View Full Version : Дали да му вярвам за това ?
make_you_mine
08-07-2010, 09:22
Говорихме си вчера с приятеля ми за бившите ни приятели-просто се заприказвахме,аз го попитах нещо и той ми каза,че аз съм мноого по-добра в секса от бившата му,но не знам дали да му вярвам,защото може да го казва това винаги на настоящата си приятелка..не знам,но... може ли да се има вяра... :D
А ти к'во очакваш да ти каже,че бившата му е по-добра от теб ли?!Това няма как да стане :?
А що се отнася до това дали те е излъгал или не - само той си знае :-|
Schtefito
08-07-2010, 09:25
Какво значение има? Не си вкарвай няк'ви филми. Важното е и на двамата да ви харесва :)
xinfamous
08-07-2010, 09:26
Как може да питаш нещо подобно във форум ?! :D Ти си знаеш дали може да му се има доверие или не,какво искаш да ти кажем?
не те лъже наистина си по-добра
happy now ? 8-)
FuckedUp
08-07-2010, 09:57
не те лъже наистина си по-добра
happy now ? 8-)
seriously, dude...don't mess around :D
MakeMeLaugh
08-07-2010, 10:16
50/50.
Просто не мисли за това.
Всеки е различен. Ти пък може да си добра в нещо, в което тя е пълна скръб или обратното.
mynichka
08-07-2010, 10:21
Няма как да разбереш дали те лъже..
FunkyBoy
08-07-2010, 11:04
Тебе к'во те интересува колко са били добри бившите му в леглото :?
DarkTemplar
08-07-2010, 11:06
Тебе к'во те интересува колко са били добри бившите му в леглото :?
Уместен въпрос. Предполагам момичето просто много държи на приятеля си и иска да му е "най" във всяка възможна област (което е невъзможно, но тва е друга тема).
Предполагам е искрен, че с теб му е било най-хубаво, а и сексът далеч не е най-важното в една връзка. ;)
Awesomness
08-07-2010, 13:00
Щом са бивши, а ти си с него си най ;) Това до някъде е истина но пък и той ги е зарязал, а сега е с теб. Гледай си кефа и не мисли глупости, които само да ти товарят главата и да се впускаш в допълнителни размишления, от които никой не печели :-P
Extremescream
08-07-2010, 13:21
Виж,приятелят ми е спал с над 20 жени.И ми е казвал,че с мен му е най-хубаво.И кво,да се притеснявам дали на всяка го е казал това?Хубаво ли му е с теб-хубаво му е.Хубаво ли ти е с него-хубаво ти е.За какво да се тормозиш тогава?
Няма смисъл да го мислиш .. само той си знае къде е истината .. 8-)
MarietaS
08-10-2010, 17:04
А ти к'во очакваш да ти каже,че бившата му е по-добра от теб ли?!Това няма как да стане :?
А що се отнася до това дали те е излъгал или не - само той си знае :-|
xinfamous
08-10-2010, 17:17
Виж,приятелят ми е спал с над 20 жени.И ми е казвал,че с мен му е най-хубаво.И кво,да се притеснявам дали на всяка го е казал това?Хубаво ли му е с теб-хубаво му е.Хубаво ли ти е с него-хубаво ти е.За какво да се тормозиш тогава?
Ето ти мнението например на едно момиче което спада към категорията 'поредната бройка'. Не трябва да се вълнуваш от този факт,важното е да знаеш,че щом продължава да го прави с теб значи наистина му харесва.
miss_kiss181
08-10-2010, 19:15
Не мисля, че някое момче ще каже обратното, но всъщност не те интересува. Защо трябва да ти пука ако в момента си единствена и ви е яко и на двамата. Все тая дали някоя е правила по яки свирки от тебе. :D :grin:
noproblembitch
08-10-2010, 20:13
Кво ти пука бе... Нали е с тебе... :o
Wasilewaa
08-10-2010, 20:43
ако му имаш доверие ще му повярваш .. :)
glamouros
08-10-2010, 21:33
Вярвай му като ти казва момчето.
Никой мъж няма да ти каже бифшата ми беше по добра от теб .. Пък и какво значение има щом сте заедно и се обичата , и секса си харесва.. :-o