PDA

View Full Version : Правят ли ви проблем

ecstazy
08-06-2010, 12:33
Исках да видя дали смо при мен е така. Ако не излезнете 1 ден навън, а си стоите цял ден вкъщи, вашите правят ли ви проблем? Защото при мен не се търпи вече. Нетърпимо е и не издържам вече. Майка ми прави проблем, че спя до 12, към 1-2 идва и ме пита няма ли да излизаш, излизам към 3 и се прибирам към 5-6 и следва въпроса " ЗАЩО СЕ ПРИБИРАШ :shock: " Едва ли не ме гони и това е ВСЕКИ ДЕН АБСОЛЮТНО ВСЕКИ (започна се от началото на тази лятна) О.О" . Ако се случи да не излизам 1 ден, се започва с пълен разпит. Обади ли се на еди кого си? Защо тя няма да излиза? Ами еди коя си? ами другата? Ами някой от бившия клас? Ама така ли цял ден в къщи ще си стоиш? На мен ми е достатъчно тегаво, че плановете се провалят и ще си стоя в нас, ами и трябва и тя отгоре още да ми пили що съм си седяла в нас. И това е само зааради 1 ден О.О". Не знам, просто не знам, в мен ли има нещо, в майка ли ми има нещо !?! Само аз ли съм така :shock:

radeberger
08-06-2010, 12:35
И мен някой път ме пита дали няма да излизам , но не ми прави чак такива проблеми . Просто аз гледам всеки ден да изляза (ако няма с кого , сам ) защото вечерта ако не съм излизал почвам да откачам . 8-)

AFT
08-06-2010, 12:50
Е, ако един ден не съм излязла, не е голям проблем, но ако цяла седмица и повече не мръдна от нас, започват да мрънкат, но пък и зависи какво съм правила докато съм била в нас. :]

RY
08-06-2010, 13:20
Не може да се каже,че майка ми ми прави проблем.Понякога вика,че съм била само от леглото на компютъра и от компютъра на леглото. :lol: Или пък ме пита дали съм си чатела с някой от класа по скайпа. :lol: Но рядко..А баща ми никога не би ми казал нещо за това.

Unendlich
08-06-2010, 13:21
Майка ми ме пита често 'ще излизаш ли?', но то е само информативно, тъй като не се обаждам кога ще излизам и кога не, така че често намират дома без мое присъствие :-D Иначе, не - не ми правят проблем, ако съм решила да си остана у дома :)

danibebi
08-06-2010, 14:54
нее,не ми правят проблемм :grin: :D пък и отдавна не се е случвало да не излизам,по принцип само ме питат дали ще излизам,с кой и т.н. 8-)

Claymore
08-06-2010, 15:06
Почти всеки ден. От както едното бф замина за Варна за ваканцията, а другото и то на море седя по цял ден на компютъра. Майка ми мрънка по-скоро за това, че не ставам от компютъра.
Иначе един вид почти всеки ден излизам...разхождам се по терасата [2х1 метра] като лудите :lol:

AniBG
08-06-2010, 16:07
Исках да видя дали смо при мен е така. Ако не излезнете 1 ден навън, а си стоите цял ден вкъщи, вашите правят ли ви проблем? Защото при мен не се търпи вече. Нетърпимо е и не издържам вече. Майка ми прави проблем, че спя до 12, към 1-2 идва и ме пита няма ли да излизаш, излизам към 3 и се прибирам към 5-6 и следва въпроса " ЗАЩО СЕ ПРИБИРАШ :shock: " Едва ли не ме гони и това е ВСЕКИ ДЕН АБСОЛЮТНО ВСЕКИ (започна се от началото на тази лятна) О.О" . Ако се случи да не излизам 1 ден, се започва с пълен разпит. Обади ли се на еди кого си? Защо тя няма да излиза? Ами еди коя си? ами другата? Ами някой от бившия клас? Ама така ли цял ден в къщи ще си стоиш? На мен ми е достатъчно тегаво, че плановете се провалят и ще си стоя в нас, ами и трябва и тя отгоре още да ми пили що съм си седяла в нас. И това е само зааради 1 ден О.О". Не знам, просто не знам, в мен ли има нещо, в майка ли ми има нещо !?! Само аз ли съм така :shock:
Неее! :grin: :grin: :grin: Не ми правят чак толкова голям проблем, като твоя, определено! :-o Но пък и аз всеки ден излизам, а 1-2 дена в седмицата - не излизам, защото съм уморена от нещо, примерно и т.н. 8) По-скоро ми правят забележка, ако стоя по много на компютъра, но аз следобед излизам между 4.30-5.30 часа и се прибирам към 8.30. :P

Но ако искаш съвет, най-добре седни един ден с майка ти и поговорете сериозно за това! :?

ibojilow
08-06-2010, 20:06
Еми не, правя си каквото искам, да не съм на 10.

FiRe_LaDy
08-06-2010, 21:24
Случвало се е да ме питат дали няма да излизам, но не и да ми правят проблем. Един път само ми бяха правили проблем ... и то защото майка ми виждаше, че нещо ми има и 2 седмици се бях затворила в дома. Но и тогава не е било някво да ми прави проблем, а просто поговори с мен.

Jessie
08-06-2010, 21:46
Кофти ситуация, но аз съм точно в обратната - постоянно ме пита майка къде си, с кого си, няма ли да се прибираш? :D Какво да ги правиш, родители ...

S1lv3r
08-06-2010, 22:08
Кофти ситуация, но аз съм точно в обратната - постоянно ме пита майка къде си, с кого си, няма ли да се прибираш? :D Какво да ги правиш, родители ...

И при мен е така...да има как по цял ден да си виса у нас майка ще е много весела. :D :D Даже се очудих,че има такива родители...мислех,че само ние ги гоним от вкъщи :D :D :D :D

elito96
08-07-2010, 08:33
Не ми правят проблем, но като излизам всеки ден е точно обратното, само ходиш вън, трябва да четеш, не се спираш.. :x

someonerandom
08-07-2010, 10:51
Според мен майка ти се притеснява да не водиш затворен живот или нещо такова...

venelinka
08-14-2010, 07:42
Не, майка ми не ми прави проблеми. :)