View Full Version : Проблем с регистрацията
miroandonow
08-06-2010, 13:33
Хора днес се регвам,давам си maila в mail - бегето и досега чаках активиращото писмо.Спам защитата не ми е активна.Регнах сега в дир бегето и стана - писмото ми дойде на секундата.А вие въобще работите ли с мейл бегето?
E, ето че си се регистрирал бе човече. Къв е проблема?
miroandonow
08-06-2010, 21:33
E, ето че си се регистрирал бе човече. Къв е проблема?
Проблема съм го описал и съм задал въпрос нали?
shadow4e
08-06-2010, 21:42
Не мога да ти отговоря, но поне можеш да споделиш колко време не си получила активиращ мейл.
miroandonow
08-06-2010, 22:03
Вече 11 часа.
shadow4e
08-06-2010, 22:10
Какво означава "вече", нали пишеш в момента?
^shadow4e, май се е регнал с друг имейл.
А сигурна ли си, че си си написала мейла правилно и не си изпуснала нито една буква, сифра, точка? :-o
miroandonow
08-08-2010, 13:08
Какво означава "вече", нали пишеш в момента?
Ако си беше направил/а труда да прочетеш темата ми,щеше да знаеш какво означава ВЕЧЕ!Нали сте модове за да помогнете ама ти май четеш между редовете и не те интересува кой знай колко.
АМК933,Не съм тя ,а той и съм сигурен,че съм го написал правилно!Може да проверите заявката - профила ,който чака мейла е miroandonov!
Бати толкоз ли е трудно да се провери и оправи един проблем ,ве майна?!
kalpazanka
08-08-2010, 13:49
Вече 11 часа.
Да разбирам ли, че си сменил мейла на настоящата ти регистрация?!
Ако да:
При положение, че си сменил мейла на регистрацията, какво още чакаш?
miroandonow
08-08-2010, 14:41
Вече 11 часа.
Да разбирам ли, че си сменил мейла на настоящата ти регистрация?!
Ако да:
При положение, че си сменил мейла на регистрацията, какво още чакаш?
Да разбирам ли,че и ти не четеш какво съм написал като проблем и какво съм направил след товА?
kalpazanka
08-08-2010, 15:50
След като вече трети човек не разбира какво си написал, ще те сбърка ли да перифразираш?
Кой е умрял от това, че не сме отговорили навреме дали работим с "мейл бегето"?!
Claymore
08-08-2010, 16:22
miroandonow e акаунт регистриран с дир бг, а miroandonov e акаунт регистриран с "мейл бг", чието писмо да потвърждение не е получено все още...
Писмото за потв. на miroandonow вече е отворено и сега той пише с този акаунт, но иска да знае какво е станало с другата му регистрация.
Мисля, че е елементарно!
someonerandom
08-08-2010, 17:03
^^Аз пък не го разбрах,докато не го обясни ти...
Извинявай, че ти обърках пола, просто с това пиле имаше няколко потребителКи по едно време и по презумция реших така... 8-)
Аз ти разбрах проблема от началото, но си нямам и идея защо е така. Единственото, за което се сещам е да си си го написал грено (което ти казваш, че не е) или да си сложил някой филтър. Има други потребители с регове в мейл бг и няма логика само при теб да има проблем. :)
GirlfromHell
08-08-2010, 21:30
Между другото и аз имах такъв проблем и затова се наложи да се регна с абв.бг.И за да се уверя,че не съм сбъркала e-mail адреса се опитах да си направя втори ник тук с него и ми каза,че този адрес се използва от друг потребител.Нямам активирани никакви филтри,нито пък се е получило писмо в папка "Спам".Наистина,ще е добре да видите какъв е проблема!
Господа, аз много добре разбрах какъв е проблема на човека, но какво значение има като вече има регистрация? За какво са ви 2-3 регистрации?
Като не можете да се регистрирате от 1 email си правите регистрация от др... В днешно време всеки има по 2-3 emails и не е никакъв проблем.
И без това email не играе голяма роля при вашето присъствие във форума...
Андов, като ти казах 100 пъти, че си си объркал мейла защо не вярваш? При първата ти регистрация си подал мейла си в абв, а не в мейл бг. Търси си потвърдителния имейл в тая поща. В мейл бг няма да го намериш. Поне помнете с каквото сте се регнали.
:)