Влез

View Full Version : Как да се запозная с нея ?

mice1234
08-07-2010, 11:51
Здравейте , на скоро почнах да излизам с един фр да си цъкаме баскетбол . И един път точно преди да си тръгна започнахме да си говорим за момичета . Питах го дали има готини в неговия квартал и той ми отговори че има една която не познавал обаче била много красива . На другия ден пак си цъкаме и тя минава покрай нас и приятеля ми казва че това е тая . Хареса ми много . Засега имам facebook-а й само и се чуда какво да правя , защото не сме от един квартал а съм сигурен че ще излизам с този приятел още много време за да играем . Последния път мина с една приятелка и някакво момче и просто не искам да отида при нея и да и кажа името си , защото ще е много тъпо , а много искам да се запозная с нея и после нещата да потръгнат някак си . Плс някой да ми даде некое съветче . Благодаря Предварително :)

truculent
08-07-2010, 11:57
Сори за преди малко разбрах какво искаш да кажеш .. Аз щи там съвет или я заговори когато я видиш или ако те е срам заговория по фейса.. Друго решение няма :)

Sh@d0w
08-07-2010, 12:02
просто не искам да отида при нея и да и кажа името си , защото ще е много тъпо

Ти как мислиш се завързва ново запознанство...?Младото поколение с тия компютри съвсем се провали,ако си мислиш че запознанствата стават само като пишеш яки коментарчета под снимките и във фейсбуук си в дълбока заблуда...

Просто отиди и я заговори съвсем непринудено,сигурен съм че ще измислиш все нещо,бъди оригинален.

SladkotoPoly
08-07-2010, 12:10
то може и тъпо да е ,обаче е доста сладко според мен :grin:

Sh@d0w
08-07-2010, 12:39
Отиваш при нея и й казваш "ей мацо имаш много яки цици, искаш ли да отидем в кенефа за 5 минутки?"

От кое село си,та върви тоя номер?

Sh@d0w
08-07-2010, 12:44
връзват ли много на тоя лаф или?

Sh@d0w
08-07-2010, 12:51
Да си от село не е срамно,но ако се държиш така сякаш си от село вече е.Незнам как ще си намериш момиче с това поведение.

Просто мнение ;)

Sh@d0w
08-07-2010, 12:54
О значи си момиче,още по зле за теб ;[

reportera
08-07-2010, 12:55
връзват ли много на тоя лаф или?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: егати храната му даде :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: аз ти предлагам да я заговориш по файс :D :D :::

reportera
08-07-2010, 12:56
това вокала на Sum 41 ли е??? на аватара ти

bratignat
08-07-2010, 13:19
Отиваш при нея и й казваш "ей мацо имаш много яки цици, искаш ли да отидем в кенефа за 5 минутки?"

от Вакарел съм , някъв проблем имаш ли?

Баси във Вакарел имало тоалетни... :grin:

Elenichkaa
08-07-2010, 14:31
може да стане нещо подобно:както си играеш хвърляш топката близо до нея....отиваш уж заради топката...извиняваш се и казваш "приятно ми е еди кой си съм..."...тя ти казва името си...завързваш сладка приказка,като обръщаш внимание и на момичето,което е с нея (ако не е сама)....

а може и да използваш факта,че с твоя фр са от един квартал...и той да я заговори и да те представи....

абе ако искаш има милион варианти,но според мен по ФБ няма да ти обърне особено внимание,за това по-добре на"живо".

и все пак успех!

strave
08-07-2010, 17:37
а може и да използваш факта,че с твоя фр са от един квартал...и той да я заговори и да те представи....
Това е за мен начинът. Успех пич.

Kole
08-07-2010, 17:41
Вземи тоя демидж.... :-D
Иначе по темата едва ли съм квалифициран да говоря, след като попадам в същата ситуация като автора всеки Божи ден. Но да се направя и аз на разбирач - защо не помолиш общия ви приятел, този с когото играеш баскет, да ви запознае двамата?

bebzgirl
08-07-2010, 21:51
таа и аз да искажа мнение :D :D и аз бях по същия начин ... и го заговорих в фейсбук оттам се запознахме взехме си скайповете видахме се ии та в момента сме много добри фр и се надявам да се получи ако не ... Поне да си останем фр :)

Nakadah
08-07-2010, 21:52
Засили се, блъсни се в нея и после и се извини!

FuckedUp
08-07-2010, 22:01

от Вакарел съм , някъв проблем имаш ли?

Няма как! :razz: :razz: :razz:

Krischu
08-07-2010, 22:01
Пиши и 2 реда в фейса и след тва като се видите я заговори :)

Hidalg0
08-08-2010, 08:30
Пиши и 2 реда в фейса и след тва като се видите я заговори :)

Ооо да , ако момичето е умно по тоя начин шансът му за успех е 0.00 % #-o .

Използвай някои от по-горе изложените съвети да я заговориш =; =;

lifelesscorpse
08-08-2010, 10:28

Това най-ми хареса 8-) От всичките предложения само на това бих обърнала внимание.Първо ще се ядосам,че го е направил нарочно,а после ще се заливаме всички от смях :lol: Ще стане врътката,ако пробваш.Поне така си мисля.Е,ако е някоя кифла-най-добре по фейсбук...

4o4ina
08-19-2010, 09:51

viliana9
08-19-2010, 12:58
:D само внимавай да не си счупи нещо щот после да не се наложи и цветя в болницата да й носиш :-D