Влез

View Full Version : Въпрос към момичетата и момчетата

spaln8
08-06-2010, 22:40
Значи може тази тема да я има вече но не мога да я намеря за това аз ви пиша.
Въпроса ми е момичетата харесват ли пълни момчета дори ще дам пример аз съм си дебел за възраста си като бях на 13 бях висок 1,75 и тежах 80кл. но ся вече сум 181 и тежа 90 и нещо не съм сигурен но не ми личи чак толкова.Та преди си бях направо като толумбичка :D :D :D и нямах късмет с момичетата.Зарди това ходих на фитнес и ся пак тежа повече ама имам повече мускулна маса и чак след това си намерих гадже.
И друг въпрос имам трябва ли хората да не бъдат които са за да ги харесват и защо? :( :( :(

AlokiNn
08-06-2010, 22:43
Това че си дебел не те прави нежелан..
Това че не си себе си е измама,която рано или късно се разкрива и стават проблеми :) Грижи се за външния си вид. Бъди готин и всичко ще е наред

truculent
08-06-2010, 22:47
И друг въпрос имам трябва ли хората да не бъдат които са за да ги харесват и защо? :( :( :( Щи отговоря само на това.. Аз се опитвах да бъда някой и не ми беше приятно. Сега аз съм това което опитвах да бъда и ми е супер.. Но понякога за да ме харесват някой хора се опитвам да се правя на това което бях. Незнам.. Аз ти казвам бъди себе си и за тва, че си пълен не значи, че не си готин тва го разбрах чак сего когато се преместих в др даскало ииии щи дам пример:
Има едно момиче в моя нов клас то е дебело но всеки я оважава кажи ми защо :)

Force_bladeR
08-07-2010, 01:07
Това че си дебел не те прави нежелан..

В днешно време на тази възраст е точно обратното..

UNITED2
08-07-2010, 01:41
Боже,човека не е дебел бе :D Имал мускулна маса.. 8)
А и какво значение има какъв си ? Вярно,гледката не е приятна когато видиш нек'ъв дебелак с цици виснали му до кура но пък ако си висок и леко пухкав няма проблеми според мен (ноо момичетата имат последната дума ) :lol: . За всеки влак си има пътници и момиче за всеки се намира 8) И все пак човек по някога трябва да се прави на такъв какъвто не е :D Случвало се е на всеки и ако някой ми каже,че постоянно е себе си да отиде и да се застреля :D
Taa така братле хич да не ти пука от нищо и т'ва е,всяко момиче има различен вкус,имаше тема дали харесват пухкавите момчета и повечето викат "м'да" :lol: но имаше такива които казваха не,за това ако искаш да си с различно от сегашното ти тяло просто се стегни и го постигни ако нещеш стой си така.. :D А да иии последно по въпроса дали хората трябва да са такива каквито са за да ги харесат-ами според зависи,ако си си харесал някое момиче на което познаваш вкуса и например тя харесва момчета с чувство за хумор а ти си нек'ъв задръстен намръщен идиот е естествено да промениш поведението си и да се правиш на такъв какъвто не си... :razz: Примера не е много на място но нещо такоа... абе успех

Hilary_
08-07-2010, 05:48
Не веднъж съм писала по такива теми, че аз съм от малкото момичета, които харесват пухкави момчета!! ..

BiGBaDWolF
08-07-2010, 08:23
Сайт за запознанства ли го направихме това .. ? Аз съм 140 см висок и съм 32 Килограма 8)

SugarLolLipoPsS
08-07-2010, 08:29
Не веднъж съм писала по такива теми, че аз съм от малкото момичета, които харесват пухкави момчета!! ..

И аз също..! ;-)

Passi0n
08-07-2010, 08:40
просто си бил смотан преди
и момичетата не са ти обръщали внимание

AniBG
08-07-2010, 09:10
Не винаги само външността е от значение! Е, да, и аз не харесвам пухкави момченца от типа „мечо Пух“! :D
...Но в нашия клас има една дебелана, която остави, че е дебела, пък и е невъзпитана, грозна, къпе се през един месец и е пълна двойкаджийка! „Това се казва триумф на немското строителство“! :shock:
Спомням си, как веднъж в час по физическо тя се сби с едно от момчетата и буквално тя щеше да го пребие, но господинът ни по физическо ги разтърва и викна на момчето: по-леко, тя е момиче! :shock: ...и в този момент всички извикаха „вие на това ли му казвате момиче!?!“ :razz: :razz: :razz:

