на такъв,какъвто не си,момченце ;)Ходи си бий една чикия,защото едва ли някоя би ти пуснала с тоя твой "правопис"!!! ;)
FuckedUp
08-05-2010, 14:17
Този OneBoy изби рибата.По-неграмотно писане не бях виждал,бе,мамка му :D Без коментар... :shock:
Ти пък какво се правиш на Света вода ненапита??Много си зле... :? :? :o Не те знам на колко години си,ама на акъл си баяяя малка ;) ти ли си поредната отворена п***а дето много и знае устата или само така ми се струва и относно мненията ми който не ги харесва да не ги чете :-o
Те хората ползват мненията ти за скеч ;) За друго не стават и без тва ;) аМА МРЪХЛО НАЛИ ГИ ВИЖДАМЕ ТВОЙТЕ МНЕНИЯ КВИ СА САМО ПСУВНИ И ОВЧА МИСЪЛ КВО СИ СЕДНАЛА МЕН ДА КРИТИКУВАШ, МОГА ДА ТИ КАЖА ЧЕ ИМАМ МНОГО ПОВЕЧЕ ОПИТ НА ВСЯКА ТЕМА И НЕ ЗАЩОТО СЪМ ПО- ГОЛЯМ ОТ ТЕМ АМИ ЩОТО ТИ ПРОСТО НЯМА ОТКАДЕ ДА ГО ИМАШ ТОЯ ОПИТ КАТО СТОИШ ЗАД КОМПА В НАДЕЖА И ДА ПСУВАШ ХОРАТА ПО ФОРУМИТЕ
Princessani
08-05-2010, 14:18
Ти си гнусна предателка ! Тебе и с чук не бих те изчукала ! Ходи се слагай на OneBoy и не ме занимавай повече !!! НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ТИ СИ НАЙ ГНУСНАТА ТУКА, ТВА ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА КАЖИШ ДВЕ ДУМИ НА КРЪС ТЯ КВО ТИ Е ВИНОВНА я млъквайте и двамата една тройка и всички ще сме доволни :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ТИ СИ НАЙ ГНУСНАТА ТУКА, ТВА ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА КАЖИШ ДВЕ ДУМИ НА КРЪС ТЯ КВО ТИ Е ВИНОВНА
Хахаха скара се с капс лока ... е ся става боя ... колкото по дебело пишеш толкова повече грешки правиш стана интересно тук се намесиха още 2ма човека ...
Awesomness
08-05-2010, 14:19
Ани най-добрия завършек на тая тема е "ти да вземеш 1 лупа и да ходиш да търсиш "достойнството" на oneboy" ;)
Princessani
08-05-2010, 14:21
Ани най-добрия завършек на тая тема е "ти да вземеш 1 лупа и да ходиш да търсиш "дойстойнството" на oneboy" ;) OneBoy
Awesomness
ша ва чукам :D :D :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:
lifelesscorpse
08-05-2010, 14:22
я млъквайте и двамата една тройка и всички ще сме доволни :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Бе я спри пък ти!!!
OneBoy Направо ми иде да дойда,да те намеря и да те обеся някъде!!!По-добре ВЗЕМИ МЛЪКНИ!!!
На всичкото отгоре не преставате и двамата да спамите.Не само осрахте темата,ами се и овъргаляхте в л*****а си...
ElinoOor
08-05-2010, 14:23
ебати сеира :razz: :razz:
С риск да си навлича женска злоба искам да попитам. Да не би случайно да имаме 3 момичета и едно момче в цикъл в спора?
Awesomness
08-05-2010, 14:25
Да правя 3ка с безполов селяндур и кифла дето не може да си държи устата затворена ? Как ли пък не ... Ей ползвайте презерватив, че да предпазите света от допълнителни идиоти като вас :lol: :lol:
lifelesscorpse
08-05-2010, 14:26
ебати сеира :razz: :razz:
Какъв сеир бе,братче?Нямам думи направо...Толкова прости създания не бях срещала отдавна,каквито са ПринцесАни и OneBoy...Едната е тъпа и само спами излишно,другия е толкова комплексиран горкия,че няма накъде вече...
Princessani
08-05-2010, 14:26
я млъквайте и двамата една тройка и всички ще сме доволни :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Бе я спри пък ти!!!
OneBoy Направо ми иде да дойда,да те намеря и да те обеся някъде!!!По-добре ВЗЕМИ МЛЪКНИ!!!
На всичкото отгоре не преставате и двамата да спамите.Не само осрахте темата,ами се и овъргаляхте в л*****а си... на теб пък кво ти пречат мойте сексулани наклонности спрямо някой или 2ма :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol:
Абе мухльовци и мухли кво сте седналли да ми обяснявате къв съм и що сум като вие сте по-лайна и от мен и на всичките дето ми са правят на интерсни мога да ви кажа че сте отворени само и само защото сте си у вас при мама и при тати иначе кой знае кви сте мишки
lifelesscorpse
08-05-2010, 14:28
Бе я спри пък ти!!!
На всичкото отгоре не преставате и двамата да спамите.Не само осрахте темата,ами се и овъргаляхте в л*****а си... на теб пък кво ти пречат мойте сексулани наклонности спрямо някой или 2ма :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol:
Пречиш ми,защото си неграмотна и глупава.Дори все още не си схванала,че Awesomness е МОМИЧЕ!!!Боже...какви идиоти има...
lifelesscorpse
08-05-2010, 14:30
Абе мухльовци и мухли кво сте седналли да ми обяснявате къв съм и що сум като вие сте по-лайна и от мен и на всичките дето ми са правят на интерсни мога да ви кажа че сте отворени само и само защото сте си у вас при мама и при тати иначе кой знае кви сте мишки
Айде да те видим на живо,а?Какво ще кажеш?Тотално ми писна вече от теб!В нета е много лесно да си "голямата работа",ама на живо 100% съм сигурна,че си торба с кокали и нищо няма да можеш да ми кажеш.Перко с куха кратуна...И за украса не ставаш ;)
ElinoOor
08-05-2010, 14:30
е затва го обичам тоя раздел
айде модовете,спите!
lifelesscorpse
08-05-2010, 14:31
е затва го обичам тоя раздел
айде модовете,спите!
