Влез

View Full Version : тази ситуация много ме дразни

seaeyes
08-07-2010, 10:59
Какво бихте направили ако уж вие сте с дадено момче,но някфа с която той се е занимавал преди вас явно още го харесва...Когато той си пише нещо за мен например тя го пише същото за него .. Дразня се от факта ,че той не би обяснява какво е имал с тази или може би все още има.намекнах му ,че ако му пука ще и каже да се разкара а от среща никаква реакция ...Не съм от тези ужасно ревнивите,но ме дразни факта защо тази продължава с тия историй и като го виждам това няма как да не се дразня .Само за това се караме ,а той се прави ,че не ме разбира какво му говоря.Не ми пука какво си пише тая хлапачка а затова,че той явно не остоява позиция на обвързан с мен
Много съм ядосана писнало ми е вече от тези номера ,някфи предложения..щото моите се изчерпаха

Sh@d0w
08-07-2010, 11:08
Твърде много се вживяваш,не можеш да го ограничаваш с кого да общува и с кого не.И ти препоръчвам да не го правиш,само ще влошиш отношенията ви.Щом като не ти е приятно кажи му го направо,просто му обясни как се чувстваш,но в никакъв случай не се опитвай да му забраняваш с кого да говори.Ако ти влиза в положението ще те разбере.

partychild
08-07-2010, 11:51
Твърде много се вживяваш,не можеш да го ограничаваш с кого да общува и с кого не.И ти препоръчвам да не го правиш,само ще влошиш отношенията ви.Щом като не ти е приятно кажи му го направо,просто му обясни как се чувстваш,но в никакъв случай не се опитвай да му забраняваш с кого да говори.Ако ти влиза в положението ще те разбере. Правилно.... :)

silvencety
08-07-2010, 12:08
Твърде много се вживяваш,не можеш да го ограничаваш с кого да общува и с кого не.Пълните глупости говориш ..! Щото в началото на връзката всичко е крехко,връзката е за двама а не за трима .Супер грешното е твоя/твойта половинка да има отношение с трето лице на същата основа .
Просто на авторката ще кажа да му постави ултиматум или да прекрати всичко с нея ,или да не е с нея въобще,най-ме дразнят средните положения.. ;]
Ако не схване ултиматума ,следващия ,да не е единствен случайно ,момчета много ..

sladur4etyYy
08-07-2010, 12:10
ти му обясняваш как се чувстваш, той се прави, че не разбира, правилно ли съм схванала? ако е така, то значи не му пука особен за теб. а и явно му харесва да си чеше егото, като гледа тая отчаяна госпожица кви ги върши.

Sh@d0w
08-07-2010, 12:13
Твърде много се вживяваш,не можеш да го ограничаваш с кого да общува и с кого не.Пълните глупости говориш ..! Щото в началото на връзката всичко е крехко,връзката е за двама а не за трима .Супер грешното е твоя/твойта половинка да има отношение с трето лице на същата основа .
Просто на авторката ще кажа да му постави ултиматум или да прекрати всичко с нея ,или да не е с нея въобще,най-ме дразнят средните положения.. ;]
Ако не схване ултиматума ,следващия ,да не е единствен случайно ,момчета много ..

Май ти незнаеш какво говориш скъпа :)

В началото на една връзка няма ли свобода,тя няма бъдеще,не знам дали си наясно с това.Знаеш ли какво е задушаваща връзка?Връзка в която един от партньорите поставя ограничения на другия,държи му сметка за какво ли не.Тези връзки нямат бъдеще.Неможеш да забраняваш на половинката ти да си вижда с когото и да е,ще те търпи известно време,след което ще ти помаха за довиждане.

По-скоро в конкретния случай говорим за доверието.Той не и обяснява кое е това момиче,с което предизвиква ревността и.По-скоро трябва да си поговорят на тази тема-доверие,явно не си споделят всичко.

Във връзката е важна комуникацията между двамата ;)

silvencety
08-07-2010, 12:23

Май ти незнаеш какво говориш скъпа :)

В началото на една връзка няма ли свобода,тя няма бъдеще,незнам дали си наясно с това.Знаеш ли какво е задушаваща връзка?Връзка в която един от партньорите поставя ограничения на другия,държи му сметка за какво ли не.Тези връзки нямат бъдеще.Неможеш да забраняваш на половинката ти да си вижда с когото и да е,ще те търпи известно време,
след което ще ти помаха за довиждане.

По-скоро в конкретния случай говорим за доверието.Той не и обяснява кое е това момиче,с което предизвиква ревността и.По-скоро трябва да си поговорят на тази тема-доверие,явно не си споделят всичко.

Във връзката е важна комуникацията между двамата ;)Виж прав си за свободата ,но при условия че виждаш потенциал в отсрещния за да му я дадеш.Не чувстваш ли сигурност ,обичаш ли постепенно и неусетно почваш да го ограничаваш..
Вариантите са два ,или да се поговори като зрели хора и да се изяснат всички дразнотиики ,или да се постави ултиматум както казах по-горе
Прав си че и не си споделят всичко ,а изгуби ли се комуникацията ,разговора и споделянето между двама души 60 % от връзката е изгубена ..

след което ще ти помаха за довиждане.
Ей? Аз после ще му махна за Добро утро от колата на друг..
пп Не знам се пише отделно,мили любовни философе .. ;*

anonymous708973
08-07-2010, 12:24
Поставяне на ултиматум? М-О-Л-Я?!
Интересно ми е колко точно секунди ще ми отнеме да изритам човека от живота си!
Трябва да му се обясни защо това я наранява и ако той не вземе мерки, тя да се отдръпне и да го остави да реши! Ултиматуми поставят отчаяните хора!

seaeyes
08-07-2010, 12:25
Твърде много се вживяваш,не можеш да го ограничаваш с кого да общува и с кого не.И ти препоръчвам да не го правиш,само ще влошиш отношенията ви.Щом като не ти е приятно кажи му го направо,просто му обясни как се чувстваш,но в никакъв случай не се опитвай да му забраняваш с кого да говори.Ако ти влиза в положението ще те разбере.

извинявай много ама какво общуване е това аз да не знам какво прави с тази и имат ли нещо общо все още :)

Sh@d0w
08-07-2010, 12:32
извинявай много ама какво общуване е това аз да не знам какво прави с тази и имат ли нещо общо все още :)

Затова поговорете на тази тема,като сериозни хора,не го оставяй както ти се изрази да си "прави оглушки".Нека да ти обясни всичко за това момиче,ти имаш правото да знаеш.Мисля че ако държи поне малко на теб би ти разказал всичко,най-малкото за да не се тревожиш.Ако пак се прави на ударен или наистина има нещо,или просто не го интересуваш до такава степен.

След това ти си знаеш какво да правиш :)

пп Не знам се пише отделно,мили любовни философе .. ;* [/i]

хаха мерси за поправката приема се :P

seaeyes
08-07-2010, 13:30
Затова поговорете на тази тема,като сериозни хора,не го оставяй както ти се изрази да си "прави оглушки".Нека да ти обясни всичко за това момиче,ти имаш правото да знаеш.Мисля че ако държи поне малко на теб би ти разказал всичко,най-малкото за да не се тревожиш.Ако пак се прави на ударен или наистина има нещо,или просто не го интересуваш до такава степен.

След това ти си знаеш какво да правиш :)

Mерси така и ще направя ще опитам да поговоря сериозно
(не че не съм го правила но винаги аз излизам РЕВНИВАТА и СЪРДИТАТА) пък кфото ще да ства то ще си проличи
Печен пич си ти thanks :-D :)