Искам да кажа, че трябва да си вътрешно красив! Моята съученичка (за която писах по-нагоре) е дебела, но е и невъзпитана и външният ѝ вид е гнусен и отвръщаваш (...като имаш предвид, че тя има доста богат речник на псувни! :lol: )! Ако искаш да се промениш яж по-здравословно, по няколко пъти на ден, но по малко - предимно зеленчуци, плодове, от време-на време през седмицата яж месо, белтъчини... И ги комбинирай с повечко спорт! 8) (Това го пиша във всички теми за отслабване! :-o )

И все пак - не се прави на някой, който не си, защото ако си имаш гадже, то ще се хване на една голяма лъжа и ще мисли, че харесва/обича някой, който се преструва на някой, който всъщност не е и ще е жалко да се разделите за нещо толкова незначително, като си можел от самото начало да го поправиш! :?

nikoll4479
08-07-2010, 09:25

И аз също..! ;-) +1 що па тряа му стърчът кокалите че да е убав ? :shock: :shock: аа тфа за характера бъди себее си ,, тая кат не те хареса другата ше те хареса ,, ;);)

Awesomness
08-07-2010, 10:52
Ти като нямаш акъл, самоуважение, самочувствие ако щеш бъди и Мел Гибсън като млад няма да ставаш... Имала съм случки дето някое момче като го видиш от страни като писано яйце. Обаче като заговори и ми иде да си блъсна главата в стената..

djstyle
08-07-2010, 21:03
Сайт за запознанства ли го направихме това .. ? Аз съм 140 см висок и съм 32 Килограма 8)

Сериозно? :shock:

lifelesscorpse
08-07-2010, 21:24

И аз също..! ;-) +1 що па тряа му стърчът кокалите че да е убав ? :shock: :shock: аа тфа за характера бъди себее си ,, тая кат не те хареса другата ше те хареса ,, ;);)

Аз съм същата.Много повече харесвам големите и едри мъже,отколкото клечовци ;)

Krischu
08-07-2010, 21:31
И друг въпрос имам трябва ли хората да не бъдат които са за да ги харесват и защо? :( :( :(
И аз ще ти отговоря на тоя въпрос..
'да не бъдат каквито са' -.-
Ако си дебел,то тва е от мързел,от тва че не си мърдаш гъза по цял ден и играеш ЦС от сутрин до вечер.Е кой би те харесал? Ти хубаво си се усетил,и си влязал в правия път ..

kantonecApetur4
08-07-2010, 21:35
пич спокойно бе не си попаднал на подходящата аз съм висок 186см. и тежа 92кг. пък момичетата досега нито са се дърпали нито нищо

Wasilewaa
08-08-2010, 20:39
Аз харесвам моят приятел такъв какъвто е! :) ... и не не харесвам слабите момчета, но не и много дебели :D

Extremescream
08-08-2010, 21:46
За да харесат теб,трябва да бъдеш какъвто си.Да,човек винаги може да се пооправи малко (прическа,дрехи и тем подобни),но колкото да направи добро впечатление.Ако си идиот,ако ще и Мистър/Мис Вселена да си,пак няма да те харесват хората.

OneGuy
08-08-2010, 21:50
За да харесат теб,трябва да бъдеш какъвто си.Да,човек винаги може да се пооправи малко (прическа,дрехи и тем подобни),но колкото да направи добро впечатление.Ако си идиот,ако ще и Мистър/Мис Вселена да си,пак няма да те харесват хората.
Що?Николета Лозанова е страшно тъпичка ама е мечта на 90% от мъжете в България ... останалите 10% са гейове...

Extremescream
08-08-2010, 21:52
Що?Николета Лозанова е страшно тъпичка ама е мечта на 90% от мъжете в България ... останалите 10% са гейове...

Ъъъъ,мечта за чукане,да.Ама за сериозна връзка? :? Ако е куха като лейка и става само за секс,с какво е по-различна от останалите такива по улиците?

OneGuy
08-08-2010, 21:55

Ъъъъ,мечта за чукане,да.Ама за сериозна връзка? :? Ако е куха като лейка и става само за секс,с какво е по-различна от останалите такива по улиците?
Знаеш ли колко респект получаваш, ако ходиш с Николетка, а и не бих отказал деца от нея ... в крайна сметка пари има ... супер красива е ... покрай нея само може да намажеш ... Не ме разбирай погрешно, не съм авантаджия, но реално погледнато е така.