Тихо,моля :lol:
ElinoOor
08-05-2010, 14:32
ьахах,тихо вие :lol:
Awesomness
08-05-2010, 14:32
Мрън мрън ? Извинявай ама ние тука дето пишеме сме все пубери и това е форумче за пуберите и съответно живеем при родителите си. А ти като не живееш с тях и си вече уж мъж "що чиниш тука бре" ? Некъв 26 годишен селяндур братче тръгнал да дава акъл (който няма) на лапетата 8-) 8-)
Princessani
08-05-2010, 14:34
Бе я спри пък ти!!!
Пречиш ми,защото си неграмотна и глупава.Дори все още не си схванала,че Awesomness е МОМИЧЕ!!!Боже...какви идиоти има...ПФ ЗА БОГА знам ,че е 100 % момиче и ако се е засегнала нещо се извинявам и за всички тука само си са базикам и ако има нещо sori. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
lifelesscorpse боклук си и това си е отворена си до тогава докато ти опре ножа до кокала пак казвам не си мислите че като сипете обиди из форумите сте нещо
Няма те си представа колко съжалявам че имам малко работа по колата ... стана супер интересно
Awesomness
08-05-2010, 14:38
lifelesscorpse боклук си и това си е отворена си до тогава докато ти опре ножа до кокала пак казвам не си мислите че като сипете обиди из форумите сте нещо
И тва го казва чичко селяндур дето до преди малко ни викаше "ша ви и*а майката" :lol: :lol: :lol: :lol: Fail more please !!!
Мрън мрън ? Извинявай ама ние тука дето пишеме сме все пубери и това е форумче за пуберите и съответно живеем при родителите си. А ти като не живееш с тях и си вече уж мъж "що чиниш тука бре" ? Некъв 26 годишен селяндур братче тръгнал да дава акъл (който няма) на лапетата 8-) 8-) В тоя форум съм единствено и само щот има доста простотия а относно акъла виж моите мнения виж твоите :-D
Awesomness ти още откакто си се регнала тук освен каруцарски изпълнения друго от теб не сме видели :D
Awesomness
08-05-2010, 14:42
Мрън мрън ? Извинявай ама ние тука дето пишеме сме все пубери и това е форумче за пуберите и съответно живеем при родителите си. А ти като не живееш с тях и си вече уж мъж "що чиниш тука бре" ? Некъв 26 годишен селяндур братче тръгнал да дава акъл (който няма) на лапетата 8-) 8-) В тоя форум съм единствено и само щот има доста простотия а относно акъла виж моите мнения виж твоите :-D
Да де то от мненията ти тръгна целия тоя спор..... Факта, че даваш акъл на младежите да го правят без никакви предпазни мерки. факта, че си в някъв тийн форум да се докажеш колко си мъж. Те обикновено такива като тебе 25+ годишни имат малки пишки и търсят малки момиченца ;) Щот ако си хванеш някоя кака ще има да ти се смее в леглото, а пък някоя тука необразована 14-16 годишна пикла ще си мисли, че си "истински мъж". Ти си ЦЯЛАТА простотия на форума, а не че във форума имало простотия ;) Капиш ?
Awesomness
08-05-2010, 14:44
PrincessAni защо ми пишеш от скайп " paco19912 " ? Нали си момиче къв е тоя мъжки скайп ?
OneBoy пак ли ти свършиха лафовете и се връщаш на старите обиди ? Всички разбраха, че съм каруцарка, селянка, неграмотница и куп други глупости И ВЪПРЕКИ ТОВА съм по-готин човек от тебе ;)
Princessani
08-05-2010, 14:46
PrincessAni защо ми пишеш от скайп " paco19912 " ? Нали си момиче къв е тоя мъжки скайп ?
OneBoy пак ли ти свършиха лафовете и се връщаш на старите обиди ? Всички разбраха, че съм каруцарка, селянка, неграмотница и куп други глупости И ВЪПРЕКИ ТОВА съм по-готин човек от тебе ;) ми щот нещо се засегна и ме блокира в моя скайп и за това ти пиша от друг скайп и да момиче съм и бих искала да ми пишеш на моя скаип и вече се извиних :oops: :oops: :oops: :oops:
Да де то от мненията ти тръгна целия тоя спор..... Факта, че даваш акъл на младежите да го правят без никакви предпазни мерки. факта, че си в някъв тийн форум да се докажеш колко си мъж. Те обикновено такива като тебе 25+ годишни имат малки пишки и търсят малки момиченца ;) Щот ако си хванеш някоя кака ще има да ти се смее в леглото, а пък някоя тука необразована 14-16 годишна пикла ще си мисли, че си "истински мъж". Ти си ЦЯЛАТА простотия на форума, а не че във форума имало простотия ;) Капиш ? Хахаха по полека да не си търся 14 16 годишна пикличка от форума че да и доказвам какъв съм и на никой не съм казал да не го прави без капут аз казах че аз си го правя без, ама явно си много тъпа да запомниш кво съм казал преди 1 час
pasho_pz
08-05-2010, 14:48
И тук, като в останалите форуми...темата актуална само до първите 7-8 поста, после става говорилня...
