PDA

View Full Version : Проблем с регистрацията

miroandonow
08-06-2010, 13:33
Хора днес се регвам,давам си maila в mail - бегето и досега чаках активиращото писмо.Спам защитата не ми е активна.Регнах сега в дир бегето и стана - писмото ми дойде на секундата.А вие въобще работите ли с мейл бегето?

Nakadah
08-06-2010, 17:04
E, ето че си се регистрирал бе човече. Къв е проблема?

miroandonow
08-06-2010, 21:33
E, ето че си се регистрирал бе човече. Къв е проблема?

Проблема съм го описал и съм задал въпрос нали?

shadow4e
08-06-2010, 21:42
Не мога да ти отговоря, но поне можеш да споделиш колко време не си получила активиращ мейл.

miroandonow
08-06-2010, 22:03
Вече 11 часа.

shadow4e
08-06-2010, 22:10
Какво означава "вече", нали пишеш в момента?

amk933
08-06-2010, 23:18
^shadow4e, май се е регнал с друг имейл.

А сигурна ли си, че си си написала мейла правилно и не си изпуснала нито една буква, сифра, точка? :-o

miroandonow
08-08-2010, 13:08
Какво означава "вече", нали пишеш в момента?

Ако си беше направил/а труда да прочетеш темата ми,щеше да знаеш какво означава ВЕЧЕ!Нали сте модове за да помогнете ама ти май четеш между редовете и не те интересува кой знай колко.

АМК933,Не съм тя ,а той и съм сигурен,че съм го написал правилно!Може да проверите заявката - профила ,който чака мейла е miroandonov!

Бати толкоз ли е трудно да се провери и оправи един проблем ,ве майна?!

kalpazanka
08-08-2010, 13:49
Вече 11 часа.
Да разбирам ли, че си сменил мейла на настоящата ти регистрация?!
Ако да:
При положение, че си сменил мейла на регистрацията, какво още чакаш?

miroandonow
08-08-2010, 14:41
Вече 11 часа.
Да разбирам ли, че си сменил мейла на настоящата ти регистрация?!
Ако да:
При положение, че си сменил мейла на регистрацията, какво още чакаш?

Да разбирам ли,че и ти не четеш какво съм написал като проблем и какво съм направил след товА?

kalpazanka
08-08-2010, 15:50
След като вече трети човек не разбира какво си написал, ще те сбърка ли да перифразираш?
Кой е умрял от това, че не сме отговорили навреме дали работим с "мейл бегето"?!

Claymore
08-08-2010, 16:22
miroandonow e акаунт регистриран с дир бг, а miroandonov e акаунт регистриран с "мейл бг", чието писмо да потвърждение не е получено все още...
Писмото за потв. на miroandonow вече е отворено и сега той пише с този акаунт, но иска да знае какво е станало с другата му регистрация.
Мисля, че е елементарно!

someonerandom
08-08-2010, 17:03
^^Аз пък не го разбрах,докато не го обясни ти...

amk933
08-08-2010, 18:17
Извинявай, че ти обърках пола, просто с това пиле имаше няколко потребителКи по едно време и по презумция реших така... 8-)

Аз ти разбрах проблема от началото, но си нямам и идея защо е така. Единственото, за което се сещам е да си си го написал грено (което ти казваш, че не е) или да си сложил някой филтър. Има други потребители с регове в мейл бг и няма логика само при теб да има проблем. :)

GirlfromHell
08-08-2010, 21:30
Между другото и аз имах такъв проблем и затова се наложи да се регна с абв.бг.И за да се уверя,че не съм сбъркала e-mail адреса се опитах да си направя втори ник тук с него и ми каза,че този адрес се използва от друг потребител.Нямам активирани никакви филтри,нито пък се е получило писмо в папка "Спам".Наистина,ще е добре да видите какъв е проблема!

Nakadah
08-08-2010, 23:27
Господа, аз много добре разбрах какъв е проблема на човека, но какво значение има като вече има регистрация? За какво са ви 2-3 регистрации?

Като не можете да се регистрирате от 1 email си правите регистрация от др... В днешно време всеки има по 2-3 emails и не е никакъв проблем.

И без това email не играе голяма роля при вашето присъствие във форума...

amk933
08-09-2010, 08:30
Андов, като ти казах 100 пъти, че си си объркал мейла защо не вярваш? При първата ти регистрация си подал мейла си в абв, а не в мейл бг. Търси си потвърдителния имейл в тая поща. В мейл бг няма да го намериш. Поне помнете с каквото сте се регнали.

:)