Mumiii
08-08-2010, 22:05
Виж някой харесват по пухкавките ако мога да се изразя така ... За ръста и теглото не трябва да се тревожиш споредмен 180см и 90кг са добра комбинация ако мога да го нарека така ... ;дд Имам доста приятели момчета който са с подобни размери че ако не и малко по големи от твойте и не ги е срам от нищо ... ;д Колкото до момичетата да не ти пука че някоя не те е харесала , просто подържаи форма и ще има ефект ;дд

Extremescream
08-08-2010, 22:08

Знаеш ли колко респект получаваш, ако ходиш с Николетка, а и не бих отказал деца от нея ... в крайна сметка пари има ... супер красива е ... покрай нея само може да намажеш ... Не ме разбирай погрешно, не съм авантаджия, но реално погледнато е така.

Отново-респект от полуидиотите,дето боготворят такива като нея,просто защото е с кинти и е хубава.Тъжното е,че 90% от българския народ мисли така...Мъкаааа,интелекта вече за нищо го нямат.

OneGuy
08-08-2010, 22:15
Женска злоба?Че какво по хубаво от това да е супер красива и да има пари ...получаваш си респекта... уреждаш си живота... гледаш си децата... и знаеш че женати ще се поддържа до 65 годишна възраст ... А пък нека "полуидиотите" да ходят на работа в България и да взимат ниски заплати (независимо от дипломите ти)

cunt
08-08-2010, 22:17
Значи може тази тема да я има вече но не мога да я намеря за това аз ви пиша.
Въпроса ми е момичетата харесват ли пълни момчета дори ще дам пример аз съм си дебел за възраста си като бях на 13 бях висок 1,75 и тежах 80кл. но ся вече сум 181 и тежа 90 и нещо не съм сигурен но не ми личи чак толкова.Та преди си бях направо като толумбичка :D :D :D и нямах късмет с момичетата.Зарди това ходих на фитнес и ся пак тежа повече ама имам повече мускулна маса и чак след това си намерих гадже.
естествено че когато си в добра форма имаш далеч по-голям шанс да си хванеш някое хубаво момиче
обратното важи в пълна сила естествено

Extremescream
08-08-2010, 22:23
:lol: Женска злоба?Мдаааа,определено,ка позна.
Горда съм от факта,че се старая да постигна нещо с мозъка си,а не с хубавите си очи (или други органи).
Кааакто и да е,спорила съм с хора с мислене като твоето,не си струва.Хабене на енергия,нерви и на всичко просто.

OneGuy
08-08-2010, 22:28
Ама кой с каквото и както може си урежда бъдещето,живота .... тези дето се стараят да постигнат нещо с мозъка си в най-чести случай са недооценени и си блъскат главите по нататък .... както и да е както каза няма смисъл ... много локуми могат да се разтягат

UNITED2
08-08-2010, 22:30
Tя Никито Лозанова ако е проста нямаше да е на т'ва положение ;)
Така че се поспрете за малко !!!
А и момичетата да не се обиждат ама без грим повечето (казвам повечето) приличат на плашила :D т.е са естествени :razz: Така е и с нас момчетата всички ходим естествени такива каквито сме,но повярвай ми ако се стегнеш малко ще разбереш,че външния вид може да се промени.Не казвам да вземеш да се гримираш или нещо от сорта де :razz:

MiZzBl0ndiE
08-09-2010, 09:37
Виж сега какво: относно това,че си дебел... за мен въпроса задебелите момчета/мъже стои точно както за дебелите момичета/жени. Има една много хубава поговорка: "За всеки влак си има пътници".
:) :!: - чисто и просто. Не знам, дали все пак няма някоя и друга разлика...
Мисълата ми е, че мъжете повече биха се харесали ако нямат някои о качества, които са се изисквали от жените и се изискват и до ден днешен - да са слаби, чистоплътни, образовани, смирени, кротки и т.н. и т.н. 8-) (разбира се смиреността не я броя, за мем смирен мъж е като сдъвкана дъвка ). :razz: 8-) Така че да обобщя: това че си дебел, да не ти пречи. =))

Сега относно втория въпрос. Ако имаш предвид, че "да не си който си" означава например да се правиш че си най-интелигентния човек на света, ако не си и не ти прави удоволствие да прекарваш по 3ч че и повече на ден в гледане на "National Geographic" и "Discovery" и т.н. - недей. Е няма лошо да добиеш малко обща култура, но само така за теб си. За чувството за хумор, ще се съглася с някой преди мен, който беше казал: Ако тя харесва мъж/момче с чувство за хумор, а ти си някой задръстен идиот трябва да работиш по въпроса. Според мен чувството за хумор идва от душата, но тук се има предвид по-скоро да научиш няколко вица, шеги и т.н. =))

b0bet0o
08-13-2010, 08:58
Казвам го ясно и точно! Пълните момчета ме отвращават!! Соори за обидата :D