Princessani
08-05-2010, 14:49
[quote="Awesomness"][quote="OneBoy"] ай пишете ми по скайп плс ? :oops: :oops: :oops: :oops:
OneBoy пак ли ти свършиха лафовете и се връщаш на старите обиди ? Всички разбраха, че съм каруцарка, селянка, неграмотница и куп други глупости И ВЪПРЕКИ ТОВА съм по-готин човек от тебе ;) И тва го казва човека дето в всеки неин пост има обидата селяндур :D
lifelesscorpse
08-05-2010, 14:51
На 26 каза,че си,нали?Не би ли трябвало да работиш,а не по цял ден да киснеш по форумите?Не съм видяла нищо читаво от теб,написано.Мисли си каквото пожелаеш за мен.Разликата между двама ни е тази-на мен не ми пука изобщо за каква ме мислиш,а ти се впрягаш,когато те обидя или кажа нещо по твой адрес;)
Айде сега ходи се гръмни някъде.Аз се забавлявам искрено с глупостта ти.Оправяш ми настроението с неграмотното си писане ;)
Princessani
08-05-2010, 14:52
OneBoy пак ли ти свършиха лафовете и се връщаш на старите обиди ? Всички разбраха, че съм каруцарка, селянка, неграмотница и куп други глупости И ВЪПРЕКИ ТОВА съм по-готин човек от тебе ;) И тва го казва човека дето в всеки неин пост има обидата селяндур :D накрая аз станах виновна в цялата тая работа :D :D :x :x накрая и тримата ще ни изтритат от форума ми се струва :lol: :lol: :lol: :lol:
Princessani
08-05-2010, 14:54
На 26 каза,че си,нали?Не би ли трябвало да работиш,а не по цял ден да киснеш по форумите?Не съм видяла нищо читаво от теб,написано.Мисли си каквото пожелаеш за мен.Разликата между двама ни е тази-на мен не ми пука изобщо за каква ме мислиш,а ти се впрягаш,когато те обидя или кажа нещо по твой адрес;)
Айде сега ходи се гръмни някъде.Аз се забавлявам искрено с глупостта ти.Оправяш ми настроението с неграмотното си писане ;) аве ай целия форум да се намеси в някъв безмислен спор ай заключете темата плс :x :x
То от една тема, мина през втора, пък стигна до трета! :D Те хората си дискутират каквото си искат, въпреки това, че някой си е направил трудът да направи тема, за да налеят някои хора ум в главите на умствено-недораслите! :?
Пишете, пишете хора, та да видим докъде ще се стигне преди да заключат темата! 8-[
lifelesscorpse
Аз пък знаеш ли как взех да се обиждам от мастии като тебе и другата отрепка дето много ви знаят минетчииските устички :grin:
Princessani
08-05-2010, 15:01
lifelesscorpse
Аз пък знаеш ли как взех да се обиждам от мастии като тебе и другата отрепка дето много ви знаят минетчииските устички :grin:Ти ако не се обиждаше нямаше да ме блокираш :oops:
lifelesscorpse
Аз пък знаеш ли как взех да се обиждам от мастии като тебе и другата отрепка дето много ви знаят минетчииските устички :grin:Ти ако не се обиждаше нямаше да ме блокираш :oops: Нямах предвид тебе а и не съм ти се обиждал :?
Princessani
08-05-2010, 15:05
lifelesscorpse
Аз пък знаеш ли как взех да се обиждам от мастии като тебе и другата отрепка дето много ви знаят минетчииските устички :grin:Ти ако не се обиждаше нямаше да ме блокираш :oops: Нямах предвид тебе а и не съм ти се обиждал :? Тогава що ме блокира :D
Awesomness
08-05-2010, 15:08
бла бла бла...
OneBoy още ли ти е кофти от проститутката която ти отказа секс ? За това ли си така нервен днес ? Наподобяваш ми Бъд Бънди, ама той поне е пич и е умен ... Всяка жена, която ти каже НЕ вече за теб е курва, минетчийка, свикаджийка и т.н ? Колко си ограничен и жалък ! Жалко е, че такива мъже като тебе не ги срещам по София да те видя пък на живо колко си мъж. Ама ти си от Хасково вие там се раждате безмозъчни твари и умирате такива ;) Там развитие няма ;)
Princessani
08-05-2010, 15:12
бла бла бла...
OneBoy още ли ти е кофти от проститутката която ти отказа секс ? За това ли си така нервен днес ? Наподобяваш ми Бъд Бънди, ама той поне е пич и е умен ... Всяка жена, която ти каже НЕ вече за теб е к***а, минетчийка, свикаджийка и т.н ? Колко си ограничен и жалък ! Жалко е, че такива мъже като тебе не ги срещам по София да те видя пък на живо колко си мъж. Ама ти си от Хасково вие там се раждате безмозъчни твари и умирате такива ;) Там развитие няма ;)хахах е тук си права Бъд Бънди, ама той поне е пич :oops: :oops: :oops: :oops: А пък бих ти казала ,че едва ли искаш да го видиш на живо ми се струва щот не се знае каква ще е развръзката междо вас :D :D :D :D :D :D
Awesomness
08-05-2010, 15:12
lifelesscorpse
Аз пък знаеш ли как взех да се обиждам от мастии като тебе и другата отрепка дето много ви знаят минетчииските устички :grin:Ти ако не се обиждаше нямаше да ме блокираш :oops: Нямах предвид тебе а и не съм ти се обиждал :? Тогава що ме блокира :D
АХАХАХАХАХ ВИЕ КОЛКО СТЕ ТЪПИ !!!!!!! АХАХАХ НЕ МОГА ЩЕ УМРА ОТ СМЯХ АХАХАХХАХА !!!!!! Той говори на енда мацка, тъпата кифла Ани си мисли, че света се върти около нея и си мисли, че нея обиждат и започва сега едно неразбирателство от двама с негативен коефициент на интелигентност ! АХАХАХАХАХАХАХ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Princessani
08-05-2010, 15:16
lifelesscorpse
АХАХАХАХАХ ВИЕ КОЛКО СТЕ ТЪПИ !!!!!!! АХАХАХ НЕ МОГА ЩЕ УМРА ОТ СМЯХ АХАХАХХАХА !!!!!! Той говори на енда мацка, тъпата кифла Ани си мисли, че света се върти около нея и си мисли, че нея обиждат и започва сега едно неразбирателство от двама с негативен коефициент на интелигентност ! АХАХАХАХАХАХАХ :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Аз говорих по принцип ,защото съм сигурна ,че се обижда от тея тука и аз не си мисля ,че всичко се върти около мен в няква грешка си и аз не те обиждам ,за да ме обиждаш ти капиш ??
бла бла бла...
OneBoy още ли ти е кофти от проститутката която ти отказа секс ? За това ли си така нервен днес ? Наподобяваш ми Бъд Бънди, ама той поне е пич и е умен ... Всяка жена, която ти каже НЕ вече за теб е к***а, минетчийка, свикаджийка и т.н ? Колко си ограничен и жалък ! Жалко е, че такива мъже като тебе не ги срещам по София да те видя пък на живо колко си мъж. Ама ти си от Хасково вие там се раждате безмозъчни твари и умирате такива ;) Там развитие няма ;) Аз по курви не ходя ако искам има достатъчно малки курвички като теб, а и не съм тръгнал да обиждам женското съсловие, и ако си мислиш че като си от софия и имаш много акъл тва само по себе си доказва колко си простичка
Princessani
08-05-2010, 15:21
бла бла бла...
