View Full Version : Цикъл
bebetuuu
08-06-2010, 07:20
Този месец съм на море и искам да предизвикам да ми дойде, но без хапчета. Четох, че с обелки от лук ставало. Някой може ли да ми обясни как се прави и НАЛИ НЯМА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ??? :-o
Ами как??! Може би по време на яденето трябва да си хапваш някоя друга обелка от лукчето. То това ако ти предизвика менструацията,...евала ще ти кажа! Малко глупости ми се струва тази работа! :?
Обелките от лук се варят и като изстине се прецежда и пие,поне доколкото съм чела аз.Иначе съм чувала и за канела,чай от джинджифил(мн. полезен м/у другото),кола с канела,аспирин и коремни преси...Няма странични ефекти,но и желания ефект го няма при повечето. ;]
И аз бях в същата ситуация тази година и лекарката ми каза да пия витамин ц,калций и цинк няколко дни преди да ми дойде и по време на,за да ми свърши по-бързо.
Успех! ;]
titinkaa
08-06-2010, 10:30
Ако пиех по 2-3 хапчета на ден витамин Ц,ще ти го измести с няколко дена по късно.
j_adore2
08-06-2010, 10:49
Това с канелата,лука и тея не помага :)
На мен по принцип ми се наложи 1 път да предизвикам цикъл.. пробвах и 1 чаена лъжичка канела (бях чела, че трябва да се изпие на сухо и действа до 24 часа). Наистина, на другият ден ми дойде. Дали просто е съвпадение, или наистина помага.. не мога да кажа, но не пречи да пробваш, не вреди :)