Влез

View Full Version : Имам нужда от съвет

nadiusha
08-06-2010, 12:26
Така първо искам да кажа,че имам приятел от 2 месеца и ако трябва да бъда честна ,досега това е най-дългата ми връзка ( на 15 съм).От малко време насам започнах да забелязвам,че се е очуждил малко от мене.Наскоро беше с неговите приятели , които отдавна не бе виждал и мисля ,че покрай тях напълно забрави за мен.Когато се върна,в главата му бяха единствено неговите "манячета и манячки".Така се почувствах излишна.Сега не спира да ми повтаря ,че е имал и семейни проблеми,затова се държал по-дистанцирано и казва,че ме обича,но дали е така наистина и аз сама не знам.Забелязах още,че когато е с приятелите си ,забравя за мен.Започвам да мисля ,че е с мен заради някаква лична изгода или пък просто за да е с някоя.Не искам да го зарежа,защото е свястно момче и ми харесва да бъда с него , но подобно отношение не бих търпяла.Моля ви се дайте съвет ,защото съм адски объркана и не знам към кого да се обърна...

MissChocolate
08-06-2010, 13:27
Сама го каза.. не би търпяла такова отношение.
Поговори сериозно с него. Ако въпреки всичко продължи по същия начин, не си заслужава да се мъчиш.

kradinero
08-06-2010, 14:04
Поговори сериозно с него. Ако въпреки всичко продължи по същия начин, не си заслужава да се мъчиш.

Грабна ми думите от устата, като изгладняло прасе ярма.. :D

М.. както каза Мисс Чоколате (сори за произношението) поговори с него.. кажи му, че не ти харесва да се държи така.. Може пък да иска малко разнообразие човечеца :D Или го помоли някой ден да излезеш с тях.. Да видиш за какво иде реч :)

Гуд Лъкк 8-)

dimitar_ak
08-06-2010, 14:07
Момчето е поискало малко лично пространство. Това не е проблем и повод за "сериозен" разговор. Следващия път поискай да те вземе с компанията си. Ако откаже тогава е проблем.

Claymore
08-06-2010, 14:20
Не мислиш ли, че за най-малкото се впускаш в някаква супер драма. Няма какво да сядате да говорите. Винаги съветвате хората да говорят. Ами ако проблема е във авторите на темата. Ако наистина се е отдръпнал значи има защо. С разговори просто ще го отегчиш. Промени държанието си към него. Прекарвайте повече време заедно, ако той не ти го дава - ти сама си го поискай [времето заедно], разбира се не трябва и да прекаляваш.
Успех!

nadiusha
08-06-2010, 14:35
Ами благодаря ви за мненията , но не смятам ,че има нужда от лично пространство , защото му давам прекалено много и в това отношение не може ама изобщо да се оплаче.Другото е ,че мисля ,че той не иска да съм с неговата компания , защото така е бил с бившата му , която навсякъде е била с него и може би в мен не вижда това момиче и не иска да е същото.Вече не знам какво да си мисля ,ама истината е ,че понякога той ме оттегчава ,не знам за него ,но май ми писна да влизам в ролята на утешител , на който се изповядва или човек ,с който да прекарва времето си , понеже тука няма с кой , приятелите му са в Бургас.Но както и да е явно тук всички са на различни мнения ,ще трябва да избера един изход , то май само един има ;д

truculent
08-06-2010, 16:55
Поговори сериозно с него. Ако въпреки всичко продължи по същия начин, не си заслужава да се мъчиш. Отново съвет с който се съгласям :)

soul1199
08-06-2010, 20:30
Поговори сериозно с него. Ако въпреки всичко продължи по същия начин, не си заслужава да се мъчиш.и аз така мисля