OneBoy още ли ти е кофти от проститутката която ти отказа секс ? За това ли си така нервен днес ? Наподобяваш ми Бъд Бънди, ама той поне е пич и е умен ... Всяка жена, която ти каже НЕ вече за теб е к***а, минетчийка, свикаджийка и т.н ? Колко си ограничен и жалък ! Жалко е, че такива мъже като тебе не ги срещам по София да те видя пък на живо колко си мъж. Ама ти си от Хасково вие там се раждате безмозъчни твари и умирате такива ;) Там развитие няма ;) Аз по к**ви не ходя ако искам има достатъчно малки курвички като теб, а и не съм тръгнал да обиждам женското съсловие, и ако си мислиш че като си от софия и имаш много акъл тва само по себе си доказва колко си простичка под женското съсловие имаш предвид мен ?!
lifelesscorpse
08-05-2010, 15:22
Само аз ли забелязвам,че OneBoy и Princesani са един и същ човек?Начина на писане е абсолютно идентичен!Дори грешките са единакви,а сега и с това "капиш"...
Определено си нямаш работа май,отворко ;) Доказа,че си дришльо и половина и това е :razz: Нямам думи...Ти си поредния,който се чуди как да привлече вниманието на хората.Понеже си нюню навън,затова във форума,нали? ;) Само така!Ти си един истински пример за това какъв мъж трябва да е човекна 26 години."Евала!" ...Нямам какво повече да ти кажа,освен това,че си нищо повече от комплексирано хлапе,което има отчаяна нужда от хорското внимание.Само някоя дрисла би ти се хванала на номерата ;)
Princessani
08-05-2010, 15:24
Само аз ли забелязвам,че OneBoy и Princesani са един и същ човек?Начина на писане е абсолютно идентичен!Дори грешките са единакви,а сега и с това "капиш"...
Определено си нямаш работа май,отворко ;) Доказа,че си дришльо и половина и това е :razz: Нямам думи...Ти си поредния,който се чуди как да привлече вниманието на хората.Понеже си нюню навън,затова във форума,нали? ;) Само така!Ти си един истински пример за това какъв мъж трябва да е човекна 26 години."Евала!" ...Нямам какво повече да ти кажа,освен това,че си нищо повече от комплексирано хлапе,което има отчаяна нужда от хорското внимание.Само някоя дрисла би ти се хванала на номерата ;) иха от къде го измисли това ,че сме един и същи човек пф лъжеш си аз си аз той си е той.Може и да съм прихванала някой изрази от него като това капиш ,но аз си аз . :oops: :oops:
Awesomness
08-05-2010, 15:25
бла бла бла...
OneBoy още ли ти е кофти от проститутката която ти отказа секс ? За това ли си така нервен днес ? Наподобяваш ми Бъд Бънди, ама той поне е пич и е умен ... Всяка жена, която ти каже НЕ вече за теб е к***а, минетчийка, свикаджийка и т.н ? Колко си ограничен и жалък ! Жалко е, че такива мъже като тебе не ги срещам по София да те видя пък на живо колко си мъж. Ама ти си от Хасково вие там се раждате безмозъчни твари и умирате такива ;) Там развитие няма ;) Аз по к**ви не ходя ако искам има достатъчно малки курвички като теб, а и не съм тръгнал да обиждам женското съсловие, и ако си мислиш че като си от софия и имаш много акъл тва само по себе си доказва колко си простичка
Аз съм ку*ва щот през живота си съм имала само 1 гадже (сегашното) вече 2 години :grin: :grin: :grin: Имаш акъла на лопата ! То женското съсловие от такъв плужек като теб, не може да се обиди ;) Ок това моля някой да ми го обясни щото аз не схващам "ако си мислиш че като си от софия и имаш много акъл тва само по себе си доказва колко си простичка" ??? Значи хем си мисля, че имам много акъл хем съм простичка ? Ти реален ли си бе ? По-тъпо нещо от това отдавна не бях чела :lol: :lol: :lol:
Princessani
08-05-2010, 15:27
бла бла бла...
OneBoy още ли ти е кофти от проститутката която ти отказа секс ? За това ли си така нервен днес ? Наподобяваш ми Бъд Бънди, ама той поне е пич и е умен ... Всяка жена, която ти каже НЕ вече за теб е к***а, минетчийка, свикаджийка и т.н ? Колко си ограничен и жалък ! Жалко е, че такива мъже като тебе не ги срещам по София да те видя пък на живо колко си мъж. Ама ти си от Хасково вие там се раждате безмозъчни твари и умирате такива ;) Там развитие няма ;) Аз по к**ви не ходя ако искам има достатъчно малки курвички като теб, а и не съм тръгнал да обиждам женското съсловие, и ако си мислиш че като си от софия и имаш много акъл тва само по себе си доказва колко си простичка
Аз съм ку*ва щот през живота си съм имала само 1 гадже (сегашното) вече 2 години :grin: :grin: :grin: Имаш акъла на лопата ! То женското съсловие от такъв плужек като теб, не може да се обиди ;) Ок това моля някой да ми го обясни щото аз не схващам "ако си мислиш че като си от софия и имаш много акъл тва само по себе си доказва колко си простичка" ??? Значи хем си мисля, че имам много акъл хем съм простичка ? Ти реален ли си бе ? По-тъпо нещо от това отдавна не бях чела :lol: :lol: :lol: Ми да реален е ,но не сме един и същи човек тук много грешите и ай оставям ви да си прайте компания на мен вече не ми се занимава.
Awesomness
08-05-2010, 15:28
Определено си нямаш работа май,отворко ;) Доказа,че си дришльо и половина и това е :razz: Нямам думи...Ти си поредния,който се чуди как да привлече вниманието на хората.Понеже си нюню навън,затова във форума,нали? ;) Само така!Ти си един истински пример за това какъв мъж трябва да е човекна 26 години."Евала!" ...Нямам какво повече да ти кажа,освен това,че си нищо повече от комплексирано хлапе,което има отчаяна нужда от хорското внимание.Само някоя дрисла би ти се хванала на номерата ;) иха от къде го измисли това ,че сме един и същи човек пф лъжеш си аз си аз той си е той.Може и да съм прихванала някой изрази от него като това капиш ,но аз си аз . :oops: :oops:
КАПИШ е МОЙ израз кифло застреляна !
