View Full Version : лакирана пейка
bubinkaa
08-06-2010, 13:27
снощи седнах на една лакирана пейка... :o може ли да се махне лака от панталона ми :-o и как?
П.П. мама ще ме убие 8-)
ПОМОЩ!
CupcakeMonster
08-06-2010, 13:30
Освен да го дадеш на химическо,ако могат,др начин не знам. :(
teddyx33
08-06-2010, 13:49
да химическо :(
аз веднъж така носих блузата на една моя фр ,защото ме поляха с бира ии се допрях на едни решетки зелени такива ии тя се сбогува с блузата си :D
Вземи памук и лакочестител и триеш. Сменяй по-често памука. Охх.. не знам дано да се махне.
VerryBerry
08-06-2010, 16:52
^малко ме съмнява да не ги изсветлиш с лакочистителя.Най-добре кажи на майка си,защото аз така съсипах едни дънки.. 8-)
^малко ме съмнява да не ги изсветлиш с лакочистителя.Най-добре кажи на майка си,защото аз така съсипах едни дънки.. 8-)
Ами като се замислиш с какво друго може да се махне лака? Или ще ги протрие или ще си останат в това положение. Ноо мноого се съмнявам да ги протрие.. та памука да не е шкурка :razz:
снощи седнах на една лакирана пейка... :o може ли да се махне лака от панталона ми :-o и как?
П.П. мама ще ме убие 8-)
ПОМОЩ!
С лак за нокти ли е била лакирана или с блажна боя ?
Lovegood
08-06-2010, 17:09
Ми, и аз тъй седнах един път и тези дънкови панталонки си стоят с жълтите ленти отзад.... :-D
С лакочистител нищо няма да направиш. :?
j_adore2
08-06-2010, 17:21
http://www.polezno.info/potchistvane-na-petna-ot-blazhni-boi-i-bezir-122.html
Виж тук.
Попринцип съм си чистила ръцете от боя с разредител,но не знам дали става за дрехи.
DarknessAngel
08-06-2010, 18:35
С разредител съм си прала суичъра, който опръсках с черен спрей. Слагаш там праха за пране и сипваш разредител, после и на самото място и търкаш. Но суичъра беше бял и не знам как е за цветно. Успех.