Мислех, че си въобразявам но щом и други хора виждат нещата, които аз виждам, няма да се учудя 26 годишния селяндурски самотник да си има женска регистрация :lol: :lol:
lifelesscorpse абе парцал такъв тва че съм изказъл мнение по някоя тема и това че на някого не му е харесало с това ли искам да привлека внимани малее ква си тъпа нз от каде ти хрумват такива работи изобщо сигорно е от антидепресантите които пиеш или от хроничната шизофрения, а това че аз и Princessani сме едно и също лице беше най-голяма тъпотия която каза до момента но има време сигорен съм че ще надминеш очакванията ми
Princessani
08-05-2010, 15:32
КАПИШ е МОЙ израз кифло застреляна !
Мислех, че си въобразявам но щом и други хора виждат нещата, които аз виждам, няма да се учудя 26 годишния селяндурски самотник да си има женска регистрация :lol: :lol: ем сори това е било твой израз де а знам пак за това дали има женска регистрация незнам и не ме интересува ,ама ако ме познаваше поне маничко нямаше да мислиш ,че съм кифла.
Awesomness имала си само едно гадже щот знаеш че ако се разделите с него няма да си намериш друго и за тва си натискаш парцалчетата при него, горкото момче от цяла софия пълна с путки той баш кура набарал :razz: :razz: :razz:
Princessani
08-05-2010, 15:37
Awesomness имала си само едно гадже щот знаеш че ако се разделите с него няма да си намериш друго и за тва си натискаш парцалчетата при него, горкото момче от цяла софия пълна с п**** той баш "мъжкия полов орган" набарал :razz: :razz: :razz: пф тука ми намирисва на завист и какво лошо има в това ,че има 1 гадже за 2 години и се съмнявам ,че си я виждал ,защото съм обедена ,че може да има доста повече гаджета от едно.Това ,че ти или примерно аз нямаме сериозна връзка не значи ,че тя не може да има.
reportera
08-05-2010, 15:41
(като ти кажа пич имам предвид шибан селяк който смърди на мърша)
Пич затапихате по добре си трай и не избивай коплекси че като ти чета "коментарите" смятам че си или от село Трън или от Кърджали.Нещастник 100% съм сигурен че си някакъв жалък....чалгаджия без мозък
Awesomness
08-05-2010, 15:42
От цялата тема сигОрно е едно. От OneBoy и оная кифлатаАни хора не стават ;) Продължавай да обиждаш момичето, което един път не те обиди ;) Видяхме, че си мъж без чурка ;) Айде ходи се доказвай на турчолята и мангалите в махалата и спри да ни занимаваш с глупостта си.
1во приятелят ми е сигурно 10 пъти по-голям мъж от теб.
2ро теб проститутка ти отказва, да не говорим за останалите..
3то правиш секс без презерватив само защото ръцете ти не могат да забременеят ;)
Той някъв 26 годишен дришльо кисне по тийн форумите и тръгнал на мен да ми разправя ква съм и що съм. Ти погледни себе си... На 26 висиш по форуми, сигурно и висше нямаш, за работа да не говоря, надали има кой да те търпи такъв дришльо. Никоя жена не би се обвързала с плужек като теб. И ти си тръгнал да храниш 16-17 годишни момичета из форумите ? Брех ама си голям мъж де !
Awesomness имала си само едно гадже щот знаеш че ако се разделите с него няма да си намериш друго и за тва си натискаш парцалчетата при него, горкото момче от цяла софия пълна с п**** той баш "мъжкия полов орган" набарал :razz: :razz: :razz: пф тука ми намирисва на завист и какво лошо има в това ,че има 1 гадже за 2 години и се съмнявам ,че си я виждал ,защото съм обедена ,че може да има доста повече гаджета от едно.Това ,че ти или примерно аз нямаме сериозна връзка не значи ,че тя не може да има. Хахаха на кво да и завиждам на просташкото отношение към полвината форум ли аз като видя такова момиче някаде дето само псува наляво надясно мога само да я пратя да патува на някаде :-D то една циганка от месния катун в софия да вземиш за пример ще има по добри обноски от Awesomness
Awesomness
08-05-2010, 15:48
Awesomness имала си само едно гадже щот знаеш че ако се разделите с него няма да си намериш друго и за тва си натискаш парцалчетата при него, горкото момче от цяла софия пълна с п**** той баш "мъжкия полов орган" набарал :razz: :razz: :razz: пф тука ми намирисва на завист и какво лошо има в това ,че има 1 гадже за 2 години и се съмнявам ,че си я виждал ,защото съм обедена ,че може да има доста повече гаджета от едно.Това ,че ти или примерно аз нямаме сериозна връзка не значи ,че тя не може да има. Хахаха на кво да и завиждам на просташкото отношение към полвината форум ли аз като видя такова момиче някаде дето само псува наляво надясно мога само да я пратя да патува на някаде :-D то една циганка от месния катун в софия да вземиш за пример ще има по добри обноски от Awesomness
Аз не псувам всички ! Аз псувам само тези като ТЕБЕ с отрицателен коефициент на интелигентност ! Ти си точно с толкова акъл, колкото тези дето пускат темите "направих го без презерватив, бременан ли съм?"... За тва те псувам ;) А пък ти драги селяндуре, не спря да обиждаш не само мен, но и други момичета, които НИТО ЕДИН ПЪТ не са те обидили, както и други хора от форума ;) А пък и със селяндур като тебе интелектуален разговор не може да се води, за тва по селски с псувсни ;) Аре пАтувай хасковски паляк !
reportera тебе пък някой да ти е искал скапаното мнение що не допълзиш обратно от дупката от която си изпълзял
reportera
08-05-2010, 15:50
(това си проси храната) - това че се возиш по каруците в мангалите и даже им гледаш "обноските" показва колко велик град е СЕЛО хасково.
reportera
08-05-2010, 15:51
reportera тебе пък някой да ти е искал скапаното мнение що не допълзиш обратно от дупката от която си изпълзял
ее сега нали съм ти гост в тая дупка наречена гъза на майкати
Awesomness
08-05-2010, 15:53
Добре де OneBoy, хората във форума ти казват НЕ СТАВАШ... Жените в леглото ти казват НЕ СТАВАШ... Дори родителите ти казват НЕ СТАВАШ... А ти продължаваш ли да си даваш гъза да ти го пълнят с мъжки полови органи... Бе, че си тъп си тъп, ама вече ставаш за смях...
Princessani
08-05-2010, 15:54
От цялата тема сигОрно е едно. От OneBoy и оная кифлатаАни хора не стават ;) Продължавай да обиждаш момичето, което един път не те обиди ;) Видяхме, че си мъж без чурка ;) Айде ходи се доказвай на турчолята и мангалите в махалата и спри да ни занимаваш с глупостта си.
1во приятелят ми е сигурно 10 пъти по-голям мъж от теб.
2ро теб проститутка ти отказва, да не говорим за останалите..
3то правиш секс без презерватив само защото ръцете ти не могат да забременеят ;)
Той някъв 26 годишен дришльо кисне по тийн форумите и тръгнал на мен да ми разправя ква съм и що съм. Ти погледни себе си... На 26 висиш по форуми, сигурно и висше нямаш, за работа да не говоря, надали има кой да те търпи такъв дришльо. Никоя жена не би се обвързала с плужек като теб. И ти си тръгнал да храниш 16-17 годишни момичета из форумите ? Брех ама си голям мъж де ! е не чесно нищо не съм ти направила за да си вадиш такива заключения от мен да ли става човек или не .! От някакви дразканици в някъв форум и вече си задиш заключения. :x :x
reportera
08-05-2010, 15:57
то по това се съди аз ако кажа - ко чи праим дниеска - ще е ясно че съм от село хасково.
Awesomness къв интелектуален разговор мога да водя с няква комплексирана софиянка :-D която си живее в някав си неин измислен свар кадето си мисли че тя е най-умната и че всичко се върти окло нея, и мога да ти кажа че някой ден ако трябва да се справяш сама в живота тогава освен селска курва нищо друго не би станало от теб ама имаш самочувствие на гърба на някой друг
то по това се съди аз ако кажа - ко чи праим дниеска - ще е ясно че съм от село хасково. в грешка си хасковлиите не говорим така може би ни бъркаш със харманлиици ама кво ли ти обяснявам се едно ще вдениш нещо
reportera
08-05-2010, 16:05
то по това се съди аз ако кажа - ко чи праим дниеска - ще е ясно че съм от село хасково. в грешка си хасковлиите не говорим така може би ни бъркаш със харманлиици ама кво ли ти обяснявам се едно ще вдениш нещо
ооо не така ме затапи че нямам думи.Жалък мизерник намери си работа или като ти харесват форуме за малолетни отиди в някой за первезни шебеци като теб :-x :razz: :razz: нищо няма да ми направиш като ме храниш не ми пука ама това че софиянците са комплексари :razz: :razz: го кажи на циганина който те оправя за лека нощ
Awesomness от кои хора точно трябва да се обиждам от тези които се мислят за голяма работа а сле 5 мин пускат тема ами не ми стана патката кво да правя или от деградирали феминиски като теб който мразят мъжете не за друго ами щот като седнат някаде на маса и като не са зад кейборда речника им рязко обеднява и само си чоплят суполчета в носа
Awesomness
08-05-2010, 16:12
Да бе ок ! Аз съм 26 годишна комплексирана софиянка, която по цял ден рови в тийн форум за да разговаря с деца, които биха му повярвали на измислиците ;)... Ох не това си ти OneBoy ... Аз самочувствие си имам защото мога да си го защитя, а такива жалки мижетурки като тебе само ми се лепят по обувките. Спри да коментираш, защото наистина почна да омръзва както на мен, така и на хората от форума да четат шльокавицата, която ти наричаш българск иезик и остани отново самичък в ъгълчето да си поплачкаш. Мен не ме интересува, че ти си недорасъл 26 годишен мъж, без бъдеще, цели и мечти. Жалък си и много се надявам когато достигна твоята възраст да не съм такова ограничено животно... Мен речника не ми обеднява нито на маса нито под маса, нито където и да било. Аз на живо не се крия ! ТИ си този, който се крие... Да не забравяме, че си на 26 години, а от обяд киснеш в тоя форум в РАБОТЕН ден... Нямам какво повече да коментирам, ти си отрепка без бъдеще и без личен живот ! Винаги ще бъдеш плюнката в устите на хората и винаги ще бъдеш отритван от обществото!
reportera ще ти го просто и ясно като за прост човек като тебе не можи някой който флиза по някои форумчета само и само да обижда хората и да им намира косури да не е супер комплексиран,той за това го прави за да го отпуснат малко комплексите че да може да заспи тая вечер като хората. Един нормален човек никога не би тръгнал да обижда целенасочено всеки който му се изпречи на пътя ако не е някой страшно комплексиран
Princessani
08-05-2010, 16:19
Аве тука нямате ли си друга работа освен да си мерите пишките на кой по -голяма .Тая тема няма ли да я заключите вече ?
Awesomness хахах и като ги каза сички тия глупости данеби да ти олекна нещо или пак посегна към антидепресантите че да не вземеш да си сложиш въженцето направо се чудя как толко злоба и негативизам в един човек събрани че и на 17 години явно самочувствието ти е било не веднъш и два пъти потъпквано ама разбери че ти си си виновна а не хората
lifelesscorpse
08-05-2010, 16:33
Вземи се скрий някъде,смотльоо ;) Престани да пишеш в темата глупости.Толкова ли не разбра за какво служат личните съобщения??Вземи се кротни,защото не си интересен и престани да обиждаш наляво и надясно.Родителите ти на нищо не са те научили.Както се казва първите 7 години ти липсват...ама при теб май до 18 годишна възраст са те държали в саксия.Абсолютно нищо не разбираш май.Най-добре просто млъкни и спри с глупостите.Не мисля повече да се разправям с теб.Такива като теб само едно ги оправя,ама айде да не казвам...Само обиждаш,но нищо смислено не съм прочела досега от теб в последните...приблизително 15 коментара,в които се изказваше така "цветно".Стига си си вадил комплексите на показ пред цял форум.Досади достатъчно много,както на нас,така и на останалата част от форума,които видяха що за "човек" си ;)
Започнах да хозя с едно момиче(първото ми гадже) от курсовете ми по рисуване към края на учебната ми година (15 Юли) видяхме се няколко пъти годината свърши и тогава обикновенно наште ме мъкнат на вилата за 2-3 седмици.Искам не искам отидох голяма скука беше само за гаджето си мислех и като най накрая се върнах тя не беше в София а в Англия на почивка върнала се беше вчера ии си поговорихме по скипе тя постоянно ме питаше дали съм намерил друго момиче.Тя ми каза че вече се била обвързала с друг защото ме е нямало.Тя днес замина на море до 13 септ O.o . Иии аз останах с пръст в уста..така да се каже.преди да замине ми каза че ще види какво ще прави като се върне ама не вярвам мн.Не съм съкрушен еле някаква подобна глупост тъпо ми е че ме е оставила.Само това да не се превърне в ония драми във форумите...Може ли някакъв съвет какво да права...да го потърся ония и да го... или не :D..не , просто някакъв съвет какво да правя оттук нататъка. :) и ей такива хора ми се правят на много интересни из форумите :razz: :razz: :razz: видя ли сега кой е палячото бе нещасник
Започнах да хозя с едно момиче(първото ми гадже) от курсовете ми по рисуване към края на учебната ми година (15 Юли) видяхме се няколко пъти годината свърши и тогава обикновенно наште ме мъкнат на вилата за 2-3 седмици.Искам не искам отидох голяма скука беше само за гаджето си мислех и като най накрая се върнах тя не беше в София а в Англия на почивка върнала се беше вчера ии си поговорихме по скипе тя постоянно ме питаше дали съм намерил друго момиче.Тя ми каза че вече се била обвързала с друг защото ме е нямало.Тя днес замина на море до 13 септ O.o . Иии аз останах с пръст в уста..така да се каже.преди да замине ми каза че ще види какво ще прави като се върне ама не вярвам мн.Не съм съкрушен еле някаква подобна глупост тъпо ми е че ме е оставила.Само това да не се превърне в ония драми във форумите...Може ли някакъв съвет какво да права...да го потърся ония и да го... или не :D..не , просто някакъв съвет какво да правя оттук нататъка. :) Ами най-добре продължи с рисуването докато единствената ти приятел се чука с някой мъж дето знае как да ебе не сополано като тебе :razz: :razz: :razz:
DarkTemplar
08-05-2010, 17:12
Предпочитам без презерватив и досега всичко ми е окей. Подбор му е майката.
Някой изяде бана или си решихте спора?Аз тъкмо се върнах от ремонта :o
Темата е следната
Един прост въпрос към момичетата: когато харесвате едно момче по какъв начин го изразявате и как се опитвате да го свалите. Просто ми е интерестно 8-) :) а отговора на наща приятелка дето уш си има приятел от 2 години :wink: е следния
За тва и не се трудя с момчета :D По-лесно отивам при мацката прокарвам си пръста между краката й, следва нежен поглед, след което или получавам шамар или мега лудата нощ ;) А момчета... Ми то и при тях върви същата схема :grin: :grin: самоче при тях май няма да получа шамар НИКОГА :D :D :D има поне 10 поста още които ясно доказват че си пълна лесбиика и си в тоя форум колкото да си намериш някоя себеподобна :D
Awesomness
08-05-2010, 17:29
Ох идеалният секс.... Аз си го представям как съм вързала някоя какичка, облизвам и сладко, сладко нежната и сочна вагинка, прокарвам пръсти по цялото и тяло, докато приятелят ми зад мен ме чука здраво :grin: :grin: ... Боже колко съм разгонена....
Ето ти още едно над което да помислиш ;) Не не съм лезбийка, обичам да го правя с приятеля ми и с момичета! И 3ката ми е присъща. Сеш се на къде бия ? Правя секса за кеф, а не за бройка ;) Факта, че постваш някви наши коментари с цел да ни "изложиш" само показва колко си самотен и жалък. А пък и това, че ти си боклук не значи, че всички в тоя форум са боклуци ;)
Ох идеалният секс.... Аз си го представям как съм вързала някоя какичка, облизвам и сладко, сладко нежната и сочна вагинка, прокарвам пръсти по цялото и тяло, докато приятелят ми зад мен ме чука здраво :grin: :grin: ... Боже колко съм разгонена....
Ето ти още едно над което да помислиш ;) Не не съм лезбийка, обичам да го правя с приятеля ми и с момичета! И 3ката ми е присъща. Сеш се на къде бия ? Правя секса за кеф, а не за бройка ;) Факта, че постваш някви наши коментари с цел да ни "изложиш" само показва колко си самотен и жалък. А пък и това, че ти си боклук не значи, че всички в тоя форум са боклуци ;) хаха ти си няква пълна курва ето и откаде е дошъл тоя мръсен речник който така добре владееш и не се мъчи да ме обедиш в нищо повече . Показвам ваще коменари за да ви видят какви жалки отрепки сте в личен план ама иначе много ги знаете псувните ти лесбииката и оня девственик репортера, ама аз и друго не съм очаквал от вас за пореден път казвам и не защото искам да ви обидя, а защото е така - само комплексарите могат да влизат по разни форуми за да обиждат другите хора
а на мен ми беше интересно що хората правят секс без презерватив или др предпазни мерки и после пишат по форумите "може ли да се забременее" ??
който си е преценил, че риска не е голям, хубаво всеки има право на избор
а за обиждащите се във форума: направете си 1 общ чат в скайпа и се разберете
DarkTemplar
08-05-2010, 17:48
Лично аз правя секс, защото ми е по-приятно (и на мен, и на партньорката ми). И ест. осъзнавам рисковете и дори да стане някой фал, няма да вляза в който и да е форум и да питам, а просто ще й купя тест/ ще я заведа на гинеколог.
Тва, че има хора, които не знаят кво правят и защо го правят, си е изцяло техен проблем.
Awesomness
08-05-2010, 17:53
Курва или не аз си правя кефа ! А ти 26 годишен чекиджия можеш да си мечтаеш за 3ка ;) От кога стана така, че като си правиш кефа си жалка отрепка ? Просто си ужасяващо ограничен за да проумееш, че има секс ДАЛЕЧ по различен от 3 минути в мисионерската (нещо което ти владеш идеално 8-) ) Хич не ме интересува твоето мнение. Аз секс правя със сигурни и надеждни партньори, а не с тамошните хасковски мангали... Аз съм съгласна да ме наричаш курва ! Но помни, аз съм курвата, която ВИНАГИ ЩЕ ТИ КАЖЕ НЕ !!!!!!!!
к***а или не аз си правя кефа ! А ти 26 годишен чекиджия можеш да си мечтаеш за 3ка ;) От кога стана така, че като си правиш кефа си жалка отрепка ? Просто си ужасяващо ограничен за да проумееш, че има секс ДАЛЕЧ по различен от 3 минути в мисионерската (нещо което ти владеш идеално 8-) ) Хич не ме интересува твоето мнение. Аз секс правя със сигурни и надеждни партньори, а не с тамошните хасковски мангали... Аз съм съгласна да ме наричаш к***а ! Но помни, аз съм курвата, която ВИНАГИ ЩЕ ТИ КАЖЕ НЕ !!!!!!!! :D :D :D Притрябвало ми да си слагам таралеж в гащите с момиче като теб. А и не бих правил секс с теб(кой знае кви болести имаш). И ми стана ясно кви надежни партньори намираш като предлагаш да лижеш някви мацки по форумите които дори не познаваш(сигорно и така си намираш и мъжете с които казваш че правиш тройка :D ) абе казвам ти чесно наистина не обичам да обиждам някой, ама хора като теб дето само се чудят с кой да направят тройка и коя от форума да олижат ми са много жалки картинки :?
к***а или не аз си правя кефа ! А ти 26 годишен чекиджия можеш да си мечтаеш за 3ка ;) От кога стана така, че като си правиш кефа си жалка отрепка ? Просто си ужасяващо ограничен за да проумееш, че има секс ДАЛЕЧ по различен от 3 минути в мисионерската (нещо което ти владеш идеално 8-) ) Хич не ме интересува твоето мнение. Аз секс правя със сигурни и надеждни партньори, а не с тамошните хасковски мангали... Аз съм съгласна да ме наричаш к***а ! Но помни, аз съм курвата, която ВИНАГИ ЩЕ ТИ КАЖЕ НЕ !!!!!!!! :D :D :D Притрябвало ми да си слагам таралеж в гащите с момиче като теб. А и не бих правил секс с теб(кой знае кви болести имаш). И ми стана ясно кви надежни партньори намираш като предлагаш да лижеш някви мацки по форумите които дори не познаваш(сигорно и така си намираш и мъжете с които казваш че правиш тройка :D ) абе казвам ти чесно наистина не обичам да обиждам някой, ама хора като теб дето само се чудят с кой да направят тройка и коя от форума да олижат ми са много жалки картинки :?
приливаш от ум ...Освен това сигОрно си от хасковските цигани на 26 без средно... с 26 деца ... и едва ли имаш 18... утрепка ... цял ден седи и се обяснява като някоя уличница ...
Awesomness
08-05-2010, 18:26
Ти си некомпетентен на тема "четене" ... 3ка правя САМО с приятеля ми и момиче, не с разни момченца келеменца като тебе такива ограничени... Аз съм на 17 постоянно съм разгонена, а гаджето за разлика от тебе хрантутнико ходи на работа и не можем да се виждаме често ;) Аз от по низше създание не мога да се обидя, особено пък от теб... Не всички са банални и ограничени като теб. Аз стандарти си имам, за разлика от тебе. Само не разбирам какво се опитваш да докажеш ? Казваш, че съм курва - Ок щом се стара курва от това да спиш само с 1 момче, значи съм такава ! Ок тъпа съм, защото както вече много хора ти го казаха "че те наврях на кучето в гъза" ок тъпа съм. Факта, че се опитваш да ме злепоставиш с някви си мнения дето съм дала във форума, както и колегата Репортера те прави доста низш. Както вече ти казах, хората във форума, момичетата в родното ти селце, дори родителите ти - НЕ СТАВАШ ! Аз живота си живея, правя каквото ми е любимо и каквото ми доставя удоволствие, а не прекарвам живота си във форум с надеждата няква тийн кифла да хареса 26 годишен онаниращ дришльо ! Хич не ме интересува плоското ти изпълнено със завист мнение. Нито имам какво да крия, нито имам от какво да се срамувам ! А ти ЧИЧКО можеш да останеш цяла вечер и да спамиш форума, защото просто никой не иска да излиза с теб :( :( Както и утре вечер и събота вечер и всяка друга вечер... На мен да ми е гадно, че си живея живота ? Само се погледни - на 26 години мъж, без капчица разум и житейски опит и все още кисне до късно всяка вечер в ТИЙН форум да храни тийн-ове... Съжалявам те !
Princessani
08-05-2010, 18:28
Аве аз ли не съм добре или тука нещо не е наред от обяд стойте тук цял ден и се нареждате излезте малко на въздух ,друга работа нямате ли си ??
Аве аз ли не съм добре или тука нещо не е наред от обяд стойте тук цял ден и се нареждате излезте малко на въздух ,друга работа нямате ли си ??
Спинай спокойно всеки си е наредил деня от сутринта не бой се за хората :)
^Баси и аз като съм била на 14 съм ходила с 21 годишен,ама 36 е вече грубо.. ;о
Иначе относно темата,с по-малък не съм била и няма да бъда.. ;]
не казвай голяма дума ...
А по темата ... аз съм на 16 ... бих ходил с жена до 40 години... дори да е маика ... а ако е рускиня и е с руса коса получава 10 бонус точки ... хахах да искаш 40 годишна наеби майка си бе изврятеняк гнусен тя може и да ти даде от сажеление към теб, мале мале поредния отворко който с едната ръка пише на кейборда с другата прави чекии. И нали се сещаш какво ще ти се случи ако те набарам някаде, със шутовете ще те навра обратно там от кадето си дошъл
В писмен или устен вид да обясним? 8)